Partner v zahraničí a snaha o dieťa
ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..
no to aj ja - kedže ja zarytý abstinent, že 😉 to by bola teda dovka a s tými mojimi liekmi, čo sa teraz dopujem - to by bolo iné vzrúšo 😀 😀 😀
inak baby ja som abstinent totalny...kazdy na mna vzdy oči puči ked to poviem ale daco vam pošuškam teraz -
ja som este nikdy nebola opita 😅 😅 😅
ked ja som taka blazniva ze neviem co by to so mnou urobilo 😀 😀 😀 😀 ja to nechcem riskovat radsej...ja som sa vzdy aj na diskoteke dokazala super zabavit aj bez alkoholu.. 😎 😎 😎
mne staci cokolada a som ako naspidovana veverička 😀 😀 😀 😀
nellie, ja som tiež total abstinent, aj ked opiť sa mi kedysi podarilo 😀 😀 😀 ale teraz mi to absolútne nechutí, aj na vlastnej svadbe som celý čas mala pri sebe len prípitok a zabavila som sa aj tak super 😉
no, zmrzlinky moje, ja na dnes končím prchám domkov, ideme ešte preč 😉tak sa mi tu majte krásne, neplačte za mnou 😀a ráno som tu zase 😉
pekný den 😉
ahojky jaruka 😵 😵 😵
ja uz tiez dokoncujem tabulecky a potom padam.... 😎 😎 😎
jooooooooooj fnuk, zmrzka uz padas? a ja mam dnes toooolko mrte prace 😒 😒
pekny den mojka a uzi si dnik a aj vecer 🙂 🙂
pridavam sa do klubu abstinentov. mne vzdy vsetci frflu, ked mi naleju, ze to vobec nepijem, ze sa mi to vyparuje 😀 😀 😀
no my sme sa tu teda stretli ako to tak citam 😀 😀 😀 😀
zamrznute abstinentky vecne cakajuce na manzelov 😀 😀 😀
my sme sa asi ozaj dlho museli hladat sme tu dobre zoskupenie.... 😎 😎 😎
Babulky, dako sa to rozkecalo,.... chvilu mi trvalo kym som to precitala. Tak ja sa chystam na balenie a uz je tak moc hodin.
Tak Jarulka sa chysta na dovolenku do Grecka, super, ja som raz bola na Corfe, a moze odporucat. Este by som tam chcela, ist ale neviem ci sa mi vobec niekedy podari . Tam budete mat teplucko a super dovolenka na tulkanie.
Tak som sa dozvedela, ze ja som dako mimo vas ☹ ☹ ☹ , ja uz tu asi nepatrim ☹ ☹ , ja som neni zmrzlinka, ja si aj vypijem ...... ale cakavam na muzika ako aj vy 😵 😵 😵 Mozem tu pri vas ostat??? Zoberete ma do partie???
ja som vam tu nechcela urobit "rozvrat" 😅 😀 😀
matusik jasne ze sem patris 😎 😎 😎 😎 😎
ved nas vsetky spaja to najhlavnejsie - manzelikovia v prdeli a my chceme babo 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀
dobré ránko zmezlinky a nezmrzlinka 😉 😀
matusik, jasné, že k nám patríš, nám by bolo bez teba smutno 😉
no ja dúfam, že nám tá dovka výjde, že mužíkovi dovolenku dajú - ked má teraz prestúpiť ☹ ja už som naprogramovaná, že ideme, tak by ma asi vykotilo 😠 idem ešte pozrieť to Korfu 😉
ahoj jarulka 🙂 🙂 🙂
baby no nenasralo by vas toto http://www.fertilityfriend.com/home/Nellie 😀 😀 😀 😀
ukazkova ovu aj bolesti som mala riadne a ziadny prisun spermii 😀 😀 😀
ahoj nellie 🙂
práve pre toto som nikdy nechcela merať - ved aká je pravdepodobnosť, že sa naše vaja stretnú so spermoníkmi v ten pravý čas 😠 a načo merať, ked snažilkujeme vždy, ked je mužík doma ovulka-neovulka 😀 len by ma ako teba, rozčúlilo, že ja ovulku a mužíka nikde 😉
ale tak ja to uz beriem s nadhladom 😉
lebo mali sme uz par vyuzitych ovuliek a prd z toho... 🙄 🙄 🙄
a s meranim koncim od jula 😉 lebo ja stale nemozem uverit, ze po roku mavam naozajstnu ovulku 😀 😀
ale uz som si to potvrdila 5x tento rok takze uz nebudem meravat a necham to na nahodu... 🙂 🙂 🙂
tak to je fajn, že vlastne meriaš len aby si sa okontrolovala 😉
ja meriam tento mesiac len po ovulku - a to len aby som vedela, čo so mnou urobí clostyl 😉
ano, pri clostile je dobre odsledovat si to 😉
budes brat aj duphaston alebo utrogestan po ovulke???? lebo pri tom je fakt super potvrdit si ovu teplotami a potom az nasadit progesteron... 😎
nie, ja len clostyl a potom už nemám žiadne lieky - ja ho užívam len na to aby narástla sliznica, lebo si inak nechce dať povedať 😠
jarulka tak to ta asi nepotesim...clostil sliznicu znižuje 😅 😅 😅 na to ta mal lekar upozornit.. na rast sliznice su lieky - estrogeny napr. Estrofem...alebo aj utrogestan mne podporoval celkom slusne rast sliznice... a alchemilkovy caj...
