icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

simib
26. okt 2009

No ten v 8tt som chcela ísť na interupciu,lebo som mala malinkú Simi a rozvádzala som sa a bolo by to vela na mňa,ale nakoniec pri tých nervoch a sťahovaní som potratila aj sama.

nellie_
26. okt 2009

simib.. joj to je fakt hrozne co vsetko mas za sebou.. normalne neviem co napisat.... 😔

shandy.. ako to robis?? ty mi ozaj nahovoris ze uz som po ovu 😀 😀 😀

simib
26. okt 2009

Nellie nič.Proste tento svet je nespravodlivý a tu na MK je toho vela báb príkladom.No nič.Ja idem trochu upratať a potom pre Simi do školy.Pekny dník. 🙂

shandy
26. okt 2009

no jo simib, asi to tak malo byt. ked si ale budes davat robit vysetrenia, daj si urobit aj stitnu zlazu, pre istotu 🙂 , tam je zvysene riziko potratov...
nellie, tak ti nevim honzo, ale to je tak nejak od prirodzenia asi 😀 😀 😀

nellie_
26. okt 2009

shandy ked spominas tu stitnu ja som dobre telaaaa.... 😅
v piatok ked som bola na gynde mi v ramci preventivky brala sestricka krv a ona je strasne zlata, ze keby som jej to bola povedala isto by mi zaskrtla aj vysetrenie na stitku.. som ja ale sprosta..... 🙄 🙄 🙄
tam je asi jedno v akej faze sa ta krv berie ze???

shandy
26. okt 2009

no ja som teraz taka chodiaca propagacia vysetreni na stitnu 😀 😀
no veru hej, mohla ti to urobit ty trdlo makove 😀 a mozno ti to aj zaskrtla, ved sa spytaj, ci ti skontrolovala TSH. jasne pri stitke je jedno v akej faze, ani nalacno netreba byt...

matusik111
26. okt 2009

ahojte kocky, co je tu nove. Mne dnes muzik odisiel a bude doma uz zajtra 😵 😵 😵 😵 , tak sa tesim. Dufam , ze nebude taky unaveny, ze kazdy vecer doma zaspi skor ako sa povenuje manzelke 😀 😀

nellie_
26. okt 2009

matusik no super ze ho budes mat doma... 😉 takze bude gelovačka... 😎 😎

matusik111
26. okt 2009

konecne som vas docitala, to ste ale popisali od rana waaaw, a tolko noviniek som sa dozvedela., Simib, klobuk dole nad tym vsetkym co si zvladla a prekonala. To si mozem povedat, ze ja som este stastny clovek 😀 😀 😀 .

Shandy, Tebe prisla ovulka presne nacasovana na vikend a vidim, ze sa frcalo na plno 😵 😵 , tak dufam, ze uz teraz to bude mat uspech a skonci to //.

Nelie, ty tiez skokujes Tvojimi zaujimavymi teplotami. To je tak ked nemeras 😀 😀 😀 , si sa chcela tomu vyhnut a teraz si budes lamat hlavu este viac 🙂
Veru sa tesim, ked bude doma, bude to take ine a urcite budeme skusat gel. Vynalez 21 storocia 😀 😀 . Ale pri mojom stasti , tak manzelik pojde do prace a pride ovulka na 15dc ☹ V posledned dobe sa dako obchadzame s ovulkou.

matusik111
26. okt 2009

Záhorák hovorí svojej žene:

"Očúvaj stará, blížá sa ty svátky, kúpime

svinu, zabijeme, budú jitrnicky, klobáse, krvavnice".

Zrazu sa otočí, jebne synovi po papuli, ten padne zo stoličky.

Žena sa ho pýta: "Nááááá co robíš, šak ti nic nespraviu"?!

"Už ho vidzím kokota, jak to žere bez chleba"!
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

nellie_
26. okt 2009

matusik ten je dobry.. 😀 😀 😀 😀 😀

no ja viem ze meriam len tak mirnix dirnix.. ale sak co som ja predpokladala, ze by mohla byt ovu tak skoro??? 😀 😀
a aj tak to ovu nebude ja uz sa poznam.. 😉

neboj, v geliku si spermose na vajko pockaju 😉 😎

matusik111
26. okt 2009

ale hlavne, ze ste poistili aj skorsiu ovulku a stale je nadej na peky vysledok. A ten by si tento mesiac asi vobec necakala 🙂 😵 😵 , tak mozno ......... ved vianoce sa blizia a rozdavanie darcekov mam rada,... tak aj ja chcem taky maly darcek // 😀 😀 😀 😀

shandy
26. okt 2009

matusik no musis ho prikvacit hned vo dverach ked pride aj s gelikom v ruke 😀
dakujem matusik, no uvidime co z toho bude, aj ked velku sancu tomu nedavam, keby sme si nesplnili povinnost mala by som vycitky 😀
a este ste ten gel ani jedna neskusali? 😕 😅
matusik ten vtip je dobry, poznam ho 😀 😀 😀
nellie ze ty xces byt ako shaarka? najprv neverila, ze ovu a potom ze tehu 😀 😀 😀
hehe, keby sme si mohli vypytat miminka pod stromcek, to by bolo, co? 🙂

nellie_
26. okt 2009

shandy ja ho vyskusam tak o 2 tyzdne - to bude gelovačka 😎 😎 .. to bude asi ovula... 😀 😀 😀
no ved uvidime co to bude zac tento moj cyklus.. vravim, pri mne sa aspon nenudime 😀 😀
kazdy mesiac iny priebeh... 😀 😀

shandy
26. okt 2009

😀
to bude jazda 😀 😝
no myslim, ze pri tebe by sme sa nenudilli asi nikdy 😀 😀 😀
aaale vsak to mam aj ja, kazdy cyklus iny priebeh a iny pribeh, vzdy sa objavi nieco co ma este dokaze prekvapit 😀 , pred zaverom nas pekne vysokuju, aby sme si mysleli ze sme tehu a potom si prifrci cervena potvora... 😝

shandy
26. okt 2009

nellka a kedy mas vysledky tej krvi?

