Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@jasin o tom niečo viem. Ale to je u mna aj tym, ze som pribrala. V poslednej dobe mam vela prace, stale len sedim a jem nepravidelne, tak priberam. Takze niektore bluzky cez prsia uz nezapnem. Aj mne sa zvacsili teraz posledny tyzden o cislo. Ale mne tak zvyknu vzdy. My sme sa snazili len prvy mesiac a aj to by som nenazvala snazenim, skor to bolo milovanie bez ochrany, aj ked si myslim, ze plodne obdobie sme trafili.
@asemilka dobru bambula 😎
@yasmin0001 my sa tiez nesnazime dlho tento mesiac sme trafili plodne obdobie tak ze som prisla z prace spravila ovu testik boli // sedela za pc premyslala co dalej zobudila draheho posexikovali zaspali na seba a tot vsjo- jediny sexik pocas 14dni po poslednej mrche. Cize nase snazilkovanie nie je tiez nic vynimocne:-/.
A stres je riadna s prepacenim "svina"- rozhadze organizmus, pribera sa z toho ale co ma clovek robit ked praca je nevyhnutna..
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/jasin/album/...
Pridala som si v albumiku prehlad mojich "uzasnych" predchadzajucich cyklov. Je to fotene kedze moj ntb ma asi nejaku depresiu lebo nic v nom nefunguje. :-/
Som zvedava aky bude tento cyklus.
Rano vstavam na pohreb a potom do prace ale nechce sa mi spat akosi.
Skoda ze takto rano tu nikoho niet:-/
ja mavam tak od 28-35 dnovy cyklus, ale tento raz to bude asi skor lebo uz v noci ma dost pobolievalo brucho takze si myslim ze to bude mrcha a nie uhniezdovanie, aj ked priznaky su, rano sa budem inac strasne unavena, ale neviem ci to nie je aj tym ze este nie som fit, si predstavte ze kasel ako tak prechadza a zacina ma znovu boliet hrdlo ja o uz fakt nechapem co sa tolko na mna kyda tych chorob, baby poradte ako mam prestat mysliet stale na mimi, neviem si vymysliet ziadnu cinnost, na vikend som prisla k mamke lebo tam vobec nerozmyslam nad tym ale ako nahle som s muzom sama doma tak myslienky stale pri mimi
Ahojte. My sa s manželom snažíme už celý rok. Mám super gynekológa, ktorý už po pol roku povedal, že to ideme riešiť. Ja mám za sebou už všetky vyšetrenia. Aj manžel. Je úžasný a pristupuje k tomu poctvivo. Bol na spermograme, aj u urológa. A sám urológ nám odporučil asistované tehotenstvo. Dnes poobede volám gynekológovi, ktorý povie asi tú osudnú vetu: asistencia. Nebránime sa tomu, a veríme že to pomôže........
🙂
baby nieco na mna lezie od vecera mam zapchaty noc.. a to teraz ked konecne skoncila mrcha a zacina vykend ... a to som bola vcera aj filipka kuknut dufam ze som ho nenakazila.. taký je kráaaaasny nemozem z neho...... normalne ma chyta debka z toho sopla... ☹
@minusko mrzí ma to, fakt to vyzeralo velmi nádejne.. , pokiaľ ide o tie príznaky je to asi fakt dosť zradné, súhlas s
@yasmin0001 ..
@barborabilinova no tak ja ti v tomto nanestastie neviem poradit 😒 ja este zatial nie som vo faze kedy by som nevedala prestat mysliet na mimi 🙂 kedze mame za sebou len jeden mesiac poctiveho snazilkovania tak ja som este stale v tomto ohlade uvolnena. mozno vdaka tomu, ze neustale rozmyslam nad franinou a potom svojimi pracovnymi moznostami tu vo fr. takze z tohto som viacej nervozna nez z mimi. takze riesenie: potrebujes si skomplikovat zivot, co ta znervozni natolko, ze uz ti nezostane prilis vela casu rozmyslat na babom 😀
@zabka88 ja sa takymi typickymi priznakmi, ktore su opisane na roznych strankach, vobec neriadim. aj ja sm si toho precitala dost na MK a zistila som, ze su az prilis individualne, takze sa netreba vobec sledovat 😉 a hlavne priznaky ako napr citlivost na pachy sa daju podla mna aj lahko vsugerovat .
ale co sa tyka minuska, ten test nemohol byt falosne pozitivny z cysty, ved ti by lekarka zistila, nie? teda tu cystu by tam videla. aj ja som myslela na tuto moznost, ale kvoli tomu to som to vylucila. no potom neviem z coho mohli byt pozitivne 😲 velmi by ma to zaujimalo 😕
baby, nejako na tom slovensku velmi chorlaviete 😨 asi to bude tym nahlym ochladenim, vsak? ide vikend, treba si oddychnut, doma zababusena s cajikom v ruke, hmmmm 🙂
@minusko je mi luto, o to horsie ze si sa tak tesila ☹ mozno si si tie priznaky len vsugerovala, vraj to tak funguje ak na to velmi myslis telo sa prisposobi a nahodi priznaky tehu aj ked niesi, citala som o tom niekde...
