Partner v zahraničí a snaha o dieťa
Ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim 😞 . snazime sa od januara 08 a stale nic..
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim 😞 . snazime sa od januara 08 a stale nic..
tak pekny den , a neprehanaj to v praci 🙂
ano, muzik byva doma iba cez vikendy , od stvrtku do nedele mame moznost.
Jarulka, ides skusat aj ovu testy ? alebo iba pravidelny ssexik ? x-) x-) x-)
ano, muzik byva doma iba cez vikendy , od stvrtku do nedele mame moznost.
Jarulka, ides skusat aj ovu testy ? alebo iba pravidelny ssexik ? x-) x-) x-)
dobre ranicko sa praje 😃 😃 😃
matusik, tak ty nedas pokoj, cooo? 😃 😃 :-p
Je sice nad 37, ale to ja nad 37 15.DC mavam, mne klesne az 16. a niekedy az 17.DC teplota. a mozem ti povedat, ze som presvedcena, ze pekne krasne mrcha pride ako na modrom koni 😃 😃 :-p , takze to xce klud a nohy v teple.
jarulka no tesit sa velmi nemusis, ale ak ti to nebude chciet dat, to odporucanie, tak si rovno vezmi kartu a daj si ju k inemu lekarovi, lebo co je vela to je moc. |-| 8-(
no ja vas s mrchou budem nasledovat... :-N :-N , sice o cosi neskor, ale predsa 😃
matusik, tak ty nedas pokoj, cooo? 😃 😃 :-p
Je sice nad 37, ale to ja nad 37 15.DC mavam, mne klesne az 16. a niekedy az 17.DC teplota. a mozem ti povedat, ze som presvedcena, ze pekne krasne mrcha pride ako na modrom koni 😃 😃 :-p , takze to xce klud a nohy v teple.
jarulka no tesit sa velmi nemusis, ale ak ti to nebude chciet dat, to odporucanie, tak si rovno vezmi kartu a daj si ju k inemu lekarovi, lebo co je vela to je moc. |-| 8-(
no ja vas s mrchou budem nasledovat... :-N :-N , sice o cosi neskor, ale predsa 😃
to som ani nepostrehla ze sme vsetky tri mrchovali... teda matusik viem, ale ze aj ty jarul - no toto.. 😃
ja z vas isto budem ovulovat zas najneskôr ja to mam od chorvatska nejake dovrzane ]-( ]-( ]-(
matusik ty mavas aku slabu mrchu.. to iba 2 dni???? =-) =-)
shandy chod do kelu aj s mrchou... trocha optimizmu by neuskodilo 😉
ja z vas isto budem ovulovat zas najneskôr ja to mam od chorvatska nejake dovrzane ]-( ]-( ]-(
matusik ty mavas aku slabu mrchu.. to iba 2 dni???? =-) =-)
shandy chod do kelu aj s mrchou... trocha optimizmu by neuskodilo 😉
matusik ty mas tu mrchu tusim ako ja, taku kratku 😃 😃
neboj nellie, to bola vynimka, teraz ti pride ovula skor, ti ju ponaham, neboj 😉
nellie 😃 😃 😃 optimizmus je ok, ale nie naivita, kua... 😃 😃
nellie, pockaj a nehysac 😃 necham publikovat aj ostatne grafy, aby si ich videla...aj to spinenie mavam, akurat, ze tesne pred 😉
tak ale uz som videla par tehu grafov a moj sa mi nezda ako tehu ani omylom....=-)
neboj nellie, to bola vynimka, teraz ti pride ovula skor, ti ju ponaham, neboj 😉
nellie 😃 😃 😃 optimizmus je ok, ale nie naivita, kua... 😃 😃
nellie, pockaj a nehysac 😃 necham publikovat aj ostatne grafy, aby si ich videla...aj to spinenie mavam, akurat, ze tesne pred 😉
tak ale uz som videla par tehu grafov a moj sa mi nezda ako tehu ani omylom....=-)
tak ja som tu a vidim, ze ma pekne ohovarate 🙂 pekne od vas 🙂
ja mavam mrchu tak 3 -4 dni, ale nechcelo sa mi to znacit,... ale v piatok som uz bola funkcna 😃 😃 😃 a to bol 3 DC
To preto ja mavam ovulku uz aj niekedy na 10 DC
ja mavam mrchu tak 3 -4 dni, ale nechcelo sa mi to znacit,... ale v piatok som uz bola funkcna 😃 😃 😃 a to bol 3 DC
To preto ja mavam ovulku uz aj niekedy na 10 DC
no matusik, to aby si vedela, ze na teba myslime 😃 😃
matusik, no ale to si musis vsetko pekne znacit, ved ako to chces potom ukazat dokine, ked tam budes mat bludy? aj pocet dni je dolezity 😉 , sup, sup dopisat to tam 🙂
matusik, mat tak tvoje rychle cykly, to nellie caka dlho na ovulu a ja zas na mrchu 😃 😃 😃
matusik, no ale to si musis vsetko pekne znacit, ved ako to chces potom ukazat dokine, ked tam budes mat bludy? aj pocet dni je dolezity 😉 , sup, sup dopisat to tam 🙂
matusik, mat tak tvoje rychle cykly, to nellie caka dlho na ovulu a ja zas na mrchu 😃 😃 😃
to ja mam sancu byt tehotna aj 15 krat do roka, len smola v tom, ze sanca je, ale bez pozitivnych vysledkov 🙂
