Plánovanie tehotenstva podľa želaného znamenia zverokruhu
Ahojte, planovala ste si niektora tehotenstvo tak aby sa dietatko narodilo cca v urcitom mesiaci a aj to vyslo?
Ja viem, ze malokedy sa podari na prvy krat a tak ako by sme chceli, vela ludi ma tu asi ukamenuje za to ze mala by som byt vôbec vdacna za to ze sa mi podari otehotniet a mat dietatko ...ja len ci je to vôbec realne..totizto ja mam taku averziu voci niektorym znameniam (vdaka ludom v okoli ) a nechcela by som aby dietatko malo to a to znamenie (asi dve znamenia z celeho zverokruhu fakt nemusim, s ostatnymi som uplne v pohode)
ja neviem som uz uplne divna ? ze planovat tehotenstvo podla znamenia zverokruhu
To úplne chápem 😁 túto na MK zvyknú písať, že ako dlho to môže trvať a že sa vôbec nemusí podariť, lebo sa tu zrejme schádza viac ľudí s takým problémom na tomto fóre (pochopiteľne). Tým by som sa veľmi neriadila, ak ste zdraví ľudia v pohode. V mojom okolí hádam ani nikto taký problém nemal a bábätiek kopec. Takže 2 mesiace sa dá nejako vydržať snáď, možno si naplánujte nejaký iný cieľ, možno nejaký krok ku zdravšiemu životnému štýlu alebo hocičo iné, čo istým spôsobom pasuje do veľkého plánu. A drzim palce 👍😀
Rovnako aj moja dcéra strelec, fakt od všade dostávam feedback, aka je super, z družiny, školy, že pomáha tomu napravo, naľavo, od začiatku školy nič nemusím s ňou riešiť, všetko vybaví ľahko a s úsmevom - jediná škoda, že nemá ešte dvojičku. Na strelca je šťastný mesiac marec 😂
Hahaha... Prepac, ale musim sa zasmiat... Tiez som dufala, ze sa mi narodia Ryby a mam Barana... Druhe som tiez nechcela Strelca a hadaj co mam. 🤣👌👌👌 Radsej neplanuj. Lubit ich budes aj keby boli teliatka. 😅
Ja preferujem niektore mesiace a datumy 😊 co sa tyka planovania tehotenstva neriadila som sa tym vobec
Autorka: Ak odhliadnem od toho, že aky bude clovek v tom ktorom znameni zalezi (okrem vychovy) aj od hodiny narodenia, dekady, ascendentu, descendentu...atd. A k tvojim dvom znameniam tak trosku vseobecne. Zena byk, ktore ja poznam si osobky, ktore maju tip top domacnost, tip top vzhlad, tip top postarane o deti, su rozumne, rozvazne, vedia usetrit aj si dopriat. Muz v tomto znameni je velmi rodinne zalozeny. Baranky su priebojne, vedia si poradit, je s nimi stranda a su pre deti skvele maminy lebo si vedia vytvorit kamaratske vztahy s detmi. Barani muzi su cielavedomi, vedia zarobit peniaze a nie su prelietavi. Ale ako pisem vyssie, vela zalezi na presnom datume narodenia.
Podla mna je divne verit na nieco ako znamenie a dost nevyspele vobec mat dieta 🤷🏻♀️
A este dodavam, ze netreba zabudat na genetiku pri planovani, ktore znamenie ano a ktore nie 🙂
Mne to až také divné nepríde, my sme sa dlho snažili, takže by som brala samozrejme akékoľvek znamenie, ale sú dve, ktorým som rada, že sme sa vyhli.
@lunademonica moje dieťa je jedno zo znamení, ktoré priam neznášam. A tiež je to magická bytosť. 😁 všetko nezáleží iba od znamenia. To je to najmenej. Keď už, tak postavenie zeme, mesiaca, slnka, ako je zem otočená zrovna k slnku, aké znamenie ovplyvňuje to druhe, lebo je v takom a takom postavení, atď atď 😁
Ano, podla mna je to hrozne divne podla zverokruhu planovat tehotenstvo. Ja napr. na tieto znamenia vobec neverim a vobec ich neriesim. Ale zas, ja som tajne dufala (pozor, ale nie cielene planovala) ze budem mat styri deti z kazdeho rocneho obdobia 😀 Mam ale len dve jarne a jedno jesenne. A malinke co zomrelo este v brusku by bolo letne. A zimne sa uz vobec nekona 🙂 Ale znamenie? Za mna eee 👎
@autorka divne to nie je, skúsiť môžeš. Ale potom rieš aj to, aby tie dve znamenia neovplyvní na to co chceš v postavení mesiaca v daný okamih. Je toho tak strašne veľa. A vieš čo? Moja dcéra je v znamení, ktoré priam neznášam, napriek tomu, je mi to úplne jedno. Je čarovná, a bola by v akomkoľvek znamení. Tak nezúfaj, ak to nevyjde naplánovať 😁
Ale tie tvoje deti budu uplne ine osobnosti ako ti ktorych nemusite. Sak mena im nedate rovnake aby Vam ich pripominali. Znamenie s tym naozaj nic nema aki su tamti dvaja. Lebo je aj kopec super ludi narodenych v danych znameniach. Len vy ich asi nepoznate.
