icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
19. okt 2011

baby, od ktoreho dna si mam ratat tento cyklus? ja som zacala malinko krvacat, velmi malinko, v sobotu poobede 8.10, taku slabu som mala do utorka 11.10 no a v utorok sa mi to poriadne rozbehlo a trvala do pondelka 18.10. takze ono to vyzera, ze mrchu som mala v normalnom termine s tym, ze som mala nejake malinke krvacanie tri dni pred terminom. tak neviem kolko DC som

tannia87
19. okt 2011

@orchis ahoj ja mam ten isty problem tento mesiac tiez neviem sakra ako to pocitat vobec

ktore
19. okt 2011

@ivcek ahoj.tak dalsia co cakame na na den D?HMMMkeby si tak clovek vedel vsugerovat do hlavy aby sme sa tolko nesledovali.mas pravdu.chytame sa aj tych najmensich priznakov ktore pridu. 😠 neni to bohvieco takto sa sledovat.nasi chlapi si to nevedia ani predstavit ako nam trpi psychika.

ktore
19. okt 2011

@orchis myslim tak rataj od toho co si zacala spinit.aj ja som sa pytala dokt.a povedala ze od toho dna.

ivcek
19. okt 2011

@orchis
ahoj moja...ja som dnes citala nieco o tejto metode pocitania - a zevraj je najmenej spolahliva
Ja som si tiez vypocitala podla tohto ovulku, ale asi skor sa budem drzat toho hlienu...resp. dame to nejak "naslepo-priblizne"..🙂

@ktore
tak to mas pravdu...chlap si to nevie ani predstavit...🙂 ale keby si to aj vedel..tak to by potom nebol chlap..😀

esmemia
19. okt 2011

@barushkaaam tak to si ako ja,len ja mam 30 dnovy cyklus :D
@oskvarkaa hmmm ci som si nieco vsugerovala,ani nie,no krize citim 2 dni a podbrusko ma zacne boliet vzdy tak poobede,tak neviem,ci ide prist mrska podla stareho terminu a to uz 22.10.,alebo pride ako minuly mesiac,ked ma natahovala a dojde az 27.10.,no ja by som bola najradsej happy,keby neprisla ,ale ani teploty na to neukazuju,zeby som bola tehu,som 5 DPO a kebyze sa uhniezduje,ak sa uhniezduje,tak by som mala mat aj daky vytok ci???Alebo taky posun teploty dole a vyrazne hore,no ja mam dole akurat tak fajne vlhko,ze papir klze jedna radost a mokry jak slak,tak neviem co sa zas bude diat 🙄
@barbora21 tak som zvedava co ti povie

ktore
19. okt 2011

@ivcek mas pravdu heheheh.. 😀 ano to pocitanie nie je nikdy presne.ovulku nemusis mat presne.zato treba zapisovat do kalendara aku mas ktory den bazalnu teplotu,vsimat si ktory den mas najviac ten hlien,popripade ak chces tak kup aj ovulace testy.tvoje pocity,pichanie,bolesti ake su a kde su.vsetko napisat.a budes sa vediet orientovat dajme tomu ak tak na druhy mesiac.budes si vsimat kedy a cim to asi zacalo.a ked mas chlopa domka tak kazdy druhy den mozete skusat.

ktore
19. okt 2011

@esmemia a nemas ty nahodou teraz ovu?????

esmemia
19. okt 2011

len tak na pozretie ja si to tiez znacim co viem zaznacim a cakam :D http://www.fertilityfriend.com/home/37cda2

esmemia
19. okt 2011

@ktore no podla ovu testov a teploty som mala ovu na 18 DC,tak neviem ,ale hlien na to nevyzera,je bily a skor taky ,ani nie gumovyty,ale skor kremovyty,pride mi to ako keby som co mam Niveu hydratacnu na tvar rozriedila,tak je to skoro takej farby a konzistencie 😖

ktore
19. okt 2011

@esmemia to neviem co bude.to je asi normalne.

esmemia
19. okt 2011

@ktore asi ano 😀

ivcek
19. okt 2011

Ozaj baby,
co vy a dobrovolne nemocenske poistnenie?
Som teraz z toho zmetena...mali to rusit - ale teraz padla vlada...takze to asi rusit nebudu...
Idete si to zacat platit? mate nejake info?

