Partner v zahraničí a snaha o dieťa
ahojte 🙂
je tu niekto taky kto sa snazi o mimi aj napriek tomu ze je polovicka dlhodobo prec? ja mam priatela v PL( xodi domov na kazdy druhy vikend) a malokedy je doma na moje plodne dni. teda podarilo sa nam iba 1x byt spolu cele plodne dni aj to som bola ja za nim ☹ . snazime sa od januara 08 a stale nic..
ahojteeeeeee 😀 😀 😀 😀
matusik no mne to pripada na ten 14DC ze bola ovulka 😉 a idem docitat o čom točite..toto zatial je ku tomu grafu...
aj ked skoda, ze si nemerala tam tie dni pred tym... 😅
ale takto to vypada na ten 14 DC... 🙂
ja uzivam teraz kvapky Femi, tie mi privodili prirodzenu ovulku 😵 😵 😵
Nellie, dakujem za nazor,... dolezite, ze ovulka uz bola. akurat som sa objednala na 25.6. na gyndu, to by som mala stihat aj skoncenu mrchu.
A si spokojna s Feim? a co vytok? ja chcem ten vajcovy , aby mohli prezit muzikove spermose aj ked je daleko odomna 😀 😀 😀 😀
s tym Femi som spokojna...aj ked tento mesiac som to flakala 😀 kedze som vedela ze bude drahy v portugalsku... 🙄
No vytok uz prestal - nastastie...ale bojim sa ked pojdem po krvavej pomste na kontrolu, ze ake budu vysledky vyteru.. ☹
Inak ja som tiez este nikdy nemala pocas ovu bielkovy hlien.. 😒 😒 😒
ja som ho mavala pocas brania HAK a vtedy je jasne ze ovu nebola.. ja som nejaky mutant 😀 😀 😀 😀 😀
a tehotenskych tyzdnov je 40 😉 tam sa to rata tak inak - je to vlastne 10 mesiacov lebo tam sa to rata od dátumu poslednej mrchy pred tehotenstvom 🙂
No ked ho zacnem brat, tak ho budem tie 3 mesiace teda, ak mi to nejako nerozhadze doteraz celkom v pohode cyklus 🙂 . no ved to matusik, to rozmyslam aj ja, ze ci si nedat pauzu, ale zas mam este 2 mesiace zaplatene VIP, tak asi to este vyuzijem a budem merat aspon po ovulu, aby som vedela, kedy pride mrchana. no a potom uvidim podla toho co doki povie. do porodu? 9 mesiacov a cosi? netusim....zatial ma to nejako nemalo dovod trapit 😀 😀
Nellie ja som rozmyslala, ze tie Femi, ale nakoniec vyhral gynex, no ved to je dobre mat v zalohe este tie femi, keby gynex nezabral 😀 😀 😀
Nellie moja, kuknes aj mne kedy bola ovu? Lebo FF mi ju zaznacil najprv na 10.DC a dnes mi to zmenil na 12.DC, tak som z toho jelen 😀 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/251771
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
ten prvy negativny OPK bol skoro pozitivny (fakt malicko chybalo), robila som ho o jedenastej vecer az a predtym som dost pila, tak som mozno zriedila moc...ale ja mam vzdy pozitivne 2 dni za sebou...vid minule...no neviem, som z toho minteker, aj z tych teplot... 😔
a tie kvapky Ti niekto odporucal ? alebo si len citala o tom? Ja som len zvedava co mi povie moja doky, lebo obavam sa, ze moc toho nepovie a nic nespravi ,.... hadam jej aj kavicku donesiem 🙂 🙂 🙂
idem si nieco precitat o Femi kvapkach .
shandy na ten 12DC mi to aj sedi 🙂 a to uz si 16 DPO ??? 😨 😕 😕 😕 😕
a testnut nic????
