Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@blackswan75 nestresuj sa uvidis bude vsetko v poriadku 🙂 dotehulkujes do konca a hotovo 🙂 uzivaj si tie krasne chvile 😉 a ked ti aj lekar povwedal ze je to tehu tak si myslim ze mas dovod na pozitivne myslenie 😉
@blackswan75 zasla som si na tvoj profil pozriet si este raz tie testiky a co nevidim; 249 dni do porodu 😉 mas tak dlhy "meter" na odstrihavanie 😀
@chelonka ja mam len strednu skolu ale zato viem 3podstatne a 1nepodstatny jazyk plus slovencinu a je mi to vies co platne i tak pracu nemam 😒 a nemam prax- akurat tak ako telefonistka a skladnicka- co mi je na nic.. cize to je v dnesnej dobe uuplne jedno co mas.. oni chcu vsade 25rocnu zensku s dospelymi detmi, 20rokmi praxe, 5jazykmi, bez inych zavazkov a schopnu vliezt do postele s kazdym 😝 inak sa dobra praca ani neda najst..
a ako vidim testik uz asi ani nemusis hladat pracu 🙂 gratulujem 😵
Aaa ja utekam od vas na dnesok- aspon kym nedorazi mrcha, lebo ma asi chytia depky z mrchy,testov atd 😔 Som sama domenka tak si idem navarit puding pustit film a nevyleziem do pondelka z postele.
Krasny vikend prajem 😉
@blackswan75 tak papa akrasny vikend tehulka nasa 🙂
ahojte, co je tu noveho ? 😵 😵
@blackswan75 presne, hlavne nech je zdrave 😉 to by si ten tvoj King hovoril, este vacsi King, keby sa mu konecne podaril syn 😀 😀 😀
ahojte baby, tak sa opat hlasim, dnes je mi horsie ako vcera, opat od rana grgam, k tomu je mi aj celkom zle od zaludku, taky zaludok na vode akoby, boli sme autom prec a teda nebolo mi vsetko jedno v aute, par krat som mala pocit ze ma napne... k tomu ma aj poobede zacalo pobolievat ci pichat v podbrusku... no som fakt zvedava co sa z tohoto vykluje 😀
@katkav len tak mimochodom hlasim, ze uz druhy den bez femibionu, vysledok: vcera este velmi tmavy az cierny vytok a vela, dneska rano svetlohnedy vytok a teraz poobede zatial ziadny 🙂
ovulku som pravdepodobne presvihla a mozno ani nebola, pri tych vytokoch som si nevsimla ziaden priesvitny, natahovaci a som uz 14 DC! ale tento mesiac sa potesim uz aj tomu ked sa mi vrati moj pekny, pravidelny cyklus bez bolesti a komplikacii 🙂
@monika2712 no baby nie je to zvlastne? 😀 opisujes ako ti je zle a potom na konci prispevku obrovsky usmev od ucha k uchu 😀 to len tehotna zena sa moze tesit z toho, ze sa citi mizerne 😀
@orchis hej to je pravda.. ani mi to netrklo.. ale ja sa len bavim na tom, ze co vsetko mi je a nakoniec to mozno bude PMS 🙂 tak to beriem s rezervou, nechcem byt zbytocne sklamana.. mamatest stale nepouzity, pockam asi do pondelka, nech som aspon 25 DC.
