icon

Pcos a snaha o tehotenstvo: Čo vám pomohlo?

16. júl 2026

Čo vám pomohlo pri pcos a snahe o tehotenstve+ manžel má zlý spermiogram.

alison11
16. júl 2026

@anonym_autor Presne týmto sme si prešli z manželom E vitamín si kúpte užívajte obaja a Inofolic pritom ak Vám gyn nasadil Duphaston tak to je fajn Nám toto zabralo.A nastavenie mysle,že ak Pán Boh dá bude nesledovať to vyslovene užívať si život tešiť sa z maličkostí,niečím sa zamestnajte,či už kvetinkami alebo domácim miláčikom a ono to príde keď bduete v harmónii.Ako sa vraví čím kŕčovtejšie sa držíte niečoho tým viac to uteká.A čím menej myslíte nato čo chcete tak to príde a najmä sa veľa usmievajte tým si privoláte dušičku,ktorá che mať usmievavú mamičku 🙂Prajem Vám na tejto ceste čímskôr nech si vás Váš anjelik vyberie 🙂 Nám to trvalo 0mesiacov,lebos vokra sa mesačne pítala kedy bude a predošlé 3roky ma zle liečil prvý gyn.z Clostilbegytom,ten mi spôsobil toľko cýst na vaječníku,že som mala na dupľu zväčšené vaječníky.Už ke´d som sa riadila odpoveďou na otázky kedy bude bábo "Keď Pán Boh dá" tak mi to najviac pomohlo 🙂 chdoili sme na výlety,zo psom na prechádzky,kvetinky sklakou sa zaoberala a aj prácu som mala vtedy super aj kolegyne tk to vtedy vyšlo pustili sme možnosť mať dieťa,lebo lekár nevidel veľkú šancu a to bol október keď sa podarilo a to sme boli nastavený že ak nič tak si začneme vybavovať adopciu od januára 🙂.

anonym_a800c9
16. júl 2026

Mám pcos ms žiadna bez liekov. Bývalý muž mal zle spermie a tam nepomohli ani vitamíny za pól roka len máličko. Odporúčali nám umele oplodnenie. Terajší manžel mal spermie ok a skúsili sme iui a vyšlo na prvý raz. Ale lekár nám nedával ani šancu že to pomôže a rovno chcel ísť do umelého. My sme chceli najprv iui skúsiť no a vyšlo. Krby mal zle spermie rovno by sme šli na umele ja by som nečakala koli veku.

anonym_b18f07
16. júl 2026

Ahoj, nic, ani vitaminy, doplnky, materske kasicky, nic, ani iui nevyslo...

anonym_d83961
18. júl 2026

Ja mám PCOS čakám momentálne tretie dieťa, pri prvom som užívala vitamín E a femibion1, pri druhom zas gynex kvapky a inofolic a tretie sa akosi podarilo aj bez vitamínov...a popri Tom by som si skúsila dať skontrolovať aj štítnu žľazu tá môže tiež robiť problémy a pri PCOS sú poruchy štítnej žľazy bežné