icon

Plánovanie tehotenstva podľa želaného znamenia zverokruhu

13. jún 2022

Ahojte, planovala ste si niektora tehotenstvo tak aby sa dietatko narodilo cca v urcitom mesiaci a aj to vyslo?
Ja viem, ze malokedy sa podari na prvy krat a tak ako by sme chceli, vela ludi ma tu asi ukamenuje za to ze mala by som byt vôbec vdacna za to ze sa mi podari otehotniet a mat dietatko ...ja len ci je to vôbec realne..totizto ja mam taku averziu voci niektorym znameniam (vdaka ludom v okoli ) a nechcela by som aby dietatko malo to a to znamenie (asi dve znamenia z celeho zverokruhu fakt nemusim, s ostatnymi som uplne v pohode)
ja neviem som uz uplne divna ? ze planovat tehotenstvo podla znamenia zverokruhu

Strana
z2
autor
13. jún 2022

@gondyo ano potvrdzujem strelec je super, mam brata v tomto znameni a velmi priatelsky clovek, s nikym nema problem velmi zhovorcivy, a dost oblubeny

bluka2
13. jún 2022

To úplne chápem 😁 túto na MK zvyknú písať, že ako dlho to môže trvať a že sa vôbec nemusí podariť, lebo sa tu zrejme schádza viac ľudí s takým problémom na tomto fóre (pochopiteľne). Tým by som sa veľmi neriadila, ak ste zdraví ľudia v pohode. V mojom okolí hádam ani nikto taký problém nemal a bábätiek kopec. Takže 2 mesiace sa dá nejako vydržať snáď, možno si naplánujte nejaký iný cieľ, možno nejaký krok ku zdravšiemu životnému štýlu alebo hocičo iné, čo istým spôsobom pasuje do veľkého plánu. A drzim palce 👍😀

bluka2
13. jún 2022

Rovnako aj moja dcéra strelec, fakt od všade dostávam feedback, aka je super, z družiny, školy, že pomáha tomu napravo, naľavo, od začiatku školy nič nemusím s ňou riešiť, všetko vybaví ľahko a s úsmevom - jediná škoda, že nemá ešte dvojičku. Na strelca je šťastný mesiac marec 😂

mamamasama
13. jún 2022

Hahaha... Prepac, ale musim sa zasmiat... Tiez som dufala, ze sa mi narodia Ryby a mam Barana... Druhe som tiez nechcela Strelca a hadaj co mam. 🤣👌👌👌 Radsej neplanuj. Lubit ich budes aj keby boli teliatka. 😅

olivia1425
13. jún 2022

Ja preferujem niektore mesiace a datumy 😊 co sa tyka planovania tehotenstva neriadila som sa tym vobec

katkine_terapie
13. jún 2022

Autorka: Ak odhliadnem od toho, že aky bude clovek v tom ktorom znameni zalezi (okrem vychovy) aj od hodiny narodenia, dekady, ascendentu, descendentu...atd. A k tvojim dvom znameniam tak trosku vseobecne. Zena byk, ktore ja poznam si osobky, ktore maju tip top domacnost, tip top vzhlad, tip top postarane o deti, su rozumne, rozvazne, vedia usetrit aj si dopriat. Muz v tomto znameni je velmi rodinne zalozeny. Baranky su priebojne, vedia si poradit, je s nimi stranda a su pre deti skvele maminy lebo si vedia vytvorit kamaratske vztahy s detmi. Barani muzi su cielavedomi, vedia zarobit peniaze a nie su prelietavi. Ale ako pisem vyssie, vela zalezi na presnom datume narodenia.

lejusinka
13. jún 2022

Podla mna je divne verit na nieco ako znamenie a dost nevyspele vobec mat dieta 🤷🏻‍♀️

katkine_terapie
13. jún 2022

A este dodavam, ze netreba zabudat na genetiku pri planovani, ktore znamenie ano a ktore nie 🙂

thereisabear
13. jún 2022

Mne to až také divné nepríde, my sme sa dlho snažili, takže by som brala samozrejme akékoľvek znamenie, ale sú dve, ktorým som rada, že sme sa vyhli.

sirka9
13. jún 2022

@lunademonica moje dieťa je jedno zo znamení, ktoré priam neznášam. A tiež je to magická bytosť. 😁 všetko nezáleží iba od znamenia. To je to najmenej. Keď už, tak postavenie zeme, mesiaca, slnka, ako je zem otočená zrovna k slnku, aké znamenie ovplyvňuje to druhe, lebo je v takom a takom postavení, atď atď 😁

silvike
13. jún 2022

Ano, podla mna je to hrozne divne podla zverokruhu planovat tehotenstvo. Ja napr. na tieto znamenia vobec neverim a vobec ich neriesim. Ale zas, ja som tajne dufala (pozor, ale nie cielene planovala) ze budem mat styri deti z kazdeho rocneho obdobia 😀 Mam ale len dve jarne a jedno jesenne. A malinke co zomrelo este v brusku by bolo letne. A zimne sa uz vobec nekona 🙂 Ale znamenie? Za mna eee 👎

sirka9
13. jún 2022

@autorka divne to nie je, skúsiť môžeš. Ale potom rieš aj to, aby tie dve znamenia neovplyvní na to co chceš v postavení mesiaca v daný okamih. Je toho tak strašne veľa. A vieš čo? Moja dcéra je v znamení, ktoré priam neznášam, napriek tomu, je mi to úplne jedno. Je čarovná, a bola by v akomkoľvek znamení. Tak nezúfaj, ak to nevyjde naplánovať 😁

silvike
13. jún 2022

Ale tie tvoje deti budu uplne ine osobnosti ako ti ktorych nemusite. Sak mena im nedate rovnake aby Vam ich pripominali. Znamenie s tym naozaj nic nema aki su tamti dvaja. Lebo je aj kopec super ludi narodenych v danych znameniach. Len vy ich asi nepoznate.

