icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

shandy
29. jan 2009

faaaktt? lebo ten je fakt ukazkovy, ti poviem 😉
aj mne pred mrchou klesla tiez tak rapidne teplota minuly mesiac...tiez sa necitim tehotne. ale neva, aspon sa mame s cim zabavat 😀
jasne, poctivo meriam...len neviem, co bude cez vikend, lebo ideme lyzovat a mame spat na chate, ked bude niekto s nami na izbe a ja ho budem budit 5,40 kvoli meraniu BT, asi nebudu velmi radi 😀 😀
grafiiik http://www.fertilityfriend.com/home/251771

matusik111
29. jan 2009

shandy, a kde idete na chatu??? Vies si to predstavit, ze by Tvoj drahy pracoval niekde blizko a bol by kazdy vecer pri Teba doma??? ake to je??? Nenate naznak na hadky?? ci stale sa to zvrhne na milovanie 🙂

a kedy mas termin kramov??? dako buduci piatok??? tak to sa kludne vykasli na teplotu na chate. Ked prides domov buduci tyzden, uplne v pohode Ti staci merat. Ved to meranie je iba na kontrolu a nic to nezmeni. Bud sa zadarilo alebo nie. Ale pevne verim , ze ano. Len ten mikroskop si rezervujem 😀 😀 😀

Moj milacik uz pride domov o 18 dnes,... huraaaaa , tak dufam, ze to dnes budem stihat 🙂

shandy
29. jan 2009

matusik, ideme zas do rakuska niekde, ani nema cas si to pozriet, lebo mam tolko roboty.. 🙂 , aspon nemyslim na blbosti 😀 😀
no veru viem si to predstavit, ze by robil niekde tu, ale asi by sme si potom neboli taki vzacni, mne v pohode staci, ked si vyberie takto jeden tyzden v mesiaci...jasne hadky su obcas, co ved sme normalni ludia 😀
a vcera sa zem netriasla, sme boli obaja nejaki unaveni 😉

termin? ja ti to nejako uz ani nesledujem, no pozeram, ze to vies lepsie ako ja. veru tak, piatok, sobota, tak dako...no prave ja si to xcem merat, aby mi to vedelo robit statistiky a presnejsie vyhodnocovat v dalsich mesiacoch lebo potom ti to skresli...mne to nevadi tak skoro vstavat. a ostatnych mozem prdiet 😀 😀 , babo je prednejsie...

Neboj, mam ho odlozeny pre teba 😉

No tak aj ty si ho dnes uzijes 😀 . ja sa tu trapim s jednou tabulkou a veru neviem dokedy tu dnes budem. aaach jo...mojka odpisem ti az zajtra na tu IP, nebudes sa hnevat? 😅

moncika15
autor
29. jan 2009

matusik, tu tortu som robila ja 🙂

shandy
30. jan 2009

matusik bre ranko, este som nestihla tu IP, ale dnes urcite 😉

http://www.fertilityfriend.com/home/251771

a dnesny grafik 😀 😀

shandy
30. jan 2009

babule pekny vilkend, ak sa tu objavite 😀 😀

jarulai
30. jan 2009

ahojte babulky,
ja sa už normálne neviem dočkať kedy dojde tá prvá mrcha a možem sa venovať mojmu miláčikovi 😀 😀 😀 😀
dneska sme boli v meste a tam snád boli všetky mamičky sveta - kde som sa pozrela, samý kočiarik. 🙂 jedna teta nechala kočík pred obchodom aj s bábom a ona si kludne nakupovala. tak hovorím mojmu zo srandy: pozri, zoberieme si ho? no a to malé sa začalo na mna tak uškrnať - to by ste neverili 😀 😀 😀 😀 😀 inak ked počúvam tie správy - tam niekdo odhodí bábo do kontajnera, ten zase 4-ročné hodí z mosta - no vraždila by som za to. vy nie? takí ludia si podla mna nezaslúžia byť rodičmi /aj ked kto z nás má právo súdiť, že?/
takže babenky, pekný a plodný víkendík prajem 😀 ja budem mojho aspon žhaviť zatial 😀 😀 😀

moncika15
autor
1. feb 2009

ahojte
moj mi akurat odisiel 😢 ani sme si jeden druheho poriadne neuzili lebo sme lietali okolo svadby a este som aj mrxu mala 🙄
zajtra idem na dasi odber...krati sa to
drzte nam palce
😵

shandy
2. feb 2009

ahooj jaru, no to s tymi mamickami, to je ako naschval...si to viac vsimas teraz 😀 , ja tiez vsade vidim same tehule, tak dufam, ze sa nam to konecne podari... 😉
a ako pises, tiez nedokazem pochopit ako to niekto moze urobit, ze zahodi dieta alebo pod., co by sme my za to dali, keby sa nam zadarilo... 😅
moncurik drzime palciska, daj vediet potom ako si dopadla 🙂
matusik, ty ako? si tu?

