Partner v zahraničí a snaha o dieťa
ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..
no ved preto 😀 😀 😀 tak to je potom iné - to asi aj tú čokoládu pojdem kúpiť 😀 😀 😀 😀
a to aku zem slubuje ??? ak je nieco zadarmo, berem aj ja 😀 😀 😀 😀 , doma sa to zide.
Babulky, ja sa vam pochvalim co som robila v sobotu : .... sadila rajciny cherry, surfinie, a pazitku,.... to mam vsetko na balkone a tesim sa z toho . 😀 😀 😀 , Ja potrebujem nieco , o co sa da starat, aby som mala pocit, ze som tu neni zbytocna 😒 ,tak sa tento rok staram o balkon 🙂 😀
matusik, to slubuje zem na pozemok - tatry sme si tam už vyrovnali ale zeme je ešte málo, sme pod úrovnou cesty. a shandy nám ju vraj bude nosiť po lyžičkách 😀 😀 😀 tak hádam sa nenecháš potom zahanbiť a neprídeš s prázdnou lyžičkou 😉 😀 😀 😀
jasne ... donesiem Ti kopec zeme,... nebudem horsia, Ja Ti donesiem v igelitje 😀 😀 😀
😀 😀 😀
sak ti ju zbieram jarulik neboj, vies kolko jej uz mame v byte? uz si skoro ani na telku nevidim 😀 😀 a to vies aka je ta telka velka 😉
ak ti nebude vadit, tak ti ju donesiem aj s tym krtkom co sa do nej medzitym nastahoval, to vies, ked uz tam nemas tie tatry 😀 😀 😀
matusik, ty si spravny gratulant, co by si nosila, odniest si treba 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 shandy, može byť aj krtko, tiger ho vyženie rýchlo k susedom 😉 😀 😀 😀
matusik, mala si si nasadiť jahodky, tie čo sa šplhajú až do nebíčka - kolega tak na ne nabíjal kolíky z rebríka aby sa mali po čom šplhať a narástli mu do úctyhodných 10cm od zeme😀 😀 😀 no hlavne, že mali oporu, že 😀 😀 😀
ale ja som sa trosku kopla 😀 😀 😀 😀 ,tie pismenka sem - tam skacu ako chcu 🙂
a nechcem byt drza, a shandy nam povie svoje meno ??? 😀 😀 , ze by sme aj ku nej prisli na meniny gratulovat, ked ma tu telku taku velku, 😵 😵 😵 😵
😀 😀 😀 tahave jahody? dobreeeeeeee 😀 😀
no mojky, tak ja musim utekat pracovat a potom chytro domov, tak krasny zvysok dna a zajtra sa vidime. cmuk
😀 😀 😀 aj moja suseda ma tie jahody na balkone, veru som rozmyslala, ale nemozem vsetko naraz ..... ved si pomyslia, ze prisiel zahradnik 😀 😀 😀 , chcem tam este tuju alebo bonsaj
shandy, tak krásny zvyšok dna 😉
pa-pa zajtra 😵
matusik, len dúfam, že máš dostatočne velký balkon aby si aj slniečko videla potom 😀 😀 😀
ale ja pojdem domov asi az za hodinu ..... ja tu budem sama ?? ☹
neplač, ved som ešte tu - tak na 10min 😉 ja ti nestačím 😨
Shandy nam uz utiekla, pekny den a zajtra sa hlasim s teplotou v dierke 😀 😀 😀
Jasne, ze mam velky balkon, aj tancovat sa tam da 🙂 My sme tam spolu ranajkovali s muzikom a slniecko na nas svietilo. romantika bola, 😵 😵 😵
jasne ze mi stacis,.... ved aj s Tebou preberem nesmrtelnost chrusta 😀 😀 😀
a vidíš aké doležité debaty tu z toho vznikajú 😉 a aké sme potom premúdrelé, že 😀 😀 😀 to na to len tak hocikto nepríde 😉 😀 😀 😀
matusik, tak odchádzam už aj ja - musím 😢 tek neplač za mnou, jo 😉 zajtra sa zase uvidíme 😉
pekný zvyšok dna aj tebe
tak pekny zvysok dna babulky, a rano si popiseme 😀
dobré ránko babulky 😉
aj dnes budem do obeda pracovať a na obed som už len vaša 😉 ale dlho to zas nebude - dnes nenadčasujem, na obed mi dojde domkov mužíček 😉 😵 😵 😵
teplotka dnes bola 36,4C 😉
dobre ranko babulky, tak vy idete pracovat, ???? no pekne, 😀 asi mi neostava nic ine, len pracovat tiez 🙂
ja prikladam graf http://www.fertilityfriend.com/home/24cfd0
Jarulka, tak u vas zacina soro-moro cely tyzden, ja vam to moc prajem , aby ste si minimalne uzili a mozno aj babtko zapracovali 😵 😵
Mne pride muzicek az zajtra, tak som strasne zvedava ako u nas dopadne vikend, ake rekordy sa budu hadzat.
