Plánovanie bábätka - chcem dievčatko
Ahojte baby plánujem bábätko po 10 rokoch počula som o dakom kalendári kde sa da vypočítať pohlavie dieťatka chcem túžim po DIEVČATKU da sa to naplánovať? Mám dvoch chalanov tak chápete? Vyšlo to niekomu ? Ďakujem
@lea43 U nás je to ťažšie z donosením keďže moje potraty sa končili väčšinou 5-6tt :-/ až na to jedno čo odumrelo v 8tt a na kyrete som bola v 10tt lebo to umňa vyzeralo zle nespustil sa potrat. Tak to chcem skúsiť ešte raz či by nám vyšlo na posledy to tretie dieťatko,ak nie tak to už necháme tak o mesiac už budem mať 35rokov.Ja si to nechcem pripúšťať čo sa deje v zahraničí a snažím sa optimisticky myslieť,deti sa rodili aj počas vojen a hladovania,ak má prísť nový život príde ak nie nie.Chcem mu dať šancu ak by malo prísť.
@lea43 Ďakujem,mne nič nedal lekár pri synoch som chodila k inému gyn. tenž iaľ umrel,nech mu je zem ľahká som brala Duphaston na udržanie,terajší mi pred 4rokmi nedal nič a vlete som nemala žiadne lieky poruke gyn. bol na dovolenke,nuž spustilo sa mi to samé našťastie. na kontrole som už bola čistá,lekár by ani nebol vedel,že som bola tehotná keby mu nepoviem.
@alison11 no veru pred tou ovulaciou no pohlavie neviem ešte až 24.3 idem do poradne no tehotenstvo hrozne uplne ine ako pri chalanov, a veru som vracala do 3 mesiacov hrozne tak že som ležala na infuziach 🙄no uvidíme je to po 10 rokoch tak uvidíme ale chlapček dievčatko naplno si ho užijem ale mam malu dušičku že baba uvidíme 😅
@barbie24 Držím palce aby bolo všetko ok a dočkala si sa dievčatka.Ja som vracala do 20tt pri oboch chalanoch.Naposledy pred potratom mne bolo na zvracanie len keď som bola hladná čiže to bolo iné tehu zrejme by to bolo dievčatko,tak dúfam,že sa dočkám zdravej dcérky.A tebe tiež moc prajem.
@barbie24 ja som to počítala skoro každej kamoske sesternici vždy nám to vyšlo podľa termínu počatia a sebe som si neplánovala a mám medzi pretože som otehotnela buď koncom februára alebo začiatku marca to nieje isté čiže vychádza mi aj aj ale dopredu sa to nedá naplánovať my sme sa snazili s manželom keď vychádzalo dievčatko a vôbec sa nám nedarilo a keď som to vypustila z hlavy tak som otehotnela ale tak dá sa naplánovať ak sa vám podarí ale to je vo hviezdach

@alison11 ahoj,my sme to vzdali aj vzhladom na momentalne okolnosti asi to nebude najlepsi napad...ale som stastna ze mame dva zdrave poklady doma♡