icon

Plodnosť a očkovanie

smejko47
13. feb 2022

Dobrý deň, keď niekde poviem že som očkovaná 3x sa z každej strany na mňa valia informácie o tom že kvôli ockovaniu môže byť žena neplodná..
Dosť sa toho bojím, aký je vás názor? Sú tu nejaké baby, čo ste otehotneli po ockovani?🙏🏽

Strana
z2
zuzinabila
13. feb 2022

@mamina0078 🙉🙈

aliaray1
13. feb 2022

@smejko47 ahoj, podla studii je to nezmysel a ja 2x po pfizeri sme si raz nedali nacha a sme v tom. S manzelom (skoro 40r a prvorodicia) sme sa velmi potesili. V 2.trimestri som bola na 3.davke a vsetko je super.

alexandra2010
13. feb 2022

organismus reaguje rozne u kazdeho na vpichnutie cudzej latky. Niekomu sa zapne autoimunita, nikedo dostane astmu, zapal srdcoveho svalu, gynek. problem atd...
Ci to je liek, vakcina, virus chripky, borelia, chemoterapia, jedno. Nie kazdy sa da uplne do poriadku. Takze na otazku ako zdravotnik neviem odpoved. Vidim aj tazke poskodenia zdravia, aj bezproblemovy priebeh. Kazdy pozna svoje telo.A ma aj svoju intuiciu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
sim_mi
13. feb 2022

A stale aj po moznostiach, ktore nam internet ponuka v podobe vyhladania relevantnych studii ci nazorov odbornikov, po viac nez roku ockovania a po neustavajucom sa rozmnozovani aj napriek ockovaniu, sa na konovi tyzden co tyzden objavuju taketo a im podobne otazky. Nepochopim

luckamjar
13. feb 2022

Mali by robiť spermiogram každému chlapovi po prekonaní covidu, aby sme videli reálne štatistiky neplodnosti 👍 našťastie relatívne docasnej.

ketrin
13. feb 2022

@smejko47 ahoj, odporúčam skupinu na fb - oškované a tehotné.... tam máš plno báb očkovaných pred tehotenstvom, počas tehotenstva (napr aj ja) a fotky ich krásnych a zdravých detí po narodení... 😉 očkované pfizerom, modernou, astrou, všetkým možným

mamina0078
13. feb 2022

@babyjune tak ja to berem tak s astrou sa spajali krvne zrazeniny, s modernou herpesy a s pfizerom neplodnost ale beriem to ako akykolvek iny vedlajsi ucinok 😂 jednoducho niekoho boli po ocko. blava ma teplotu, posunutu MS niekoto nevie ani ze bol ockovany a nema nic takze moze to byt a nemusi jeden z vedlajsich ucinkov...

mamina0078
13. feb 2022

@katkadud ako sirim hoaxy ked som napisala ze moze a nemusi? 😂 Bolo to aj viackrat medializovane. A nehovoriac o tom ze som napisala svoj nazor preco som si pfizer nedala lebo som to nechcela riskovat nedala som tam odbornu vedecku studiu, ze urcite po nom vznikne neplodnost..

viky173
13. feb 2022

ano, je tu velke mnozstvo bab, ktore otehotneli po ockovani a aj v mojom okoli poznam vela takych, zatial som vobec nepocula, ze by sa niekomu stalo to, ze bol pred ockovanim plne plodny a po nom bol zrazu neplodny

akbara77
13. feb 2022

@smejko47 dúfam,že si robíš srandu!

mamina1419
13. feb 2022

@smejko47 nikto nevie čo spraví s telom ťa vakcina. Dlhodobé účinky ešte nie sú zistiteľné nakoľko sa vakcina využíva krátko. Niektoré hneď otehotneli a možno keby chcú ďalšie za 5 rokov už nebudú môcť. To nemajú ani lekári ako zistiť , nie to ešte my tu.

mondolina
13. feb 2022

@smejko47
takže toto antivaxerom zas nevyšlo....očkuje sa už vyše roka a rodia sa zdravé deti....ale ešte boli predpovede veď uvidíte do 2 rokov....a potom to budú predlžovať a predlžovať, lebo im to nevyšlo. Klasika.

sevcikovaa
13. feb 2022

Som zivi príklad....brala som antiku a bola na druhom očkovaní....bum zlyhala antika asi sa pobila z vakcinou...teraz som 8tt a minuly tyzden som prekonala covid

bombulka1987
13. feb 2022

@smejko47 mne to akurát na niekoľko mesiacov rozhádzalo cyklus, čo vie ale aj samotný kovid. Už je však všetko znova v poriadku, mam aj 3tiu a zatiaľ dobre 🙂 Ale my sa ešte nesnažíme, no nebojím sa 🙂

ketonka
14. feb 2022

@smejko47 ja som mala druhú dávku na konci novembra a v januári som otehotnela

azurova99
23. feb 2022

@smejko47 otehotnela som asi v.case 2 dávky takže určite nemá nič s plodnosť a to sa nám rok predtým nedarilo

wlf
23. feb 2022

Všetky ste otehotneli po 2. dávke? No idem sa dat zaočkovať rýchlo 😅

azurova99
23. feb 2022

@wlf skôr to bude tým, že konečne vypli od snaženia, tým pádom psychika, tá robí dosť veľké problemy pri snazeni

wlf
23. feb 2022

@azurova99 u mňa to je deficitom ovulacie.

babyjune
23. feb 2022

@wlf ja som nemala problém s otehotnenim ani pred ockovanim (ale s donosenim ano). Podla mna ide skor o to, ze u vacsiny zien jednoducho vakcina plodnost neovplyvnila nijakym sposobom 😊
Ale vyskusaj, za pokus to stoji určite 😁

azurova99
23. feb 2022

@wlf tez som mala problém s ovulaciu rok sa nám nedarilo samé anovulacne cyklu a vtedy možno preto že som vypla že kašlem na to sa to podarilo dokonca ešte tri dni pred očkovaním som vedi že mám ovulaciu ale neriešili sme len 4 dní pred ňou sa niekto pozabudol

Strana
z2