Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
boze,uz nech je zajtra,dnes som mala spinenie o nieco silnejsie ☹ .....nech je uz zajtra rano a nech sa dozviem,ze ci je vsetko v poriadku 🙂,alebo nie je ☹
@blackswan75 Drzim palceky 🙂 my sme to tiez este v stredu a dnes potvrdili tak uvidime a uz len cakat 🙂
Aj ja sa pridávam . Snažíme sa o druhé bábätko 😀 a rada sa ku vám prihlásim , dúfam, že to čakanie spolu zvládneme ľahšie 😉
@barbora21 dakujem, no verim ze to dobre dopadne. 🙂 normalne sa zacinam tesit na babo, len aby to nebolo zase sklamanie.... ale nejak v kutiku duse citim, ze sa vo mne nieco deje.... Barb, drzim na palceky,,,aby nam to vyslo, ozno sa aj v porodnici stretneme 😀
@meatfly24 jaj no zvedavá som moja, ako dnes! 😀
ja dúfam tiež, že do konca roka budem tehuľka, budúci mesiac svadba, takže som si povedala, že tento mesiac sa nemusí podariť, nech si užijem svadbu (ale v kútiku duše aj tak verím, že sa podarí 😅 ...možno práve preto, že až tak po tom netúžim tento mesiac a nemyslím...)
dobre ranko baby 🙂 tak ako sa dnes mame? nejake dobre spravicky? u mna nic noveho, stale len cakam a cakam.......
@minusko tak ako moja, robila si si testik dneska rano? ako sa citis?
@barborka27 spinenie uz pominulo? dufam, ze nakoniec vsetko je ok 😉
@meatfly24 otestikovala si sa? 😉
@lulu1988 gratulujem 😵 ako dlho ste sa snazili? ja uz to mam premyslene ako by som to mm oznamila ked to ovsem vydrzim 😀 do nejakeho darcekoveho balicka das "uvitaci" list a nejake detske oblecko, ja dam uplne mini ponozky 😀 na list dam nieco ako mily ocinko, bla bla bla co si vymyslis uz sa na teba velmi tesim bla bla bla... a nakoniec P. S. postraz mi ponozky, v auguste si po ne pridem 😉 nieco na ten sposob, tak to dam aj rodicom. ked uvidia tie detske saticky je to take citlivejsie a dojemnejsie 😀 tento mesiac mame 7. vyrocie tak som velmi chcela aby nam to vyslo a dala by som mm takyto darcek, no skusame dalej...
@oskvarkaa 😀 😀 toho sa ja nebojim... zatial ho s tym nezatazujem, az keby nam to dlhsie neslo tak ho zasvatim a budeme skusat len podla ovulky. teraz si uzivame len tak naslepo, nie len ked mam plodne dni aby sme z toho mali aspon trochu potesenie a nie "povinnost" 😅 teda vie kedy mam mrchu aj plodne dni lebo mu to poviem, ale urcite si nepamata datumy z minuleho mesiaca 😀
@orchis no trosicku este ... lebo som si posledne dva mesiace nahovraala kade co..tak stale mam pocit ci si to nenahovaram 🙂)))) tak ako ja od januara tohto roku sa mi striedala cykly od 27 do 35 dni...35dnovy bol len raz a to bolo pred statnicami... takze v priemere mavam 30dnove cykly 🙂 tento mesiac mi ovulka vysla na 15DC - potvredna hlienom, krcokm aj testom... na 25DC a 9DPO som robila tes a nic nebolo...snehobiely, 29DC a 14DPO mi vysla slabulinka ciarka a dne som 31DC a 16DPO uz silnejsia a teplota je stale hore 🙂
@oskvarkaa Tak ale predsa len máš nejaké príznaky....ja okrem vyhádzaného ksichtu nič ☹ A to sa mi vie pred mrchou ☹ Včera som dobrala Duphaston, tak čakám, či a kedy príde tá opica nechcená 🙂 A inak tento týždeň som zistila, že v mojom okolí sú ďalšie nové tehuľky a nové snažilky 🙂 Tak snáď plodné obdobie pred nami a zaradíme sa medzi nich i my čo najskôr 🙂
@martinka15 no hej ale tak priznaky si vsugerujem lahko ja sa poznam som na to talent.. napriklad beham na zachod stale... ale to som aj predtym ale teraz si to viac vsimam.. al etak ked vypijem doobeda 2 litre caju tak je to asi normalne.. a tie prsia som si fakt nikdy predtym nevsimala takze netusim a nejake neznesitelne to nieje ale tak tym ze si to vsimam a pozorujem tak to vnimam..... ale aj tak ma to bavi pozorovat sa... 😝 ale skorej ocakavam v nedelu mrchu...

@blackswan75 - dakujem velmi pekne 🙂
@meatfly24 - no,nieco slabulilinke tam je,tak duuuuufam 😉