Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
to mi je luto ja som aj plakala ked som dostala po prvom mesiaci snazenia krami take sklamanie
nie toto som este nerobila len som o tom pocula vraj sa to da aj teplomerom,len ako ho mam vydenzifikovat aby som nieco nedostala
baby kedy je dobre si urobit test,ked kolko meska menzes? aj u takych,co mavaju nepravidelny
@made my uz skusame asi rok a dceru som ostala po 7 rokoch.a to kazdy mesiac teploty merat a po doktoroch,a lieky brat a cysty a kadeco mozne.velmi zriedka sa stane ze to vyjde na prvy krat.nebud sklamana,aj my to skusame a ked nie tak sa ide dalej.si mladucka mozno vnovembri to pride.
caute baby, ja uz som doma z prace, strasne som ale unavena, vy ste tu toho zas popisali za tych par hodin. tak mamatest zatial nachystany v kupelke.. pockam pekne do nedele, mozno aj pondelka.. inak prsia sa mi opat troska zvacsili oproti ranu..
ved uvidime,musim umit riad tak zatial babenky pa
@monika2712 ja sa na prsia nespolieham lebo tie ma bolia aj pred kramami...a vseliako.na to sa nemozem spolahnut.citim ze je s nimi nieco ale neni to nic vyrazne.akurat dnes ma zacalo pichat v brusku
ahojte babule, dnes som mala rocnu preventivku, a hned som dokimu oznamila ze mam 31DC a 6 pozit testov 😀 😀 😀 prekvapene na mna pozrel a zahlasil to ste po tom druhom tomu nemohla uverit?? 😀 😀 😀 😀 ja na to ze hej a kedze boli nakupene tak som sledovala ako silnie ciarocka, na sone este nic nevidel lebo je to moc skoro, ze to vidno najskor 38DC tak ma objednal o 2 tyzdne na odbery a po sone mala by byt uz aj vidiet srdiecko , mi da knizocku 😉 😉 ale podla vysetrenia povedal, ze mam tehotensky krcok a maternica sa zvacsila 🙂 🙂 takze o 2 tyzdne vam sem hodim aj foteckuuu.. a bazalku si uz merat nemusim, lebo tehulka som a nemam sa tym rozptylovat 😀
@blackswan75 jejej tak potom v ktorom tyzdni si ked nebolo fazulku este vidno?
podla menzesu som zaciatok 5 tyzdna.. ale to je este moooc malinkatee a srdiecko zacina byt az na konci 6 tyzdna
@ktore no ved ani ja na ne nespolieham len som to spozorovala ako som sa teraz prezliekala... ja pocitujem ale nehoraznu unavu uz niekolko dni.. do toho to dnesne grganie.. no som zvedava co bude zajtra, jak sa budem citit...
no nic, idem skusit pospat, lebo aj hlava ma nejak pobolieva 😒
@blackswan75 to asi sama nezistim ci mam tehotensky krcok ze ? 😀 😀
@monika2712 mne sa pichanie zacalo dnes a aka som len stastna ze aspon volaco.
@dajaja to bud rada ze aspon dva dni pred ovu sa vam podarilo.. nam sa podarilo iba 4 alebo 3 dni pred ovu, neviem uplne presne kedy bola, a aj tak si robim nadeje ze to vyslo 😀 takze dva dni.. uplna pohodka, ak su zdatni plavci tak vydrzali neboj..

presne to tak robime,no robila v vcera a nic.