icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

genialna
12. okt 2011

@barbora21 vobec sa nezamyslaj nad tym, ze "ty nemas take stastie" aby to vyslo na prvykrat.. preco by nemalo?? 😉 Ver tomu... to je zaklad..
Nam sa podarilo otehotniet 3x a vzdy to bolo na prvy pokus.. 😀

esmemia
12. okt 2011

@mimi1111 spravne musiiiiiiiiiii 😉 😵 hlavu hore,moja podari sa to a udrzi sa to,Vianocne darceky sa predsa nevracaju spat ,ci? 😉 😵 😵
@minusko netrpezlivo cakam na tvoje spravy ako si dopadlaaaaa

darinka.b
12. okt 2011

ahojte, dnes som 3DC, mrska este fici ale zacala som pit cerstvu grapefruitovu stavu do ovulky na plodny hlienik tak uvidime co to spravi xi - babske rady z tohto fora zaberaju tak skusim aj toto .🙂

zabka88
12. okt 2011

bré ránko baby, vidím že tu vládne optimizmus, tak sa mi to páči 😀 ja tieto dni čakám s malinkou dušičkou, príde mrcha či... ? bol by to síce zázrak takto rýchlo, ale zázraky sa predsa dejú.. kyselina listová nákupená aj čajík alchymilka aj záložný testík keby bolo treba... pekný dník všetkých a držme si palčeky!

oskvarkaa
12. okt 2011

@genialna wow tisko zavidim.... joj uz aby bolo po mrche nech moze zacat nove snazilkovanie... 😎 😝

mimi1111
12. okt 2011

@esmemia tak to by bol najkrjsi vianocny darcek 😀 😀 kiez by sa nam to do vianoc vsetkym podarilo mali by sme kraaasne vianoce 😀 😉 😉

barborabilinova
12. okt 2011

tak ja som vcera vyskusala si dat po milovani hore nohy ale nevydrzala som dlho a sla som spat a hned to bolo von, ktomu mi aj domohol aj moj kasel, z ktoreho som uz zufala :(
ja uz zacinam citit brusko tak mrcha o chvilu dojde uz to vydim zase preplacem vikend

dajaja
12. okt 2011

aj mne sa paci myslienka, za do vianoc sa to podari 🙂 Idem sa na to psychicky nadstavit. Aj o prvom tehotenstve som sa dozvedela den pred vianocami, mozno to tak vyjde aj teraz a bude dalsi augustovy drobcek 🙂

dajaja
12. okt 2011

@barbora21 kludne sa to moze podarit hned, aj nam sa tak podarilo prve dietatko. vtedy som z toho bola uplne prekvapena, lebo som cakala, ze otehotniem tak o pol roka. Ale tiez mam taku povahu, ze vzdy myslim na to najhorsie, aby som bola na vsetko pripravena, ale niekde v podvedomi viem, ze vsetko dopadne dobre 🙂

orchis
12. okt 2011

@barborabilinova ve neklesaj na duchu 😨 ak to nevyslo tento mesiac tak to vyjde na buduci, do vianoc je este casu dost. skus sa teraz sustredit na seba, daj si do poriadku vlastne zdravie, ten kasel. nebud z toho taka nervozna, to potom to otehotnenie ide asi tazsie 😉 urcite sa vam coskoro zadari 🙂 naplanuj si nieco prijemne na vikend 🙂

zabka88
12. okt 2011

@barborabilinova tak tak, hore hlavu bude dobre 🙂 a čo, keď mrcha príde tak aj odíde a možeme snažilkovať ďalej :D

ivcek
12. okt 2011

Kocky - sam mi to tu strasne paci ako sa podporujeme... 😀 😀
Ako to tu bolo viackrat spominane... 😝 nebojte do Vianoc do dame.. 😀
...a budeme sa vytesovat s pozitivych testikov... 😀

orchis
12. okt 2011

ak vsetko pojde ako ma tak od soboty opat snazilkujeme 🙂 rozhodla som sa byt tento mesiac taka stastna ako sa len da a vyrovnana 😎 nejdem sa znervoznovat kvoli nicomu a nikomu, teda jedine ak mi moje telo zase nepripravi nejake neprijemne prekvapenia 😀 dnes sa idem stretnut s babou, ktora by mi mohla davat sukromne hodiny franiny 🙂 tak snad aj toto dopadne velmi dobre 🙂

zabka88
12. okt 2011

@orchis ahoj, ozaj bola si včera na tej joge? ja som bola včera lemra lemrava sa mi nechcelo, až o osmej to bolo.. ale dnes idem na zumbu, snad mi ju nezrusia.. a ktory stupen si z FR? je to tvoj hlavny jazyk či druhy?

danka.chomka
12. okt 2011

zienky ahojte prisla som vas len podporit 😉 toto je velmi plodna tema, v juli sme tu ,,tehotneli" jedna za druhou tak vam drzim palce aby ste vsetky mali pekne vianoce uz v ,,rozsirenych" vydaniach 🙂 drzte sa.