ale clostii ju fakt znizuje... 😔
to snád nemyslíš vážne 😨 to akože na čo ho potom užívam 😠 ale je fakt, že ked som ho brala minule, tak som otehu hned další mesiac po vysadení - teda po skončení liečby, tak potom neviem. a vtedy, ked som ho brala, tak mi vytiahol sliznicu až na 13mm 😨 no ved uvidíme, čo bude u dokiho na kontrole 😉
jarulka no clostil je na tvorbu a dozrievanie folikov takze isto ti neublizi, takze klud...nechcela som ta vyplasit a zneistit 😉
a je fakt ze mne sa pri nom tiez raz podarilo natiahnut sliznicu az na 12 mm 😀 😀 😀
tak ked si z neho mala sliznicu 13mm tak potom je to OK 😉 😉
len ked som este chodievala do temy clostiliek tak to vacsinou byval pri nom problem vacsiny z nas, ze sme mali nizku sliznicu po nom, lebo on ju znizuje.... 😒
no normálne pozriem doma príbalový letáčik a budem hned múdrejšia 😉 😀 ale načo sa majú potom vytvárať folíky, ked pri nízkej sliznici nemá šancu sa niečo uhniezdiť 😠 tak uvidíme, jo 😉 a vieš, že ja som totál medicínsky hlavolam 😀 😀 😀
tu sa ndes maká 😨 kde ste všetky ☹ to len ja sa akože flákam - vy ma vobec nelúbite, vy píšete, ked ja nemožem a ked som tu, tak vy nikde 😢
ahojte bambulky, ja vas len pozdravim a ficim do postele 😵 😵 , zostala som doma, lebo ta nadcha svina ma vcera polozila. tak tu pekne posluchajte 🙂 🙂
nellie sakris, ukazkova ovulka 😀 😀 , inak mne ff dnes posunul ovulku na neskor - had jeden 😀 😝 , tak sa tu pekne majte, este po obede pridem kuk 😉
shandy, tak sa nám skoro uzdrav a riadne to vypoť 😉 škoda, že nemáš drahého doma, mohli ste to hned využiť 😉 😀
tak na chvilu som sa sem dostala, drahy siel do lekarne a do potravin 🙂
no prave ze ho doma mam 😀 😀 😀
no tak? mak na prsa a idete 😀 😀 😀
ty dona ze mak na prsa 😀 😀 😀 😀 😀
neboj, vcera vecer a aj dnes rano sa zem poriadne zatriasla, aj ked je uz po ovule 😀
dobré ránko 🙂
shandy, už je lepšie, dnes nám prídeš, či kašleš už na to 😉 😀 tak potom sa dobre potí, ked sa aj zem otriasa pri tom 😉 ozaj - ja som ti tuším mala hlásiť, tak si píš: včera a predvčerom si zaznač 😀
bre ranicko bambulky 😵 😵
no uz som tu. uz sa potim v robote 😒 😒
este by sa zisiel den, ale co ked clovek nema tolko dovolenky na liecenie 🙂 🙂
fiiiha, tak si znacim, pozeram, ze ani vy nezahalate. inak co nove? 😉 , ako tvoje teplotky? Ovu uz bola ci len bude?
moja, tak nám teraz smoklíš na klávesnicu, čo 😀
tak sa trošku pokochaj nad mojim grafíkom 😉
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
a keda by sa stihla tá ovulka, ked som ešte len 8DC 😀 😀 😀
ale kdeze prave, ze uz vobec nesmoklim, ale citim dutiny, vies pri usiach a tak, ze to tam mam upchate..ch jo...
ale teplotu nemam zvysenu uz tak aspon dake + 😀
whaaaaaooo, super teplotky jarulka 😉 , tusim sa nam otepluje 😀 😀
no kde by sa stihla, len nehovor hop. ja som si tiez myslela, ze 10. den je skoro, ked mavam 14., 15. ale svinucha sa poponahlala 😀 😀 , po tej alchemilke asi rychlejsie dozreli foliky 😀 😀

ano ano nellie to som pocula aj ja, ze hned rano nalacno treba supnut frtana, vsak ale to ja by som bola za chvilu ozralo 😀 , hned zrana 😀 😀 😀