icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

nellie_
1. dec 2009

jaky chlapcek v belgicku???? 😀 😀

u nas leje cely den..tma je ako keby bolo 5 hodin rano.. no otrasny den... 🙄

shandy
1. dec 2009

naaaapodobne nelka 😀 😀 😀
no maneken pis - cikajuci chlapcek 😀 😀 😀

nellie_
1. dec 2009

jaaaaj to tu sochu myslis... 😀 😀 😀
asi som prepracovana hned mi to nezaplo.... 😀 😀

moncika15
autor
1. dec 2009

kde som sa to dostala?! 😕 cikajuci xlapcek 😀

s muzikom sa este stale nebavime 😅 uz je to skoro 5 dni 😒 dnes rano som sa ho pokusila "zneuzit" ( lebo mam plodne dni!!!!!!) a on odmietol 😠 je to skoda takto premrhat ovulku 😔

leje tu cely den ako z krhle.... bola som na nakupox a premocena som po kolena

zatial pate 🙂

nellie_
2. dec 2009

ahojte devušky.... 😀 😀 😀

monci fuha to ako dlho mate tichu domacnost.. to ste sa az tak vazne pohadali?? ci asi ste obidvaja neustupne typy čo??? 😉
ja som vydrzala za 9 rokov co som s MM iba 2 dni sa s nim nebavit.. my vacsinou ked sa pohadame - a to sa vieme teda riadne povadit, lebo sme dost vybusni obidvaja-tak nedokazeme ist spat povadeni.. takze vzdy sa musime uzmierit pred zaspanim.. 😀 😀

a ten moj zakonity je taky šašo počmarany, ze on ked ja sa aj snazim byt strasne nastvana a oduta tak on ma zacne napodobnovat a trepat hovadiny a ja hned vybuchnem lebo to sa neda pri nom 😀 😀

shandy
2. dec 2009

ahojte bambulky 😵
no moncur, teda ze vas to tak dlho drzi, to mna by nebavilo...mne je hned luto, ze sa hadame a ja sa vtirnem, lebo sa nedokazem dlho hnevat 😀
nellie my sme taka talianska domacnost, ked sa pohadame 😀 😀 😀
hej nellie to je dobry pristup k hadkam 😀 😀
ja dnes takto, nahodou som mala teplomer pri ruke 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/251771

matusik111
2. dec 2009

dobre ranko, uz mame krajsie pocasicko ??? 🙂
tak vidim, ze Moncurik to ma doma vesele momentalne. Neni to dako zavcasu po svadbe ?? My sa sice tiez vieme zvadit , ale este sme nemali tichu domacnost. Cim viac vybuchneme, tym sa rychlejsie udobrime, zaujimave, co ? 😀 😀 😀 , a ked ma len tak bezne nasere, tak sa ofucim a nechce sa mi s nim ani rozpravat 😀 😀 , ale to sa nehadame.

Shandy, a ty si sa kde vybrala v tych vyskach ???? 😎 😎 😎 , ved si to setri az na dalsi mesiac , ked budete pracovat 😵 😵

matusik111
2. dec 2009

Baby , ake ste znamenia a vasi partneri ??? Ze aka kombinacia sa tu nachadza 😀 😀
Ja som lev a priatel vahy. Niekedy to je zaujimave medzi nami, ale zatial to dobre funguje tak ako to je 😵

shandy
2. dec 2009

ahoj matusik 😀
no ja sa tiez divim, ze kde sa splham, ale mam pocit uz druhy den, ze na mna nieco lezie, tak mozno aj preto... 😀
matusik ja vahy a drahy blizenci 😉

simib
2. dec 2009

Ahojte.No už som aj späť z UK.Čo tu nové????

shandy
2. dec 2009

ahoj simib, ako bolo??? 😀 😀 😀
dufam, ze ste si priviezli so sebou maleho anglana v brusku 😵

matusik111
2. dec 2009

Shandy, Ty si tiez taka nerozhodna ako moj drahy ??? 😉 😉 😉 sice Ta nepoznam, ale mam pocit, ze mas inu povahu ako moj muzicek a tiez je vahy, asi sa niekto sekol 😀 😀 😀
A co maju charakteristicke Blizenci?

Simib, vitaj doma na konikovi 😀 😀 😀 To si bola aj s muzikom, alebo len so sestrou ?

simib
2. dec 2009

No bola som len so sestrou.Muž aj malá boli doma.Bolo super.Dobre som nakúpila a tak.Ale krajina no nič moc.Ja by som tam nechcela žiť.A Shandy asi nič,lebo dnes som tak cca 12DPO a test nič.

nellie_
2. dec 2009

no ahojte vospolok... 😀 😀 😀

ja som znamenie byk a drahy vodnar.. 😀
ale mne kazdy hovori ze ma netipuje na byka ze vôbec nie som typicky byk... 😀 😀
a ja mam zatial taku skusenost ze si s bykmi nesedim ani so zenami ani muzmi - nejak mi vadi ich styl humoru, to som tak spozorovala zatial.. ale sama sebe nastastie nevadim... 😀 😀 😀

matusik111
2. dec 2009

a byk by mal byt tvrdohlavy a ty na to nevyzeras,... vidis, aj u Teba sa hviezdy pomylili 😀 😀 😀

