Pes v posteli a otehotnenie
Ahojte. Mozno netradicna otazka ale zacali sme sa snazit o dieta a som zvyknuta ze nas pes- kavalier spava s nami v posteli. Ano samozrejme budete tu pisat ake to hnusne a nehygienicke ale moj pes je cisty a po prechadzkach sa mu vzdy umyvali labky a som ten tip psickara ktory svojho psa miluje az moc a proste sa v noci vsetci traja tulime 😅. Som tak zvyknuta roky a teraz ma napadlo ci to nahodou nemoze vadit otehotnetiet. Z krvy mi robili milionkrat testy na rozne parazity atd a vzdy bolo vsetko v poriadku ale kedze sa chcem snazit o babo chcem spravit vsetko spravne preto aby to co najskor vyslo (zdrava strava, no stres...) a logicky ma napadol ten psik....dakujem za nazory...
@amalka1991 pes je zdravy, ockovany, ty mas testy ok- talze pokial ti nevadi, ze vas pes pri tom pozoruje. tak je to ok.
a nasad si kyselinu listovu -ta je dobra pred otehotnenim aj pocas prvych tyzdnov.
Niektoré veci ani nepotrebujem mať dokázané nejakými vedcami,lekármi či inými odborníkmi,ale mám pochybnosť,intuíciu,zdravý sedliacky rozum...a ak sa to má týkať mojich detí,tak neriskujem ani náhodou,lebo nikdy nevieš......zviera do postele nepatrí,akože umyješ labky a je čisté? a čo chlpy,otvory.....? akoože daj si tam aj dinosaura,ja s vami nespím,našťastie,ale čo ak?
podla mna je to hlupost, ale zas na druhej strane skus ho na mesiac dat mimo postel a uvidis ci sa nieco nepodari ;)
Mne by osobne okrem hygieny celkom prekazalo mat pri akte aj tretieho aktera - psa 😀 ale proti gustu...
Tiez nerozumiem slovam,ze pes je cisty,umyjem mu labky....Ty si po potrebe neumyvas ruky?A tomu psikovi po prechadzke nedovolis lizat sa?Umyvas mu aj brusko,vsetko?Papulku?
Cez vykaly sa dostavaju toxiny a parazity prec z tela.... neriskovala by som...psika by som naucila spat mimo...
Tiez som vasniva psickarka,mojim by som dala vsetko,ale nie na ukor zdravia svojho ci rodiny 😉
Jedneho psika mame v nutri,ale spi pod postelou,nesmie do postele,na gauc a pod...neviem si predstavit si lahnut tam a mat tvar tam,kde pred tym on mal svoje prirodzenie ....
@amalka1991 ides von a caka na teba x tisic bakterii, spiny, smogu, ludia s roznymi chorobami...vsade je toho tolko, ze by sme zit nemohli, keby nas to vsetko trapilo...so psom mozes prestat spat, ale svetu sa nevyhnes...
Vsetci traja sa radi tulite v posteli? Tak ta veta vyznieva komicmy, hlavne v podtexte s otehotnenim

Ahoj , my tiez spavame so psíkom v posteli, tiez si to nevieme uz bez neho predstavit je to taký nas maznka, ak je riadne ockovany a pod nemal by byť problém. co sa týka toxo tak bohužial mne na zaciatku tehu zistili ze mam pozitivnu :( strach velký prvé co ma napadlo ze psik musi prec ( samozrejme babo mi bolo prednejsie) po konzultacii z gynekologom a infektologickou ma uistili ze psik urcite toxo neprenesie poprípade je tam velmi mala sanca na to, ako pisala baby vyssie najvecsia pravdepodobnost je surové masko, u mna pravdepodobne ten priapd lubim tatarak aj ked som ho pocas tehu nejedla. po vysetreniach na infektologii zistila lekarka ze toxo nieje cerstva ale chytena niekedy chvilku pred tehu, nasadili antibiotika. strach bol stae velky lebo je vela clankov o tom co to moze urobit s babatkom. teraz som v 7 mesiaci a cakam zdravu dcerku 🙂
drzim palce v snazeni sa
Skusim ju naucit mimo radsej...aj ked uz teraz vidim prvu noc, ze to znasa hrozne. Tym ako si clovek bere psa do postele tak si vytvori neuveritelne puto takze to bude pre nu tazke aj ked pelech ma pri posteli...
