icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

monika837
6. okt 2011

@petka296 gratulujem... 😀

orchis
6. okt 2011

@minusko este cakam, aj ked je to velmi tazke 🙄 ale ta 25ka co mam doma, by mi asi nic neukazala ani keby som bola v tom. no dlho nevydrzim a hlavne ked si tu citam o nasich novych tehulkach a ked vidim tie testiky 🙂 aj ja chcem...... 🙂 prsia stale bolia a fakt ked si vecer dam dole podprdu tak priatel uz len caka na to moje auuuuu 😀 strasne sa na tom bavi 🙄 🙂 ale inac som stale uplne v poriadku. teraz by som mohla zaspat a zobudit sa az toho 11.10 😀

minusko
6. okt 2011

@orchis ja ti to verím,ak si si čítala,tak ja niesom taka trpezliva ako ty,lebo tiež ma bolia prsia,som unavená a z veľa vecí mi je ťažko. Ale na jednom teste duch a na druhom uplny nezmysel a potom nič. Kedy to maš resp. nemaš dostať mrchu? Ja 15teho. Bodaj by sme boli obidve tehu 🙂 Ja verím že budeme 🙂

orchis
6. okt 2011

@minusko ty si uz mala pozitivny test, urcite si tehu 😉 ten druhy test bol divny, ten by som neratala. ved nebol negativny, bud fakt bol ten test nekvalitny (co by nebolo prvykrat) alebo trochu viacej namoceny nez je potrebne 😀 neboj, som si ista, ze si tehotna, ved sme tam vsetky videli toho ducha a ten sa neobjavuje len tak hocikomu 😉 zabudni na ten dnesny test, skus si ho urobit zajtra rano, to by uz aj hcg malo byt vyssie.

lulu1988
6. okt 2011

@minusko jeeej dakujem....ja budem spokojna az ked mi to lekar ptvrdi...a vy sa od kedy snazite....

minusko
6. okt 2011

@lulu1988 mi len druhy mesiac,ale naša prva sa nam tiež podarila na druhy,tak dufam že to vyjde aj teraz 🙂

barborka27
6. okt 2011

ahojte babulky,tak ak sa da,pridala by som sa aj ja.....vo februari sme prisli o nase prve babetko,prestalo nam bit srdiecko cca v 10-11 tyzdni a od maja sa snazime.....teraz to vyzera tak,ze sme tehotni,zajtra idem k doktorke,tak sa dozviem,co a ako.....drzim vsetkym paste.....uplne najviac.....🙂

lulu1988
6. okt 2011

@minusko no vidis to....jňmy sme sa v tomto roku prvy krat...minuly rok sme sa asi pat sest mesiacov...ptom som to vzdala a teraz sup a bolo...stale tomu neverim...

orchis
6. okt 2011

@barborka27 vitaj a drzime palce 😵 je mi luto, ze ste o prve babatko prisli, ale neboj, tentokrat to urcite vyjde 🙂 no toto, takze dalsia tehulka 🙂 krasne 😵 uz ako dlho vies, ze si tehulka?

minusko
6. okt 2011

@orchis už sa bojím,že mi zasa nevyjde. Dnes som sa tešila na hrubšiu čiarku a namiesto tohto nezmysel. A môj manžel sa už viacmenej teší. Bojim sa že nie som tehotna ☹

barborka27
6. okt 2011

@orchis dakujem.....v podstate som si test robila v pondelok vecer,takze od vtedy a dnes som si robila dalsi test a vyslo mi,ze by som mala byt v nejakom 3-4 🙂 ,len ma potom nasom prvom nevydarenom pokuse trapia obavy.....a kolkoze je tu tehuliek?

barborka27
6. okt 2011

@minusko ahojcek a aky nezmysel ti vysiel?

