Po akom čase sa Vám prosím podarilo otehotnieť?
Po 30tke? Vďaka🙂
Otehotnela som dva mesiace pred tridsiatkou na prvýkrát potom čo som mohla, povedané po dvoch potratoch
na prví pokus v 30, teraz v 40 sa snažíme 5 mesiacov a nič
Obe tehotenstvá sa podarili na prvý krát - mala som 30 a 32.
Cca 8 mesiacov. Prvého keď som mala 24 na prvú supu 😉
povedali sme si ze po svadbe zacneme pracovat na babatku svadba bola v juli a otehotnela som v decembri 🙂teda 5mes
Tiež obe tehotenstva na prvý krát, mala som 27 a 33.
Čim menej rokov, tým rýchlejšie . Ja mám po 40tke a riešim Ivf- mimotelové oplodnenie....Prirodzene sa snažíme už niečo vyše roka prirodzene. Prvé tehotenstvo v 30tke. Neplánovane a to je najlepšie na psychiku🙂
@zuzkalujza držím palce!
Prvý krát som otehotnela v 32 po cca 2-3 mesiacoch aktívneho snaženia a druhý krát teraz v 34 asi 2 mesiace snaženia. Neviem ako to myslia baby,že na prvý šup,že jedno obdobie ovulácie alebo jeden pohlavný styk..my sme sa vzDy riadili plodnymi dnami a vďaka Bohu vyšlo to. Ale žiadnu teplotu ani ovulacne testy som.si nerobila ppodla hlienu.
Keď som mala 23,tak na prvú supu, teraz mám 29 a snažili sme sa zhruba pol roka
@anitaartis Myslim, ze to myslia tak, ze sa rozhodnu, ze teda chceme babo a hned dalsiu menstruaciu nedostanu - teda hned prvy mesiac snazenia sa podarilo.
V 39 po 3 mesiacoch
Lekari zvycajne pisu, ze 35 je nejaky prelom v plodnosti, ze? Ja budem mat coskoro 33 a planujeme prve, este len tento mesiac, snad to vyjde..
@anitaartis no ako 1 cyklus sa to mysli. Ja ani neviem, kedy mam ovulaciu, tak jasne, ze sa to nedalo odbavit 1 sexom. 🙂
Prvý krát v 20, druhý v 25
po 2 rokoch v 33 - ke....prve tiez po 2 rokoch ked som mala 27
V 23 rokoch po 5tich mesiacoch, v 36 rokoch na prvu supu (bez vitaminov, pocitania plodnych dni, proste sme len prestali "prerusovat")
@fokuska
@majka99999 vďaka baby 🙂
Mám 30 snažili sme sa dva mesiace,žiadne meranie teploty,sledovanie ovu nič..teraz som 11 tyzden
Obe tehotenstva hned a dokonca mimo oficialnych plodnych dni.
Prvykrat - necakane (mala som 34r.), Druhykrat na druhy pokus (mala som 36r.).
Prvé tehotenstvo v 27, asi po mesiaci a to som mala endometriózu a cystu na vajecniku, druhé tehotenstvo v29 a to bolo hneď po jednom raze.
13 mesiacov, mala som 32
šmyklo sa v 33 po 3.mesiacoch :D
Clovek tu este aj depku dostane, vacsina na prve supy:D
@anitaartis Za seba ti poviem, ze starsia dcera sa podarila fakt na prvy krat, mesiac pred svadbou sme sa nastahovali do bytu a oslavili to. Akurat sme vsak nemali ochranu, tak sme isli na ostro....potom znovu s ochranou...a druha dcera sa podarila pocas 3 dni, kedy bol manzel doma...v tom case totiz pracoval na druhom konci republiky a nechodil domov velmi casto...😉
V 30-tke som otehotnela po 9 mesiacoch snazenia, potom v 34och asi po 3-4 mesiacoch ale som potratila. A po potrate po 4 mesiacoch na dovolenke. Nic sme nepocitali, nemerali.
ja som mala prvý pozitívny test až po dvoch rokoch snaženia, ale dieťa som porodila až po viac ako 4 rokoch od rozhodnutia, že chceme... všetko prirodzene, bez hormonálnej podpory, len trpezlivosť.
@nevludna aj ja som na to myslela🙂

Prvy hned prvy mesiac, druhy po 5 mesiacoch. Kedze to bolo do pol roka, tak sme okrem sexu nerobili nic, ziadne testy, meranie teploty ani vysetrenia.