@monika2712 😉
Caute baby, ozyvam sa po dlhsej dobe...chodim to tu zmapovat co sa deje ale vacsinou si nechavam cas na pisanie, kedze este nie je velmi o com...sme iba 10 dni po prvom pokusani sa 🙂 no a dnes by som prisahala ze som mala ovulaciu, podobne priznaky (neskutocne bolesti brucha, nafuknust, bolest v chrbte) ako pri prichadzani menzesu..urobila som si Rapid Clear ovulacny test a nic...mate s tymito testami skusenosti? Su na trhu lepsie...prichadzaju tie priznaky prave v case ked sa uvolnujde vajicko..moc som neni zbehla este v tejto tematike, tak dakujem za akukolvek radu..krasny vikend inak
@monika2712
@orchis mna nenormalne bolia krize, a o prsiach ani nevravim a tu nevolnost som asi zarikla. Lebo uz mam zaludok ako na vode, huraaaa konecne tehu ptiznaky 😉
@blackswan75 tak to ma byt! 😅 ved ked uz tehulka tak so vsetkym co k tomu patri 😀 tak si vychutnaj aj tie nevolnosti moja 😉 ved tak aspon vies, ze je vsetko v poriadku, nie 😉
@katuch30 ahoj, ja som tieto ovulacne testy vyskusala prvy krat tento mesiac, a teda z piatich mi vysiel iba jeden pozitivny, teda iba v jeden den z piatich, ale mne prave vysiel pozitivny presne v ten den ked som mala najvacsie bolesti v podbrusku a krizoch, ale to moze byt dost individualne, skusala si testovat aj predchadzajuce dni? lebo mozno dnes ti uz nemusel vyjst pozitvny, alebo vyjde zajtra, ktory den DC si a aky mas cyklus? pises ze ste 10 dni po prvom pokusani sa?? tomu nerozumiem, ak mas teraz ovulaciu, tak 10 dni pred je prilis skoro..
Ahojteeeeee spolucakatelky.
Tak ja dnes 29 DC, MS som mala dostat az zajtra. Rano som si robila druhy test a ciarka je malinko silnejsia 😵 😵 😵 . Dalsi spravim v pondelok rano. Priznaky mam vselijake, teda aspon si myslim, ze su to priznaky.
Citim stale podbrusko, nie je to bolest, skor len citim, ze ho mam 🙂 a obcas nejaky krc akokeby. Bolia ma krize, stale mam vytok, unavena som, ale to ja vzdy 😀 a mam nafuknute brusko. Zle mi nebyva na vracanie, ale byva mi tazko po jedle, takze mam skor nechut na jedlo ako zravost. Vcerajsia oslava mi dala dost zabrat, tazko sa vysvetluje na oslave, ked nechcete pit alkohol. Soferovanie je jedine ospravedlnenie, inak by na mna urcite tlacili. Ma to stve, ze ludia su taki blbi a ked nepijes, maju milion otazok, ze precooooo??? Odchadzala som po polnoci doooost unavena. Neviem ako prezijem prvy trimester, ked nechcem kazdemu vesat na nos, ze som tehotna, asi mi budu dochadzat vyhovorky na oslavach 😠
Baby nechapem to, ako vam mohli vyjst dve ciarky a potom menzes.... to mi je luto... Dufam, ze u mna sa udrzi. Este budem testovat zopar krat a ak nedostanem MS, tak o tyzden idem k lekarovi. Ja este predychavam sok stale a myslim na to 24 hod. denne.
@yasmin0001 no tie otazky su pekne otravne, ja som zakazala svokre sa vypytovat, ci uz sme tehu, som jej povedala, ze ked to uzname za vhodne vtedy to povieme ostatnym.. lebo posledne ked sme boli tehu tak tiez som odmietla poharik a ona hned vyhrkla, ci som tehotna, a to som bola len 6 tt este sme ani nevideli srdiecko a nakoniec sme potratili, .. no uz mi bolo blbe jej klamat, ked sa tak na rovinu spytala.. ale snad si da pozor a nebude zbytocne vyzvedavat.. drzim ti palce nech to vyjde.. ja uz mam sice vsetky mozne priznaky, ale furt to beriem s rezervou..
@monika2712 Monika, dakujem za odpoved...no pokusim sa to vysvetlit...prestala som brat antikoncepciu iba tento mesiac, 5.10. bol prvy den mrchy, od 11.10. sa pokusame (pravidelne asi kazdy druhy den). Takze neviem aky mam cyklus ☹ Vcera som si tiez robila ovul.test a vysli mi dve ciarky ale neviem ci boli na 100% rovnake...z dialky ano, ked som to studovala z blizka tak trochu ani nie 🙂 a dnes cely den bolest v krizach, podbrusku...katastrofa...tak neviem ci ovulka alebo co sa deje 🙂 Ale ovul.test dnes vysiel negativne, iba 1 ciarka....
