Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@esmemia to bolo 8 DPO a uz bol slaby dusik.
@yasmin0001 tak to je jasna ciarocka, gratulujeeem, ten calibrum vraj nie je dobry. Vela doktorov to neodporuca brat a ani.babulky tehulky to neberuu radsej feminbion alebo cistu listovku
@yasmin0001
@chelonka Baby gratulujem vám obom a prajem krásne tehulkovanie !!! 😉
@yasmin0001 Gratulujem : -)).
@yasmin0001 jeeej moja ty si taka zlata.. ten opis ze mas 2 ciarky je uplne cool asi tak nejak budem hysacit ja.. teda si myslim :D:D.. hehe ina schyza... jooj drzim palceky ked ti to takto na prvy krat vyslo... ale ved si mozete aj pocas tehu uzivat ;) ...
@chelonka mat tak tvoju pevnu volu.. lebo tiez si tei priznaky vzdy vsugerujem :D.... btw gratulujem,...
inak vidim ze to snivanie funguje vseobecne yasmin0001 sa snivalo a hned ma 2 palicky.... moj drahy sa dnes rano zobudil a vravi mi ze sa mu snivalo ze sme mali 2 chlapcov... ze jeden mal uz cca3 roky a druhy sa prave narodil... rata sa to ????... vsak sa to rata.... fnuk (btw pytam sa ho na mena no to si nepametak .. mame totiz len jedno vybrate pre chlapca druhe nie a nie najst :D:D...)
inak byby vcera som konecne v tescu nezabudla zajst do lekarne Dr max. mam dva desinkove testy ... joooj ako ma to laka...aj ked drahy bol trochu z toho ze som nemusela kupovat ze by to bolo romanticke keby mi meskali a on by mi zasiel potom kupit ze napinave... no nieje zlaty....
tak sa drzte a uz sa nikto nepredbehujte... poradie je @esmemia ja a potom ostatny v tesnom zavese ;)
@yasmin0001 moja pekna,ved to nie je ani dusik,to duch jak slak :D a ciarka krasna,normalne super,pekne gratulujem
@chelonka aaaaaaaaa dalsia tehulka ,uplne ze super,aj tebe moja gratulujem a nech ide naozaj vsetko tym spravnym smerom
@blackswan75 je,tak ja som dnes 25 DC a 7DPO,juj uz ma to tak laka,esteze som vcera tu lekaren len z dialky videla v tescu :D...mam doma len ten 20-tkovy a ten mi asi nic neukaze 😎
@oskvarkaa moja a ty si aka zlata,dakujem,no dufam,ze to cim skor klapne,aby ste koli mne ostatne dlho necakali v rade
A prajem dobre ranko 😵
Ahojte babenky :o)
som tu síce nová, ale dovoľte mi zagratulovať všetkým snažilkám, ktorým sa to už podarilo :o)
my sa s maželom tiež pokúšame o chrústika od júna, ale zatiaľ nič :o( viem, že je to krátko, ale mne to pripadá ako večnosť ( asi ako každej z nás)... ale zakázala som si negatívne myšlienky aj nejaké veľmi detailné pozorovanie svojho tela, lebo minulý mesiac som sa prichytila, že si dokonca nevoľnosť tuším aj namýšľam a z toho stresu mi aj krémeše meškali...ale nakoniec jasné, že prišli.... 😖 ale raz sa nám to určite všetkým podarí, nebojte :o) všetko má svoj čas :o) tak len vydržať tie dve čiaročky si na každú z nás počkajú :o)
prajem vám všetkým pekný deň :o)
ozik a nie je tu niketo zo Sliača alebo z okolia? ja som sa tam nedávno nasťahovala a nikoho tam nepoznám, tak nejaká spriaznená dušička by bola požehnaním :o)
ahojte babulky vcera vecer som tu uz nebola.vidim ze ste to rozbehli ani neviem tolko citat vsetko sa mi pletie potom.ja som dnes 9 DPO uuuuzzzzz sa neviem dockat testu...este by neukazal.mam 10-tkovy ale neviem neviem.nemam ani priznaky.skvor mam priznaky ako by isla na mna chripka alebo co.
