icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ivcek
19. okt 2011

@barborka1446
1. skus spravit dalsi test zajtra - niektore baby si robili takto skoro test a vysiel im len taky "duch", ktory postupne silnel ako sa zvysovala hladina HCG.
2. v tomto ti neviem poradit....ja beriem vitaminy baby plan - kde je kyselina listova a aj ine vitaminy dolezite pred a v prvych tyzdnoch tehotnosti...
3. k tejto otazke sa ti vobec neviem vyjadrit
...😀

orchis
19. okt 2011

@barborka1446 ahoj 🙂 jasne ze moze 😀 prepac, ale ja napr stale odbieham
robila si len jeden test, vsak? ak mas na nom ducha tak si v tom 😉 urob si dalsi v piatok rano, uz by to malo byt silnejsie.
vela bab berie femibion 800, ktory sa odporuca hlavne pred otehotnenim a potom prvy trimester. je komplexnejsi nez cista kyselina listova, ale je to na tvojom zvazeni, femibion je aj drahsi, neviem ako na sk ale vo fr ma stal cca 10 eur.
ty si v uk? neviem ako je to s kontrolami v prvom trimestri, ved ak by si bola v uk tak tam sa tebou lekar ani nebude velmi zapodievat az neskor od 12-teho tyzdna. ale to ti lepsie poradi niekto kto uz ma jedno babo doma 😉

oskvarkaa
19. okt 2011

@orchis
@ivcek
baby som svami mi snazime od nedele po 1,5 dni :D.. raz rano raz vecer takto tak cca vychadza... ale uz sme to prerusili vcera bo sme boli v kine v ziline zase do noci a tak sa rano nechcelo.. ledva sme vstali z postele 😀 ale tak dufam ze si to vecer vynahradime nech je aspon kazde dva dni 😉 a na vykend nejdeme prec zrusila som nasich ze nech si to hrozno kludne aj zavaraju ja domou neidem len koli tomu sa trepat 150 km 😝 😎 takze bude pohodicka...baby tento mesiac nam to vyde citim to v kostiach 🙂

@tannia87 som na tom uplne rovnako platim od juna a nevyslo by mi to tak vari aspon na nieco bolo cele to divadlo dobre aj ked je to teraz cele pekne na prd...

@esmemia viem ze je to divne ale podla toho čo pišeš že maš ovulku alebo presne po ovulke... aj ta farba by sa tak dala vysvetlit inak je to zvlastne... btw ja si dokazem vsugerovat aj bolesti mam pocit ... jednoducho moje podvedomie mysli na to ze ma maju boliet krize tak ma hned aj bolia :D:D...

ivcek
19. okt 2011

@oskvarkaa
dufam, ze tvoje kosti maju pravdu..🙂
A na akom filme ste boli? Ja som nebola v kine ani napamatam...☹

katkav
19. okt 2011

@asemilka 😀 no mne by asi vysiel 3.7., takze ja uz by som bola jul. Ved uvidime, bud pride zajtra, lebo mavala som aj 25dnove cykly, alebo pride v utorok, alebo pride az ktovie kedy, snad az o tych 9 mesiacov 😉

oskvarkaa
19. okt 2011

@orchis u nas stoji 13 € a dajake drobne vcera som to kukala akurat skoro sa mi hlava zakrutila ... preco sa mi marilo ze to stoji nejak 7-8... tusim ked doberiem tuto krabicku tak prejdemna ten calibrum baby plan pekne nech ho vyuzivam ked uz som ho kupila.. pani moji tolko penazi.... 😠

oskvarkaa
19. okt 2011

@ivcek boli sme na filme ide len o sex... prelozene do slovenciny ale v anglictine to malo uplne iny nazov... :D... mi chodime do kina casto na O2 utorky za polovicnu cenu 🙂 ... tak 1-2 krat za mesiac.. reku kym sme sami tak to uzivame naplno ;)

prave ze sa obavam ze moje kosti toho nakecaju :D:D.. hehe no uvidime

barborka1446
19. okt 2011

@ivcek dnes sa uz do lekarne nedostanem,skusim si ho spravit v piatok rano,ale zas to nebol jeden z najdrahsich testov,tak neviem,nakolko mu verit 🙂
a k tej tretej otazke,len to ma zaujimalo,ze ked si bola na gynekologii,kedy ta pozval doktor,alebo doktorka na dalsiu prehliadku? 🙂 a dakujem za odpisanie 🙂 som v riadnom soku z tych kolajiciek 🙂