Jarulka, uz mas ten graf vytvoreny?? Lebo ja tu mam jeden PC naviac, tak ak by Shandy sa nehnevala na mna, 😀 😀 😀 mozem sa pokusit to vytvorit pre Teba a mozme nahadzovat Tvoje teploty 😵 😵 , ked uz tak poctivo s nami meras.
dobre ranicko, bambule 😵 😵
ja musim tiez makat. super, jaru, ty si uuuuplne fantastikus 😉
veru, ani sa ti nedivim, ja sa tiez budem ponahlat za drahym. vcera som nestihal ten jarulkin grafik, lebo kolegyna tu nebola a vecer sme boli opekat tak nebolo kedy. tak matusik, ked budes taka zlata, tak ho vytvor jarulke 🤐 😵 😵
babulky, vsetko zariadim 😎 😎 😎 , uz na tom zacnem pracovat, 😎 😎 😎 a potom vy my pomozete otehotniet 😀 😀 😀 😀 😀
ty si sikulka matusik 🙂
kebyze som xlap, tak uz si tehula 😀 😀 😀
a prikladam moje pohorie tiahnuce sa az do neba 😵 😵
http://www.fertilityfriend.com/home/251771
ja som sa pokusala registrovat Jarulku na druhom compe, a ono mi to nechcelo spravit,.... asi to vnima ako jednu siet a preto sa neda spravit registracia ☹ ☹ a ja som chcela tak moc pomoct.
shandy, tak ty mas uz ovulku za sebou, krasne to vyzera.
babulky, už som tuuuuuuuu 😉
vidím, že ste ma tu pekne pospomínali - som vám chýbala, čooooo 😀 😀 😀
no mne to meranie asi ani neni súdené 😀 a zase sa mi o tom aj snívalo - že som mala takú teplotu, že sa pokazil teplomer 😀 😀 😀 😀
neva matusik, aj snaha sa ceni 😉 🙂 🙂 u mna vyzera veru, ze je po ovule 😀
jarulka, taka malickost nas predsa nemoze odradit. to nie, ja ta urcite registrujem najneskor cez vikend a tie teplotky tam nahadzem pekne vsetky krasne naraz, tak nezufaj 😀 😀
shandy, len je ešte otázne, či budem schopná merať aj ked bude mužík doma 😉 😀 a k tomu ten 4-dnový víkendík...no neviem, neviem 😀 😀 😀 už počujem ako sa vypytuje, čo robím hned ráno tam dole 😀 😀 😀
ozaj - a podla teplotky je kedy ovulka?aká je vtedy teplotka - nízka či vysoká?

jaaaaaaaj, ja som sa kopla, .... ja som chcela napisat, ze Ti donesieme kvietok cacany,.... nie, ze odnesieme.
To by bola blba navsteva, vsetko zje, vypije a este aj odnesie 😀 😀 😀