ja som mala minuly mesiac tiez vsetky priznaky, krize ma bolia stale, na wc uz aj byvam pomaly 😅 prsia boleli, brucho tiez, unavena jak po diskoteke a vsetko mi smrdelo za kovom posledny tyzden... este mi aj meskala 4 dni a nic z toho 😠
vase rodiny vedia ze sa snazite? my sme to zatial nepovedali aby nemali zbytocne otazky keby sa nam nedarilo... takze ked sa spytaju povieme ze az ked bude vlastne byvanie (buduci rok chceme hypo)... a nikto sa uz na nic nepyta 😉
@zabka88 stretnutie dopadlo velmi dobre 🙂 bola som prekvapena sama zo seba 😀 celkom dobre sa mi kecalo 😀 pred prichodom do fr som sa franinu neucila, takze sa az teraz rozbieham 😉
ja som si svoje telo uz celkom dobre poznala, to az teraz ked sme sa zacali snazit, tak ma zacalo prekvapovat, ale aj tak je to pre nas nova vec 🙂 a tie priznaky, vsetky sme ine takze nase tela reaguju rozdielne, to mi pride uplne normalne 😉 ale tie pozitivne testy nepochopim 😒 idem si to prestudovat na nete, mozno najdem aj ine vysvetlenie ako cystu. na falosne negativne testy clovek natrafi castejsie nez na ten opak, tak uvidime
@slnieckko u nas o tom vie len moja mamina, ani jej som to este nechcela povedat, ale ked sme si robili plany na buduci rok, tak som sa o tom musela zmienit, na jej hlase som hned pocula, ze sa velmi potesila 🙂 vsetci si stale myslia, ze my deti nechceme 🙂 totiz ja som si mimino do augusta ani neplanovala, kvoli zmene, ktora nastala v mojom zivote. najprv som si chcela najst pracu a potom rozmyslat nad podobnymi vecami, ale cas clovek nezastava, roky utekaju 😒 v auguste ma priatel prekvapil recami, ze ako velmi by chcel babo, dva tyzdne som to vstrebavala, no a teraz som tu 😀
@orchis to je mile ze vstrebavala 😵 my sme vzdy chceli deti, ale pravdupovediac prvy s tym na mna tiez vyrukoval mm ze uz by sme mohli zacat naostro... a bola som z toho dobre soknuta ze uz je to tu, a naozaj to chceme a je spravny cas, zvladneme to...? 😀 😀 dva dni uvazovania a rozhovoru a bolo po vahani 😉 kolko mate rokov ked to nieje tajomstvo?
@asemilka tak to aj nasa cica mala teraz v septembri tri roky 🙂 my sme ju dostali ako dvojmesacnu, juuuuj ako by som brala este jedno male maciatko 😵 ale nebolo by to mudre teraz ked sa snazime o babo, ved by sme boli este viacej unaveni, nezostala by nam ziadna energia na snazilkovanie sa 😀
@slnieckko ja mam 34 a priatel 33, ale teda o dva mesiace bude mat tiez 34 😉 no ved ano, aj ja som si povedala, ze teda nie je to podla mojich planov ale zvladneme to 🙂 podmienky asi nikdy nebudu uplne idealne 😉 ja som niekedy prilisna perfekcionistka a aj babo som mala v plane priviest do "perfektnych" podmienok 🙂 ale uz som sa z toho vyliecila 😀
@slnieckko zajtra tomu budú iba dva týždne, čo sme sa vzali 😀 u nás v rodine sa takéto udalosti prežívajú velmi dlho pred aj po. neni ich vela 🙂 ale presne toho sa bojím, že akonáhle sa ukludnia začnú to riešiť, už máme aj celkom vek na to (obaja nad 30), a bojím že keď budeme ešte aj od nich pod tlakom tak sa nebude dariť už vôbec.. ale snaď sú to zbytočné obavy .. to sú dosť hnusné fámy, by som ich poslala kamsi.. netráp sa tým, dokážete im že opak je pravdou !! .-D však sme si to tu slúbili, že do Vianoc!! 😀 😀 😀
@slnieckko vies ja si myslim, ze nakoniec to bolo velmi dobre, ze sme kazdeho presvedcili o tom, ze deticky nebudu 😉 nikto sa tak na nic nevypytuje 😉 a moji rodicia na mna nikdy v nicom netlacili, nastastie 🙂 a na cudzich by som po case bola asi aj dost neprijemna, nic v zlom ale co sa do toho staraju, ved keby ze som tehotna tak im to oznamim, trosku empatie by z ich strany nezaskodilo. no a na ohovaraniach som sa vzdy pobavila, som z dediny a tam si toho clovek uzije 😀 kedze o mne malo co vedeli tak si museli dovymyslat veci 😀 neber si to k srdcu, to su reci unudenych, rozcarovanych bab 😉 ty zi svoj zivot podla svojho a naplno 😎 vzdy sa najdu ludia, ktori ti ho budu chciet otravit, ale to su uboziatka 😉
@dorkadvaja ahoj 🙂 tak nam potom nezabudni dat vediet co vam nakoniec odporuci gynekolog 😉 je to super, ze v dnesnych casoch je tu tolko roznych moznosti oplodnenia, ked to raz nejde klasickym sposobom 😉 tak cakame..... 🙂
@orchis ale jasne ze hej... obaja sme z dediny, ked sme mali 20 sme sa z domu zdekovali a sli byvat dost daleko... rodina to berie v pohode, ale ostatni spoluobcania o nas skoro nic nevedia takze si tiez len domyslaju a take story sa obcas dozviem 😀 😀 niekedy je to smutne aki su ludia blbi, ze ked prekrocis ten zivot ktory mas doma nalinajkovany tak ta pomaly odpisu a zavidia aj sediny na hlave a pritom prd vedia ake mas starosti ci radosti 😖 no ty to musis mat este veselsie, si vo francuzsku, zijes s francuzom... to musi byt pre tvoju dedinku az mysticke 😀 😀

@yasmin0001 najlepsie si je nenamyslat ziadne 😉 I ked niekedy sa to neda.- A hlavne ked pre vecsie prsia nezapnes saty 😒