Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
nena13..super, už somsabála, že v tom čase budem sama 😀 No a ešte keď sa zadarí, tak budeme mať aj možno spoločný termín 🙂 , ale to nás bude asi aj viac
ahojte kocky tak teplotka mi stupa a stupa a to mam 4dni pred mrchou tak drzte palce aby to vyslo🙂))
kto popise so mnou
ahojte bambule co moze znamenat taky husty biely vytok taky lepkavy a je ho dost nieje to ako pocas ovulacie taky priehladny a riedky tento je husty biely
a nijake problemy mi nerobi ale citam aj na vebe ze mozem byt tehu🙂))
mate s tym niektora skusenost??
ahojte, prekutrala som to tu na MK a pridavam sa teda k Vam , tiez planujeme po lete zacat, skor som chcela najst baby co idu navstivit centrum asist.reprodukcie....a vsetko s tym suvisiac
paa a pozdravujem Vas
@sweetberry vitam ta medzi nami🙂)
@sjuzan77 dnes ma prist mrcha a zatial nikde dufam ze uz nepride najblizsi rok🙂
baby a citim sa strasne blbo je mi dost zle teda nevraciam ale citim ze niesom ok neviem mozno si to len namyslam ale stranse navaly tepla mam a este aj zub ma boli
@janka9898 dakujem janka 🙂)
janka9898....pekne oddychuj, no a tú bolesť zuba ti nezávidím ☹
sjuzan77....držím palce, aby ani neprišla 😀 😀
Baby, už aby sme sa mohli začať snažiť aj my, no uvidíme ☹
Ahojte, pripajam sa do temy, som tu nova. S manzelom sa snazime uz rok a s doktorkou sme sa dohodli, ze nam dava sancu este teraz v lete a ked nic, tak zaciname asist.reprod. Mam uz 35 rokov, zatial ziadne dieta, tak uz nam to "ponahla" 😉 @sweetberry: Ake centrum chcete navstivit?
Možem sa pripojiť aj ja??
ahojte, môžem sa k vám pripojiť? my by sme sa chceli začať snažiť o druhé bábo hoci aj hneď, ale mám problém...malý má už síce skoro 2 roky, no ešte ho kojím - cca 3-krát za 24 hodín- a stále nemám menštruáciu, tak neviem kedy to naše snaženie naozaj začne byť aj reálne s nejakou možnosťou na "úspech". vyzerá to tak, že druhé bábo bude musieť počkať kým prvého odstavím úplne (teraz mu ale idú posledné zúbky a dojčenie mu pomáha uľaviť, tak ešte chvíľu "vydržíme").
ahojte babenky aj ja by rada popisala s niektorou cez postu,my tiez snazilkujeme o babatko tak rada vypocujem kazdu radu
Ahojte dievčatá! Veeeľmi by som sa chcela k Vám pridať 🙂 Som dva roky vydatá a s manželom veeeľmi intenzívne rozmýšľame nad babatkom....
sjuzan77 Teba som sa chcela opýtať, či Ti doktor nehovoril nič o riziku spojenom s otehotnením ihneď po operácií očí?
@lillianna prave to momentane riesim, zatial neviem musime sa pre nejake rozhodnut snad mi pobudnutie tu na fore da nejaky smer 🙂
@martinka15 nie, nehovoril mi nic. ale ak mas na mysli moznost vratenia sa dioptrii, tak je to velmi individualne. vela dievcat otehotnelo po operacii a ziadne problemy neboli ani s tehotenstvom ani s porodom. dokonca tu na fore jedna kocka tvrdi, ze mala operaciu pocas tehotenstva, ale tomu sa mi verit nechce.
@sweetberry
@martinka15
@lilien6
@applee
@anlady
@lillianna Dievčatá,všetky Vás vítam-ale nás tu dnes pribudlo... 😅 -paráda.
@oktavia Zvláštne-dúfam,že si v poriadku.Niekedy býva výtok aj pri prechladnutí,zápale...Nevolala si s gynek.?A či bol dobre urobený test.Ja som zas mala mršku strašne krátku2 dni ,3 deň dokonca nič4trocha...Vždy som mávala silnú aj 5 dní...Neviem,čo to má znamenať,asi si tiež zavolám...
@nena13 som si spravila pre istotu dva testíky 🙂 ale oba negatívne.Ale brala som minulý mesiac antibiotiká, tak počkám, kým doberiem toto balenie a ak sa to zopakuje, tak potom pôjdem. Mám len taký hlienovitý výtok, ale priesvitný, svrbenie, pálenie, alebo niečo podobné nemám, tak uvidím.
@sweetberry Ja chodim k Dr. Durechovej do Procaru, tam robi beznu gynekologicku. No a venuje sa aj asist. reprodukcii, predtym pracovala pre Iscare a teraz na Antolskej. Je velmi mila a ludska, pozerala som tu par ohlasov na MK a bolo dost pozitivnych reakcii na nu.
@sjuzan77 Tak to je veľmi zaujímavé, pretože ja som túto operáciu absolvovala 29.4. a povedal mi, aby sme si aspoň do konca tohto roka dávali pozor. Lebo kvôli hormonálnym zmenám, ktoré sa v našom tele počas tehotenstva dejú, sa mi to vraj vríti na 100%. Tehotenstvo odkladám už rok kvôli mojim zdravotným problémom a keď sme sa do toho chceli pustiť tento rok, tak mi pán doktor povedal toto...☹ Už sme z toho zúfalí obaja s manželom...O tri mesiace sa sťahujeme do nového domčeka a bojím sa predstavy, že tam budeme len my dvaja ☹

@lenkasop No to budeme asi snažilkovať v podobnom čase🙂Ja ešte doberiem Calibrum a prejdem na ten Femibion.Ale či nám to pomôže....???Aspoň niečo robíme🙂V júli si odýchnem v Taliansku a hor sa do snaženia...