matusik111
2. feb 2009

dobre ranko babulky 🙂 tak ja mam za sebou celkom peknucky vikend, sme sa venovali jeden druhemu a uz som ako kazdy pondelok sama ☹ No nic, zas pride stvrtok a budeme spolu 😵 😵
Celkom sme si uzili 😵 , ale co uz , ked bolo davno po ovulke. Co uz narobime, to je ten osud , ked mame manzelov prec ☹ , ale zas sa vratia 😵 😵 😵 .

Jarulka, kedy uz prides do prace?? Neni Ti dlho doma?? Pridi ku nam do klubu 😀
Moncika , drzim palce, aby krv dopadla dobre a vsetko sa posuvalo k lepsiemu a k lepsiemu. Das mi daky recept na tu torku ?? 🙂 Co tam vsetko islo a kolko a aky bol postup ??
Shandy, Ved ja sa na Teba nikdy nebudem hnevat.... a skym by som si pisala, keby som sa na Teba hnevala ??? 😀 😀 Ja som tu piatok nebola, ale posielam novy graf http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0

shandy
2. feb 2009

Matus caaf, ja rovnako samucka ☹ , ale tiez to stvrtok isti, huraaaaaa, uz aby bol stvrtok 😀 😀 😅

Matusik, tak to sa tesiiim, pekne ti to stupa 😉 🙂 😀 a preco tam mas taku prerusovanu ciaru? 😕

moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/251771

moncika15
autor
2. feb 2009

ahojte, tak krv som zaniesla do labaku a objednala som sa na vysetrenie 13.2 (Ppiatok 13teho 😕 ),priatel moze prist uz v pondelokalebo az potom so mnou v piatok.strasne sa bojim vysledkov, aby nahodou nieco aj mne nezistili. nuz co musime dufat a verit ze som zdrava a priatelovi sa spg zlepsil 😵

jarulai
2. feb 2009

ahojte babulky,
veru mi začína to vylihovanie už pomaly liezť na nervy. ešte že mám doma mužíka, samej by mi už asi prdlo v bedni 😀 do roboty idem v pondelok, tak to ešte nejako vydržíme, nie 😀 😀
mončika, držím päste, nech ti tie výsledky dobre dopadnú 🙂
dneska som bola na návšteve u kamošky - má 7-mesačnú malú a ešte som sa k nej akosi nedostala 😨 😀 ku podivu som to celkom fajn zvládla. aj ked došla reč aj na tú moju nesťastnú skúsenosť, slzičky som mala na krajíčku ale nerozplakala som sa /ale určite si to všimla, že mi nie je ľahké o tom hovoriť/
v piatok si idem pre výsledky z hystológie, tak som zvedavá na čo prišli v tej našej nemocnici. potom vám dám vedieť. ale snád sa ešte dovtedy tu "stretneme". no uvidím.
majte sa krásne 😉 🙂

shandy
2. feb 2009

moncurik presne ako pises, treba verit a dufat, drzime palce 😵 😵 😵
ahoj jaruuu, to je super, ze je muzik pri tebe a podporuje ta v tejto tazkej chvili. Ty jo, mas moj obdiv, ze si bola u tej kamosky a zvladla to, ako fakt, klobuk z teba dole 😅 😅 , uz len to, ze si o tom hovorila, je super a urcite ti to pomoze. Budeme cakat, co ti povedali, ze preco sa to udialo...papa bambulka, myslime na teba 😉 😉

