icon

Po akom čase po laparke ste otehotneli?

milagrosss20
5. okt 2012

Ahojte ako vam dlho trvalo otehotniet po laparke???Mala som zrasty na oboch vajecnikoch ktore mi boli odstrane...Mal to uz tiez niekto z vas???a ak ano ako vam dlho trvalo potom otehotniet????

Strana
z2
lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 @hamca baby, kolko ste dali za tu operaciu - laparoskopiu? hradi to poistovna ci nie? robili vam to v car alebo normalne vas gynekolog?

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa ahoj..tvoj gynekolog by ta mal poslot kam mas ist ...mne poslal bud do nemocky alebo na jednodnovku a ja som si vybrala tu jednodnovku ...co sa tyka preplacania to iste by ti mal povedat tvoj gyndak a aj ta poslat ku tomu dr aby si to neplatila ty ale poistovna..

lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 moj gynekolog je pako. riesim si veci radsej na klinike sama. chcela som po nom len aby mi spravil hormonalny profil ( 3dc a cca 20dc ) lebo som mala podozrenie, ze mam malo progesteronu. a spravil len 3dc vraj z toho sa to uz da vycitat. co teda neni pravda. ako moze vycitat na zaciatku cyklu kolko mam progesteronu na konci cyklu??? a ten na konci mi uz neurobil a ze na to spinenie ( koli tomu som si myslela ze mam malo progesteronu ) mi da liek ( duphaston ) a bude. ze sa tym vraj viac zapodievat netreba. a ked mi to hovoril, tak som bola 13dc a tak som ho poprosila aby mi spravil folikulomeriu. ja sama som mu to musela navrhnut. a on ze no dobre a lahla som si na kozu. premietal mi tam na UTZ nieco ale nic nehovoril tak som z toho bola magor. az po dost dlhej chvilke ticha mi povedal ze toto je folikul a meria 12mm a ze zrely by mal merat cca 21mm. a to bolo vsetko. tak som si povedala ze sa na neho a jeho "snahu" vybodnem a budem to riesit sama. priatelovi som vybavila v centre v BA spermiogram ( mal ho v pohode ) a po mesiaci teraz som sa objednala ja tam na vstupne vysetrenia a tak. tak preto sa pytam, ze ci to vie uhradit poistovna aj takto alebo nie. no ved uvidime co mi povedia.

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa no pokial uz ides do centra tak v centre ti uz urobia potrebne vysetrenia...cize uz sa neboj a zmen si gyndaka ked je taky ,,,,ja som chodila na endo vzdy na odbery,,,

lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 na gyndaka uz kaslem. len to by ma zaujimalo, ze ked mi budu robit tie vysetrenia v centre tak ci aj napriek tomu tu laparku hradi poistovna alebo ako.

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa to uz ja neviem to sa musis pytat ich ked tam budes...

lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 hej, nic ine mi neostava. a ta laparka sa robi cez posvu alebo ti normalne rozrezu brucho?

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa mno mne bolo povedane ze mi to budu robit laparaskopicky..ale sice mi nieco robili cez pupok a potom mi to robili dole ale to som sa dozvedela az ked som sa prebrala lebo som krvacala a nevedela som preco...tak mi povedali ze som bola robena aj zo spodu...

lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 aha, dobre. diky za odpovede. uvidime ako dopadnem. 14.11. tam idem na vstupnu konzultaciu.

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa to si tak objednana ci v tedy mas aj dostat?

lagunasa
22. okt 2012

@milagrosss20 na vtedy som len objednana.... ale ked pocitam tak vtedy niekedy by som mala aj mrchu dostat. ale to je jedno, lebo to bude aj tak len konzultacia.

milagrosss20
autor
22. okt 2012

@lagunasa aha tak drzim palceky aby to super dopadlo 🙂

hamca
22. okt 2012

@lagunasa ahoj, mna gynekolog poslal do nemocnice, tam ma operovali a bolo to plne hradene poistovnou

lagunasa
22. okt 2012

@hamca ok. tak uvidim ako budem ja.

Strana
z2