Pcos a snaha o tehotenstvo: Čo vám pomohlo?
Čo vám pomohlo pri pcos a snahe o tehotenstve+ manžel má zlý spermiogram.
Mám pcos ms žiadna bez liekov. Bývalý muž mal zle spermie a tam nepomohli ani vitamíny za pól roka len máličko. Odporúčali nám umele oplodnenie. Terajší manžel mal spermie ok a skúsili sme iui a vyšlo na prvý raz. Ale lekár nám nedával ani šancu že to pomôže a rovno chcel ísť do umelého. My sme chceli najprv iui skúsiť no a vyšlo. Krby mal zle spermie rovno by sme šli na umele ja by som nečakala koli veku.
Ahoj, nic, ani vitaminy, doplnky, materske kasicky, nic, ani iui nevyslo...
Ja mám PCOS čakám momentálne tretie dieťa, pri prvom som užívala vitamín E a femibion1, pri druhom zas gynex kvapky a inofolic a tretie sa akosi podarilo aj bez vitamínov...a popri Tom by som si skúsila dať skontrolovať aj štítnu žľazu tá môže tiež robiť problémy a pri PCOS sú poruchy štítnej žľazy bežné

@anonym_autor Presne týmto sme si prešli z manželom E vitamín si kúpte užívajte obaja a Inofolic pritom ak Vám gyn nasadil Duphaston tak to je fajn Nám toto zabralo.A nastavenie mysle,že ak Pán Boh dá bude nesledovať to vyslovene užívať si život tešiť sa z maličkostí,niečím sa zamestnajte,či už kvetinkami alebo domácim miláčikom a ono to príde keď bduete v harmónii.Ako sa vraví čím kŕčovtejšie sa držíte niečoho tým viac to uteká.A čím menej myslíte nato čo chcete tak to príde a najmä sa veľa usmievajte tým si privoláte dušičku,ktorá che mať usmievavú mamičku 🙂Prajem Vám na tejto ceste čímskôr nech si vás Váš anjelik vyberie 🙂 Nám to trvalo 0mesiacov,lebos vokra sa mesačne pítala kedy bude a predošlé 3roky ma zle liečil prvý gyn.z Clostilbegytom,ten mi spôsobil toľko cýst na vaječníku,že som mala na dupľu zväčšené vaječníky.Už ke´d som sa riadila odpoveďou na otázky kedy bude bábo "Keď Pán Boh dá" tak mi to najviac pomohlo 🙂 chdoili sme na výlety,zo psom na prechádzky,kvetinky sklakou sa zaoberala a aj prácu som mala vtedy super aj kolegyne tk to vtedy vyšlo pustili sme možnosť mať dieťa,lebo lekár nevidel veľkú šancu a to bol október keď sa podarilo a to sme boli nastavený že ak nič tak si začneme vybavovať adopciu od januára 🙂.