icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

barborabilinova
11. okt 2011

orchis ano ja som videla telerano s tymi cvikmi su to cviky od ludmili mojzisovej, a co som presla fora tak vraj to dost pomaha

oskvarkaa
11. okt 2011

@ivcek no ak mas 26 tak by to malo byt od oka 11-12 ty den po zaciatku mrchy.. ale nepocitala by som s tym radsej by som zvolila random metodu.. tzw.. vzdy ked sa da 😉

oskvarkaa
11. okt 2011

@barborabilinova neveim co je acc long.. nepisu nieco v pribalovej info ? ja som na hrdlo brala septisan a pise sa tam ze by to nemalo skodit tehu ale to je skorej na hrdlo ako na kasel... a teraz sa mi spravil herpes v nose.. uz druhy hepes za posledny mesiac.. zase mam nejaku slabu imunitu.. mozno aj preto sa nam nedari 😠 ale aj tak budeme aj tento mesiac normalne snazilkovat easy ked bude cas a nalada..

oskvarkaa
11. okt 2011

@orchis
@barborabilinova ma celkom zaujali cviky ak finguju... 🙂.. nieco zlozite... neda sa to vysvetlit pisomne? 🙂 ... sportom k zdraviu sa vravi.. pocvicila by som... 🙂

ivcek
11. okt 2011

@oskvarkaa
myslis? lebo nam jeden doktor povedal,ze zase snazit sa kazdy den tiez nie je dobre...lebo spermie nemaju ani kedy dozriet .. 😝
Kazdopadne to zatial nechavame tak, ze viem kedy mam priblizne ovu a budeme sa riadit podla toho....a podla chuti samozrejme... 🙂
Nejake meranie bazalnej teploty....alebo pouzivanie ovu testov nechame na neskor...ale dufam, ze nam to nebude ani treba.. 😎

barborabilinova
11. okt 2011

oskvarkaa tak v pribalovom letaku u acc long pisu ze sa mozu brat len s pomovolenim lekara alebo uz ked velmi velmi treba lieky, ale ja som si uz toto musela nasadit lebo som ani v noci uz spat nemohla tak som kaslala, co sa tyka tych svikoch tak najdes ich aj na nete su tam pekne rozpisane
neviem ci stranku tu mozem dat ale dam ju keby vymazali tak napis a poslem ti to inac http://www.fertility.sk/riesenie-problemov/cvic...

oskvarkaa
11. okt 2011

@ivcek jj no ved myslela som ze tak kazdy druhy den 😉 ja by som to kazdy den isto nezvladla :D(ale zase kazdy ti povie inak jednej babenke tu doktor povedal ze 3 dni v kuse a 3 dni pauza :D... heh..)

oskvarkaa
11. okt 2011

@barborabilinova jeeej super diki 🙂

orchis
11. okt 2011

@oskvarkaa my telku nemame, len tak raz do tyzdna si cez net pozriem nieco z archivu markizy alebo jojky, z akejsi nostalgie 😎

orchis
11. okt 2011

@barborabilinova dakujem aj ja 🙂 mne sa zdalo, ze by mi tie cviky mohli pomoct aj s mojimy bolestami chrbta 🙂 tak si to vyskusam 😉

orchis
11. okt 2011

@ivcek ja som si plodne dni dala vypocitat strankami na to urcenymi, ale je to len velmi orientacne. tento mesiac to budeme robit podobne ako minuly, zacneme hned po skonceni mrchy a aspon kazdy treti den a mozno aj kazdy druhy niekedy 😉 nech tu ovulku nepresvihneme. plus si teda dam tie cviky, uvidime co to spravi 😎 minuly mesiac som mala ten plodny hlien na 11 den cyklu a cyklus som mala 25 dnovi.

ivcek
11. okt 2011

@orchis
ja som si tiez vypocitavala podla tych stranok....:D tiez to beriem len tak orientacne... 😀
Presne nech ovulku nepresvihneme...:D :D
Tak som zvedava ktora sem prida prva krasne dve //... 😀

Co hovorite na metodu.. 😝 po milovani zdvihnut nohy?? 😀 😀

orchis
11. okt 2011

@ivcek no mne ich priatel zdviha ci uz chcem alebo nie 😀 drzi mi ich kym vladze 😀 pocula som rozne nazory na to ale mne to pomaha, nevyteka to 😉

gretkav
11. okt 2011

@ivcek tuto metodu sme zacali aj my realizovat 🙂 hadam pomoze 🙂

mne ovulka podla vsetkeho vychadzala na koniec minuleho tyzdna kedy sme sa teda snazili (boli sme aj na takej malej svadobnej ceste 🙂) tak som zvedava ci buduci tyzden mrcha pride alebo nie...ale tragicky to nebudem brat kedze sme sa len zacali snazit ...

