icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
19. okt 2011

ahojte.trochu sa pridam k vam.som 7 den po ovu.ak vlastne bola.dufam ze ano.problem je v tom ze mam zvysenu teplotu asi treti den.mala som taaake nafuknute brusko az som skoro praskla.a bolesti.bola som pre cca mesiacom na laparke na diagnostiku.aaatttddd.

amsi
19. okt 2011

Ahojte,môžem sa pridať k vám? My sme začali minulý mesiac a práve včera mi prišla ms a to som si myslela,že by som aj mohla byť tehu,keďže som mávala bolesti v podbrušku a iné príznaky.. ☹ no pri prvom sa nám hneď zadarilo,tak som aj sklamaná..možno práve preto,že som dosť často na to myslela,tak teraz sa budem snažiť byť uvolnenejšia a dávať tomu volný priebeh..a hlavne nebudem hneď nejaké príznaky pripisovať tehotenstvu,aby som nebola zas sklamaná..

orchis
19. okt 2011

@ktore na laparoskopii si bola kvoli comu? neviem co myslis tym laparka na diagnostiku...a teplotu mas velmi zvysenu? myslis tym BT alebo len vseobecne teplotu (na povrchu tela)? merias si BT?

ktore
19. okt 2011

@amsi skoda.aj ja cakam ako to dopadne.test je este zbytocny ale neviem sa dockat.keby som mala doma tak si robim kazdy den haha.aj ja na to myslim kazdy den.ale nemozem to prehanat no je to normalne.kazda z nas na to mysli.neide to len tak nemysliet na to.pred prvim teho som to uz takmer vzdala po siedmych rokoch a potom to tam bolo.urcite aj psychika to robi.po niekolkych mesiacoch snazenia uz prejde trpezlivost a povies si,kedy bude vtedy bude.

orchis
19. okt 2011

@amsi ahoj a vitaj 🙂 my mame tiez jeden mesiac snazenia za sebou, neuspesne ale nevzdavame sa 😉 tak druhe babatko si nechava na seba cakat 😀 nevadi, neboj aj ono pride 😉 presne ako hovoris, treba sa uvolnit, nemysliet na to tolko, urcite sa zadari 🙂

ktore
19. okt 2011

@orchis naparoskopii som bola na zistenie priciny preco nemozem otehotniet.robili mi priefuk vajickovodov,mala som cysticku,a odstranili zrasty.teplota je telesna.len 37.2.bazalnu si nemeriam lebo aj ta musi byt zvysena ked aj telesna je. v prvom teho som tiez takto bola.ale teraz si myslim ze som prechladla.neviem.uz sa aj bojim myslet na to ze som teho lebo sa sklamem,tak sa psychicky vyrovnavam s tym ze je to prechladnutie.

cicussa21
19. okt 2011

@ktore skus na to nemysliet alebo nepremyslat, ci si alebo nie si tehu a uvidis, ze to bude dobre 😉 (bazalka ked sa drzi, je dobry sprievodny znak..)

orchis
19. okt 2011

@ktore no ak si to nemerias v telesnych otvoroch tak to potom nie je az take presne. no ale to, ze ju mas zvysenu 3 dni je slubne 😉 tak ako ti radi @cicussa21, skus na to tolko nemysliet, pockaj este 5 dni a uvidis ako sa budes citit 😉 a ci sa ti ta teplota udrzi

ktore
19. okt 2011

dufam ze to bude ono.skusim to brat sportovo.urobim testik o tych pet dni snad by to uz ukazal.

barbora21
19. okt 2011

@orchis Hlasim, hlasim, ze dnes opat teplota 37,1 mrcha nikde, test som ale nerobila 😒 nechcela som zasa vidiet tu jednu ciarku 😒

orchis
19. okt 2011

@barbora21 a zvycajne mas mrchu pravidelnu? no ak ano tak by v tom musel byt cert aby z tohto nebolo nakoniec tehotenstvo 😉 ved skus ten testik zajtra rano, ak si v tom tak ten duch by tam uz mal byt 😉 ja by som na tvojom mieste testovala asi kazdy den, ved sa poznam 😀

ktore
19. okt 2011

problem pri zistovani prvych teho priznakov je ze su take ako pred ms.tak je to tazko zistit.jedine sa spolahnut na test alebo na 6 zmysel.co uz nam ostava,len cakat na na dve krasne ciarocky.je to tak nadherne.ked mi doktorka potvrdila teho tak som plakala celu cestu z polikliniky az domou.vobec neviem ako som sa dostala domou len cim skvor.v buse mi tiekli slzycky a prve bolo hned utekat za manzelom do prace.to bolo radosti.ale zaroven aj strach ci to od tych antibiotik neodide.

