Po akom čase po laparke ste otehotneli?
Ahojte ako vam dlho trvalo otehotniet po laparke???Mala som zrasty na oboch vajecnikoch ktore mi boli odstrane...Mal to uz tiez niekto z vas???a ak ano ako vam dlho trvalo potom otehotniet????
@lagunasa ahoj..tvoj gynekolog by ta mal poslot kam mas ist ...mne poslal bud do nemocky alebo na jednodnovku a ja som si vybrala tu jednodnovku ...co sa tyka preplacania to iste by ti mal povedat tvoj gyndak a aj ta poslat ku tomu dr aby si to neplatila ty ale poistovna..
@milagrosss20 moj gynekolog je pako. riesim si veci radsej na klinike sama. chcela som po nom len aby mi spravil hormonalny profil ( 3dc a cca 20dc ) lebo som mala podozrenie, ze mam malo progesteronu. a spravil len 3dc vraj z toho sa to uz da vycitat. co teda neni pravda. ako moze vycitat na zaciatku cyklu kolko mam progesteronu na konci cyklu??? a ten na konci mi uz neurobil a ze na to spinenie ( koli tomu som si myslela ze mam malo progesteronu ) mi da liek ( duphaston ) a bude. ze sa tym vraj viac zapodievat netreba. a ked mi to hovoril, tak som bola 13dc a tak som ho poprosila aby mi spravil folikulomeriu. ja sama som mu to musela navrhnut. a on ze no dobre a lahla som si na kozu. premietal mi tam na UTZ nieco ale nic nehovoril tak som z toho bola magor. az po dost dlhej chvilke ticha mi povedal ze toto je folikul a meria 12mm a ze zrely by mal merat cca 21mm. a to bolo vsetko. tak som si povedala ze sa na neho a jeho "snahu" vybodnem a budem to riesit sama. priatelovi som vybavila v centre v BA spermiogram ( mal ho v pohode ) a po mesiaci teraz som sa objednala ja tam na vstupne vysetrenia a tak. tak preto sa pytam, ze ci to vie uhradit poistovna aj takto alebo nie. no ved uvidime co mi povedia.
@lagunasa no pokial uz ides do centra tak v centre ti uz urobia potrebne vysetrenia...cize uz sa neboj a zmen si gyndaka ked je taky ,,,,ja som chodila na endo vzdy na odbery,,,
@milagrosss20 na gyndaka uz kaslem. len to by ma zaujimalo, ze ked mi budu robit tie vysetrenia v centre tak ci aj napriek tomu tu laparku hradi poistovna alebo ako.
@lagunasa to uz ja neviem to sa musis pytat ich ked tam budes...
@milagrosss20 hej, nic ine mi neostava. a ta laparka sa robi cez posvu alebo ti normalne rozrezu brucho?
@lagunasa mno mne bolo povedane ze mi to budu robit laparaskopicky..ale sice mi nieco robili cez pupok a potom mi to robili dole ale to som sa dozvedela az ked som sa prebrala lebo som krvacala a nevedela som preco...tak mi povedali ze som bola robena aj zo spodu...
@milagrosss20 aha, dobre. diky za odpovede. uvidime ako dopadnem. 14.11. tam idem na vstupnu konzultaciu.
@lagunasa to si tak objednana ci v tedy mas aj dostat?
@milagrosss20 na vtedy som len objednana.... ale ked pocitam tak vtedy niekedy by som mala aj mrchu dostat. ale to je jedno, lebo to bude aj tak len konzultacia.
@lagunasa aha tak drzim palceky aby to super dopadlo 🙂

@milagrosss20 @hamca baby, kolko ste dali za tu operaciu - laparoskopiu? hradi to poistovna ci nie? robili vam to v car alebo normalne vas gynekolog?