icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

esmemia
6. okt 2011

@lulu1988 gratulujem,fakt ukazkove priznaky a pekny vysledok 😵 😵

orchis
6. okt 2011

@lulu1988 ja som vedela, ze som ta uz niekde videla 😀 a teraz pozeram, ze si v teme "v roku 2012 budem maminkou" 😉 takze nemam halucinacie 😀

lulu1988
6. okt 2011

@orchis na krv pojdem asi v pondelok len chcem zmenit lekara tak neviem ze ci ked pridem k novemu ci ma hned vezme..u stareho som bola len dvakrat a uz tam nechcem ist...no vcera som hned z wcka kricala na priatela...a zacala som plakat..a on ze co ti sibe on tam videl len hednu ciarku tu silnu...testovacia bola hned po ocikani slabsia az potom stmavla...a to som si povedala ze aj draheu to oznamim az ked budem mat prvu foto v ruke..tak pekne som to mala naplanovane,....no nevydalo :D ale mamine by som to chcela tiez ukazat az po foto...len ma v piatok meniny a vysvetlovat ze si nechcem pripit bude tazke....:D a neboj sa stale som z toho mimo...este som sa nespamatala... ty sa odkedy snazis?

lulu1988
6. okt 2011

@esmemia dakujem ti... ale spokojna budem az po potvrdeni lekarom...stale som v neistote...

lulu1988
6. okt 2011

@orchis no nemas nemas :DD snazim sa zabit nudu v praci....aj ty si tam aj tu ? :D

esmemia
6. okt 2011

@lulu1988 to ti verim,ale tak snad uz inak nebude,len tak ako testiky ukazali :D a vsak nech ti pohar vinka na oslave naleju a ked sa bude pripijat,tak si len omoc pery a potom daj pohar priatelovi ,alebo povedz ze ti nie je dobre,ze na teba lezie choroba,ze si si dala daku tabletku,tak si pripijes len dzusom 😀 😉

lulu1988
6. okt 2011

@esmemia snad mas pravdu,,,,ty si spekulantka,....presne ako ja 🙂 len ja sa bojim aby som to vydrzala...neprekecnut sa...ja, ta co vsetko rychlo vypusti z ust... :D no neviem neviem...

orchis
6. okt 2011

@lulu1988 ze kricala hned zo zachoda 😀 to je pekne 😀
ja som momentalne len na tomto fore ale niekedy pre odreagovanie si precitam nieco aj z tych ostatnych 😉 my sa snazime prvy mesiac a velmi ma laka testovat ale mam len 25kove testy a som len 22DC. lenze ovulku som asi mala 10DC a 14DC som mala paradne bolesti v podbrusku ako na mrchu. a od 12 DC ma bolia prsia ale inac nic, nemam ziadne ine priznaky. tak som uz velmi netrpezliva, ms by mala dojst 11.10, uz len niekolko dni ale veeeeeeeelmi dlhych dni 🙄
mozes nam neskor hodit fotku? nech sa pokochame aj my 😉

orchis
6. okt 2011

@lulu1988 ja si myslim, ze zopar glgov vinka ti vobec nemoze uskodit 😉 poznam tu jednu maminku, ktora si raz do tyzdna da k veceri tych zopar glgov vinka a uz je vo vysokom stadiu tehotenstva a vsetko prebieha vyborne 🙂 a som si ista, ze to robievaju aj ine. ved sa nejdes opit 😉
skor by som sa bala, ci by som bola schopna pred maminou udrzat to moje tajomstvo.ja by som sa jej urcite pochvalila 😀

lulu1988
6. okt 2011

@orchis no tak to ano...prisli sme z obchodu a ze ideme sa prejst zo psami a ja mu hovorim pockaj vybalim nakup a on ze potom to spavime spolu tak ja jemu ze tak vydrz idem cikat a schmatla som testik a uz bolo....:D ale som ozaj musela trikrat na to pozriet ci nemam vidiny...az potom som zavolala...a plakala som...tak aj to je hadam priznak :D citlivka..... tak hlavu hore..ked je to len prvy mesiac...ja poznam tolko bab co sa im podarilo hned..nam sice nie ale tento rok v podstate na prvy krat ano :D aj ked stale tomu nedokazem uverit...a tak sme sa snazili a mysla som na to tak straaasne moc...a vidis hovri sa ze nemysli na to..inac je pravda ze aj ja som cakala na to kedy si konecnce spravim test, aj som nevydrzala..ale potom som to uplne pustila z hlavy..dostala som noveho maznacika...tak som sa jemu venovala..a nejakych 8dni som na to nemyslela..az pred troma dnami ked mrcha nedosla🙂 tak som si spomenula... neboj sa vydrzis to..uz len par dni...nemysli na to lebo sa zblaznis z toho cakania...a ono je to take diskutabilne ci si robit pred mrchou test ci nie...niektore ukaze niektorej nie ani po tyzdennej vynechanej mrche...kazda sme ina...

orchis
6. okt 2011

@lulu1988 akeho maznacika si dostala? mozno sa zatvarim strasne utrapene pred priatelom a potom mi odsuhlasi aj druhu macicku do bytu 😀 to by ma urcite zamestnalo 😀

lulu1988
6. okt 2011

@orchis no ja mam yorkshira toho mam dva roky...a teraz som dostala mini civavku..ale nadhernu...a veru ze ma zamestnala...ja co vyspavam ked mam volno aj do jedenastej poobede som uz o siestej hore a sup sup na prechadzku... len sa obavam co bude dalej jak to budem zvladat babatko aj dvoch hafanov ked bude polovicka v praci... vsak povedz ze si ju zachranila...ze ju chceli utratit🙂) aj ja som musela takto podobne skaredo zaklmat o tom prvom hafanovi :D

esmemia
6. okt 2011

@lulu1988 no ja sa priznamze ja som to nevydrzala a povedala som to mamke hned ako som sa to dozvedela :D

lulu1988
6. okt 2011

no vsak ktovie ci j ja vydrzim..mala by pekne meninky...len ja som chcela jej dat do schranky foto fazulky a taky testik pod to napisat...ze ahoj babka...tťak vidime sa v juni...🙂)) nieco takeee....