cicussa21
19. okt 2011

@barbora21 no u mna to iste lenze ja som urobila aj test a zase negativny.. a prave som citala na nete, ze este to moze byt aj mimomaternicove tehotesntvo.. takze zajtra mazem k doktorovi, nech ma pozrie.. lebo som sa normalne az cela roztriasla..

asemilka
19. okt 2011

@blackswan75 @orchis @ivcek @esmemia
ahojte 🙂 ja som rano netestovala... ze pockam do zajtra a dufam, ze tam bude ta druha palicka natolko silna, ze vam ju odfotim aj s tym mojim fotakom... 🙂

barushkaaam
19. okt 2011

@asemilka gratulujeeeem, tak nech ciarocka uz len silnie 😉

barushkaaam
19. okt 2011

@asemilka drzim palce aby ciarocka bola len a len silnejsia 😉

barushkaaam
19. okt 2011

sakra...preco mi to tu hodilo dvakrat...konik mi nejak blbne

asemilka
19. okt 2011

@ktore @amsi vitajte 🙂

kata13
19. okt 2011

no ja vas kazdy den po veceroch horko tazko docitam, tu to riadne fičí 😀
babeny, ktorym sa podarilo gratulujeeem a drzim silno palce, nech vsetko dobre dopadne.
ja som mala teraz plodne dni, nieco sme sice stihli, ale vela nie 😒 prerabame byt, tak nevieme co skor...no som zvedava, ale ked sa tento mesiac nepodarilo, tak skusame dalej buduci mesiac...snad to do tych vianoc stihneme 😀

dajaja
19. okt 2011

@kata13 aj ja som teraz mala plodne dni, aspon si to myslim. Dnes to este poistime 😨) A uz mozme len cakat. To je asi ta najhorsia cast cyklu. Minuly mesiac sa mi to strasne vlieklo. Dufam, ze sa nam obom zadarilo 🙂

dajaja
19. okt 2011

@asemilka aj ja sa neviem dockat tvojho zajtrajsieho testiku 🙂

asemilka
19. okt 2011

@dajaja ani ja 😀

dajaja
19. okt 2011

@amsi ja som presne tvoj pripad. tiez sa nam pri prvom hned zadarilo a teraz prvy mesiac nic a uz som z toho strasne sklamana. Chcela by som na to snazenie nemysliet, ale to sa lahko povie a uz tazsie praktizuje. Minuly mesiac sa mi mrcha omeskala az o 8 dni, tak o to vacsie napatie bolo..

barbora21
19. okt 2011

@orchis No toto je moj treti cyklus bez antikoncepcie, dva cykly boli presne 26 dni a jeden 27. Takze neviem...moze byt ze mi uplne zblbol vyklus ale ked mi doteraz normalne fungoval, preco by zrazu len tak meskal - dnes mam 30 den cyklu. Neviem ani ci volat gynekologovi, aby ma nevysmial, ze stresujem 🙂 tak som taka bezradna.

janka9898
19. okt 2011

@asemilka no nevravela som ti to????? ja som to vedela ako som predpokladala moje sny nesklamali🙂)

asemilka
19. okt 2011

@janka9898 😵 🙂

barbora21
19. okt 2011

@cicussa21 Ja som sa tiez zamyslala nad mimomaternicovym ale ze aj v tom pripade ti vychadzaju testy pozitivne a odhali to az ultrazvuk ale ze prvotne priznaky su presne take iste ako u bezneho tehotenstva. Ja som dnes test nerobila, a teplota druhy den 37,1, tak uz neviem, ani neviem ci volat gynekologovi.

dajaja
19. okt 2011

@janka9898 janka a nic nove sa ti nesnivalo?? 😀

janka9898
19. okt 2011

nie nie zatial nist 🙂))

dajaja
19. okt 2011

@janka9898 no skoda, ja ta teraz beriem ako ten najcitlivejsi tehotensky test 😀 som zvedava komu najblizsie predpovies drobceka (tajne dufam, ze to budem jaaaa) 🙂