no Femi brali tuna babenky co som s nimi pisavala a viem o troch ktorym zabral.. 😉
a ja som najskôr brala Femigard - ale ten stal 450 SKK na 1 mesiac a hentie Femi su na 3 mesiace a stoja smiesnych 150 SKK.. 🙂
a asi su aj silnejsie lebo femigard uz bol sirup hotovy co sa bral po 1 polievkovej lyzici a femi kvapky sa daju len 12 kvapiek na lyzicku vody... 🙂 🙂
ja som osobne s nim velmi spokojna...lebo cely minuly rok som nemala prirodzene ovu 😅
matusik, ved o chvilku pojdes k dokine, tak uvidis co ti povie, tak to uz vyckaj, nie? 😉
nellie, ja mam normalne 16 - 17 dnovu LF, tak vzhladom k tej teplote budem testovat, az fakt ak by nahodou mrcha nedosla. ale toho sa vobec neobavam...uz ju citim, ze je za dverami 😀 😀 😀 , dakujem za grafoanalyzu 😀
tak super nellie, ze ti tie kvapky tak pomohli, no tak ja uvidim, co s tym gynexom nakoniec urobim 😀
aha tak to som nevedela ze mas taku dlhu elefku 😀 😀
ale vies ako niekedy zvykne teplota klesnut v dnoch terminu MS a potom sa vysvihne zasa hore, tak ja len ze ci nahodou nie si ten pripad 😉 😵 😵 😵 😵 to bolo super 😉
a nebude ti treba ziadny gynex 😀
matusik ty ides ku gyndosovi este len na prve vysetrenia alebo ako?? lebo nie som v obraze 😅
nellie, no hej, skoro taku dlhu ako moje nohy 😀 😀 😝 , inak vsade som citala, ze prilis kratka LF nie je dobra a co prilis dlha LF? hmm? teda ja musim byt stale nieco extra 😀 😀
no ja som sice pripad, ale zostavam realista 😀 😀 😀
podla mna dlha LF nie je na skodu...aspon sa môze potencionalne vajko riadne uhniezdit... 😀 😀
ja som chcela aby bola mrcha dneska a furt nist...svina jedna 😠 😠 😠 😠
http://www.fertilityfriend.com/home/Nellie
vypada to na zajtra... dufam ze dorazi...ceciky uz bolia ako hrom..hlavne ked utekam dolu schodmi ku kopirke, to idem zomriet jak bolia ked sa natriasaju 😀 😀 😀
ano, ja idem na prvu prehliadku sa pochvalit, ze sa nam nedari 🙂 tak som zvedava co povei, Lebo ked som tam bola v novembri, povedala som jej, ze sme zacali snazit, tak mi odporucala " nesustredit sa na to" Plnohodnotna odpoved 🙂 🙂 🙂 a odvtedy som tam nebola,,... iba sestricka s usmevom, ze coskoro vas tu uvidime ako tehotnu ..... uz je jun a furt nic.
a nas pokrocili vek - 30, tak nerada by som to odkladala .
Tie femi su take lacne??? to je asi najlacnejsie co poznam v tejto problematike 🙂
Nellie , a nemozes byt tehulka?? Ved ak prebehla ovulka aj o den skor, tak ste tam sexik mali, .... a ked sa na to nemysli, tak sa to zadari ,...... a ked stale nic nechodi a celkom vysoku teplotu mas na mrchu,... ak by teplota stupla, nechces testnut?? budeme pri Tebe
Nelli e a vzdy ta bolia ciciky 🙂 pred mrchou ? Ja to veru nepoznam.
matusik no tak to by bol ozaj gol keby som teraz otehotnela 😀 😀 😀 😀 😀
tento mesiac som to uplne pochovala.... 😅
a mala som od mrchy stale nejaky vytok, tak neverim zeby to vyslo a v piatok som bola u doktorky a vysetrovala ma a asi by videla ak by som bola (aspon podla vysokej sliznice, ale nevravela nic ) - a tie injekcie na zapal boli take co sa nesmu v tehotenstve tak teraz ozaj prvy krat za ten rok a pol snazenia nechcem aby to vyslo... ☹ ☹ ☹
pri Femi kvapkach aj mna zarazila ta cena.. 😉 a myslim ze fakt su učinne a dokocna som ich u nas nasla v jednej lekarni...tak nemusim objednavat z netu...
no ja ratam ze zajtra bude mrcha...tehu si myslim ze nepripada do uvahy..
a veru radsej chod po vysetreniach..niekedy je to uplna prkotinka preco sa nedari a potom si viacere baby povedia, ze radsej sa mali dat vysetrit hned a nie čakat 😉
matusik mna praveze nikdy neboleli - vôbec nereagovali pocas cyklu na nič 😀 😀 😀
a az po prvom mesiaci uzivania femi kvapiek som to pocitila ze tak 4-5 dni pred MS sa mi hadam aj o čislo zvecsili a priserne ma boleli....a odvtedy to tak mam... 😅 😅 😅
ale aspon raz v mesiaci machrujem tričkami s vystrihom, lebo inak tam nic nemam iba teraz som taka krasne vyplnena 😀 😀 😀
tak iba koli tym injekciam Ti tento mesiac neprajem babenko, ale ten dalsi mesiac uz kludnemozes tehulkovat 🙂 😵 😵
Sme rady , ze si prisla tu ku nam, lebo bolo nas tu malo, a sanca tehulkovych zien v tejto teme bola slaba, ale uz nas tu je 4 , tak sa sanca nam rastie. 😀 😀 . A samozrejme, vieme Ta pochopit, ake je to ked nam muzikovia chybaju 😒 😒 😒 a cakame ich a ospevujeme na konikovi.