darinka.b
19. okt 2011

@ivcek @oskvarkaa ja som 9DC stojim tesne za vami, tento mesiac to musi vyjst 🙂

chechnyan
19. okt 2011

Ahojte kocky, tak mozem sa k vam oficialne pridat aj ja - v sobotu sme sa vratili zo svadobnej cesty, dobrala som poslednu antikoncepcnu tabletku, v pondelok prisiel menzes a od buduceho tyzdna mozeme zacat...🙂 Do konca roka to planujeme nechat na nahodu a ak sa dovtedy nepodari tak zacnem merat, ratat, testovat atd... 😀

ivcek
19. okt 2011

@chechnyan
Ahoj, vitaj medzi nami..😀
sa nam to tu riadne rozrasta...🙂

mirka0817
19. okt 2011

Ahojte snažilky a tehulky,môžem sa ja medzi vás pridať ?

asemilka
19. okt 2011

@marcovka1 bude 🙂 junovciatko, alebo julovciatko... 🙂
@katkav kludne sa zacni tak v kutiku tesit 🙂

asemilka
19. okt 2011

@ivcek ja si to zatial platim... a uvidim po novom roku, ze co dalej...
@chechnyan @mirka0817 vitajte 🙂

tannia87
19. okt 2011

@ivcek AHOJ no ja som mala nervy z toho lebo som si to zaala paltit v july a ak to zrusia by som to nestihla ale mne bolo povedane ze do to ho marca do tych volieb vraj s tym nebudu robit nic ta uvidime 😒

ktore
19. okt 2011

@darinka.b nerobila si dnes test?

mirka0817
19. okt 2011

Ďakujem za privitanie 🙂 A kedže som už 21 DC a 7 DPO tak sa hlasim k čakateľkám na testovanie 🙂

ktore
19. okt 2011

@mirka0817 AHOJ vitaj.tesim sa aj ja som 7DPO teda ako bola ovu.ja len podla vypoctu a ovulacneho syndromu

barborka1446
19. okt 2011

Ahojte baby,chcela by som sa informovat.Dnes rano som si robila tehotensky test.Menstruaciu mam dostat 23.10.,ale nevydrzala som.Vysledok bol taky,ze sa mi objavili na teste dve ciarky,jedna klasicky vyrazna,a jedna menej.Citala som si rozne fora a pisalo sa,ze je to znakom gravidity,alebo cysty.
1.kedy odporucate si spravit dalsi test?
2.beriem kyselinu listovu cely tento mesiac,mala by som zacat uzivat nieco dalsie?
3.zijeme so snubencom v zahranici,nemam tu gynekologa,bol by problem,ak by som bola v tom,sa unho na Slovensku ukazat az pred koncom trimestra?
Dakujem vam 🙂

orchis
19. okt 2011

@ivcek no ja sa tym nijako velmi neriadim, my sme sa vcera konecne zacali snazilkovat 😉 a ideme na to kazdy druhy den 🙂 aby sme tu ovulku neprepasli 😉
len pre orientaciu som to chcela vediet, takze som 11 DC

ivcek
19. okt 2011

@orchis
takze sme na to uplne rovnako....ja tiez 11DC...budeme testovat spolu..🙂 pacia sa mi tieto snazilkovske kamaratstva...😀

orchis
19. okt 2011

@chechnyan
@mirka0817 vitajte nove adeptky na tehulky 🙂

orchis
19. okt 2011

@ivcek a porovnavat si priznaky 😀 ked sa zblaznit tak najlepsie vo dvojici 😀 😀 dobry napad s tym spolocnym testovanim 😉 ake dlhe mavas cykly a kedy zvyknes mat ovulku?
ja som mala ovulku minuly mesiac na 10DC, ale to som nakoniec mala 24-dnovy cyklus. normalne ho mavam 26 dnovy

barborka1446
19. okt 2011

Mohol by niekto aj mne odpisat?Prosim 🙂

ivcek
19. okt 2011

@orchis
to si pekne napisala...ze zblaznit sa vo dvojici.....🙂 mas pravdu aspon si nebudem pripadat taka sibnuta..🙂
minuly mesiac som nejak ovulku neriesila...🙂 boli sme na svadobnej ceste takze sme si uzivali...🙂....ale tak cca 15DC....posledne dva mesiace mam 26 dnovy...tak som zvedava...🙂
Ale fakt je to asi u kazdej individualne...takze hadam aspon nejak priblizne budeme testikovat..🙂
Mrchu naozaj necakaaaam....😀 😀