orchis
12. okt 2011

@zabka88 ja som si jogu zacvicila doma, vecer. no nemam ziadnu svalovku. na kurz jogy sa chystam zapisat az dalsi mesiac. plati sa na tri mesiace 130eur, ale potom tam mozem chodit tak casto ako chcem 🙂 ja som prisla do francuzska uz davnejsie a myslela som si, ze franinu sa naucim podobnym stylom ako anglinu, ale ta ich gramatika!!! a s kazdym v mojom okoli sa rozpravam po anglicky alebo slovensky a tak potrebujem pomoct. kurzy su tu nehorazne drahe.

orchis
12. okt 2011

@danka.chomka dakujeme 🙂 budeme sa snazit nepokazit statistiku tejto temy 😀 prajem krasne tehulkovanie 😵

tannia87
12. okt 2011

@mimi1111 ahoj taak to mi je luto zivot je v tomto kruty ja mam tiez obawy no nam sa nedari tehotniet zas 😉 niekeddy si treba spravit podla seb alebo lekari smai nevedia nbeoj verim ze uz bude len a len dobre a babetkobude pekne 9mesiacikov cakat ...ja zas dufam stal trochu v piatok mam amt ms ale tento mesiac mam cudny strasne ma od 16dc bolia krize a od tejto soboty cudne spinim stale v kuse tak si myslim ze nieco vo mne nie je v poriadku test bol vcera negativny 😒

tannia87
12. okt 2011

@barborabilinova ahoj no budeme lakat asi spolu ja mam dostat piatok uz u nejako citim aj minuyl emsiac mi dosla cez veekend som si pekne poplakala

zabka88
12. okt 2011

@orchis jáááj ty si tam? mi nedošlo sorry 🙂 inak z fr je veľa e-kurzov hlavne keď máš anglinu, ja sa tiež tak učím 🙂 pomocou angliny franinu.. je to sranda ale dá sa.. a nemáš príležitosti hovoriť hovoriť hovoriť? lebo taký subjontiv nikdy asi nepochopím kedy ho použiť kým si to nezažijem..(ale to som ja 😉)..

orchis
12. okt 2011

@zabka88 to nie si len ty 😀 ved ide prave to, s priatelom sa rozpravame po ang aj ked je franik. ved ja len potrebujem niekoho na zaciatok, na pokecanie, prekonat akusi barieru, ktora mi brani v tom aby som zacala rozpravat, asi sa hanbim 😅 posedim si v meste na slniecku, vyuzijem asi uz posledny horuci den tohto roku 😉

asemilka
12. okt 2011

@barborabilinova to mozes citit aj uhniezdovanie... hlavu hore 🙂

ivcek
12. okt 2011

@orchis
tak to sa mas - ze posledny horuci den tohto roku 😝 ....my tu mame uz riadnu kosu... ☹

A kde vo Francuzsku byvas? mne to znie tak romanticky...a este mas aj Francuza... 😀

zabka88
12. okt 2011

@orchis veru uži si slniečka kým sa dá 🙂 ja mávam tiež bloky v jazykoch, keď ti padne tá babenka to budeš mať super, ja som mala ten problém s anglinou, potom som natrafila na skvelého učiteľa a úplne to prešlo..

orchis
12. okt 2011

@ivcek byvame na juhu, nedaleko Montpellier 😉 zatial sa nestazujem, prostredie sa mi paci 😉 uz sa len jazyk poriadne naucit a najst si pracu 🙂 ale ak by sme otehotneli tak budem mat trosku viacej casu na zdokonalovanie sa v jazyku 😉spriatelom sme spolu uz skoro 5 rokov, ja som sa bala mat babo kedze nepracujem, takto som si to nepredstavovala, ale tak roky utekaju..... no mam super priatela, je to skutocna opora 🙂a on uz tak velmi tuzi po babatku 😎

orchis
12. okt 2011

@zabka88 no babenka mi nakoniec zavolala, ze dneska nakoniec nemoze ale velmi sa ospravedlnovala, tak sme sa dohodli na zajtra. tak si idem zopakovat nejake slovicka a pod.
inac sa uz neviem dockat kedy mi ta mrcha skonci a ona ako by este pridavala na sile, potvora jedna! 😀 uz si by som rada zacala dalsie kolo snazilkovania sa 😀

zabka88
12. okt 2011

@orchis no tomu verím 😀 mne mrcha asi tiež pokazí celý víkend teraz, už mám pocit že mám všetky priznaky, keď nedojde do piatku robím testík.. v sobotu ideme kamošom na svadbu a chcem vedieť či môžem piť či nie .-) pre istotu..

ivcek
12. okt 2011

@orchis
hned som si vygooglila kde Montpellier je.... 😝 silno zavidim... 😀 😀

orchis
12. okt 2011

@ivcek a ja budem zavidiet o niekolko mesiacov ked bude na slovensku krasne nasnezene 😉
ty si na tom ako so snazenim? uz po ovulke?

ivcek
12. okt 2011

@orchis
ja som akurat teraz v nedelu dostala mrchu...cize ocakavam koniec... 😀 a zaciname snazilkovat... 😀