Kedy vam prichu chlapici domov?
môj je teraz uz druhy tyzden doma, co sa teda nestalo ani nepametam ako dlho 😅 😅
tiez aspon ovu mohla byt, nech to ma ten spravny efekt 😀 😀 😀
aj ja som rada ze som tuto temu objavila 🙂 🙂 🙂 🙂 konecne nie som sama "slamena vdova" 😀 😀
tvoj drahy robi tiez sofera ci nie?
tak keby som si dala tie femi kvapky, tak zacnem aj ja byt plnohodnotna zena ??? 🙂 🙂 s velkym vystrihom ? 🙂 to by sa manzel potesil 😵 😵 😵
moj pracuje v Cechach a chodi na tyzdnovkach , tak ho pekne cez vikendy mam doma. Vacsinou chodi vo stvrtok, a teraz pride az v piatok ☹
no aj moj nechapal ze co to ake velke "bobiky" mam 😀 😀 😀 😀
ale ake mam žracie stavy - tipu piate cez deviate... mala som pizzu na obed, potom milku jahodovu som zožrala celu (cervenajuci smajlik) a teraz sa napchavam cibulovo smotanovymi chipsami 😀 😀 😀
kolegyne nechapu ze kam to do mna ide... 😀 😀 😀 😀 vravim im ze PMS je svina 😀 😀
ja mam take pazrave obdbie aj mimo PMS 🙂 , preto som si dnes dala preistotu pitny den, nech sa trochu precistim 🙂
ja milujem milku jahodovu, a ja ju mam doma, ... ale tento tyzden nemozem... ale buduci tyzden ju asi spapam a budem si vychutnavat, aky je ten svet krasny 😀 😀 😀
ano aj moje numero uno je milka jahodova 😎
ked ja by som bez sladkeho asi zomrela... 😀 😀 😀 😀 mne sa ani nesladke ranajky nerataju 😀
vzdy musi byt kolacik, alebo šiška, alebo dzemikovy rozok 😀
ale nastastie mam fakt dobry metabolizmus tak pohoda.. 😀
TAK to by som chcela aj ja, .. ....ja som si mesiac nedavala pozor na jedlo a uz sa nezapnem do novych nohavic ☹ , ktore si chcem v sobotu obliect. Tak tento tyzden makam na tom, tak uvidim, co sa podari.
inak som teraz citala o FEMI a dosla som na toto,....
ahojte baby..nechcem robit reklamu ale skusali ste na tie vajicka Agnucaston.je perfektny..pomaha k rozvoju a tvorbe vajicok, mnoho bab z neho otehnotnelo..dostat ho v lekarni..ja ho beriem uz druhy mesiac a mam z neho aj ovulku, aj vajicka velke, aj hlien.a aj reguluje progesteron..ved vyskustajte..len sa nesmie konbinovat s gastagenmi a inymi ormonami, lebo ucinky by sa kryli..narp. s duphastonom, utragestonom.atd..
matusik toto mi nerob... 😀 😀 😀 😀 ja chcem agnucaston 😀 😀 😀 😀 😀
ale ako pozeram je to len na lekarsky predpis... 😒
inak este som o nom nepocula... 😅 😕
to vidiet, ze zas nicnerobim a citam a citam a citam 🙂
Mozno sa na to opytam u dokyho , ze co na to povie. Ja mozem zobrat aj dvojicky, keby som mala tolko vajok vela 🙂 😀 😀 😀
asi sme o tom moc nepoculi, lebo sa volne nepredava,.... ale ta kocka pisala, ze ho kupila v lekarni, tak asi zalezi na aku lekaren natrafis,
Mne jedna kamoska tiez spominala dake lieky, ktore podporili " nieco" a ostala tehu. Ale bolo to nieco nove a nezapamatela som si to. A mozno to tbolo aj toto.
Baby, 25. budem mudra a poviem vam novinky od doktora 🙂
ja uz som poskusala vsetko mozne, ja si praveze teraz chcem dat od vsetkeho pauzu....nebudem do jesene ani merat, ani alchemilkovat....uz len femi doberiem mam este polku balenia.... 🙂 🙂 🙂
ja uz som brala aj clostil asi 6 cyklov a ten je tiez na tvorbu vajicok...ja si myslim ze ono to chce iba čas 😵 😵
matusik, verim ze vetko bude OK.. 🙂 🙂
asi ti ako prve urobi hormonalny profil a folikulometriu ci ozaj ovu prebieha.. 🙂 🙂

kolko je vlastne tych tyzdnov do porodu? ono to je dako inak ako 9 mesiacov .