Shandy, rozkaz, idem zazancit... len teraz som sa logovala na facebook, lebo vsetci mi uz 3 mesiace rozpravaju , ze nezijem v 21 storoci 😃 😃
Shandy, rozkaz, idem zazancit... len teraz som sa logovala na facebook, lebo vsetci mi uz 3 mesiace rozpravaju , ze nezijem v 21 storoci 😃 😃
ja este neviem, ci sa mi bude pacit facebook, lebo zatial mam z toho chaos,... ale mozno sa to naucim . Ale tolko casu zabijam na nete,.. ze nic ine nestiham 🙂
lebo aj konik mi zabera cas 🙂
idem si doplnit mrchu na poriadok a pochalim sa Ti 🙂
lebo aj konik mi zabera cas 🙂
idem si doplnit mrchu na poriadok a pochalim sa Ti 🙂
matusik ty si riadne plodna zena.. ze 15x do roka... 😃 😃 😃
ty mi beries asi aj tie moje zameskane ovule 😃 😃 😃
ja som veeeeeelmi zvedava na kolky DC sa mi dostavi.... 8-( 8-( 8-(
aj ja som na facebooku ale tiez tam chodim len tak ze sem tam popozerat foto nejak tomu neviem prist na chut 😃 😃
ty mi beries asi aj tie moje zameskane ovule 😃 😃 😃
ja som veeeeeelmi zvedava na kolky DC sa mi dostavi.... 8-( 8-( 8-(
aj ja som na facebooku ale tiez tam chodim len tak ze sem tam popozerat foto nejak tomu neviem prist na chut 😃 😃
tak mozno sa stretneme aj na facebooku jedneho dna 🙂 , ale pravda je, ze konik u mna boduje na prvom mieste x-) x-) x-)
a stretko je naplanovane na oktober ?? , aby nam stihla prist aspon jedna tehulka,.... lebo moc sa tesim na ten zmrzlinovy pohar x-) x-) x-)
a stretko je naplanovane na oktober ?? , aby nam stihla prist aspon jedna tehulka,.... lebo moc sa tesim na ten zmrzlinovy pohar x-) x-) x-)
tam cakame na Moncikovu rannu smenu ,.... len mi to zas dako uslo , ktory tyzden to vychadza v oktobri.
To vies, ze tehulky pozyvaju snazilky na zmrzlinovy pohar x-) x-) , tak preto by ich malo byt co najviac na tom nasom stretku x-) x-)
To vies, ze tehulky pozyvaju snazilky na zmrzlinovy pohar x-) x-) , tak preto by ich malo byt co najviac na tom nasom stretku x-) x-)
inak, vcera som isla okolo domu a tam velka reklama " vestenie , liecenie " ,.... ja rozmyslam ist k dakej vectici, neviem ci by som jej verila, ale mozno pre dobry pocit.
neni tam naokoli daka vestica ? ze by sme isli pozret aj bylinkarku aj vesticu ?? a to uz by sme boli tehotne do noveho roka vsetky 🙂
neni tam naokoli daka vestica ? ze by sme isli pozret aj bylinkarku aj vesticu ?? a to uz by sme boli tehotne do noveho roka vsetky 🙂
Nellie, ja mam tiez rada pizzu, ale to je taka kaloricka bomba, ze hned mam 2kg hore. ja sa musim drzat tento tyzden, aby som bola cacanucka na oslave v sobotu 😃 😃 😃 .
ja mam furt problem s dietami a s chudnutim 😃 😃
ja mam furt problem s dietami a s chudnutim 😃 😃
no v tomto ja mam vyhodu matusik, ze som taka dlhana tak mi to celkom fajn a rychlo spaluje a nie je na mne vidiet moze zracie maratony 😃 😃 ako niekedy citim aj ja hlavne na bruchu ale zevraj to nie je na mne vidiet... 😃
ale to je jedina vyhoda toho, ze som taka nechutne vysoka... :-|
kazdy vychvaluje tu bylinkarku z vrboveho, ale to by sme museli zmenit smer stretka na Piestany... ak by to hlavne tebe matusik nevadilo, ty si tusim najdalej od nas 😉
ale to je jedina vyhoda toho, ze som taka nechutne vysoka... :-|
kazdy vychvaluje tu bylinkarku z vrboveho, ale to by sme museli zmenit smer stretka na Piestany... ak by to hlavne tebe matusik nevadilo, ty si tusim najdalej od nas 😉
ved ja planujem ist do Piestan ,...... a pozret tu bylinkarku. Sem tam pozrem aj tu temu, tak som zvedava, ako zacu rast tehulky v tej teme. Lebo rozbehlo sa to iba v juli myslim.
Mne nic nevadi, ja sa dostanem vsade ,kde len budem chciet 😃 😃 😃 😃 , a koli vam aj na koniec sveta.
a Tvoj muzik je vyssi od Teba ? lebo on vyzera taky drobny ,milucky chlapcurik
Mne nic nevadi, ja sa dostanem vsade ,kde len budem chciet 😃 😃 😃 😃 , a koli vam aj na koniec sveta.
a Tvoj muzik je vyssi od Teba ? lebo on vyzera taky drobny ,milucky chlapcurik
Začni písať odpoveď...

Odošli
ty mas muzika domka len na vikend, ze? ja mam muzika domka cely tyzden 😉
musim ist makat, zastavim sa vecer 😉
pekny dnicek