Partner v zahraničí a snaha o dieťa
ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..
babulky, ja som uz napapkana 😀 😀
takze , Jarulai, vsetko najlepsie k Tvojim narodeninam, a hlavne buduce babo uz do leta 😵 😵 😵
dakujem 🙂 ja by som ho brala aj skor 😉 ozaj - nech to máme kompletné - ty máš kolko?
a ja sa pridavam, buduca 30 nicka. ...... ja by som chcela do narodenin aspon byt tehulka 😵 😵 😵 a najlepsie dvojicky, nech je to rychlejsie.
a plne s Tebou Shandy suhlasim, ze nechcem natahovat cakanie, ak je tam daky problem, Vacsinou sa daju komplikacie riesit dakymi pirulami a hotovo . Ja sa tiez na to tak divam. Ja by som chcela ist gyndu v juni, ze sa nedari , nech nieco zacnu robit. Ale neviem si predstavit tie vsetky vysetrenia, lebo ja to tak strasne neznasam.
babulky, na dnes končím. idem s mužíkom vybrať naše nové autičko 😉 to viete - šrotovné 😀
ale ja uz v lete si mozem pisat 30 🙂 , tak ja to uz mam za chvilu.
Jeeeej, tak ked nie babo, tak aspon nove auticko, aj to potesi. A co idete vybrat ??
baby, ja dnes nic a nic a nic nerobim, To je hruza. dala som si taky predlzeny vikend. .... tak uz by tu mala byt iba shandy
jaru, autiiiicko jeeej a ake idete kupovat? moj bracho si teraz ide kupovat 🙂 , tak som zvedava, co vyberiete...
matus, presne ako vravis, ja to tiez nemusim tie vsetky vysetrenia, radsej este pockam do pol roka, tiez tak asi do juna a potom to pojdem riesit 🙂 , teda dufam, ze uz nebude treba 😀 😀
vy buduce 30tky 😀 😀
matusiik mne zacina o 15 minut anglina, tak keby sme sa tu uz nahodou nestretli tak pekny vecer prajem 😵 😵
a mohla by sa tu uz aj moncurik objavit a podat spravu, ze co je s nou...hmmm 😒
tak si uzi anglictinu. Ja pojdem domov asi za 40 minut. Nemam robotku, ale vecer jedno skolenie, tak musim pockat .
tak zajtra rano sa tu zas stretneme 🙂
no veru to si uzijem 😀 😀, vecerne skolenie, hmmmm 😉
jaska, rano sme tu (ako) na koni 😀 😀 😝
dobré ránko, dievčatá 🙂 ako sme sa vybuvkali? mne sa o tom aute už aj snívalo 😀 no zatial sme nič moc nevybrali - chceli sme daciu /to najlacnejšie samozrejme 😉 no odhovorili nás od neho /nemalo, to čo by sme chceli/, tak teraz zase pre zmenu rozmýšlame nad iným. a ešte sme chceli využiť aj šrotovné + leasing a to nám nevedeli povedať včera, či sa to dá 😠 takže sa to celé odsúva až o týžden, ked mužík dojde domkov 😎
ajoooooooj jaru, 😀 😀
a co takto nieco zo suzuki? aj tie sa cenovo daju... 🙂 , no neboj, ved nieco vyberiete 😵 😵
inak som sa nevyspinkala dobre, zobudila som sa 4:44 a uz som nemohla zaspat...a viete co ma ako prve napadlo? ze som tehotna... 😀 😀 😝 , tak jasne, ze som uz potom nemohla zaspat... 😀 😀
mickaaa ja som tu, nebojkaj 😵 😵
no hurááááááááá 😵 už som sa zase začala bát tej samomluvy 😀
neviem, prečo práve suzuki? máš skúsenosti? ešte som to nepozerala
hehehe, neboj, ja som tu. a kde je matusik?? 🙂
lebo mam swifta a tiez som pozerala na cenu 😉 a vysiel vtedy celkom dobre 😵 , som spokojna 😀
dobre ranko babulky 🙂 , uz som tu aj ja 😵 😵 😵 , moc som vam chybala ???
Pocuvala som v radii , ze neda sa kombinovat leasing a srotovne , ale mozno sa to upravi.
Swift je pekny ale maly pre velku buducu rodinu. Nedas tam 3 detske sedacky 😵 😵 😵 a ked budes chciet pobalit vsetky hracky pre 3 deturence. len si kupte vacsie auticko 🙂 🙂 🙂
Ja som tiez pred vianocami menila Saxo za Xsaru ,.... uz som mala byt samozrejme tehotna a mala som kupovat sedacku do auta 🙂
no jasneeee ze chybala. ts tsssss 😀 😀
no drahy ma octavku combi, takze poho, len ja ked som kupovala swiftosika, tak som s nim este nebola, noooo 😅 😅 a nevedela som, ze uz bude treba uvazovat a detskych sedackach 😀
veru inak by sa zislo vacsie, lebo so sedackou asi bude trochen problem, ale hlavne s kocikom asi 😀 😝
ahooooj matusik. tááááááák moooooc si nám chýýýýbala 🙂
to je fakt, moj mužík by chcel niečo vačšie. teraz rozmýšla nad hiundai accent
no ja moc francuzskym autkam neverim, skor tych japoncov 😉 😀 😀
hej jaru accent je tiez fajn 😵
a mne uz prisli testy domov 🙂 len su na poste, tak zajtra ich pojdem vybrat. Vsetko doma nastudujem a testujem sobota a nedela ..... a v nedelu by mala byt ovulka. Mozno ukecam manzelika, nech ide v pondelok neskor do prace , aby sme stihli rano jedno kolecko 😵 😵 😵
To je tak na prd, ze nam chlapi chodia prec. Normalne by mali dostat ovulacne volno , to by mohli ist domov za polvickami , ked maju ovulku. To je dobry napad , nie ? 😀 😀 😀 Podme s tym do parlametnu 😀 😀
no super, tak budes testovat o sto dvesto, tak zelam tie // aspon na ovu teste zatial a potom budu nasledne aj na tehu teste 😀 😵 😵
veru matusik, toto si dobre vymyslela 😀 😀 😀 😀
ja som za 😀 😀 😝 , inak ten teplomer je echt dobry, som veeelmi spokojna 😅
matusik, presne. ja s tebou súhlasím. inak sa to aj pekne volá, že "ovulačné volno" 😀 😀 😀 to navrhnem mužíkovi
😀 😀 😀 , fakt dobre, babenky idem trosku makat, ale obcas sem na kuknem, aby jaru nemala schizu, ze si pise sama so sebou 😉 😀
si tu niketo zo mna tuším robí prču, čooooooo? ccccccc
ešte k tým autám - 3 sedačky nevopcháš do žiadneho auta, poznám babu, čo má trojičky a volkswagen kombičko a nevopchala ich vedla seba. ešte ju policajti zvozili, že prečo má tú tretiu vpredu. tak sa nedala a vraví im: tak mi ju dajte dozadu, ak ju tam zmestíte 😀 a bolo po debate 😀
😀 ale to by som si nikdy nedovolila, co by som tu bez vas robila 😅 , aj len tak trosku podrypkavam 😅 😀
hehe, dobre to vyriesila 😀 , mudri chlapi, ich to ani nenapadne 😠 😀

kde ste sa všetky stratili? ja si tu občas pripadám ako nejaký odstrašovák - ked sa pridám, začne debata viaznuť ☹