Plánovali ste si tehotenstvo?
Ahoj neviem či to je blbé alebo nie, ale aj vy ste si plánovali tehotenstvo? A vyšlo to tak ako ste chceli?
Myslím tým že ste si vybrali mesiac počatia, odsledovali ovulku a tak 🙂
My planujeme uz dva roky a stale sa nezadarilo, takze treba pocitat aj s takymto scenarom.. ale kazdym novym mesiacom mame novu motivaciu a davame do toho vsetko.. verime, nedepkujeme sa.. obcas pride trochu smutok, ze sa opat nezadarilo, no vzdy sa z toho vyspime a ideme dalej, skusame, verime a tesime sa na moment, ked to vyjde 🙂
Plánovala som presný mesiac. Vyšlo. Dieťa sme chceli tehotenstvo bolo celkom ok. A potom prišiel ,, ťažký pôrod,, a najhorší rok môjho života 🤦🤷.
Takže aj takéto situácie sa bohužiaľ stávajú samozrejme neprajem nikomu 😕
Áno plánovali aj nám to vyšlo tak ako sme chceli
ja som planovala v takom zmysle, aby sme boli v stabilnych pracach, zabezpeceni a v neposlednom rade v absolutne funkcnom vztahu. vyslo
Vzdy som podvedome citila ze prve dieta bude dievcatko narodene v lete a tak aj je. Ale aj keby bol chlapcek v zime, mali by sme ho radi rovnako. Ale uz roky si myslim, ze budem mat dve dievcatka uvidim ci mi to vyjde. :D
Ďakujem za odpovede. My práve konečne máme zázemie a priateľ povedal po 5 rokoch že je pripravený už i keď mám dcéru z predošlého vzťahu.
Chceme plánovať na snaženie od decembra aby som bola v práci ( základná škola ) Max do konce roku :D. Tak snad bude všetko ok
Prvé tehotenstvo sme naplánovali, jedného dňa cestou domov z práce som mužovi povedala “Pôjdem na materskú, už ma to nebaví” a on “Ok” a začala som si sledovať ovulaciu a na další mesiac som bola tehotná.
Druhé tehotenstvo sme neplánovali, bolo to veľké veľké prekvapenie, takmer presne na deň o dva roky neskôr 😀🤷🏼♀️
Áno plánovala asi tri roky a vyšlo to tak, ze som si aj sledovala ovulku aj sa snažíme pravidelne a ani po roku žiadny výsledok proste nič, nula, žiadne bábätko na ceste.
ja rovnako ako @elizabet173 😊
Naplánovali sme si ho v zmysle, že dieťatko až keď budeme manželia, budeme mat určitú finančnú a pracovnú stabilitu. Podarilo sa hneď v prvý mesiac, keď sme sa rozhodli, že už je čas. 🙂
Ahoj, ja mam obe deticky naplanovane presne na mesiac, uprimne az sme neverili, ze sa nam podarili obaja presne a na prvy krat ,vlastne je to zazrak, hlavne ked pocuvam okolie ake maju problemy. Ja som si nesledovala nic, len sme cely mesiac nepouzivali ziadnu ochranu a drobci boli. Pekny vecer zelam. 🙃
Pak dovolena u Jadranu.....😁
Jasne, jeden deň sme si povedali ze už je ten správny čas, tento mesiac otehotniem. A otehotnela som až po 4 rokoch.
Nie v takom zmysle. Pre mna planovanie znamena..ze chcem dieta a urobim mu podmienky pre zivot. 🙂
Plánovali. Z 3 tehotenstve druhé skončilo tragicky. Takže isto sa da ako tak chrániť proti počatiu, ostatne už moc nenaplanuješ
ano, chclea som to naplanovat -planujem vsetko - ale toto sa neda, nevyslo to tak ani nahodou 🙂
baby ja mam 2deti a neviem co je ovulacia ako sa sleduje proste nic o tychto veciach .. a tretie na ceste 🙂 a to uz hadam posledne :D

Ano planovala, chcela som aby sa mi babo narodi o v zimnych mesiacoch takze sme to nacasovali tak aby to vyslo🙂 a vyslo.