PCOS a tehotenský test
Ahojte dievčatá v skratke .. mám PCOS už pár rokov , menštruáciu mám pravidelnú , ovulaciu som si doteraz nejako nesledovala .. začala som brat inofolic, femibion na odporučenie lekárky a rozhodli sme sa s priateľom že začneme pracovať na bábätku .. asi cca 10-12 dni od styku som si skúsila spraviť test a vyšiel mi takto .. ovulaciu moc odsledovanú ešte nemám keďže sme sa doteraz veľmi na to nezameriavali , výtoky mám často takže neviem moc odsledovať ani ten ovulacny .. vedeli by ste mi prosím poradiť ? Ďakujem ..

@mimi31801 vyzera ako pozitivny, na tvojom mieste si ale kupim inu znacku. Mama testy a Pepina su najhorsie testy a casto duchuju. Mne sa zda ale tato ciarka pekna
@annnna18 nebol odčítaný ani že po pól hodine proste hneď po 5 minútach bum .. som z toho strašne prekvapená a bojím sa si normálne spraviť ďalší 🤣🫶🏼 ďakujem za odpoved 🤍
ja si tiez myslim, ze je pozitivny, mne mama ukazali najlepsie.
ja si tiez myslim, ze je pozitivny, mne mama ukazali najlepsie.
@babushkaem naozaj ? Skúsim si ale o dva dni spraviť ďalší .. na digitálny je ešte priskoro ? Či neviete mi poradiť ? 🫶🏼
@babushkaem naozaj ? Skúsim si ale o dva dni spraviť ďalší .. na digitálny je ešte priskoro ? Či neviete mi poradiť ? 🫶🏼
@mimi31801 s digitálnym počkaj, tie bývajú 20 tak este nemusia zachytiť. Čiarka je pekne ružová tak vyzerá to tak ze sa podarilo ❤️ teším sa s tebou
@mimi31801 toto je ale krásna čiarka 😊 gratulujem a drzim palce o dva dni pri dalsom 🤞😊
@mimi31801 toto je ale krásna čiarka 😊 gratulujem a drzim palce o dva dni pri dalsom 🤞😊
@katulienka160 ďakujem krásne dúfam že máte pravdu 🥹🥹🫶🏼
@katulienka160 ďakujem krásne dúfam že máte pravdu 🥹🥹🫶🏼
@mimi31801 skús digitálny ale ja som mala taku čiarku a momentálne som 21 týždeň 🙂 ♥️
@mimi31801 ja som mala uz aj digi pozitivny pri tomto mama teste, ale iba clear blue, drmax digi nie
Mám 3 také zázraky, aj papuľujú 😂 Tiež mám PCOS a prvá dcéra aj dvojčatá na prvý šup. Testy tiež mi okolo 10. - 11. dňa vyšli pozitívne. Držím palce.
Ja mam tiez pco dlho sme sa snazili a nakoniec som robila 8 testov aby som tomu uverila a tiez to ukazovalo takto dokonca prva bola s z duchom. A teraz sa tu malicky vala vedla mna a bľabota. Drzim palce. Skus este rano testy si urobit a ked budu silniet tak sup k lekarke na krvne testy na potvrdenie HCG

@mimi31801 vyzera ako pozitivny, na tvojom mieste si ale kupim inu znacku. Mama testy a Pepina su najhorsie testy a casto duchuju. Mne sa zda ale tato ciarka pekna