@orchis tak ako som to pisala uz snazilke vyssie,asi fakt spravim v piatok dalsi test,mam skusit rovnaky,ci nejaky drahsi?
no som v UK,preto ma to zaujimalo,ze ako casto vlastne tehulky chodia na slovensku na prehliadky na gyndu..
a tiez dakujem za odpisanie 🙂

blackswan75
19. okt 2011

@barborka1446 ahoj , tom ver ze si v tom pozri moje testy mam ich v albume. ja beriem femibion800 testuj o 2 dni, ciarocka by mala byt vyraznejsia, a gratulujeeeeem vitaj medzi tehulkami 😉 😉

ivcek
19. okt 2011

@barborka1446
ku doktorke chodim raz za rok-na preventivnu....ja som bola niekedy v marci....a chystam najblizsie az ked sa nam zadari...😀
a toto som nasla na nete:
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1718/vy...

dajaja
19. okt 2011

@barborka1446 ahoj. takto vyzera, ze si tehotna. gratulujem 🙂 Este by som si urobila jeden test o par dni a uvidis, ci ciarka silnie. Podla mna staci brat len tu kyselinu listovu, to je to najdolezitejsie, co v prvom trimestri potrebujes. A kde to vlastne zijete? Ak ste v Uk tak to by som ti vedela z vlastnej skusenosti poradit ako to tam chodi, lebo som tam tiez bola do 30 tyzdna pri prvom tehu.

barborka1446
19. okt 2011

@ivcek joj si velmi zlata 🙂 prepac,ze len teba otravujem,ale som tu uplny novacik,az sa cudujem,ze tu viem s tym narabat.. :D aj toho "ducha" som nepochopila hned na prvykrat,ale tak poslem ti ho,ak nevadi a zhodnotis :P
http://img594.imageshack.us/img594/5586/testum.jpg :D
a odkedy vlastne skusate?tiez tak tri posledne mesiace?drzim labky 🙂 som fakt zvedava na piatok 🙂

mirka0817
19. okt 2011

@ktore ahoj, ja si meriam aj BT, len mna trochu trápi špinenie.uz ho mám tretí deň a to aj napriek tomu, že beriem duphaston, tak neviem 😒

ivcek
19. okt 2011

@barborka1446
tak to su dve // ako hrom...🙂
pozri sa do fotoblogu- blackswan75 - ta mala spociatku len takych "duchov" - slabucka ta druha ciarka..🙂
ty ju mas uplne krasne zretelnu....🙂
Gratulujeeeeem...🙂

My sa pokusame len druhy mesiac...🙂 uvidime co a ako...🙂

monika837
19. okt 2011

Ahojte, vitam nove snazilky 🙂 a vsetkym novym tehulkam GRATULUJEEEEEEM 😵 No tento mesiac sa krasne rozbieha, len nech to takto pokracuje dalej 🙂

mukesina
19. okt 2011

ahojte baby potrebuje radu, mrchu som dostala 9.10 bola ale strasne slaba od vtedy mavam bolesti v podbrusku kazdy den aj v krizoch, dens som si urobila test na ktorom bolo vidno aj druhu ciarku lae uplne slabunka a hlavne tenka. mozem byt tehotna?dakujem

kata13
19. okt 2011

dievcata a ktore vitaminy je najlepsie brat?

