Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore tak som si kupila mamatest prave, 10tku.. pockam asi do nedele a potom mozno testnem, ak budem mat aj dalsie dni nejake priznkay.. ak nie, tak si ho odlozim na dalsi mesiac...
teraz citajte.mam jednu kamaratku ktora nevedela otehotniet.kramy nedostavala.bolo bezne ze jej meskavali aj 4 mesiace ba sem tam aj viac.no raz jej meskaliii uz velmi dlho nejak mala aj cune pocity v bruchu.myslela ze je nafuknuta a ze ma zaseknute vetri.no nakoniec isla k dokt ze jej neni dobre dokt ju poslala na gyndu a tam jej kazali nech si radsej sadne.bala sa najhorsie a tam jej povedal ze podla vysetrenie je je cca v siestom mesiaci.poslal ju aj na utv a ano bola v siestom mesiaci.
@monika2712 a vydrzis do nedele????hm?????
@ktore no najradsej by som isla uz teraz na wcko!!! ale musim.. musim sa naucit byt trpezliva..
jeee ty si mu to ešte nepovedala? moj vedel že mi to meska, ale som mu vtedy povedala že sa nema dopredu tešiť aby nebol sklamany no a nepovedala som mu že si na druhý deň budem robiť testík. Ja som si ho robila ráno som sa doma vytešovala ale jemu som to nepovedala, bo by potom nevedel v práci sa sústrediť a pracovať.
A potom večer pri večeri som mu dala pôvodnú krabiť s tehu testu aj s výsledkom a on že čo to je a ja no že šak sa kukni - jemu vôbec nedoplo že čo je to za krabičku vôbec jej nevenoval pozornosť potom si vytiahol paličku a pýta sa kde je výsledok, a ja že tam si ho musíš odčítať potom prečítal a ten jeho výraz na tvári bol úžasný potom vyskočil so stoličky a siiilno ma objaaal a potom niekolko krát opakoval my budeme mať bábo a ty budeš mamička 🙂 🙂 juuj tak sa tešil
@ktore fuu no dobra story.. to chodilo niekde v telke program ze I didint know I was pregnant.. vacsinou islo o pubertiacky, ktore nevedeli ze su tehu a potom niekde nahle zacali rodit.. no zvlastne..
@monika2712 ja by som to nevydrzala uz vobec,keby som ho mala doma,nastastie nemam zatial kupeny ziadny :D ak tak,tak kupim az cez vikend a testovat chcem najskor v utorok rano ak nedorazi mrska skor
@esmemia no ja uz cez vikend nemam kde kupit, lekaren otvorena len v sobotu doobeda, to som prec, takze nech ho mam radsej nachystany, tym padom uz budem mat doma dva, jednu 10tku a jednu 25tku.. strasne ma to lame ist testovat, ale viem ze budem len sklamana, lebo je strasne skoro.. ja som extremne netrpezlivy clovek, a manzel mi furt nadava za to, ze by som sa v tomto mala zlepsit, tak si hovorim, ze toto je dobra skuska pre mna..
@chelonka Jeeeemine 🙂 to muselo byt ake super 😉 ja tiez nad niecim takym uvazujem 🙂 uvidim 😀 mam dost casu 😀 az jeden den 😀 .. no lenze mne este nemeska menstruacia, preto sa tvarim, ze akoby nic 😝 ze uvidime .. 😵
@monika2712 jaj tak to ano,len je tazke byt trpezlivy :D a kolko testov je v mamateste??,jeden ci dva?
a ten digi test som si robila ja v aprili po meskani mrsky 4 dni a ukazal mi ze som tehu a tt 1-2 co je v skutocnosti daky 3-4 tyzden tehu :D ,len je sakra drahy
@monika2712 vydrz moja.. ja som si kupila tiez vcera a este musim 2 tyzdne vydrzat.. neboj to zvladnes do nedele uz len 2 dni ;)
no môj drahý už dlšie chcel bábo cca 2 roky a ja som furt že ešte nieje vhodná doba, ešte musíme toto a toto (bola som moc zodpovedná) aj keď u nás v domácnosti nieje teraz najvhodnejšia doba (nemám prácu) som si povedala ok podme do toho bo už posledný rok aj ja som začala pociťovať túzbu po bábatku a keby som pokračovala v prístupe aký som mala predtým tak by som asi prvé dieta mala v 40tke. 😀
@esmemia 1 test tam je, je to ten comfort 10, a este mam doma nejaky z drogisky 25tku. no som zvedava ako budem cely vikend odolavat testovaniu 😀
@oskvarkaa noo len aby uz aspon v nedelu ukazal nieco 🙂
ALEBO NIEKDE NEJAKY LISTOK.MOZNO NA CHLADNICKE.ALEBO NEJAKE MALINKE PONOZTICKY NA POSTEL POLOZIM ZABALENE V DARCEKOVOM PAPIERI....HM DA SA TO MNOHO SPOSOBMI I TAKTO...
@barborka1446
jeeee ty si expertka 😀 hej bolo to super, ale vieš aká to bola haluz normálne ked som mu dávala tu krabičku tak sa mi normálne ruka tiasla od vzrušenia 😀
@chelonka tak preto taka krasna reakcia,je to pekne ked aj chlap da najavo svoje pocity,lebo podla mna to tu zenu ukludnia utvrdi,ze je to vsetko tak ako ma byt a nemusi mat ziadne obavy,ja som sa ho potom cele tehu pytala ci sa tesi a bude mi pomahat :D
@monika2712 ahaaaaaaaaaa,tak aby som vedela,ked ho budem kupovat ci mam kupit rovno dva ci jeden a co stoja mamatesty ,ked su take najlepsie?
ja som ukazala pozitivny test muzovi o piatej rano.. netusil co to je, netusil ze by sme mohli byt tehu, tak som mu to vysvetlila, bol asi pol hodinu v soku a do siedmej sme uz ani jeden nemohli zaspat... potom som si o dva dni spravila dalsi na potvrdenie, lebo on neveril ze ked je ta ciarka troska slabsia ze je to platne.. a ten dalsi uz bol uplne jasne.. bohuzial nam to tehu nevyslo, ale tesil sa neskutocne.. a do toho mi este na ultrazvuku povedala doktorka, ze su tam dva vaky!! takze som mu potom este volala, ze mozno cakame dvojicky.. tak to uz skoro padol zo stolicky.. bohuzial neboli nakoniec ani dvojicky, ani jedno ☹
@esmemia 5.20 stal.. ponukla mi rapi , ten som odmietla a potom uz mali tusim len tento a digi clear blue.

@ktore
hej bo predtým mesiac sme sa na to moc sústredili a aj keby to v tedy vyšlo tak by to nebolo také úžasné ako teraz keď sme sa na to tak nesústredili