icon

Partner v zahraničí a snaha o dieťa

moncika15
21. aug 2008

ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..

shandy
10. feb 2009

veru ja mam toho mrte poslednu dobu, ale vzhladom k tym mrcha bolestiam, sa mi velmi neda pracovat 😒
jaru netyraj sa uz. no 4 mm, to sa muselo potom uz davnejsie prestat vyvijat, ja myslim, ze by to ani tvoj doku nezachranil. podla toho co som citala myslim, ze v tomto stadiu, by to poskodenie nebolo zlucitelne so zivotom...si predstav, ze sa tomu vyvijaju zakladne zivotne organy, tam vobec nehrozi, ze by to zilo...ber si priklad z nasich mamin 😀 😅 , my popotratove deticky, ake sme fantasticke 😅 , aj nase dietky take budu 😵 😵

jarulai
10. feb 2009

presne tak, už teraz sú naše dietky fantastické, úžasné...ved len to aké majú maminy, nie? 😀
no ono sa to ešte asi snažilo zachrániť, ked 2dni pred zákrokom sme s mojim dokim ešte videli srdiečko ☹ no ale máš pravdu - koniec týrania!!!

tak ked máš vela roboty, nebudem rušiť, ozvem sa neskor...poobede...ale nie hned ako dopapám, neboj 😀 🤐

shandy
10. feb 2009

v pohode, pis, pis moja, ja som len rada, ze tu niekto je 😵 😵 , len aby si si nemyslela, ze sa nehram, ked ti hned nepisem 😵
no jo, si predstav, ze my sme mali kolegynu v Cechach, co cakala dvojicky. Bola na kontrole, vsetko ok a 2 dni na to, potratila. Jedno bolo uz tyzden mrtve chudiatko a tie jedy zabili aj to druhe. Ale kusok na to hned otehu a teraz ma krasnu dcerku 😀 😅 😅
my budeme fantastikus maminy veru 😵 😵
jaru, ta alchemilka je na co dobra? to su cajiky?

jarulai
10. feb 2009

tak to je fakt kruté. ja som rozmýšlala tiež nad tým, že keby sa to stalo v neskoršom štádiu, tak by som to horšie znášala. takto som si ešte v podstate ani nestihla zvyknúť na to, že som tehu.
áno, to je čajík. je dobrá na posilnenie maternice, úpravu cyklu, na ženské problémy. ak chceš otehu /čo teda chceme, že 😀 /tak sa pije od 1.dna cyklu do polovice cyklu, teda asi do ovulácie. na úpravu cyklu sa má zase piť v druhej polovici cyklu. ja som to kúpila normálne v potravinách - ale čistý alchemilkový, nie ženský, tam sú len stopy po alchemilke a je tam ešte kadečo 🙂

jarulai
10. feb 2009

shandy, ešte sa ti nedymí z klávesnice od tej roboty 😀 😀

shandy
10. feb 2009

no ved prave, radsej na zaciatku ako potom ked uz s tym nejaky ten mesiac zijes, ze bude mimi 😒
oukej, tak to zacnem pit teda a uvidime 😀 😅 . este bude zo mna sarlatan 😀 a vitaminy nejake beries?
aaaaaale nedymi, len sme boli na obede u svokry, tak to dlhsie trvalo. uz zarezavam 😝

jarulai
10. feb 2009

ja som brala kys.listovú /femibion/ ale teraz neberiem nič, začnem ho zase brať po tej prvej MS, ked začneme znova snažilkovať 😉 aj alchemilku potom začnem pickať 😉
to už sa ti neoplatí začať robiť niečo - v túto hodinu? neblázni 😀

shandy
10. feb 2009

no aj ja som rozmyslala, ze to zmenim. lebo som doteraz brala calibrum babyplan, uz 4 mesiace, tak rozmyslam, ze nastal cas urobit zmeny 😀 😝
zajtra kupim tu alchemilku a bude 🙂 , kupila som aj ovu testy, kedze som ich nevedela nikde v lekarni zohnat, tak uz fakt neviem potom 😀 😝
no to mas pravdu, ale od zajtra som 3 dni na skoleni, uffff

jarulai
10. feb 2009

na školení? to ti nezávidím. a mna tu necháš samučkú ☹ ale snád sa ozve matusik s mončikou 😉
no ja by som tých ovu testov musela asi kúpiť za vagon, lebo aj dokimu sa u mna tažko zisťuje, kedy mám ovu /tiež mám pocit, že si chodí ako chce 😠 inak ja som femibion užívala 10mesiacov, kým som otehu. síce posledné 4mesiace aj clostylbegyt /to je na stimuláciu vaječníkov/

shandy
10. feb 2009

neboj, to je dobre skolenie, na software, mame tam aj net, tak neboj, ze sa neozvem. Matusik vyhra podla mna titul pracant roka 😀 😀
no ved ja som si ich kupila 20, lebo mne to sice vzdy naznacuje, ze mam 15.den ovu, ale potrebujem sa uistit, ci to je naozaj tak 🙂 , no teda, tak ale vidis, asi to pomohlo 😅

jarulai
10. feb 2009

😀 😀 ze pracant roka 😀 😀 ja mám od takého titulu asi daleko 😀
tak takto sa ty budeš školiť 😀 to je dobré školenie.

