Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore chlapom vacsinou veci nedochadzaju ked ich zaobalis do nejakych hesiel, naznakov atd.. takze taketo veci je lepsie povedat na rovinu podla mna..
nuz to sme snazili 7 rokov.takze to bolo ine to som mu povedala riadne na rovinu a robili sme aj test spolu.inak to bol moj prvy manzel.som vydata druhy krat.... 😉
@ktore no ved prave.. tiez si myslim ze je to malo, ale ked si vezmem ze uz vpondelok by mi mohla prijst.. tak aspon duch by uz mohol byt?
@monika2712 neviem ale ja som nevydrzala ani nesklamala lebo mam na rozume to ze este stale moze byt a ani niektorym neukazalo.vecsinou ukazalo na ten 12-14 den ale ducha mali aj ako vidim uz od 10 dna po ovu.7 je malo a vedela som a robila som lebo na teste bolo pisane UZ OD PIATEHO DNA OD OVULACIE.neviem ja mam teraz ten mamatest a ked zajtra neukaze tak kupim ten clear blue test
@ktore no mne tiez pise ze uz 7-10dpo ukaze a pritom je to 25tka.. no uvidim.. a mozno je to vsekto len zhoda nahod tie moje dnesne stavy.. 😖
zevraj to zalezi aky je ten hcg a pocula ze niektorej ukazal az 12 dni po meskani....takze ak mi neukaze do ms tak sa budem modlit nech mi len pekne meska.....
@ktore hej je to individualne, ja som pri prvom tehu neuspesnom mala velmi vysoke hcg a uz 28dc mi ukazalo ciarku pomerne jasne, vtedy som mala ale 28dnovy cyklus. ci budem mat znova tak vysoke hcg tak skoro je ale otazne..
@ktore mne neukazal az 10 dni od vynechania mrchy tak som sla k dr a ta nic nevidela ale nastastie zobrala krv a na druhy den ze mam urychlene prist ze som asi potratila ale ze este nieco tam zostalo a tak musim ist na cistenie isla som do nemocky a hcg krasne stupalo kazdy druhy den utz nic nebolo vidiet uz ma strasili laparkou tak osm podpisala reverz a isla domov spravila test ciarky jak delo to len na pamiatku som spravila a ihned zmenila gynekologa a ten dal kotrolne utz o 4dni ako som prisla domou a uz bol drobcek tam kde mal byt a stale tam je takze netreba sa ponahlat s tymi testami pride sklamanie stres aj ked drobcek tam byt moze.-))
ja som v prvom robila test skoro.tak mi neukazal.mala som pocit ze mam nejaky zapal hrdla ale ze ide chripka na mna.mala som zvysenu teplotu a dali mi antibiotika.ale zvysenu som mala stale a citila som sa rovnako.tak mi dala dalsie antibiotika.potom sa mi zapalil akysi nerv v ramene az som plakala od bolesti a nevedela som spat tak mi dala diklofenak alebo co to bolo uz neviem.potom som zacala spinit a myslela som ze sa mi nevedia pohnut kramy tak som si dala dobry teply kupel.potom ked som spinila asi piaty den som si predsa LEN TAK urobila testik a bola som v tom.na utv mi potvrdili 5 tyzden ale riziko ze neoostane po tych liekoch.dali mi agofolin na zastavenie krvacania a bolo fajn.dcerka bola zdravucka co som cele tehotenstvo trpla a ulavilo sa mi az ked bola vonku.
aj ked mi test ukaze nepojdem hned k dokt....oni hned stresuju ak tam nic nevidia...a janka kam si chodila k dokt.?
caute babule 🙂 az teraz mam na chvilu cas.. dakujeme za vsetky gratulky k tehu ale mrcha mrchata sa rozhodla, ze tento mesiac sa predsa len dostavi 😠 nase buduce dieta je asi tvrdohlave... a chce byt stvorene na novej posteli... tak len dufam, ze nam ju privezu cim skor 😀
je mi to take moc skarede ze sa tomu hovori mrcha....hm?
ste tu vsetky mlade babulky mate neurekom casu na skusanie a nadej.
@ktore
ja som si robila test 31 DC - u mna to znamenalo 4 deň po vynechaní menzesu, ale ti poviem že to bola riadna haluz bo ja som si to ani neuvedomila, bo deň pred tým ako som si spravila test sa ma kamarátka pýta, či sa teraz nezadarilo a pýta sa že kedy mám dostať mrchu a ja že ani neviem a tak som sa šla kuknúť do kalendára a tam z razu že už 17 som mala dostať, potom ma začala zmotavať aby som si sla hned urobiť test a ja nieee počkam do zajtra rána a tak som aj urobila a bolo to a až potom mi začalo dopínať príznaky hlasne prsia 🙂
aaaaa Veeeľmi pekne ďakujem všetkým dievčatám čo su tu, čo nám držia palce a úprimne Vám želám aby sa aj Vám zadarilo čo najskôr aby ste hlavne prvosnažilky jak ja zažili ten pocit ked vidíte ten výsledok - ešte stále to mu nemožem uveriť asi až keď navštívim lekárku tak mi dopne 😀
@oskvarkaa no veru lietaju jak sa im chce,tak sa na neho vrhni a mu povedz,ze milaaaaaaaaacik odstartujme vikendik sexikom :D
@ktore no neviem priznaky ziadne,dnes ma uz aj krize menej bolia tlaky v podbrusku skoro ziadne a inak nic,len trosku zltkasteho ,zepachajuceho vytoku mam ale to velmi malinko,tak neveim a teplota tiez nie je daka ukazkovo tehotenska :D
@blackswan75
jeee ty máš 27. júna 2012 ten ideálny termín porodu a ja 25. júna 🙂
a baby kedy sa vy chystáte ísť k lekárovi???
@barborka1446 daj to do krabicky a nech ju otvori a ked ju otvori,tak mu az potom povedz vsetko najlepsie tatino a ked mu ho budes davat,tak to skomentuj tak,ze si nevedela co mu mas kupit a ze si kupila len taku malickost,ale ze o to viac je to od srdiecka a pri tom otvarani toto a mas to :D

@monika2712 asi to je este malo ten 7 den ci 8 den.ja som robila aj vcera a nic ale asi aj nie som.