Plodnosť a očkovanie
Dobrý deň, keď niekde poviem že som očkovaná 3x sa z každej strany na mňa valia informácie o tom že kvôli ockovaniu môže byť žena neplodná..
Dosť sa toho bojím, aký je vás názor? Sú tu nejaké baby, čo ste otehotneli po ockovani?🙏🏽
organismus reaguje rozne u kazdeho na vpichnutie cudzej latky. Niekomu sa zapne autoimunita, nikedo dostane astmu, zapal srdcoveho svalu, gynek. problem atd...
Ci to je liek, vakcina, virus chripky, borelia, chemoterapia, jedno. Nie kazdy sa da uplne do poriadku. Takze na otazku ako zdravotnik neviem odpoved. Vidim aj tazke poskodenia zdravia, aj bezproblemovy priebeh. Kazdy pozna svoje telo.A ma aj svoju intuiciu.
A stale aj po moznostiach, ktore nam internet ponuka v podobe vyhladania relevantnych studii ci nazorov odbornikov, po viac nez roku ockovania a po neustavajucom sa rozmnozovani aj napriek ockovaniu, sa na konovi tyzden co tyzden objavuju taketo a im podobne otazky. Nepochopim
Mali by robiť spermiogram každému chlapovi po prekonaní covidu, aby sme videli reálne štatistiky neplodnosti 👍 našťastie relatívne docasnej.
@babyjune tak ja to berem tak s astrou sa spajali krvne zrazeniny, s modernou herpesy a s pfizerom neplodnost ale beriem to ako akykolvek iny vedlajsi ucinok 😂 jednoducho niekoho boli po ocko. blava ma teplotu, posunutu MS niekoto nevie ani ze bol ockovany a nema nic takze moze to byt a nemusi jeden z vedlajsich ucinkov...
@katkadud ako sirim hoaxy ked som napisala ze moze a nemusi? 😂 Bolo to aj viackrat medializovane. A nehovoriac o tom ze som napisala svoj nazor preco som si pfizer nedala lebo som to nechcela riskovat nedala som tam odbornu vedecku studiu, ze urcite po nom vznikne neplodnost..
ano, je tu velke mnozstvo bab, ktore otehotneli po ockovani a aj v mojom okoli poznam vela takych, zatial som vobec nepocula, ze by sa niekomu stalo to, ze bol pred ockovanim plne plodny a po nom bol zrazu neplodny
@smejko47 nikto nevie čo spraví s telom ťa vakcina. Dlhodobé účinky ešte nie sú zistiteľné nakoľko sa vakcina využíva krátko. Niektoré hneď otehotneli a možno keby chcú ďalšie za 5 rokov už nebudú môcť. To nemajú ani lekári ako zistiť , nie to ešte my tu.
Som zivi príklad....brala som antiku a bola na druhom očkovaní....bum zlyhala antika asi sa pobila z vakcinou...teraz som 8tt a minuly tyzden som prekonala covid
@smejko47 mne to akurát na niekoľko mesiacov rozhádzalo cyklus, čo vie ale aj samotný kovid. Už je však všetko znova v poriadku, mam aj 3tiu a zatiaľ dobre 🙂 Ale my sa ešte nesnažíme, no nebojím sa 🙂
Všetky ste otehotneli po 2. dávke? No idem sa dat zaočkovať rýchlo 😅

@mamina0078 🙉🙈