nellie_
26. okt 2009

shandy teraz v piatok by mali byt..tak som fakt zvedava... inak fakt neviem ake hodnoty mi idu vlastne zistovat... 😅 😅
ja som bola zvyknuta ze mi bravala krv kôli HAK a peceni a teraz ani neviem na co mi brali vsetko... ved ja sa popytam.... 😀 😀 so sestrickou si uz pomaly tykam... 😀 😀

matusik111
26. okt 2009

ja sa chystam na gel uz tento tyzden, mozno stvrtok , ale urcite v nedelu 😵 😵 😵 a potom budem odporucat

shandy
26. okt 2009

no mozno ti urobi hormonalny profil na ten den cyklu nellie, to by bolo super. tak drzim palceky teda 🙂 , v piatok informuj 🙂
to je super ze s nou mas dobry vztah 😵, tak uz len nekvakat s nou o blbostiach ale k veci - co ti robili ake vysetrenia, co sa da urobit a tak 😀
matusik, tak vo stvrtok budes predmetom kontroly 😀

moncika15
autor
26. okt 2009

ahojte
tak zbezne som vas precitala a vidim ze si planujete gelovat vlasy 😀 som zvedava co to bude zac a kolke z vas otehotneju 😕

ja mam tento cyklus take lazo plazo bez hormonov a neustaleho pocitania DC a telefonovania so sestrickou z CEGYSu a dohadovania sa okolo IUI. a a a neviem coho este. a 2 tyzdne nas caka pohovor v CARe tak sa sustredujem a psixycky pripravujem na to 😅

jaru,sem uz nexodieva?

matusik111
26. okt 2009

Moncika, takze chladnu hlavu a v Care sa o vas postaraju. Urcite nieco spravia , aby sa podarilo.,

Jarulka nema PC v praci, tak nemoze chodit na kona a ma doma manzelika tak sa venuje jemu.

moncika15
autor
26. okt 2009

zas az tak pozadu nie som, viem ze jaru v praci odtrhli od PC 😀

ale co sa deje ze uz ani k rodicom nexodi konikovat?davno som ju tu nezastihla

postaraju postaraju ale ja sa dovtedy asi zblaznim 😅

matusik111
26. okt 2009

ved to si tu hovorime vsetky uz niekolkomesaicov a hadam aj rokov, ze sa zblaznime 😀 😀 musime len cakat, ved aj vianoce byvaju iba 1 krat za rok a treba na ne cakat 😀 😀 😀

Shandy, len aby si zachvilu nekupovala gelik aj ty 😵 😵 😵 , aj ked viem, ze na tvoj eggac sa nikto nechyta. A na porovnanie , aky bol s gynexom a bez gynexa??

nellie_
27. okt 2009

bre ranko 😀 😀 😀

a tu moj graf.. vidno ze sa uz poznam... 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/Nellie
do kelu a my sme uz tyzden nesnazilkovali... 😀 😀 😀 to aby sme dnes zacali hadam .... 😅

shandy
27. okt 2009

ahojteeee 😵
no veru, my sme tu take cakanky 😀 😀 , ale ved kto si pocka, ten sa docka 😀 😝
matusik no nic nevylucujem, ani kupovanie gelu 😀 😀 , ale zatial to nechavam na moje telo, ako si poradi s novym stavom hormonov 😅 . bez gynexu menej eggacu, ale bol 😉

shandy
27. okt 2009

nellie ja som z teba uz jelen 😀 , ten tvoj graf si z nas robi prdel 😀 , tak sup, sup na snazilkovanie 😀
ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/251771

simib
27. okt 2009

Ahojte.No Nellie tak snažilkujte.Shandy pekne stúpaš.http://www.fertilityfriend.com/home/Martinka

matusik111
27. okt 2009

dobre ranko, uz som dlho nevlozila graf, tak len tak pre zaujimavost 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0

zajtra idem ku tej mojej uzasnej doktorke na UTZ , ona by mi mala povedat velkost folikov a hrubku maternice, ???? Aby som vedela co sa jej mam pytat, lebo zas mi urcite nic nepovie sama od seba.

shandy
27. okt 2009

ahoj simib, dakujem. ty pekne stupas 😵 😵 , co nove? 🙂
matusik ty mas tiez len jeden den mrchu? hmm, no to nie je bohvieco...ano spytaj sa na velkost dominantneho folikulu a na vysku maternice...som zvedava hlavne na tu vysku maternice, lebo ja som bola vcera 10,5 mm a to som mala fakt ze dvakrat polden mrchu...tak povedal, ze to je ok, ze teda neriesime 😒

matusik111
27. okt 2009

Simib, krasny graf. len tak dalej. Shandy, ty si pekne hore ...... baby dufam , ze bude pekny koniec toho cyklu. 😵 😵