Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
Daj fotky : -), nech sa pozrieme čo ti vyšlo🙂.
@monika2712 nemaj dilemu vsetko bude tak ako ma byt 🙂 ak maju byt dve ciarky tak budu 😉 a oddychni si aj to treba niekedy🙂
@barborka1446 gratulujeem! 😵 tfuj tfuj aby som nezakrikla vsetko dobre prajem a krasne tehulkovanie 🙂 po takychto testikoch pochybujem ze mrcha dojde 🙂
a pripajam tiichucku zavist 😔
@barborka1446 no uzasne kolajnice!!! krasa.. nech tam pekne ostanu..
@jasin dakujem, ved oddychujem.. dnes nie som schopna nicoho a to nam treba barak upratat :( ale manzel chory, ja unavena.. hruza..
@jasin dufam aj ja, ze uz nedojde ziadna mrska 😠 a tfuj tfuj posielam spat aj s tehotenskymi bacilikmi 😎 tak chytaj 😵 a dakujem 🙂
@monika2712 dakujem moni, aj tebe posielam tfuj tfuj a cakam na tvoj zajtrajsi testik 😉
@barborka1446 dakujem snad budu // 😉
@monika2712 barak nema nohy neutecie 😉 u nas je tiez malokedy upratane a keby niekto chcel prist tak mame preistotu vymontovany zvoncek takze neporiadok sa da prezit 😉
@barborka1446 po takychto // pochybujem. bo by uz nebola mrska ale riadna mrcha 😒 chyttaaam a dakujeeem 😵
Inak mam depky z mojej mrchy- teda zo seba skor.. v robote v kalendari mam jeden datum poznaceny, doma druhy a na nete ten co v robote 😠 teraz neviem ktory plati.. cize som bud 24DC alebo 29DC - podla dvoch kalendarov 29DC- ale mrcha nikde 😔 a vcerajsi testik ako sneh 😒 Som zvedava kedy sa u mna pani "dokonala" uraci prist..
@barborka1446
GRATULUJEM : -))
@barborka1446 gratulujem 🙂 myslim, ze tam uz niet pochyb 😉 🙂
ahojte baby tak ja len na skok lebo ideme na navstevu som taka dojedena vcera zabijcka a zajtra zas.-)) mnaaam
@barborka1446 neboj moja. Aj mna pobolieva stale podbrusko, ale to je normalne. Mne ma tiez dnes dorazit mrcha, ale uz ju ani necakam. Treti test bude zajtra rano.
Dam vam sem zase fotku, ale neviem ako to robite, ze vam to ide odfotit. Ked dam blesk, fotka je uplne biela a bez blesku je rozmazana.
Je to test zo vcera.
@barborka1446 tvoja ciarka je oooovela silnejsia ako moja. Nemas sa coho bat.
@monika2712 na teba som uplne zvedava, lebo podla toho co pises, to vyzera nadejne 😀
@monika2712
@ktore ahojte babulky,ja som neodolala a mamatest ostal sneho biely,takze testujem az na 13 DPO a to vo stvrtok ak dovtedy nepride mrska,budem sledovat len teplotku a ak zacne klesat,tak testovat ani nebudem a aaaaaaaaaaa musim sa polepsit v trpezlivosti,
@barborka1446 no moja,to su tak kraaaaaasne kolajnicky,mrska nepride urcite nie
@yasmin0001 jej grtaulujem aj tebe,aj tam su pekne kolajnicky
Mam z vas radost babulky
@yasmin0001 eeeejha, pekne testiky 😎 a ake mas este priznaky ? 🙂 lebo ja fakt okrem staleho cikania, staleho pobolievania v podbrusku, vyrazok na tvari a casteho pitia vody nemam nic 😎 😀 ani s prsiami sa nic nedeje, ani negrcam, ani nemam nechut do jedla .. 😀
@esmemia dakujem pekne a velmi silno ti drzim labky 😵 alebo mozno uz drzime 😉 urcite to vyjde 😝
@barborka1446 drzite moja,dakujem
@esmemia ved vydrž...neboj a preco testujes este pred mrchou, ved testy by sa mali robit, ked ti meskáá mrcha...tak mozno tam este budu // 🙂
@esmemia no tak ked mas ty snehobiely dneska, tak to by som asi aj ja mala.. no nic, zajtrajsok sa blizi, tak sa nechame prekvapit.. dnes sa mi uz tak negrga, ale brusko stale citim, ani zle mi uz tak velmi nie je, len prsia pobolievaju, baby ja som taka zvedava co z tohto bude..
rano vstavam uz okolo 6tej, takze budem to vediet velmi skoro, resp.nevediet, potom utekam do malaciek a na kompe budem az okolo 9.30, tak sa vam potom ozvem.
@blackswan75 jednoznacne!! super.. uz by som aj ja chcela take vidiet 🙂
@monika2712 monicka mne lekaz povedal ze nemam uz merat bazalku, ale dnes som neodolala a mala som 37,2 takze pravdepodone aj ta tvoja teplota bude tehu 😉 😉
@blackswan75 to sa absolutne neni coho bat 🙂 gratulujeeeem
@esmemia ahojko.noooo este sa neobavaj nahorsieho.ver tomu ze sA UKAZU DVE CIARKY.uvidis.ja nic moja ato som uz 26 den cyklu.ja som sa uz pripravila na cervenu.teplota len rovnaka 36.8 ty mas velku nadej ze tam nieco je.NEBUD HNED PO PRVOM TESTE SMUTNA!!!!TO NIE.malo sklamana ano ale ved mysli na to ze to tam urcite je a ukaze sa mozno uz o dva dni moja zlata.ja nemam ziadne priznaky,vobec nicove nic.iba tie prsia ma boleli dnes uz riadne a takto ma bolia vzdy par dni pred cervenou.

@jasin
ďakujem za povzbudenie, si zlatá.