AHOJTE SNAZILKY
pisem,ako som slubila 😎 Pred par minutami som si spravila druhy test a vysiel s // 😵 😵 Len na moje prekvapenie, ta druha ciarka nebola az taka ostra ako pri prvom teste 😎 Ale viditelna je dost 😀 Vdakabohu som zistila, ze to nie je 10-tkovy, ale 25-kovy 🙂 Cize pohodka, ze ano ? Chcela som ho aj odfotit ako minulý, ale tento je mensí, aj zle svetlo tu teraz je, ale mozno cez den sa podari 😠 Mam v brusku zazrak 😵
A tymťo chcem podporit vsetky snazilky, vyjde vam to, silno vam drzim labky, skusat, skusat, skusat .. 😝
@barborka1446 gratulujeeeeem.. sme ti to vraveli 🙂 ♥
@barborka1446 super moja,ze vysli opat a urcite je slabsia prave koli tej 25-tke citlivosti
@barborka1446 gratulujem aj ja a som rada ze to tu pribuda.a kolky den cyklu mas alebo kolky DPO????
@yasmin0001
@chelonka GRATULUJEM VAM a dufam ze k vam pribudnem coskoro aj ja.no ale neviem neviem.nemam ziadne priznaky zvlastne len tak normalne.skvor cez plodne dni som vsliake problemy
Velmi pekne vam vsetkym dakujem a este silnejsie fakt drzim labky 😵
Normalne je mi az do placu od stastia 🙂 25.9. som mala prvy den poslednej menstruacie. Takze 27 DC. Ak sa mylim, tak ma opravte 🙂 Len ma mrzi, ze az o mesiac sa dostanem na gynekologiu, pre uplne potvrdenie lekarom, ale nic to 😉
@barborka1446 to neva teraz uz aspon vies na com si a davaj si pozorcek a radujte sa.ja som si dnes robila.a nic mal by to byt 23 DC.A 9 DPO
@barborka1446 nech ide vsetko dobrym smerom a ked pojdes k lekarovi tak to pekne potvrdi moja
@yasmin0001 @chelonka kocky gratulujeeeeeeem 🙂 a vela vela zdravicka vam aj vasim zubrienkam 🙂
@barborka1446 supeeer ze sa ti to potvrdilo 🙂 aj tebe prajem kraaasne tehulkovanie a uzite si to aj s muzikom 🙂
ahojte baby.. tak ja som dnes 7 alebo 8 dpo, dva rozne kalendare tvrdia inak, som ale 22DC, a cyklus mam kratky, cize mrcha tak o cca 3-6 dni by mala prijst.. resp. nemusela 🙂 ale dnes mi je nejak zle od zaludka... od rana sa mi grga,a je mi tak tazko... podobne pocity som mala aj minule tehu... ze by to predsa len nieco bolo??? no nechame sa prekvapit, test mam len 25tku, takze skor ako v pondelok to asi nema vyznam... teplota sa mi tiez zatial drzi hore.
@esmemia uf dobre tie ovulky lietaju ja som zase uz 8 DC mala pocit ze hlien je spravny .. tj minulu sobotu... tento tyzden skoro ziadny a dnes sa zase cosi objavilo tak ja uz neviem... ale urcite to poistime este tento vykend.. len ak je ovu nahodou dnes co by aj vychadzalo logycky kedze dnes som 14 DC tak ja uz neviem.... ale tak rano som mala taky ako ty si spominala ze nepriehladny.. ale teraz uz zase cosi co by sa pri troche predstavivosti dalo zrovnat s tym plodnym hlienom.... ale ak je ovu dnes tak zajtra uz bude neskoro...joooj dilema... chudatko mm ... sa tesil ze budeme mat cez vykend na seba viac casu asi nepochopi ak na neho zase dnes vecer budem cosi skusat :D:D...hehe...
@monika2712 no to grganie som aj ja pocula ze je to priznak u niekoho... tak drzim palceky
@oskvarkaa dakujem no som zvedava.. je tam malinka sanca, a asi budem vrieskat od stastia ak to vyjde 😀
@monika2712 ahoj monika.ja som test robila dnes a mam mat 9 DPO ak bolo.ja mam desiatkove testy.ine ani nekupim ale aj na desiatkovych je pisane ze najlepsi vysledok je v prvy den meskania menstruacie.....A moja to grganie som mala aj v teho.....je to dobre znamenie.... 😀 😀 😀

@barborka1446
je tu velmi vela zlatých báb, ktoré majú spoločný cieľ, vedia poradiť, poprípade podržať a podporiť v správnej chvíli.
Ja som tu posledný mesiac nebola, bo predtým som sem chodila každý den a mala som všetky syndromy tehu avšak tehu žiadne a tak som si povedala že sem nesmiem chodiť a nesmiem sa na to tak sústrediť a vyzera to tak že sa to aj podarilo 🙂