jarulai
10. feb 2009

no kedže u nás je strááááášny fujac aj so snehom /a chudence medvede sa už zobudili/, tak dojde mužík o chvílu pre mna, takže na dnes končím.
príjemný zvyšok dna 🙂

jarulai
10. feb 2009

a neprepracuj sa 😀 😉

shandy
10. feb 2009

no teskam sa, sa mi zide take skolenie aj neskor...
aj tu fujaci, tak si davajte pozor, aby vas niekde nezavialo 😉 a keby vas zavialo, tak sa aspon trosku pomojkajte 😀
ja sa pojdem rozlucit s mojim drahym, lebo mi na 2 dni odchadza zasa prec 😒 😵 😵
inak ste zlati na tej fotecke 😵

jarulai
10. feb 2009

no aj ja sa musím dneska s mojim mužíkom rozlúčit. mne odchádza na týžden ☹ , tak sa nechvál hej 😀
no snažili sme sa pekne pozovať na tej našej svadbe 😀 máme aj fotky na mojejsvadbe

shandy
10. feb 2009

to tak sa pekne rozluckajte, ked na tak dlho...ja pozriem tie vase fotecky na domacu 😵 😵

shandy
10. feb 2009

pa pa a pekny vecer 😅

shandy
10. feb 2009

no a ako ta tam najdem? posles mi link? 😉

matusik111
10. feb 2009

ahojte babulky, tak vy sa takto flakate ??? Pekne, ja som asi jedina co musi makat 🙂 Ale ja zas neskor chodim do prace. Zajtra pridem asi dosta zavcasu, aby som si viac casu nasla na vas a pokecala s vami... lebo ma vsetci dakoobchadzaju 🙂

matusik111
10. feb 2009

Dakujem velmi pekne Shandy za titul ..... vypytam si vacsie odmeny 😀 😀 😀
a vy ste boli na obed u svokry???? nemas nahodou svokru na severe ???

matusik111
10. feb 2009

jarulai, neboj, zajtra sa posnazim aj ja Ti robit trosku spolocnost 🙂 a je mi luto, ake mas nevychovane kolegyne 🙄 kasli na ne.... mozno jedneho dna si uziju este horsie veci.

matusik111
10. feb 2009

shandy, a kde si kupovala tie ovulacne testy? to bol daky balik, alebo su to jednokusovky??

shandy
10. feb 2009

no ja mam dnes mrchu, tak mam odpustene, ze nepodavam take vykony 😅 😔
no, len prid, ja budem na skoleni, tak hadam sa nenapadko utrhnem 😀
svokra zo severu, pravdu mas 😉 , len je nahodouu z druhy tyzden v BA, lebo obieha lekarov, tak nam vyvarala o sto sest 😵
veru matusik zajtra tu musis udrziavat konverzaciu 😅
normalne ze www.lacnetesty.sk a hotovo, co sa budem ondiet..1 ks za 38 czk

matusik111
10. feb 2009

a ktore si si ty objednala ??? a je to spolahlive ?? mas dake referencie?? ja to uz aj tak nestiham na tento mesiac asi, ale uvidim. Ja uz mam 10 DC teraz v nedelu.
smola , ze sme v sobotu na zabave, tak neviem v akom stave budu bojovnici 🙂

ja uz dnes padam domov, pride ku mne kamoska, tak ideme kecat a dame si daku zmrzlinku . Pa

moncika15
autor
10. feb 2009

jaru veru netiraj sa, uz na to nemysli. je tazke ale treba zabudnut 😒

moncika15
autor
11. feb 2009

co je babenky? dnes som tu sama? ☹

jarulai
11. feb 2009

dobré ránko 🙂 uz som tu aj ja, neboj, moncika.
večer mi odišiel mužík a ked som si uvedomila, že som tam sama, zase to na mna dolahlo a poriadne som sa vyhučala. ale dnes už nebudem 😉

moncika15
autor
11. feb 2009

ahoj,
to je normalne jaru len si poplac ked to nebude kazdy den tak je to ok 😉
mne by mal prist moj drahy vo stvrtok ale mozno sa mu nepodari a pride az piatok vecer ☹

idem buvat..som po nocnej 🙄

jarulai
11. feb 2009

no ja som to potrebovala zo seba dostať von. ked bol doma mužík, sa to nedalo, lebo ma hned utešoval a ked som nechcela trápiť aj jeho, tak som radšej prestala. no a ako na potvoru, ked som bola asi v polovici toho mojho prejavu, tak mi zavolal z cesty a samozrejme, že to hned zbadal z hlasu 😖

tak potom dobrú nocku, moncik 😀

jarulai
11. feb 2009