marcellka32
13. jún 2022

Mám deti baranov a jedno z toho 1.4. a nevybrala som si to 🙂 myslím, že človeka neovplyvňuje znamenie ani dátum narodenia, ale výchova rodičmi, všetky návyky idú z domu s ním

gondyo
13. jún 2022

@bluka2 kozorožci sú veľmi cielavedomí,usilovní a stoja nohami pevne na zemi...my obaja sme zemské znamenia tak preto som chcela ďalšie zemské

nikha2809
13. jún 2022

Vieš čo mne sa nejako nepáči znamenie škorpión, mám syna škorpióna a absolútne to nemení môj vzťah k nemu minujem ho nech je akékoľvek znamenie.Podla mňa to je tiež divné.Inak píšeš že nechceš Barana, dcéra je baran a je úplne normálne úžasné šikovné dievčatko.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
11iva11
13. jún 2022

Ja ťa úplne chápem, pre mňa nie si divná, ale určite pre veľa ľudí si 🙂 Ja osobne verím na znamenia, aspoň približnú predstavu mi to vždy dá o ľuďoch.

Mala som dvojičky cisárskym a chceli mi spraviť plánovaný (mala som ich zle uložených na prirodzený pôrod) okolo 11. marca, ale nie že by už museli ísť von z nejakých zdravotných dôvodov, proste len preto, že dvojičky sa podľa tabuliek plánovane rodia v tomto konkrétnom týždni. A ja som nechcela, aby boli ryby, tak som to ponaťahovala do 25.marca a sú barani. Všetci sme OK, bola by som ich ponosila aj dlhšie, pôrod sa vôbec ešte nespúšťal--- keby sa niekto chcel do mňa obuť.

Ak si to môžeš dovoliť z časového hľadiska - tvojho veku myslím, tak si to skús kľudne naplánovať.

vasaol
13. jún 2022

Ja som si tak naplánovala druhého syna, keďže som chcela aby mi ho vzali do škôlky tak som chcela porodiť v júni, keďže sme v rodine extra plodne( ako sa hovorí otehotnela by som už iba keď trenky vidim) tak sa podarilo....a aj ďalší syn je tak narodeny- rozdiel 5 dní....možno je to pre niekoho cudne ale napr pre mňa nie....rada si plánujem dôležité veci , vždy mám aj plan B, ale viem byť aj spontánna

babushkaem
13. jún 2022

Ja som baran, muž je lev, mame talianske manželstvo a chcela by som barana alebo leva 🤣🤣 my sme taki priebojní 🤣

kris_tin257
13. jún 2022

My sme plánovali a nevyšlo to 😀 obaja sme levi chceli sme aby aj malý bol levíč a nakoniec je posledný deň panny

lunademonica
13. jún 2022

@katkine_terapie zabudla si na temne stranky tychto znamemi, byk (zena) vzdy musi mat pravdu, neda sa s nou diskutovat...napriklad nejdem sa tu rozpisovat, poznam dve bycice a roznako tvrdohlave.

katkine_terapie
14. jún 2022

@lunademonica to bolo na margo toho, ze kazde znamenie (kazdy clovek) ma aj dobre stranky. A samozrejme aj tie zle.

lunademonica
14. jún 2022

Inak, nenechj sa odradit niektorymi komentarmi. Ja na znamenia verim a funguje mi to v zivote, napr.casto dokazem urcit ake znamenie je uplne cudzi clovek ktoreho vidim prvy krat, (sa ich spytam a oni mi to potvrdia), proste to z nich srší a aj vztahy sa podla toho vyvijaju ci chceme a ci nie, kto to aktivne skuma, vie si to overit.

vroni
14. jún 2022

No my sme kombinácia býk a lev, manželstvo mame veľmi netalianske, dcéra je baran, chýbal nám do partie škorpión. Ale škriatok si dal načas, je strelec, snáď jedine znamenie, v ktorom nepoznám človeka, s ktorým by som si rozumela. Ale nakoľko považujem znamenia zverokruhu za uplny blud, dobre sa na tom bavím.

sono2
15. jún 2022

Ja ti poviem že otec bol blíženec.
Úplne ťažká povala. A mladšia dcéra je tiež a je to jedno prispôsobivé milé dievča.
Všetko je o výchove, charakter áno, ale podľa kalendára ma nikdy nenapadlo plodiť. A to sme mali pri počatí fakt problémy

Strana
z2