icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

made
21. okt 2011

presne to tak robime,no robila v vcera a nic.

ktore
21. okt 2011

@rajeca1 key mas dostat?

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 Verím ti, ale musíš to prekonať.

made
21. okt 2011

to mi je luto ja som aj plakala ked som dostala po prvom mesiaci snazenia krami take sklamanie

ktore
21. okt 2011

@made no mozno si nemala ovulaciu.merala si si teplotu rano v posve?

dajaja
21. okt 2011

@monika837 ahoj. aj ja mam presne 13 dni do mrsky.. tak budeme cakat a testovat spolu, oki? 🙂

made
21. okt 2011

nie toto som este nerobila len som o tom pocula vraj sa to da aj teplomerom,len ako ho mam vydenzifikovat aby som nieco nedostala

rajeca1
21. okt 2011

@ktore no vcera som mala dostat, len u mna je to dost zlozite,lebo nemavam pravidelnu menstruaciu,takze sa tazko vypocitaju plodne dni,ale hadam niekedy sa podari 🙂

rajeca1
21. okt 2011

baby kedy je dobre si urobit test,ked kolko meska menzes? aj u takych,co mavaju nepravidelny

ktore
21. okt 2011

@made my uz skusame asi rok a dceru som ostala po 7 rokoch.a to kazdy mesiac teploty merat a po doktoroch,a lieky brat a cysty a kadeco mozne.velmi zriedka sa stane ze to vyjde na prvy krat.nebud sklamana,aj my to skusame a ked nie tak sa ide dalej.si mladucka mozno vnovembri to pride.

mimi1111
21. okt 2011

@lenka112 prekonam uvidis som silna verim tomu

made
21. okt 2011

@ktore no ved jasne .dik za radi povzbudilo a mozno o mesiec budem na stranku fotit testiky skolajnicami 😅 😅 😅 a ti tiez.

ktore
21. okt 2011

@made neboj ak mas teplomer tak ho umy teplou vodou a mydlom.a priprav si ho vedla postele a rano ked otvoris očka tak sa nepostav ale daj si ho hned tam na takych 5 minut.teplota by ti uz mala klesat ak si neni tehotna.ak si tehotna teplota bude nejak oklo 36.9 alebo viac

ktore
21. okt 2011

@rajeca1 a ako mavas nepavidelny?test ukaze niekomu ja ked meska jeden den

monika837
21. okt 2011

@dajaja ahoj, jasne, dufam ze nam obidvom vidu tento mesiac // 😵

ktore
21. okt 2011

@made to dufam ze budu kolajnice a riadne...

lenka112
21. okt 2011

@mimi1111 Táto reč sa mi páči, aj ja si to opakujem neustále.

ktore
21. okt 2011

@made teda ak si tehotna tak sa teplota drzi hore stale ak niesi tak pred menzesom klesne

monika2712
21. okt 2011

caute baby, ja uz som doma z prace, strasne som ale unavena, vy ste tu toho zas popisali za tych par hodin. tak mamatest zatial nachystany v kupelke.. pockam pekne do nedele, mozno aj pondelka.. inak prsia sa mi opat troska zvacsili oproti ranu..

made
21. okt 2011

ved uvidime,musim umit riad tak zatial babenky pa

ktore
21. okt 2011

@monika2712 ja sa na prsia nespolieham lebo tie ma bolia aj pred kramami...a vseliako.na to sa nemozem spolahnut.citim ze je s nimi nieco ale neni to nic vyrazne.akurat dnes ma zacalo pichat v brusku

blackswan75
21. okt 2011

ahojte babule, dnes som mala rocnu preventivku, a hned som dokimu oznamila ze mam 31DC a 6 pozit testov 😀 😀 😀 prekvapene na mna pozrel a zahlasil to ste po tom druhom tomu nemohla uverit?? 😀 😀 😀 😀 ja na to ze hej a kedze boli nakupene tak som sledovala ako silnie ciarocka, na sone este nic nevidel lebo je to moc skoro, ze to vidno najskor 38DC tak ma objednal o 2 tyzdne na odbery a po sone mala by byt uz aj vidiet srdiecko , mi da knizocku 😉 😉 ale podla vysetrenia povedal, ze mam tehotensky krcok a maternica sa zvacsila 🙂 🙂 takze o 2 tyzdne vam sem hodim aj foteckuuu.. a bazalku si uz merat nemusim, lebo tehulka som a nemam sa tym rozptylovat 😀

ktore
21. okt 2011

@rajeca1 test si mozes urobit hned.ale nevies kedy si mala plodny den?a kolko dnovy mas cyklus?napis nam trosku viac

ktore
21. okt 2011

@blackswan75 jejej tak potom v ktorom tyzdni si ked nebolo fazulku este vidno?

blackswan75
21. okt 2011

podla menzesu som zaciatok 5 tyzdna.. ale to je este moooc malinkatee a srdiecko zacina byt az na konci 6 tyzdna

monika2712
21. okt 2011

@ktore no ved ani ja na ne nespolieham len som to spozorovala ako som sa teraz prezliekala... ja pocitujem ale nehoraznu unavu uz niekolko dni.. do toho to dnesne grganie.. no som zvedava co bude zajtra, jak sa budem citit...
no nic, idem skusit pospat, lebo aj hlava ma nejak pobolieva 😒

barborka1446
21. okt 2011

@blackswan75 to asi sama nezistim ci mam tehotensky krcok ze ? 😀 😀

dajaja
21. okt 2011

@monika837 aj ja velmi dufam, ze nam to obom tento mesiac vyjde.. bohuzial my sme moc nevyuzili ovulaciu ☹ sledovala som si hlien, ale akurat cez plodne dni sme nemali na seba cas.. Posnazili sme sa len 2 dni pred ovu, tak dufam, ze to stacilo..

ktore
21. okt 2011

@monika2712 mne sa pichanie zacalo dnes a aka som len stastna ze aspon volaco.

monika2712
21. okt 2011

@dajaja to bud rada ze aspon dva dni pred ovu sa vam podarilo.. nam sa podarilo iba 4 alebo 3 dni pred ovu, neviem uplne presne kedy bola, a aj tak si robim nadeje ze to vyslo 😀 takze dva dni.. uplna pohodka, ak su zdatni plavci tak vydrzali neboj..