Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@darinka.b femibion 800 beriem aj ja je vyborny aj na uhniezdenie vajicka lebo mu vytvara velmi dobre podmienky.... drzim palceky,,, 😉
@blackswan75 bodaj by tam ten krpec schovany bol 😉
Ahojte kocky, ja som sem pisala asi v juli, takze sa vraciam. Leto preslo ako nic a tento tyzden sme skusali snazit uuuuppplne prvy krat v zivote. Nie som si ista ci som ovulku uz mala alebo bude niekedy teraz. Tak asi este poistime aj dnes 🙂 Moj muz veri, ze sa podari hned prvy cyklus 😵
Pozeram, ze uz su tu aj nejake tehule, gratulujem, rozbieha sa to celkom rychlo.
@blackswan75 Ahoj a uz si robila nejaky test, my by sme mali byt teraz 7 dni od pocatia a dalsich 7 do mrchy, tak neviem keby testovat...ale inak uz druhy den mam take riadne tlaky v podbrusku, presne ako keby mi mala mrcha dojst ale ta by mala (ne)prist az 16. to je dalsi vikend, tak neviem ci mozem nieco citit, ale tie tlaky su neprijemne, pri nich sa ani neda na to nemysliet ☹ tak sa stale prehovaram, ze to nic nie je a potom sa radsej budem tesit 🙂 zajtra idem na gyn prehliadku a neviem ci to tam mam vobec spominat.
@yasmin0001 Tak opat vitaj a vela stastia pri snazeni 🙂
pozrela som si spatne prispevky, tak som pisala este v maji, boze to bolo pred pol rokom! Ako rychlo to ubehlo.
@barbora21 dakujem za privitanie 🙂
@barbora21 urcite by som to povedala..... aby ta nebabral.... ide o to, ze tie tlaky moze sposobit aj roztahovanie maternice, ja mam tiez take pocity.... takze to pekne panovi doktorovi poved ze sa snazis otehotniet a mas prostriedok cyklu. ja idem na gyndu 21,10 mna volala sestricka ,ze na rocnu prehliadku, takze ak nedostanem a budem tehu tak by tam uz bolo cosi vidiet :D test som si robila, ale negativny ja som len 3 den po ovu. takze by to tam nemohlo byt este zobrazene... ale bolia ma krize a prsia... tak snad... mrcha nepride
@blackswan75 Hmmmm ok tak poviem 🙂 ved za to asi nic nedam 🙂 test skusim buducu sobotu rano 🙂 i ked mozno nevydrzim ale budem sa snazit 😉 Krize ma neboli a ani prsia, len tie stale tlaky v podbrusku a celkovo mam brucho take tvrde. Manzel sa mi smial, ze pojdem raz na zachod a bude to ok, ale po tejto stranke je vsetko ok, tak sa uz aj on pomalicky zacina zamyslat ze ci 🙂
@blackswan75 bolest v krizoch moze byt tehu priznak?
@asemilka ano aj unava, tlak v podbrusku a v prsiach, to su prvotne az potom zacinaju nevolnosti ked stupa hladina HCG,
@blackswan75 tak unavena som v poslednej dobe dost. ale to je skor tym, ze je toho vela teraz v robote. tlak v podbrusku a prsiach mavam pred mrchou, tak to tiez musim vypustit... ale tie kriiiiiiiize.. posledne dni ma tak bolia krize... normalne som zacala rozmyslat, ci mi ich neprefuklo alebo co... ale nosim dlhe tricka, co zakriju krize a po vonku chodim teraz, ako sa ochladilo, s takym tym pasom na krize... takze to moze byt tehu priznak... tak dakujem ti pekne, teraz to ten tyzden do mrchy nevydrzim... 😀 😀 😀
Ahojte, smiem sa k vam pridat? snazime sa cca od leta tohto roka. Posledna MS bola 30.záři , snazime sa kratko ale dufame ze tento cyklus bude nas posledny snazilkovsky.
Dufam ze ma medzi seba prijmete. Drzim vam palceky a prajem uspesne snazilkovanie 🙂
@jasin vitaaaaj a zarad sa 🙂 😀 i
@blackswan75 Dakujem za privitanie 🙂 Pokusim sa zaradit🙂 len pozeram ze ste poriadne rozpisane ale snad sa nejako zaradim 🙂
Ked sa mozem opytat:
beriete nejake lieky, vitaminy, bylinky ale viete o niecom co moze pomoct k uspesnemu otehu?