asemilka
11. okt 2011

@gretkav no to by bol aky dobry darcek 😵 🙂
@zabka88 cisto kyselinu listovu. uvidim. doberiem ju a potom mozno prejdem na ine... podla toho, ci dovtedy bude mimi, alebo nie 😀
@ivcek vies, o kolko radosti sa pripravis, kebyze to vyjde na prvy sup 😀 treba si to aj uzivat 😉
@darinka.b tak tak 🙂 teraz sa telo pekne ocisti a pripravi sa na tehu 😉
@ivcek nemohla si mat taky rozhadzany cyklus prave kvoli predsvadobnym stresom? ja som to mala na jar tak... najprv sme vybavovali hypoteku, potom sme sa stahovali, potom svadba... ked sme mysleli, ze bude pokoj, tak nam umrela babka... stale sa nieco dialo a v podstate az teraz v semtembri sa to ukludnilo...

dajaja
11. okt 2011

@barborabilinova aj ja dakujem za link. tiez som uz pocula o tychto cvikoch, ze su velmi dobre. v nejakom casopise pisali, ze pomohli otehotniet kirshnerovej a polnisovej 🙂 a ako pise @orchis mohli by pomoct aj z bolavou chrbticou. mna dost casto bolievaju krize, takze to by boli 2 muchy jednou ranou 😉

asemilka
11. okt 2011

@oskvarkaa ja som tiez pocula aj citala rozne nazory... jeden, ze kazdy den, dalsi ze obden... 😀
@ivcek mne zacal manzel tento mesiac podkladat zadok vankusom a nemala som dovolene ist ani na wc 😀 tak uvidime, ci sa zadarilo, ci co 😀

katuch30
11. okt 2011

Ahojte baby, pridavam sa do skupinky snaziliek 🙂 My zaciname od dnes 🙂

asemilka
11. okt 2011

@katuch30 vitaj 🙂

dajaja
11. okt 2011

@katuch30 ahoj a vitaj v klube 🙂

katuch30
11. okt 2011

tak ako vam to zatial ide...mozno ste ma uz niektore aj predbehli a mate pozitivne spravy 🙂 ja prave riesim svoje vysadenie antikoncepcie minuly tyzden, takze je to vsetko cerstve...Femibion som uz nasadila..tak snad to pojde rychlo 🙂

asemilka
11. okt 2011

@katuch30 my sa snazime uz dlhsi cas. ale stale sa nieco u nas dialo... a v podstate az od septembra je relativny pokoj a mozme sa venovat snazilkovaniu naplno 🙂

ivcek
11. okt 2011

@asemilka
no to mas pravdu - treba si uzivat... 😀
...k tym predsvadobnym stresom - nepocitovala som ziadny stres...ale viem ze podvedomie je riadna svina...takze mi to kludne mohlo takto rozhadzat...

@katuch30
vitaj.. 🙂
no ja som na tom tak - ze v nedelu som dostala mrchu - takze cakam na koniec a zaciname dalsie snazilkovanie.. 😀
Vam prajem vela stastia 😝 😝

minusko
11. okt 2011

Baby ja sa asi zbláznim,tak som si rano urobila test a nič tam nie je.ani len duch. Ja som z toho mimo. Som tehotná či nie? Ja neviem ako sa zatvarim keď mi doktorka zasa povie že nie. tak potom prečo cítim sem tam podbruško, a prsia skoro stale? Ja už neviem ☹

orchis
11. okt 2011

@katuch30 vitaj 🙂 idu vianoce, deti pisu jeziskovi co by chceli na vianoce a my sa uchylujeme na MK a prosime o babatko 😀 ved sme boli dobre 😉 tak si to zasluzime 🙂

orchis
11. okt 2011

@ivcek no ten stres je naozaj poriadna svina a ak si nahodou ako ja tak ten stres na sebe nepocitis az kym ti to telo neda najavo 😉 a cykly su velmi chulostive v tomto ohlade 😒 ale mozno uz ani nezistis ci sa ti cyklus napravil lebo dalsia mrcha uz ani nedojde 😉

orchis
11. okt 2011

@minusko robila si si len jeden test? to nie je mozne aby ti nic nevyslo 😠 aky test si pouzila?

katuch30
11. okt 2011

@orchis tak toto ma super pobavilo...rozsirim zoznam vianocnych priani 🙂

minusko
11. okt 2011

@orchis ten isty som si robila ako tie tri predtým a nič,ja už vážne nerozumiem

katuch30
11. okt 2011

@ivcek no takychto mrchovych sklamani sa bojim uz teraz...ale tak musime byt silne 🙂 a hlavne som citala ze ZDRAVE pary do jedneho roka...a tymto sa ukludnujem, lebo v okoli mam hocijake pripady 😉