icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

rika04
10. okt 2011

Ahojte.dneska som dostala tabletky Lutenyl.Uzíva ho niektorá z vás???ja mám nepravidelnu MS a cheme druhé bábo.dr povedal ze pomoze aj k otehotneniu.je to pravda?Máte skusenosti?

lejduska
10. okt 2011

@ rika04 ahoj dostala si tie lieky kvoli nepravidelnej ms? ja som ich tiez dnes dostala uz som aj prvu vzala,lebo mi uz druhy krat nedosla ms tak som zvedava ci to postaci na upravenie..a kde si pocula, ze to pomaha k otehotneniu??

oskvarkaa
10. okt 2011

@orchis ja mavam obcas aj tie kusky... ale ja mam teraz zase divnu mrchu ze strasne silnu som mala dva dni.. ale to asi z toho ze som trosku soplava... mozno..
inak baby znamienko dnes vybrate 😎 ... zvladla som to ale klepala som sa cely cas .. normalne nechapal ten chyrurg...... ale mm isiel so mnou ako s dietatkom ♥... este aj kolacik mi kupil... 😝
.. takze toto mame vybavene mozeme po mrske pokracovat v snazilkovani 🙂 😉

orchis
10. okt 2011

@esmemia este sa nepokusate nejako velmi dlho, vsak? ja som uz tiez pocula o tejto metode ale ja by som sa vazne nechcela az tak velmi sledovat lebo kym niektorym inym babam to pomaha u mna by to sposobilo asi aj opacny efekt. asi by som nemyslela na nic ine, bola by som ako posadnuta 😀 ale zevraj je to ucinna metoda 😉este dobre, ze mame MK lebo mne sa lahsie zdoveruje babam tu, lepsie sa chapeme 🙂a clovek sa tu podozveda tolko zaujimavych veci.....

monika837
10. okt 2011

@esmemia ja som tiez citala pred par dnami o tej prstikovej metode, ale este sme to neskusali... ked to nevide tento mesiac tak asi to skusime 😀

oskvarkaa
10. okt 2011

@esmemia jj aj ja som citala o tej metode tiez uvazujem... ale asi az po vianociach zacnem riesit nejake ine metody v praxi zatial len onformacie citam...dufam ze to vydrzim ako som si slubila a do sviatkov to budem riesit uplne easy... aj ked je to psychicky natlak ten novy mm synovec 🙂.... ale co musim si ho uzit .. 🙂

orchis
10. okt 2011

@oskvarkaa no vyborne 🙂 tak o jednu starost menej a ten kolacik si si zasluzila 😉
kedy ti konci mrcha?

oskvarkaa
10. okt 2011

@darinka.b tie tvoje priznaky zneju dobre aj ked to vysetrovanie hlienu popri kazdodennom snazilkovani asi nieje ktovie ako objektivne ;) ale aspon ste si uzili.. 🙂 ....drzim palceky..

oskvarkaa
10. okt 2011

@orchis no chudla som pred svadbou 3 mesiace tak som si ho urcite zasluzila .. hehe ;) ... mrcha mi zacala v sobotu skoro rano a mavam ju tak 5-6 dni .. niekedy aj 7, ale tak snazilkovat sa da uz aj po 4 alebo 5 dnoch ;) 😝 ... hlavne podla nalady... a uvidim co ta moja nova jazva na krku bude robit... ... lebo napriklad teraz uz zacina trochu boliet...

esmemia
10. okt 2011

@oskvarkaa super si hrdinka,ked si si ho dala vybrat,aj ja sa musim dako nakopnut a ist si dat povyberat znamienka. ☹
@orchis no potratila som v polke aprila a od maja sa snazime,tak uz 6-ty mesiac a je to pravda.mam co robit aby som sa na to stale nesustredila,len cim dalej sa nam nedari,tym viac na to myslim,no nemala by som,lebo po psychickej stranke si tym padom branim otehotniet,ako keby taky blok robim,tak sa teraz zamestnavam tym,ze strazim kamoske dcerku tak mam doma svoju 18 mesacnu a jej 21 mesacnu,tak ozaj nemam az tolko casu na rozmyslanie o tehua metodach,a vecer odkvecnem tak,ze ked sa zobudim je 7 rano a amal ma uz caka pri dverach a tak,mam cas na spekulovanie len cez vikendy :D...no tato metoda ma dost zaujala a je nenasilna a v celku bude aj prijemna ,tak uvidime ci prinesie vianocny darcek pre mm :D

dajaja
10. okt 2011

Ahojte baby. Tak my mame "super" vikend za sebou. Maly si vyvrtol rucku, tak sme boli na pohotovosti. Doktor mu to napravil, ale este nas pre istotu poslal na rtg, ci to nie je zlomene. Moj muz musel ist s nim, obliekli mu tu olovenu vestu, ale aj tak teraz neviem, ci sa mozme dalej snazit, alebo si dat malu pauzicku. Ovulku by som mala mat az okolo 19. -teho. To je v podstate 10 dni na "zregenerovanie". Co si o tom myslite?

zabka88
10. okt 2011

ahojte baby, pridávam sa aj ja 🙂 s drahým už dlhšie chceme bábätko ale až teraz po svadbe sme sa do toho "seriózne" pustili 🙂

oskvarkaa
10. okt 2011

@esmemia no moc hrdinska som nebola... prave ze ma tam upokojovali zo sestrickou cely cas lebo som sa klepala a dychala som ako pri porode :D a to som este nikdy nerodila :D:d

dajaja
10. okt 2011

@oskvarkaa no aj mne by bolo treba poriesit nejake znamienka. mam ich vela a niektore su vypukle, vyzeraju nebezpecne. Super, ze si sa k tomu odhodlala 🙂 A aj si si nacvicila porodne dychanie 🙂

oskvarkaa
10. okt 2011

@dajaja no doktor sa na tom bavil a najviac som ho pobavila otazkov ze ci aj ked mi budu stychy vyberat tak mi budu davat inekciu na umrtvenie (ale ze 2 rocnym detom co sa moc bola davaju..).. a sestricka mi radsej drzala ruku ked ma videla... ... mna keby drahy nepresvedci co ma uz minimalne 10 ludi presviedcalo.. tak neidem ani za svet... ale nebolo to take hrozne.. uvidim ked mi uplne prestane ucinkovat ta inekcia ci nebudem lutovat ze som sla.. ale tak mam ibalgin po ruke keby nieco...

