Pepino testy - ukázali vám reálne dve čiarky?
Je tu niekto, komu pepino testy ukázali reálne 2 čiarky v tehotenstve ? Muž ich kúpil a mne sa ich nechce ani robiť lebo som tu čítala len stále duch ,duch ,nakoniec ani neboli tehotné.
Mne urobili ducha, ale aj Rapi Clear kazetove z lekarne.
Ked som bola realne tehotna, tak Pepino mi ukazovali druhu ciarku velmi zretelne uz na zaciatku, ked ostatne len slabo (Livsane, Top test, Woman Secret). Asi su moc citlive a netreba ich nechat dlho namocene, fakt kratucko.
A este, dobry je Pepino, co je 1 ks v baleni, je ruzovy s napisom HCG, ten mi pride kvalitnejsi a neduchuje
Akýkoľvek test co som kupila mi vzdy ukazal dobre...aj pepino...ked som bola tehu tak boli dve ciarky, ked som nebola tak neboli....toto duchovanie a pod je blbost, lebo si niektore robia test 5 minut po styku- vklade
Mne vždy dobre, duch bol iba keď bolo tehotenstvo ☺️ z toho posledné teraz v júni, a za mňa sú aj tak super tie testy, nikdy neukázali zle a vždy ukázali tehotenstvo skor ako ostatné... Treba pozerať podľa návodu, nie div ešte vyberať z koša ako tie, čo sa tu potom sťažujú, ako mali falošného ducha 😄
Ja som si kupovala len pepino, ziadneho ducha som nemala. Ked som otehotnela, mala som realne dve ciarky asi 4 po meskani. Ale teda, ja som si robila testy, az ked mi meskala MS, nevidela som dovod sa testovat skor.
Ja som ich porobila za život asi 20 pepino a vždy boli negatívne len ten posledný hneď dve čiarky. Za mňa sú spoľahlivé.
Ano pepino testy su spolahlive pokial ich zena robí pri meskajucej ms a nie 5 minut po sexe ako to tu napisala rachel. 🙂 Nikdy mi zle neukazali. po 3 dnoch meskania na mna vyskocili silne bordove ciarky. Pri jednodnovom meskani boli jasne cervene hoci jedna bola polovicne slabsia ale uplne jasna. ;)

Mne pepino nikdy falošne neduchovali . Netreba pozerať po uplynutí času na odčítanie výsledku . Keď som bola tehotná bol pozitívny a keď nie nebol ani náznak .