Simib, ty testujes kazdy mesiac preventivne? alebo mas dake podozrenie ?? 😵 😵 , ale 12DPO moze byt u niekoho este malo, takze nic nie je iste, a co BT ?

simib
2. dec 2009

No BT nemeriam.A ten test to len tak.Kúpila som v Anglicku,tak som chcela vyskúšať.Inak nemám vôbec žiadne príznaky.Ani na mrchu ani na tehu.Proste nič.

shandy
2. dec 2009

matusik, som total nerozhodna a mam taku este aj kolegynu tu, co sme dobre kamosky 😀 😀 😀
raz sme sa vybrali najest a po hodine sme sa vratili hladne, lebo sme si nevedeli vybrat 😀 😝
blizenci? no ze ziju dve osoby (niekedy aj viac) v jednom tele 😉
je pravda co vravi matusik, ze moze byt skoro simib, ale radsej si mysliet, ze nic nebude a potom najst prijemne prekvapko ako naopak, ze? 😉

simib
2. dec 2009

No Shandy.Ono ten test ja neberiem vôbec nejak vážne a vlastne aj všetko beriem tak v pohodke.Veď v januári ideme lyžovať a na to sa teším a keby som bola tehu,tak žiadne lyžovanie by nebolo.

moncika15
autor
2. dec 2009

ahojte 😒
este furt nic 😅 vecer,ked som odxadzala na nocnu som mu nexala na poduske dlllllhy list a dnes rano ma zobudil bozkom ked odxadzal 😎 ale nicx sa nemeni aj tak...
no a tie znamienia ja som puntickarska,prehnane vnimava,citliva,tvrdohlava,neznasajuca neporiadok, panna a moj mily baran 🙄

take mam nervy z tej premrhanej ovulky! koli takej hovadine premrhat sancu 😠

matusik111
2. dec 2009

Shandy, tak s Tebu je radost sa rozhodovat 🙂 🙂 🙂 Mojmu to tiez niekedy dlhsie trva a ja uz nervozna, ze bude dalej 😀 😀 😀
tak to ja by som hladna urcite neprisla 🙂 , isla by som vylucovacou metodou a urcite by sa tam nieco nalso 😀 😀

Simib , kde sa chystate lyzovat?

simib
2. dec 2009

Matus ideme s malou na sústredenie na Krahule.Od 3.1.

matusik111
3. dec 2009

dobre ranko, ako ste sa vyspinkali ??? Ja som konecne spala viac ako 4 hodiny 😀 😀 😀 a dnes pride muzicek domov, tak sa budem venovat radsej jemu ako praci 😵 😵 😵
Idete kupovat Mikulasa ???

shandy
3. dec 2009

ahojteeeeee 🙂 🙂
matusik aj mne pride vecer, huraaaaaaa 😵 😵 😵

matusik111
3. dec 2009

juuuj, to je ale radosti, A kedy sa chystate ku svokrovcom ?? Mali by sme skocit na tu kavu 😎

matusik111
3. dec 2009

chcete sa zasmiat cez obednajsej sieste ??

Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne. Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře? Vždyť já toho mám ještě tolik v živote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No, šlo, ale mohl by ses vrátit, ale jedině jako slepice. Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic, porostlý peřím, s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout,a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?" ''No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Zatlač a sneseš je a pak to přestane."Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a za chvíli následuje druhé a třetí vajíčko. Najednou ním někdo třese a manželka křičí: "Sereš do postele, ty vožralý prase"!!!
😀 😀 😀 😀

shandy
3. dec 2009

veru je 😀 😀
jaaaaj k svokrovcom az po vianociach pojdeme...cize toho 25.12. asi, na vianoce budeme u nasich tento rok...

shandy
4. dec 2009

ahojte, no tak pozeram, ze si tu uz asi pisem sama 😀 😀 😀
no nic, tak pekny dnik Vam, vidime sa cca 15.12., tak tu pekne posluchajte - milujte sa a mnozste sa a ked pridem, nech je tu aspon jedna z vas tehula 😉

matusik111
4. dec 2009

ahojte babulky, vidim, ze Shandy si ide uzivat 🙂 , tak teda peknu dovolenku a vychutnavaj si chvile s drahym.

ja prikladam moj graf : http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0

a kde sa vytratili vsetky babulky??? asi doma upratuju alebo kupuju darceky ?? 😵 😵 😵

simib
4. dec 2009

Ahoj Matussik.Ja som tu tak striedavo,lebo tiež upratujem.A nemám čím sa chváliť.Som 29DC nemeriam.Ty už si tiež po ovulke.

moncika15
autor
4. dec 2009

ahojte 🙂
je niekto doma? 😕