dajaja
10. okt 2011

@oskvarkaa no riadne si to prezivala, ale aspon mas po tom 🙂 neboj, to by nemalo nejak boliet, ved je to len mala ranka..

rika04
10. okt 2011

@lejduska povedala som dokimu ze chceme druhé bábo ale od vysadenia HAK mám nepravidelnu MS.vypisal mi Lutenyl na upravu cyklu a povedal ze to vyvolá dozretie vajicka a tak pomaha k otehotneniu.s uzivanim mam zacat od 15DC.

esmemia
10. okt 2011

@oskvarkaa no tak si vies predstavit ako by som reagovala ja a este mozno trosku horsie,ale si hrdinka,lebo si sla a zvladla si to :D

orchis
10. okt 2011

@esmemia myslim si, ze keby som na to velmi myslela, tak by to v mojom tele mohlo sposobit aj akysi blok. ze by som to chcela az tak velmi ze by moje telo mohlo na to nervove vypatie reagovat prave tym blokom. ako ked mas z niecoho az paralizujuci strach. neviem to lepsie vysvetlit ale snad sa to da pochopit 😉 pocas milovania sa na to snazim vobec nemysliet 😎

lejduska
10. okt 2011

@rika04 tak vam drzim prsteky nech to prinesie ovocie..daj potom vediet 🙂 naozaj o takych ucinkoch tohto lieku som nevedela..ja som ho mala brat v lete ale nebrala som no ms mi prisla presne nacas..a potom mi zacala meskat tak dnes som dostala tie lieky a teraz ich uz beriem., dufam, ze mi nemeska preto, ze som ich v lete neuzivala 😒 tiez by sme chceli doplnok no nemusi byt hned..ale nechceme dlho cakat kedze uz som mala spontanny potrat a nikto dopresu nevie ako bude prebiehat dalsie tehu

orchis
10. okt 2011

@oskvarkaa prekonala si svoj strach 🙂 mozes byt na seba hrda 😉 ved kazdy z nas ma z niecoho panicky strach. ja by som sa rezania asi az tak nebala, ale keby si ma videla ako sialene pobehujem po byte ked nam nejaky vtacik vleti tak to by si sa nasmiala 😀

oskvarkaa
10. okt 2011

@orchis 😀 ja sa bojim iba osy zo zvierat.. a este medveda ked nieje za mrezami v zoo :D

esmemia
10. okt 2011

@orchis pochopila som to a prave to je asi pricinou nasho neuspechu...no sranda je ,ze ked sa milujeme na to nemyslim,len chvilku pred a po sexe...no uvidime,este mam pred sebou dva a pol mesiaca ,tak uvidime,potom to necham tak. A nech to pride kedy chce.

oskvarkaa
10. okt 2011

@esmemia ja to mam naplanovane presne opacne ako ty ze 2,5 mesiaca este neriesim a potom zacnem :D.. aj ked to neriesenie mi moc nejde... ale pred snazilkovanim na to vecsinou nemyslim skorej po ;) mozno aj preto sa nedari a mozno je to naozaj len tym ze vzdy sme cez ovu mali iny program a nase priserky tam tak dlho cakat nedokazu.. hehe... uvidime .. snad to do vianoc dame a nebudeme musiet ani riesit...

esmemia
10. okt 2011

@oskvarkaa presne tak moja kao pises,do Vianoc snad stihneme vsetky a bude po rieseni 😵 😵

orchis
10. okt 2011

@esmemia tak a mrcha sa mi uz tusim aj poriadne rozbehla 🙂 takze sa v stredu netestuje 😉 neva, idem si naplanovat snazilkovanie 😵

darinka.b
10. okt 2011

ahojky, dakujem za povzbudive slova, mrcha zatial neprisla aj ked som dnes doobeda mala na papieri biely hlien s troskou hnedej tak neveim ci sa nepusta mrcha - ci to moze mat nieco spolocne s tehulkovanim? s testom pockam do stredy to uz budem 29DC

darinka.b
10. okt 2011

@blackswan75 prave preto som aj ja zacala femibion brat, ze sa mi rychljesie maternica upravi a pripravi prijat vajicko, mno uvidime, zacinam sa nejak viac sledovat co som teda nechcela, ale neda sa to 😀

orchis
10. okt 2011

baby, mate pocit, ze by femibion fakt pomahal pri otehotneni? lebo ked si to tu citam tak mnohe z nas ho beru ale maloktora otehotnie povedzme do troch mesiacov. teda mam pocit, ze aj bez femibionu by sme na tom boli rovnako. a ja som aj rozmyslala, ci ten moj divny cyklus nebol sposobeny prave femibionom? ani jedna z mojich sesternic femibion nebrala a aj tak v pohode otehotneli. to je len taka moja uvaha 😉 priznam sa, ze aj ked o nom trosku pochybujem neprestala by som ho brat, lebo co ak..... 🙂

orchis
10. okt 2011

prave som si na jednej anglickej stranke precitala, ze najlepsie je brat kyselinu listovu vo forme tabletiek uz rok pred planovanym pocatim 😲 tak to je uz paradny marketing 🙄