Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte dievčence.. 😎 môžem sa pridat? my sa snazime tretí mesiac, no zatial sa nezadarilo...ale veríííme... 🙂
@amouramour tak myslim,ze to je dobre znamenie 😉 a mozno by som na tvojom mieste tiez skusila inu lekarku(ked to porovnam s mojim pripadom)my sme boli este dost dlho o 2tt mensi ale nakoniec to drobcek dobehola ked sa narodil tak mal 3600g 🙂 drzim prsty urcite to dobre dopadne
amouramour - držím ti palce, aby doki srdiečko "našiel" a bilo ako hrom!!! Ja by som tiež pre istotu zbehla za iným doktorom. čo povie ten. 😖 Drž sa a daj vedieť ako ste dopadli.
Ahojte babulky 🙂 Ma niektora z Vas pozitivny tehu test a ziadne priznaky tehotenstva ?? Uz som si tu vselico precitala o zamlknutom p.a zacinam mat blby pocit ☹
baby tak tehu nieje ale nevadi nakoniec sa predsa moj muz rozhodol pokracovat v snazilkovani
@dominikaa dnes som bola aj u inej lekarky, bola nesmierne mila mala najnovsie pristroje a povedala, ze ona by sa vobec nestresovala, ze samozrejme nic slubit nemoze ale ze podla nej ide o vitalne tehotenstvo a ze nic nenaznacuje, ze by to bolo MA...povedala, ze podla nej ide o vcasnu graviditu, teda 5-6 tyzden...a objednala ma o dva mesiace na kontrolu...
@amouramour to sa velmi tesim 😵 🙂 a objednala ta az o dva mesiace?(alebo tyzdne?)to budu dlhe dva mesiace vsak? a k tomu tvojmu lekarovi ides v sobotu?
@dominikaa objednala ma o dva tyzdne🙂a zvazujem,ze k svojmu lekarovi uz nepojdem a dam si kartu k tejto lekarke...alebo jednoducho tam pojdem, ale nedam sa dotlacit k unahlenym rozhodnutiam....
@amouramour ak sa ti tato lekarka pacila tak ja by som si asi dala kartu k nej,myslim,ze ta trosku povzbudila vsak?a v sobotu by som asi sla,uz mozno nieco bude vidiet a ty budes kludna 😉 ale nechcem ti radit 😉
vcera som uz nemala cas vam to napisat ale dnes sa rozpisem ako to vlastne vcera bolo ked som povedala manzelovi ze niesom tehotnna tak on ze druhe dieta nechce ze az o rok 😔 ale isla som si kupit test ze pre istotu do lekarne dr max va su v baleni a super cena🙂) tato lekaren je v tescu tak kym som ja cakala na rad ku pultu tak drahy povedal ze nieco zabudol v tescu kupit a ja ze dobre ze ho pockam v aute cakam cakam za chvilku vijde z tesca ale ze mi to teraz neukaze ze az doma a ja ze no dobre tak spravila som si testik a neboli tam dve ciarky a ked manzel videl ze som z toho strasne smutna tak vytiahpl to co kupil v tescu a tipnite si co to bolo.........
no krasne ruzove bodinecka najmensie ze pre malu vanesku 😲 😲 no chapete to a ja ze ale niesom tehu a on ze neboj na rok to spolu odrodime cez leto takze to vychadza ze sa dalej snazilkujeme som taka stastna z toho mojho trubiroha a este sa ho pytam ze preco ruzove ked on chce druheho syna dceru nechcel nikdy a on ze a co si si myslela ze mala copana nebude??? no chapete to ??
@sjuzan77 Ahoj, takže dnes som bola na kontrole na klinike kvôli mojím očkám a pán doktor ma veeeľmi pochválil. Dnes mi nenamerali vôbec žiadne dioptrie 🙂 Veľmi sa z toho teším....
No a čo sa prípadneho tehotenstva týka, jeho názor je taký, že pokiaľ ešte nie som tehotná, tak so snažením by mi radil počkať aspoň 4 mesiace...to potom vychádza, že 6 mesiacov po operácií by sme nemuseli ..... Vraj je jedno, či beriem ešte tie kvapky alebo nie...ide o tie hormonálne zmeny, ktoré sa v nám udejú. Takže tak 🙂 Snáď som trošku pomohla 🙂
a menzes stale neprisiel uz je to 7dni🙂
@martinka15 super, tesim sa, ze ti kontrola dopadla dobre, len tak dalej 😉 a ako sa teraz zariadis, budes este cakat tie 4 mesiace, alebo len kym doberies kvapky? ja sa snazim zistit, ci je to iste, ze sa tie dioptrie vratia a tiez, ci sa neda tomu nejako zabranit-nejake vitaminy na posilnenie oci. som zvedava, co povedia mne toho 4.7.
@janka9898 ty uz necakaj a bez si kupit test, uprimne obdivujem tvoju trpezlivost 😀
@sjuzan77 ale ja som si uz test robila a bol negativny tak ale este mam jeden to som kupila v lekarni dva v baleni za cenu 2eura tak mam este jeden a pockam do zaciatku mesiaca to by bol moj mega dlhy cyklus najdlsi som mala45dni a to by bolo toho 1veho 48dni tak ak nepride mrcha do toho 30teho tak 1veho rano cikam do poharika a testujem🙂)
no ved som myslela kontrolny 😉 mega dlhe cykly neprijimame, to musia byt 2 palicky 😀
jeej amouramour co to vidim 7tt? 😵 takze to vcera dobre dopadlo? velmi sa s tebou tesim a prajem krasne bezproblemove tehotenstvo 😉
ahojte, aj my sa uz snazime s manzelom, zatial nic, o tyzden odchadzame na dovolenku, tak snaaaad sa zadari, ked zmenime vzdch 🙂))))))) drzte mi palceky
@jankalac drzime vsetky aj na nohach
@amouramour a gratulujem prvej tehulkee nech je vsetko tak ako ma byt a nech dojdete do stastneho konca .-))dufam ze ta budem nasledovat🙂
taak uz ta prekliata mrcha prisla nevadi skusime o mesiac🙂)
@janka9898 nabuduce sa podari 😉
@amouramour gratulujem a dufam, ze teraz pojdeme vsetky za tebou 😎

no praveze je som mala este pred dvoma tyzdnami slabulinke dve ciarky a ked som skusila pred dvoma dnami tak uz do par sekund krasne dve silne...podla tabuliek by som mala byt 8mi tyzden, podla realnej velkosti to je 6 plus 1 tt..mna len metie, ze dal 4 dni na zhodnotenie ano ci nie...asi este vyskusam aj inu lekarku