esmemia
6. okt 2011

@lulu1988 aj ja mam yorkshira a babo a v podstate som na nich skoro sama,lebo priatel je stale v praci a cez vikendy vyspava a pokial von nefuci a neleje ci riadne nesnezi,tak vencime psa s dcerkou...ked bola miminko tak som ju naobliekala a supla do africkeho nosica a sup so psikom a teraz ked uz beha,tak ho drzi ona a vencime ho tak,nikomu ho nedovoli chytit :D ...da s ato,len si treba najst system.Horsie to bolo ked som ho zobrala na prechadzku a malu dala do kocika a chela som aby mala spala v kociku,tak ked bol daky pes v dome okolo ktoreho sme sli,tak po nas vzdy stekal,tak mi budili aj malu,tak som ho prestala bravat a znovu zacala az ked mala prestala v kociku spat.

esmemia
6. okt 2011

@lulu1988 no to by bolo pekne,tak mozes stiahnut zatial len obrazok miminka na nete a napisat jej to aj tak a potom ked budes mat prvu foto,tak sa jej pridete ukazav v plnej krase :D

oskvarkaa
6. okt 2011

@lulu1988 jeeej tak to je dobre moja mama by asi zinfarktovala ale znie to dobre :D

lulu1988
6. okt 2011

@esmemia no vsak uvidime...ja predpokladam ze to nevydrzim...este si spravim pre istotu aj zajtra aj v piatok test a asi jej to aj tak spravim ako si napisala...poslednou dobou ma s mojim bratom problemy a je strasne smutna stale len plôace...tak jej spravim pekne meninky...juuuj neviem sa dockat...dobry napad...:D

lulu1988
6. okt 2011

@oskvarkaa no neboj sa...moja mama ta tiez bude mat na male....uz sa tesim na ten jej vyraz....:D

aadulik2110
6. okt 2011

@lulu1988 blahoželám, pekne si to všetko mala naplánované :D želám, aby všetko bolo v poriadku a tešili ste sa čoskoro z bábätka

lulu1988
6. okt 2011

@aadulik2110 dakujem...naplanovane to nebolo...doplanovala som to pred troma dnami a vcera po pozitivnom teste doladila:D dufam ze vsetko dopadne dobre...a to cakanie na potvrdenie od lekara..to da zabrat...

aadulik2110
6. okt 2011

@lulu1988 mne hovor, ja som si robila test 21. 9. a sestrička ma u lekára objednala až na 12. 10. - vraj aby už aj na ultrazvuku bolo niečo vidno.... nakoniec som musela ísť pár dní na to na pohotovosť, tak bolo vidno len vačok a včera som opäť nečakane musela ísť k lekárovi, tak už som videla aj srdiečko 🙂

lulu1988
6. okt 2011

jeeej ty si vlastne tiez tehu??? ani som si to neuvedomila...tak aj ja ti gratulujem a zelam aby vsetko dobre dopadlo..a v juni aby si sa tesila z drobceka...ako ti zavidim aj ja by som uz rada videla srdiecko..by som bola aspon kludna...ja mam stale strach ze co ked test vysdiel pozitivne len kvoli nejakym inym problemom zdravotym? kvoli cyste alebo pod? ale zase nemala by som tie priznaky...nie? ja som uz mimo....a v ktorom si tyzdni teraz? a ake mas priznaky? aby sme porovnali 🙂

minusko
6. okt 2011

Ahojte,tak píšem že dnes som si robila druhy test ale mam pocit že buď bol zly alebo som ho až moc namočila ☹ . Kontrolnu čiarku mi ukazoval a zjavila sa tam aj druha ale bola vodorovna cez cely test a pretinala aj tu kontrolnu, potom zmizla a nič a doteraz je sklíčko zarosené. Ešte stále neviem na čom som. Mám veriť prvému testu? Myslite si že by sa na tom prvom ukazala druha čiarka (aj ked len duch)aj keby som nebola tehotná. Neviem čo si mam myslieť ale iste je to že skor ako o tyždeň si ďalší test nerobim.

zasha
6. okt 2011

@esmemia zaujimave, aj ja mam maleho psika 🙂 prazskeho krysarika ... a tiez som uz myslela na to, ako ho rano budem vencit, ked budem sama s novorodeniatkom.... to ho kazde rano a vecer musim obliekat a tahat so sebou... ked nebude mm doma... ? 😖

minusko
6. okt 2011

@lulu1988 gratulujem k miminku a prajem pokojné tehulkovanie 🙂 Teším sa s tebou 🙂

petka296
6. okt 2011

Ahojte baby 🙂

minusko
6. okt 2011

@petka296 jeeeeej aj tebe gratulujem,sa nam to tu zasa rozbieha 🙂 Tak aj tebe želám pokojne tehulkovanie mamička budúca 🙂

minusko
6. okt 2011

@orchis a ty si na tom ako? Testikuješ či ešte čakáš? Ešte stále ťa bolia prsia?

monika837
6. okt 2011

@lulu1988 Ahoj, gratulujem a prajem krasne tehulkovanie... 😀