no nie že si pomýliš genetický materiál....😂
@amalka1991 moc sa na toho psa neupinaj..je mozne ze bude musiet ist prec z bytu ked ti napr zacne v tehu nieco vadit alebo babatku
Ja by som sa tiez ponalicky snazila ju odnaucit od postele,mozno to nebude jednoduche (tu na MK asi najdes len ako odnaucit dieta spavat s vami v posteli 😀 )
Neskor pride babetko, mozno nebude s vami spavat v posteli, ale bude tam ked sa budete kojit napr. alebo bojkat a vobec. Ja nie som psickar, tak neviem posudit... Ale vzdy som psikov mala rada, nikdy mi nevadilo ich pohkadit ano ked pri tom olizovali ruky. No odkedy som mala male dieta, tak som ostala na to dost citliva. Neviem ci sa to takto meni aj u majitelov psikov, mozno nie. Ale zvysena hygiena pri malom babetku urcite na mieste. Takze preventivne by som ju od postele oducila 😉
pisem ako hotentot, pardon 😀
@amalka1991 Pes a ani iné zviera do postele nepatrí - a to nemám nič proti žiadnym zvieratám. Ale "túliť sa všetci traja"?! Fuj......A to ako chcete počať to dieťa?! Neviem si fakt ani predstaviť - a ani nechcem - ako u vás prebieha milovanie - pes sa túli s vami naďalej alebo sa zúčastňuje...😒
A ako napísala @nivea777 - ak sa ti vôbec podarí otehotnieť môže sa ti stať, že začneš byť napríklad alergická na chlpy a podobne - a pes bude musieť ísť z domu.....
No popravde si ani neviem predstavit ako to vlastne funguje ked to na Vas pride( myslim Vas ako partnerou) co ten psik. .....divna uz len predstava.... Asi teraz s tym tazko nieco narobis ale co bude ked pride babatko. My sme nebrali ani deti do postele len vo vynimocnych situaciach.
@amalka1991 podľa mňa nevadí.
Náš pes tiež spáva s nami a čakám druhé dieťa takže asi to nema vplyv na plodnosť. Ak je pes udržiavaný (očkovaný, odcervovany a kupany) nie je nebezpečný pre dospelého ani dieťa. Ak je pes zvyknutý späť s vami, asi ťažko oducis, aby po príchode bábätka tam nešiel... my sme sa snažili, ale dosiahli sme len to,ze nepríde do postele hneď ale až keď zaspíme 😉 náš pes neznáša deti, ale keď som prišla z pôrodnice bol ako ochranca malej. Mal z nej poriadny šok... zvykol si! Mala s nim robí všeličo- niekedy už zvažujem ci to nie je týranie 😒ale všetko zatiaľ zniesol. Snažím sa dávať pozor a nie kričať len na psa aLe aj na dcéru, keď to ide do krajnosti.
@evittam
@hivanik
toto pochopia asi len psíčkari... Ja mám tiež rada zvieratá, ale nie som zaťažená na psov. Ale sestra tiež spáva so psami, psíkovia im v noci olizujú nohy a spia im v posteli. Toto ja by som neprežila a hnusí sa mi predstava, že pes si oblizuje zadok a intímne miesta, potom oblizne majiteľovi ruku... ja sa cez túto predstavu neviem preniesť...
Si hned nepredstavujte ze vsetci traja sexujeme😲. Tulime som myslela, ze proste tulime nic ine. Aj tak bude lepsie ked ju to odnaucime. Pes do postele nepatri a to ja viem ale verte ze viac ako tretina psickarov so psami spi, aj ked ako hovorim, odtial potial.
Moj psik vedel prvy ze som tehu.skor nez ja 🙂 su to citlive tvory.citia to.myslim ze sa nemusis bat
Skor ho zacni ucit spavat inde kvoli tomu ze zachvilku tam bude spavat mimi 😉 drzim palce 🙂
@amalka1991 nemyslela som ze do trojky ale ,ze co robi psik ked Vy si uzivate? Ja mam rada zvieratka ale samozrejme vsetko ma svoje hranice.