Mám deti baranov a jedno z toho 1.4. a nevybrala som si to 🙂 myslím, že človeka neovplyvňuje znamenie ani dátum narodenia, ale výchova rodičmi, všetky návyky idú z domu s ním
Vieš čo mne sa nejako nepáči znamenie škorpión, mám syna škorpióna a absolútne to nemení môj vzťah k nemu minujem ho nech je akékoľvek znamenie.Podla mňa to je tiež divné.Inak píšeš že nechceš Barana, dcéra je baran a je úplne normálne úžasné šikovné dievčatko.
Ja ťa úplne chápem, pre mňa nie si divná, ale určite pre veľa ľudí si 🙂 Ja osobne verím na znamenia, aspoň približnú predstavu mi to vždy dá o ľuďoch.
Mala som dvojičky cisárskym a chceli mi spraviť plánovaný (mala som ich zle uložených na prirodzený pôrod) okolo 11. marca, ale nie že by už museli ísť von z nejakých zdravotných dôvodov, proste len preto, že dvojičky sa podľa tabuliek plánovane rodia v tomto konkrétnom týždni. A ja som nechcela, aby boli ryby, tak som to ponaťahovala do 25.marca a sú barani. Všetci sme OK, bola by som ich ponosila aj dlhšie, pôrod sa vôbec ešte nespúšťal--- keby sa niekto chcel do mňa obuť.
Ak si to môžeš dovoliť z časového hľadiska - tvojho veku myslím, tak si to skús kľudne naplánovať.
Ja som si tak naplánovala druhého syna, keďže som chcela aby mi ho vzali do škôlky tak som chcela porodiť v júni, keďže sme v rodine extra plodne( ako sa hovorí otehotnela by som už iba keď trenky vidim) tak sa podarilo....a aj ďalší syn je tak narodeny- rozdiel 5 dní....možno je to pre niekoho cudne ale napr pre mňa nie....rada si plánujem dôležité veci , vždy mám aj plan B, ale viem byť aj spontánna
Ja som baran, muž je lev, mame talianske manželstvo a chcela by som barana alebo leva 🤣🤣 my sme taki priebojní 🤣
My sme plánovali a nevyšlo to 😀 obaja sme levi chceli sme aby aj malý bol levíč a nakoniec je posledný deň panny
@katkine_terapie zabudla si na temne stranky tychto znamemi, byk (zena) vzdy musi mat pravdu, neda sa s nou diskutovat...napriklad nejdem sa tu rozpisovat, poznam dve bycice a roznako tvrdohlave.
@lunademonica to bolo na margo toho, ze kazde znamenie (kazdy clovek) ma aj dobre stranky. A samozrejme aj tie zle.
Inak, nenechj sa odradit niektorymi komentarmi. Ja na znamenia verim a funguje mi to v zivote, napr.casto dokazem urcit ake znamenie je uplne cudzi clovek ktoreho vidim prvy krat, (sa ich spytam a oni mi to potvrdia), proste to z nich srší a aj vztahy sa podla toho vyvijaju ci chceme a ci nie, kto to aktivne skuma, vie si to overit.
No my sme kombinácia býk a lev, manželstvo mame veľmi netalianske, dcéra je baran, chýbal nám do partie škorpión. Ale škriatok si dal načas, je strelec, snáď jedine znamenie, v ktorom nepoznám človeka, s ktorým by som si rozumela. Ale nakoľko považujem znamenia zverokruhu za uplny blud, dobre sa na tom bavím.
Ja ti poviem že otec bol blíženec.
Úplne ťažká povala. A mladšia dcéra je tiež a je to jedno prispôsobivé milé dievča.
Všetko je o výchove, charakter áno, ale podľa kalendára ma nikdy nenapadlo plodiť. A to sme mali pri počatí fakt problémy

@gondyo ano potvrdzujem strelec je super, mam brata v tomto znameni a velmi priatelsky clovek, s nikym nema problem velmi zhovorcivy, a dost oblubeny