jarulai
2. feb 2009

shandy, ja si až taká silná nepripadám - asi už pomaly mojmu mužíkovi začnem liezť na nervy 😀 dneska som zase plakala pri telke, lebo bola pohotovosť a tam bolo tiež nejaké rizikové tehotenstvo a ked som videla ten ultrazvuk ako robili, som sa neudržala. mi to pripomenulo ten moj ☹ no ti poviem, mne to fakt pomohlo, že som o tom hovorila. keby si to nechám pre seba asi by ma to viac zožieralo a som rada, že mám vás a možem sa vám vyžalovať 😉

matusik111
3. feb 2009

ahojte babulky, tak vam prajem krasny den a aby nam zasvietilo slniecko 🙂 😵 😵
Jarulai, poviem pravdu, ze by som ku tej kamaratke nesla, ktora by mala babo a ja by som on prisla . Naozaj , klobuk dole. A je pravda, ze sa clovek lepsie citi, ked sa vyrozprava, ale asi iba tu na konikovi,..... asi by som nezvladla z oci do oci si o tom pokecat.
Shandy, ja som cez vikend nemerala, lebo som bola neschopna merat 🙂 nevadi???? ale uz pokracujem http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0
Meranie teploty nezmeni ci bude babo alebo nebude,.... iba mi ukaze ci mam kupovat tehu test 😵 😵
Ale ty mas dost vysoke teploty, tam sa mohlo nieco uhniezdit 🙂 Drzim palce, aby teplota nepadla.

shandy
3. feb 2009

Jaru, to si myslis, len ty, podla mna si silna. A to je normalne, ze sa rozplaces, stale lepsie ako to drzat v sebe a ako pises, ze by ta to zozieralo, to je pravda. a aj muzik to snad pochopi, ze je lepsie to dat zo seba von..., strasne ti drzim palceky jaru. A sme tu pre teba, kedykolvek budes potrebovat... 🙂 😵 😵 , neboj, dobre nam bude vsetkym raz 😅
ahoj matusik, no veru aj ja nam to prajeeem 😀 😀 , no tedaaa, co uz s tebou 😉 , ale ty uz dlhsie merias ako ja, tak sa ti to odpusta 😎 .
jasne, ze meranie nist nezmeni, ale ako pises, ukaze ci je ta potvora na ceste alebo ci treba kupit tehu test. Dufam, ze obe kupujeme tento mesiac testy a ze budu oba s //, dakujem bambulka, ja nam drzim obom palce, nech do toho vhupsneme spolu...
moj dnesny grafik:
http://www.fertilityfriend.com/home/251771

matusik111
3. feb 2009

shandy , jeeeeej ty mas krasny graf .... to vyzera uplne nadejne na // , dufam, ze sa to podarilo aspon Tebe, lebo potom ten mikroskop 🙂
este asi pockaj den - dva a skus otestovat. ja budem tesotvat az buduci tyzden, ja mam zavcasu.

shandy
3. feb 2009

matusik, dakujem, ty mas tiez krasny. ja dufam, ze sa nam to podari spolu. 😀 , ved uvidime, ci sme posluchali a ci nam bolo tento mesiac dopriate...zatial netestujem, aj tak mam dostat mrchu v sobotu. tak ci tak sa citim predmrchovsky - chut na sladke, pletie sa mi jazyk a boli ma hlava 😠 😅
matus, ved ty si len o 2 DC menej ako ja 😉, aj tak ked mam dostat v sobotu, tak v piatok rano by uz mala padnut dolu teplotka...takze testnem v piatok, len ak teplotka nepadne...

matusik111
3. feb 2009

mne graf ukazuje ovulaciu skor , na 10 DC a ja neviem ci je to vobec pravda. Lebo som sa na to pytala jedneho doktora a povedal mi, ze to vobec nemusi ukazovat presne a mala by som sa riadit cca 14 DC. Tak preto sa mi to zda zbytocne.
Minuly mesiac som mala krasne vysoke teploty a potom bum dole a v ten den mi prisla mrcha. Takze je mozne ze to bude aj tento mesaic. Uvidime. Ale poviem pravdu, ze viac som verila Vianociam , ako tomuto mesiacu. Ak vydrzim, tak budem testovat az buduci stvrtok 🙂 .... ak nahodou uz nebudem krvacat.