@amalka1991 Pes nema co robit v posteli. Nie kvoli hygiene, je kopec spinavsich veci, nez pes, co sa mozu dostat do postele. Kvoli psovi samotnemu. Ty si vodca svorky. Tvoj partner tak isto. Vy mate vysostne postavenie, ste pre psa cosi ako bohovia. Jeho miesto je vzdy na poslednom stupni vo svorke. Predovsetkym kvoli bezpecnosti. Ak si beries psa k sebe do postele, davas mu tym najavo, ze je s tebou na jednej urovni. To je nebezpecne. Obzvlast ak planujete dieta. Predstav si ten zmatok v tej malej chlpatej hlave - doteraz som bol s panickami zarovno, zrazu ma vyhodili z miesta a prislo tam ine stvorenie. Aby vam nezacal utocit na dieta.
Tu nejde o puto, vztah, ten sa tvori prirodzene. Sama mam psa, mala som niekolkych, ale nikdy nemohli ist ani na sedacku, ani na postel. Terajsi pes ma zakazane ist este aj na koberec v obyvacke, lebo sa tazko vysava. Lubime ho, je to nas rodinny rozdavac lasky a dobrej nalady, ale my sme ludia, my sme veduci. Pes nie je clovek, pre neho samotneho je potom matuce sa zaradit na stupienok vo svorke a potom pocuvame a citame pribehy ako pes napadol panicka, ako panicek nemoze ist so psom von navolno, lebo pes neposlucha a podobne. Pes je najspokojnejsi ked vie, kde je jeho miesto.
Radim ti prevychovat si psa skor, nez pride dieta a to celkom drasticky. Inak vas cakaju velke problemy. A ver mi, budes mat co robit s novorodencom, nez riesit psiu ziarlivost. Zazila som si, vyriesili sme to rychlo, ale nebolo to nic prijemne.
Zaloz mu jeho miesto, moze byt aj pri posteli. Zakazdym, ked sa tam ulozi, nech dostane odmenu, aby sa mu to miesto spojilo s prijemnym pocitom. Hotovo, za par dni mate vybavene.
Drzim palce.
@amalka1991 Teda psíkovi, by som určila iné miesto na spanie. Presne ma napadlo, to isté, čo písala @dzubo .
a ešte ak sa snažíte a nedarí sa. Známym pomohla ruská bylina v tabletách. Keď to známy bral, hned sa podarilo. 🙂 Niektorí, ktorí veľa sedia, tak majú pomalšie... 🙂
@bosoriak tak u nas to celkom lahko prebehlo, nas vtedy rocny pes spaval s nami v posteli, cele moje tehotenstvo, to bol moj "chlapcek" neuveritelne mi pomahal ked mi bolo zle, doteraz mam ulozene fotky, ako mal hlavu presne na tych miestach, kde ma bolelo a to sme lezali v posteli a nie je to ziadna civava, je to foxterier a ked sa maly vyklubal, tak nejak automaticky ostal dole, asi ziarlil neviem, alebo sam pochopil, s malym maju krasny vztah, spolocne na seba ziarlia 😅 a nikdy som nemala strach, ze by mu pes nieco chcel spravit, skor opacne a cudujem sa tej"psej"trpezlivosti, ze ho negnafne
mam v postely psa obcas dojde i macka a uz aj dieta .. takze ano mozes otehotnetiet ked spis vedla nich ... pokial su ockovany cistotny tak sa nemusis ani bat ze by sa daco stalo s plodom a podobne hovadiny... to o mackach je sice pravda ale sanca minimalna.. tolko veci ti moze ale i nemusis uskodit, ze by si musela zit v jednej velkej bubline a nikam cele tehotenstvo nechodit ... a ani pocas kojenia... hlavne nic necitaj lebo najviac k otehotneniu skodi stres a strach
@amalka1991 ja mam kavalierov dvoch a tiez spia pri mne aj ked maju svoj pelech nespia tam.Su vyborny zahrievaci a fyzioterapeuti :D nemyslim si ze to moze uskodit pri otehotneni
Aby by ju odnaucila co najskor od spanku s vami... ked budete mat babo, asi by vam tam uz bolo tesne .. 😅

No to hovoria ze macky su nebezpecne na zeny ktore su tehotne alebo chcu otehotniet lebo siria nejake bakterie ktore mozu byt nebezpecne aj pre plod..ale o psikoch neviem skus sa.opytat lekara ci to nie je problem.. a drzim palceky