minusko
6. okt 2011

ahoj,no predtým som si robila test a vyšla mi slabunka ružova čiarka a aj s babami sme sa zhodli že by to mohlo byť tehotenstvo ale dnes som si robila zasa a neviem či bol zlý alebo som ho len veľmi namočila ale sa mi ukazal ružovy pasik,vodorovny cez cely test a pretinala aj kontrolny pasik. A potom už nič len zarosene slkíčko

monika837
6. okt 2011

@barborka27 Ahoj, vitaj medzi nami 😀 je mi to luto... drzim paste aby bolo vsetko v poriadku 😵

dajaja
6. okt 2011

@lulu1988
@petka296 gratulujem vam moc a drzim palceky nech vsetko ide ako ma 🙂

dajaja
6. okt 2011

@barborka27 aj tebe gratulujem 🙂 verim, ze tentokrat bude uz vsetko v poriadku 🙂

dajaja
6. okt 2011

ked vidim tie testiky, aj ja uz by som strasne chcela.. 🙂 Neviem, tento mesiac zase zacal nejak divne. Najskor trosku kratsia mrcha ako zvyknem mat. 2 dni silne, potom den uplne nic, potom zas jeden den dost silno a koniec. Teraz po 3 dnoch ako mi skoncila, zas mam nejake spinenie na toaletaku. Nikdy predtym som nic taketo nemala, cim to moze byt?

blackswan75
6. okt 2011

@barborka27 moooc drzim palceky a bezproblemove tehulkovanieee

blackswan75
6. okt 2011

Ahojte babulky ja mam 16 DC vcera sme boli spolu skor sa nestihalo, tak dufam ze to vajko tam cakalo na tie potvorky 🙂 inak uz 3 den ma pobolieva v podbrusku a vcera ma aj pichalocona oboch stranach, Predpokladam ze ovulka aj terplota skocila hore o 3 dieliky, ale dnes klesla mo ze to byt tym ze som to nevydrzala a isla na vecko? A aj zp mna material vytekal, tak mozno preto 😀 dnes ma volala setricka od doktora ze 21 na preventivku tak snaf uz nivo uvidii, 19 mam dostac, co verim, ze nepride 🙂

petka296
6. okt 2011

@minusko dakujem 🙂

meatfly24
6. okt 2011

ahojte baby tak ja sa hlasim sem v tejto teme po dlhsom case... 🙂
ja len ze som si vcera nasla slabulilinku ciarocku na testiku ako myslim tu druhu 🙂 nechcem sa predcasne tesit ale je to moja prva do ruzova ciarocka v zivote tak si to aspon trochu vychutnavam 🙂

jk77
6. okt 2011

@meatfly24 blahozelam!!!!!!!!!!!!!!! ja tu chodim len po dobre napady a tesit sa z takychto dobrych sprav 🙂

dajaja
6. okt 2011

@blackswan75 drzim palce. dufam, ze ti ta preventivka vyjde podla tvojich predstav 🙂 Ja som teraz 8 DC a prvykrat v mojom zivote nadavam na moj 35 dnovy cyklus. Vzdy som sa tesila, ze nemavam mrchu tak casto, ale teraz sa to obratilo proti mne, lebo musim cakat o tyzden dlhsie na vysledok snazenia.

lulu1988
6. okt 2011

@dajaja DAKUJEM TI VELMI PEKNE..to dufam aj ja...uz sa neviem dockat kedy mi to potvrdi lekar...len to este trochu potrva...aj ja tebe drzim palceky..vidim ze si z PP ..aj ja som Popradcanka rodena...🙂

lulu1988
6. okt 2011

@meatfly24 neboj sa..testik si zopakujes...a uvidis jak krasne silnie..kedy si si robila test kolky den?

monika837
6. okt 2011

@dajaja no konecne som natrafila na niekoho z okolia 😀 Ja som tiez z PP ale pred 3 rokmi sme sa prestahovali do Le... 🙂

dajaja
6. okt 2011

@lulu1988 aj ja dakujem 🙂 ja som popradcanka zatial len 2 roky, ale uz som sa tu celkom zabyvala 🙂 to ti verim, ze sa nevies dockat toho potvrdenia u doktora. ja som pri prvom musela cakat az do 13 tt, lebo sme vtedy boli v anglicku a tam to tak funguje. To boli riadne dlhe tyzdne 🙂

dajaja
6. okt 2011

@monika837 my sme sa zas pristahovali do PP pred 2 rokmi, inac som z d. kubina 🙂

meatfly24
6. okt 2011

@lulu1988 testik bol robeny vcera, 29DC, 14DPO... juj ale fakt mam strach ci ju tam zajtra najdem ....
takto vyzera moj mini dusik 🙂

monika837
6. okt 2011

@dajaja co ta tu priviedlo z takej dialky? vydala si sa tu? 🙂