@katuch30 OK chapem, ja som pred rokom vysadila HAK po 8 rokoch, takze zhruba ti opisem co sa dialo, po 8mich rokoch vlastne doslo prvy krat k ovulacii, takze som mala tak silne bolesti, ze som si jeden dva dni ani sadnut nemohla bez toho aby ma tam nepichlo, a plus bolesti podbruska skoro tyzden, to som mala niekolko dalsich mesiacov ppocas ovulky, takze tie bolesti tvoje budu pravdepodobne ovulka, ale ak ti vcera vysiel pozitivny, mali by byt priblizne rovnakej farby tie ciarky, pripadne ta testovacia tmavsia, tak ovulka je dnes pripadne zajtra.. u mna to bolo tiez tak, ze v stredu bol pozitivny, tj ze najneskor do 48 hodin dojde k uvolneniu vajicka.. cize dnes, zajtra pozajtra by ste sa mali snazit.. skus este testnut zajtra a pozajtra ak mas tolko testov a uvidis.. ak uz ani jeden nebude pozitivny, tak asi plati ten vcerajsi.. ale kedze si tesne po vysadeni, cyklus a ovulka ti este len nabieha a nemusi to byt uplne v poriadku este tento mesiac.
@yasmin0001 tak moja, to ja keby ze som na tvojom miesta tak sa testujem min 3krat za den 😀 a aj tak by som tomu nemohla uverit 😀 tak len predychavaj, ale nech si pritom poriadne vyskerena, pekne od ucha k uchu 😀 juuuuj to mas dobre 🙂
baby zavidim vam tie //, ale len v dobrom 😉
a nemozes sa pred ostatnymi vyhovorit na nejake antibiotika? trosku zaklamat?
@orchis z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze hlien prve mesiace po HAK je uplne divny, neda sa podla neho velmi riadit.. samozrejme moze to byt individualne, ale telu fakt trva kym zacne normalne fungovat bez HAK, takze ano da sa aj hlienom riadit, ak nesibe hormonom ako sibalo tym mojim ..
@orchis uz som nad tym rozmyslala, ze co budu dalsie vyhovorky. Tri mesiace je dlha doba, potrebujem ich viac 🙂. Medzi vyhovorkami mam aj tie antibiotika 😀. Ale asi budem teraz od oslavy k oslave sofer, aby som nemusela pit a nikto nemal tendencie ma nabadat.
@monika2712 je mi luto ako to u vas dopadlo. Ved prave, este nas caka dlha cesta k zdravemu babatku, ale snazim sa take veci si nepripustat a vobec nemyslim na zle. A hovorim si, ze ak by mal byt ten plod nejako poskodeny, nech radsej odide v tych prvych tyzdnoch... priroda dufam vie, co robi ☹ .
A presne ako si to hovorila s tou svokrou. Ked uz sa niekto priamo opyta, ci si tehu, tazko sa z toho uz vykruca, treba to zahrat nejako do autu. Povedat, ze "Vies co? Po vcerajsku ani neviem." 😅 To snad odrovna kazdeho a uz sa nebude vypytovat. Aj ked pre svokru neviem ci je to vhodna odpoved 🤐. Ale pre moju hej, ja mam fajn svokru.
@yasmin0001 no ja som to uz mojej vysvetlila. takze snad da pokoj a pocka si kym im to sami povieme, ja som jej povedala, ze skor ako v tretom mesiaci nech to necaka.. naozaj u nas je vsetko mozne, moze sa nam zopakovat to co sa stalo prvy krat, a nechcem aby mali zase nadej a tesili sa.. staci ze sa budeme stresovat my, nemusia sa aj oni..
inak ja nemam vobec ten husty hlien co vraj byva v tehu... tak neviem ci je to nutne ho mat, alebo ci aj tak mozem yt tehu... mam sice ostatne priznaky, ale kto vie ci to su naozaj tehotenske..

@blackswan75 neboj, urcite pekne dotehulkujes 😉 aj ja som citala, ze by sa malo testovat az ked mrcha vynecha, lebo aj ked ma baba pred vynechanim mrchy pozitivny test, casto dodatocne moze dojst aj k samovolnemu potratu v obdobi ocakavanej mrchy, ale teba sa to uz vobec netyka 😉 to o 2 tyzdne by uz aj srdiecko malo byt, nie?
uzivaj si to 🙂