Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@minusko este cakam, aj ked je to velmi tazke 🙄 ale ta 25ka co mam doma, by mi asi nic neukazala ani keby som bola v tom. no dlho nevydrzim a hlavne ked si tu citam o nasich novych tehulkach a ked vidim tie testiky 🙂 aj ja chcem...... 🙂 prsia stale bolia a fakt ked si vecer dam dole podprdu tak priatel uz len caka na to moje auuuuu 😀 strasne sa na tom bavi 🙄 🙂 ale inac som stale uplne v poriadku. teraz by som mohla zaspat a zobudit sa az toho 11.10 😀
@orchis ja ti to verím,ak si si čítala,tak ja niesom taka trpezliva ako ty,lebo tiež ma bolia prsia,som unavená a z veľa vecí mi je ťažko. Ale na jednom teste duch a na druhom uplny nezmysel a potom nič. Kedy to maš resp. nemaš dostať mrchu? Ja 15teho. Bodaj by sme boli obidve tehu 🙂 Ja verím že budeme 🙂
@minusko ty si uz mala pozitivny test, urcite si tehu 😉 ten druhy test bol divny, ten by som neratala. ved nebol negativny, bud fakt bol ten test nekvalitny (co by nebolo prvykrat) alebo trochu viacej namoceny nez je potrebne 😀 neboj, som si ista, ze si tehotna, ved sme tam vsetky videli toho ducha a ten sa neobjavuje len tak hocikomu 😉 zabudni na ten dnesny test, skus si ho urobit zajtra rano, to by uz aj hcg malo byt vyssie.
ahojte babulky,tak ak sa da,pridala by som sa aj ja.....vo februari sme prisli o nase prve babetko,prestalo nam bit srdiecko cca v 10-11 tyzdni a od maja sa snazime.....teraz to vyzera tak,ze sme tehotni,zajtra idem k doktorke,tak sa dozviem,co a ako.....drzim vsetkym paste.....uplne najviac.....🙂
@barborka27 vitaj a drzime palce 😵 je mi luto, ze ste o prve babatko prisli, ale neboj, tentokrat to urcite vyjde 🙂 no toto, takze dalsia tehulka 🙂 krasne 😵 uz ako dlho vies, ze si tehulka?
@orchis dakujem.....v podstate som si test robila v pondelok vecer,takze od vtedy a dnes som si robila dalsi test a vyslo mi,ze by som mala byt v nejakom 3-4 🙂 ,len ma potom nasom prvom nevydarenom pokuse trapia obavy.....a kolkoze je tu tehuliek?
@minusko ahojcek a aky nezmysel ti vysiel?
ahoj,no predtým som si robila test a vyšla mi slabunka ružova čiarka a aj s babami sme sa zhodli že by to mohlo byť tehotenstvo ale dnes som si robila zasa a neviem či bol zlý alebo som ho len veľmi namočila ale sa mi ukazal ružovy pasik,vodorovny cez cely test a pretinala aj kontrolny pasik. A potom už nič len zarosene slkíčko
@barborka27 Ahoj, vitaj medzi nami 😀 je mi to luto... drzim paste aby bolo vsetko v poriadku 😵
@barborka27 aj tebe gratulujem 🙂 verim, ze tentokrat bude uz vsetko v poriadku 🙂
ked vidim tie testiky, aj ja uz by som strasne chcela.. 🙂 Neviem, tento mesiac zase zacal nejak divne. Najskor trosku kratsia mrcha ako zvyknem mat. 2 dni silne, potom den uplne nic, potom zas jeden den dost silno a koniec. Teraz po 3 dnoch ako mi skoncila, zas mam nejake spinenie na toaletaku. Nikdy predtym som nic taketo nemala, cim to moze byt?
@barborka27 moooc drzim palceky a bezproblemove tehulkovanieee
Ahojte babulky ja mam 16 DC vcera sme boli spolu skor sa nestihalo, tak dufam ze to vajko tam cakalo na tie potvorky 🙂 inak uz 3 den ma pobolieva v podbrusku a vcera ma aj pichalocona oboch stranach, Predpokladam ze ovulka aj terplota skocila hore o 3 dieliky, ale dnes klesla mo ze to byt tym ze som to nevydrzala a isla na vecko? A aj zp mna material vytekal, tak mozno preto 😀 dnes ma volala setricka od doktora ze 21 na preventivku tak snaf uz nivo uvidii, 19 mam dostac, co verim, ze nepride 🙂
ahojte baby tak ja sa hlasim sem v tejto teme po dlhsom case... 🙂
ja len ze som si vcera nasla slabulilinku ciarocku na testiku ako myslim tu druhu 🙂 nechcem sa predcasne tesit ale je to moja prva do ruzova ciarocka v zivote tak si to aspon trochu vychutnavam 🙂
@blackswan75 drzim palce. dufam, ze ti ta preventivka vyjde podla tvojich predstav 🙂 Ja som teraz 8 DC a prvykrat v mojom zivote nadavam na moj 35 dnovy cyklus. Vzdy som sa tesila, ze nemavam mrchu tak casto, ale teraz sa to obratilo proti mne, lebo musim cakat o tyzden dlhsie na vysledok snazenia.
@lulu1988 aj ja dakujem 🙂 ja som popradcanka zatial len 2 roky, ale uz som sa tu celkom zabyvala 🙂 to ti verim, ze sa nevies dockat toho potvrdenia u doktora. ja som pri prvom musela cakat az do 13 tt, lebo sme vtedy boli v anglicku a tam to tak funguje. To boli riadne dlhe tyzdne 🙂

@petka296 gratulujem... 😀