shandy
3. feb 2009

no mne to na tom tvojom grafe vyzera na 10.DC ved to je normalne, ze nie kazdy cyklus musis mat ovulku v rovnaky den a tie teplotky ti podla mna nevyletia a nedrzia sa len tak. ved to progesteron sposobuje vzostup tepoty a ten zacina posobit az po ovulke...skus aj ovu testy pouzit, nech to mas potvrdene, ci ti to teda sedi s tymito grafmi. matusik, posli mi aj minulomesacny grafik ak mozes, kuknem ti to...no aby si sa nedivila 😀 😀 , mozno prave, ze ked sa menej clovek snazi, tak to prave vyjde...hm. no ved sa dockame 😅

matusik111
3. feb 2009

http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0
neviem ci to bude minulo mesacny graf, dako to poriadne neovladam 🙂 skusim.

matusik111
3. feb 2009

ahaaaa, ved pod nim je ten minulomesacny 🙂

shandy
3. feb 2009

no ale matusik teda, ked to je on, tak ten nie je ani omylom podobny. ved ten prvy mas taky raz hore, raz dole, uplne halabala a tento ma pekne rastucu tendenciu stale...treba dufat a verit, daj si zobrazit charts like yours a uvidis, ze ti to najde nejake...no uz dlho cakat asi nebudeme 😀 😀

matusik111
3. feb 2009

shandy , co si to mam dat:??? to je kde a co to ma robit?

jarulai
3. feb 2009

ahojte 🙂
matusik, raz by som sa k tej kamoške určite dostala a ak nie k nej, tak by sa určite ohlásil niekto iný, že "príd pozrieť naše bábo".takto som absolvovala terapiu šokom 😀 skôr či neskôr by som sa tomu určite nevyhla a neviem, či by mi pomohlo, keby som o tom hovorila neskôr a zase si to pripomínala /lebo kamoška by sa určite pýtala/. možno by to už bolo menej bolestivé ale po pravde - aj ja som bola zvedavá, čo tá návšteva so mnou urobí. no poviem ti, keby som tam išla sama bez muža, tak by som to určite znášala oveľa horšie. ja som v tomto mojmu mužíkovi nesmierne vdačná za to aký je, ako pri mne stojí. takéto situácie vzťah asi dosť preveria, nie?
babulky, držkám vám všetky prsty, nech máte tie vytúžené//
pa-pa 🙂

matusik111
3. feb 2009

ahoj jarulka, ja Ti zavidm tvojho muzika. Moj by to asi nevedel tak pochopit a bolo by mozne, ze by tocil s hlavou, ze som blazniva.
Pekne vybozkavaj svojho manzelika 😵 😵 😵 a buduci mesiac mozes aj babatko. urcite sa to podari rychlo.

jarulai
3. feb 2009

dakujem matusik.no my vraj musíme úplne abstinovať do prvej MS /síce neviem, či to dovtedy vydržím - pripadám si ako nejaká nymfomanka alebo čo 😀 to je normálne hrozné so mnou/ ale mužíka určite vybozkávam - v tom mi nezabráni nikto 😀
to nikdy nevieš dopredu ako by sa tvoj mužík zachoval. možno by si bola milo prekvapená. ja som sa bála, že by mi mohol niečo vyčítať /dosť, že už mňa samotnú napadajú blbé myšlienky typu: keby som urobila/neurobila toto a tamto.../ ale našťastie po nejakých nezmyselných výčitkách ani stopy.

jarulai
3. feb 2009

no idem vystískať a vybozkávať... to mojho mužíka, už mu chýbam 😉
dobrú noc

shandy
4. feb 2009

ahoj matusik, vcera som ti uz nestihla odpisat, take fofry v robote, ze az 😒
no ale idem to rychlo napravit 😀
takze ked mas otvorene fertility friend hore vo vodorovnom menu mas, ze chart gallery a ked na to kliknes, tak v quick links najdes, ze find chart like yours, zasa kliknes na to a zaskrtnes policka, podla ktorych ti ma tvoj graf porovnavat s inymi ja si davam coverline, Pre-O aj Post-O Terms a v category zvolis, ze pregnancy, vypluje ti to podobne vyzerajuce grafiky babeniek, co zostali tehule 😵 😵
tak skus to gusto 😀 😀
ahoj jaruuu, no veru, ako sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre. v takychto xvilach si clovek uvedomi, ze ma byt vdacny za to co ma, lebo ma predsa len vela 😀 😀 , napr. takeho dobreho muzika 😅 😀 . tak si ho jaru pekne uzi, vybozkavaj a tutu mutu bude hned po prvej MS 😉