@jasin ja beriem Femibion 800 a do ovu pijem alchemilkovy caj a davam si tofu, to stimuluje vajecniky ale po ovulke uz nie ani alchemilkovy caj, lebo moze sposobit to, ze sa vajicko neuhniezdi. Ale Femibion beriem stale , uz druhe balenie, to je kyselina listova a pomaha pripravit maternicu na uhniezdenie sa a na zaciatku tehu pomaha plodu vyvijat sa a predchadza poskodeniu plodu sposobene nedostatkom kyseliny listovej.
@blackswan75 o tej alchemilke co pocula aj ja. Objavila som v lekarni caj Afroditin caj zdravia- co je kombinacia alchemilky, rebricka, praslicky- ale pijem ho cely cyklus- netusila som ze alchemilka by sa nemala po ovu. Dakujem za informaciu, budem vediet ze po ovu nemam pit. 🙂
A femibion sa da kupit bezne v lekarnach?
@jasin ano stoji okolo 13 eur, berie ho tu dost snaziliek, a odporucaju aj gynekologovia , to s tym cajom som tiez netusila, ale tu je kopecuzasnych babuliek a uz si vieme poradit a o tej neuveritelnej sile,.ktora tu prevlada ani nehovorim, ako sa podporujeme a zdielame ocakavaniaaqle aj sklamania....... Su tu uzasne baby uvidiiis 😉
@blackswan75 dakujem krasne zay odpovede🙂 asi rano zakuknem do lekarne🙂.. Som tu este nova neviem co a ako ale dufam ze budem mat len pozit. skusenosti tak ako ty a ze sa nam podari otehu cim skor 🙂
este raz dakujem.
@orchis dosla este v sobotu rano.. dokonca ma zobudila mrcha jedna... asi o nejakej 4 ... 😠 .. no co dnes idem ku koznej ak sa tam dovolam.. a na to znamienko... drahy je zase o kus namotivovanejsi bo od soboty rana ma synovca tak uz sme na tom tak ze... "jeej aj ja chcem" ... inak je zlatunky aj dnes ho ideme kuknut do porodnice tak sa tesiiim 🙂
@yasmin0001
@jasin vitam nase staro-nove a uplne nove spolubojovnicky 😉
Dobre ranko kazdemu 😎
takze ja mam po divnom cykle aj divnu mrchu, prisla o dva dni skor, co sa mi vobec nestava a rozbieha sa od soboty, tak som zvedava aka bode tato potvora 😕
@blackswan75 ako to ide to odolavanie testovaniu? ty si este len tri dni po ovu? a mas bolesti? ja som to mala velmi podobne. drzim ti palce aby tebe to vyslo 😉
@oskvarkaa tak co uz s tymi mrchami 😒 ale aspon vieme, ze sme zdrave 🙂 ved nie je koniec vsetkym dnom 😉 nabuduce to vyjde, musi!!! 😎
baby, ja mam fakt divnu mrchu, uz treti den malinko krvi a dneska hlavne take kusky ako zrazenej krvi 😨 je to normalne? ja mavam normalne, taku klasicku, len krv, tak neviem teraz....... 😕
@orchis Ahoj, nemalo by to byť nič neobvyklé, ja mávam takú mrchu každý mesiac ☹ Práve preto už skoro celé dva roky beriem Duphaston .... neboj, prejde to a pokračujete v snažení 🙂
@esmemia
@martinka15 vdaka baby 😉 tak to teda urobim takto: pockam este ci sa mi to zajtra poriadne rozbehne a ak nie tak v stredu rano si urobim test, len pre istotu.
fakt mi moje telo robi tento mesiac poriadne napriek 🙄 ak mi niekto iny vymenuje vsetky symptomy, ktore som mala tak dotycnej poviem, ze je urcite tehotna. na tu bolest prs som si tak zvykla, ze to uz ani nevnimam, pride mi to normalne 😀 to som zvedava co si na mna vymysli tento novy cyklus 😕
@orchis v celku dobre si sa rozhodla moja,v stredu rano cakam na tvoj vysledok :D
No aj so mnou si urobil septembrovy cyklus peknu srandu a tak som zvedava na tento...rozhodla som sa aj pre vyskusanie prstikovej metody,neviem ci ste uz niekto o tom poculi,ale aj tu na MK su take temy,tak som sa docitala cosi viac a uvidime ci zaberie :D

@darinka.b tak ma o teba starost 🙂 a uvidis, mozno motyka vystreli a zadari sa hned 😉 🙂