asemilka
19. okt 2011

@mukesina podla mna ano. skusk pockat este den dva a sprav si druhy test

ivcek
19. okt 2011

@mukesina
ahoj, vsimla so si, ze si zadala aj Otazku...na tu ti uz viac menej baby odpovedali...tehotna mozes byt - treba sa poradit s doktorom - ist na vysetrenie...Drzim palceky...🙂

monika837
19. okt 2011

@mukesina tak ako napisala asemilka skus opar dni a uvidis 🙂 zeby dalsia tehulka? tak takto sa mi to paci 😀 😀

mukesina
19. okt 2011

@monika837 no to je na tom horsie, ze nie som doma som v Spanielsku a tu je to s doktormi katastrofa. ale asi poviem nazelovi nech sa ideme tam zajtra pozriet, lebo mam nervy ked nevie co mi je 🙂 a dakujem.hadam, ze sa to podarilo, snazime sa o babo a zatial o bevyslo 🙂

barborka1446
19. okt 2011

@ivcek Joj si zlata 🙂 Budem ti drzat labky 🙂 Urcite sa vam to podari 🙂 Tak vies,ta druha kolajnicka je slabsia,a necakala som,ze by som mohla otehotniet,preto sa mi to zda take "nejasne-neostre",v piatok zistim viac 🙂 a pojdem pohladat ten babyplan,ako si radila 🙂

monika837
19. okt 2011

@mukesina tak dufam ze nieakeho dobreho najdes 😉 a ze sa to podrilo 😉 kolko sa uz snazite?

orchis
19. okt 2011

@oskvarkaa ze po 1.5 dni 😀 ja budem rada ak to vydrzime tymto pre mna vrazednym tempom, teda kazdy druhy den 😉 no ja ak tento mesiac neotehotniem tak svojej kamaratke vazne narusim jej statistiku. za posledne mesiace tri nase kamaratky jej ponukli malu vypomoc v jej nadacii a tie baby hned aj otehotneli 😀 nie naraz, ale v takom poradi v akom jej pomahali 😀 teraz ja som na rade, tento mesiac vyuzije moje sluzby tak uvidime..... 😉

mukesina
19. okt 2011

no uz asi taky pol rok :( a zatial nic. takam hadam ze si nenamyslam a je tam aj druha :D . ako najdem nieaku uzivatelku tu na tejto stranke? ze tha blackswan75 ma fotku ked ona mala velmi slabu ciarku tak chcem vidiet, ci to aj ja mam take ci nee.dakujem

barborka1446
19. okt 2011

@blackswan75 ahoj blackswan 🙂 az teraz som si vsimla tvoj prispevok,som tu prvykrat,tak sa hanbim,ze to tu este neovladam 🙂 ja si stale nie som ista,to asi preto,ze by to bolo moje prve dietatko,a ze som to po 6 rokoch anti a 3 mesiacoch cistenia hned necakala 😲 no uvidim v piatok 🙂 mohla by som ti aj sukromne napisat? lebo stale mam pocit,akoby som mala dostat menstruaciu,a nemam ziadne priznaky tehotenstva 😒

monika837
19. okt 2011

@mukesina mi sme sa o prve snazili pol roka a teraz o druhe sa snazime druhy mesiac 🙂 na tejto strane chod truchu vyssie tam ju najdes a klikni na nu tam ti vyhodi jej album 😉 pozri a napis ze co 😀

ivcek
19. okt 2011

@mukesina
pisala tu v teme....tak asi v strede tejto strany...ked na nu kliknes zobrazi sa ti jej fotoblog - "Takto sa to zacina"....tak kukni...🙂

mukesina
19. okt 2011

no babule mam nieco take ako ona na tom clear teste tiez tha druha ciarka nieje plna ale len taka tenucka velmi slaba ale vidno ju, tak neviem 🙂 uvidime co manzel povie ked pride z prace ci pojdeme ku doktorovi zajtra alebo nie. ale dufam, ze som lebo sa nevieme dockat an babo 🙂

dajaja
19. okt 2011

@barborka1446 ahoj. ja som si pozrela ten tvoj testik a je to jednoznacne pozitivne 🙂 Uplne ta chapem, ze tomu nechces verit, ale je to tak 🙂 ja som podobne brala 7 rokov anti a po vysadeni sme par mesiacov cakali a potom, ked sme sa zacali snazit, hned som otehotnela. A tiez som sa citila tak ako by mi mala prist mestruacia kazdu chvilu, ale uz nedosla 🙂