Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 no vies ze take som nieco citila,vlastne pocitil to moj manzel este minule.uplne hore bolo daco take akoby spicate tvrde taky maly stuplik az som sa naplasila co to tam je za vyrastok.teraz tam nemam nic.
@yasmin0001 No yasminka sme na tom podobne, ja som tiez necakala, ze sa nam to podari na prvy sup 😀 😎 Len by som uz rada zacitila prsia nejako aby som si to uz nejako vsugerovala, ze ano je to tak .. 😎 Tak ja to mam jasne, kedze som v zahranici, ze najskor sa k doktorovi dostanem okolo 8-10 tt v novembri 🙂 Tiez vsetok cas venujem internetovaniu a zistovaniu co jest, co nejest, aka je zakladna vybava dietata a podobne veci 😎 Cize ta chapem .. 🙂 Ved si potom mozme pisat sukromne 😀 A tiez na to myslim v jednom kuse 😎 Uz sa niekedy aj rozpravam sama so sebou, ze : co si dame na veceru ? 😀
@monika2712 aj mne je trapne a zo zaciatku som len citala,ale potom ma to dostalo.ved ako to mam zo seba dostat?mozem pisat kolko chcem ved kazdej z nas ide len o to jedno.nehanbim sa.nepozname sa a zato je to uplne ine.tuto u mna v okli ani nikto nevie ze sa snazim otehotneniet.uz poznam ako by to rozniesli a najde sa aj vela neprajnikov.takto je to ovela lepsie pre mna.
@ktore no to by mohlo byt ono, po ovulke by mal ist dole a ztvrdnut.. co sa deje uz dalej netusim.. o tom sa nejak nepise.. len o tom, ze ked prebehla ovulka tak by mal byt nizko a uzavrety a tvrdsi..
budem musiet castejsie pozerat.
aha tak ja to nemam takze fakt pridu kramycky.ja to mam makke.co ja viem asi pozrem este raz
@ktore no to nemusi uz nic znamenat, on sa po ovulke zmeni ale potom uz neviem... ja ho mam tiez kazdy den iny uz teraz..
@monika2712 a ktovie kde je
@esmemia
@monika2712 skoda ze nemas nejaky negativni test,na tych testoch ak sa pozriem z niktorej strany je vidiet kde by mala ist ciara.na prvy pohlad je tosnehobiele ale ked naklonis tak vidis taky tien kde ma byt ciarka
@ktore ten tien je vraj vidiet na kazdom teste co som pocula..
zato lebo som to videla aj ja na kazdom co som robila.to mozno ako sa namoci
@ktore hej to je tam nejak predznacene..
rano ma velmi boleli prsia a teraz uz nie,len trochu.
@monika2712 vie muzi to prezivaju su daleko citlivejsi ako sa zda... vedia to len pekne skryvat.. ano stve ho to, prave preto ze mozno chce byt toho sucastou, mozno chce aby si sa sni o to podelila,,, ano baby tu su uzasne,, a name kopec skusenosti, ja som a prvu dcerku cakala 5 rokov a teraz sa na druhy cyklus podarilo babo,,, ale nijaka ta nepozna tak ako tvoj manzel,, neoberaj ho o to aby si sa s nim podelila aj o bolest a pocity, obavy ktore prezivas.. verim ze to citi rovnako,,, muzske srdce je ovela viac zranitelne ako si myslime, ver mi...
@barborka1446 @yasmin0001 babulky tehulky ziadne obavy pekne dotehulkujeme do uspesneho konca
@blackswan75 jasne chapem, ale ved ja mu vsetko hovorim, aj som sa ho dnes rano pytala, ci sa mam ist testovat a on ze nie, az zajtra, nech mame istotu.. vie aj o mojich obavach aj o bolestiach atd, v noci sa na to zobudil ako ma chytil ten krc a rano mi povedal, ze kazda moja bolest ho znepokojuje. bojii sa tiez aby sa zas nestalo nieco zle, lebo nas prvy potrat ho tiez velmi bolel ☹
@monika2712 je krasne ak takto spolu vsetko zdielate... ver ze sa to podari,,,, len tomu musis verit.... nesmies pochybovat......
@blackswan75 vies ja mam za sebou najhorsi rok svojho zivota, tak sa len velmi tazko veri, ze uz bude dobre, ze zle som si uz vycerpala... tazko sa na veci pozera pozitivne, potom co som si vytrpela dlhe roky....
@monika2712 ahojcek.tak ako postupujes?co nove u teba?
@ktore ahoj, no mam vselijake priznaky, zajtra rano testujem.. dnes mi je trochu lepsie co sa tyka zaludku ako mi bolo vcera, tak uvidime.. snad tam nieco bude na teste 🙂
@barborka1446 blahozelaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 🙂 a mrcha urcite uz nepride, mas riadne kolajnice 🙂
@blackswan75 riadne kolajnice, cize sa nemas cho bat, gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeem, dufam, ze sa coskoro aj ja pridam 😉
@monika2712 uz som zistila ako je s tym krckom.ak by som bola teho tak je tvrdy a vysoko.ak nie tak je nizko a makky pootvoreny.takze ja som to prve.
@ktore mne sa to stale meni takze nebudem sa tym nejak stresovat.. aj tak zajtra rano budem mudrejsia z testu dufam 🙂
@ktore a myslis teda ze si tehu??
@blackswan75 tu muzsku zranitelnost mozem potvrdit... moj manzel bol cely piatok a sobotu mrzuty, furt na nieco frflal... az to vcera poobede vyustilo do hadky... a nakoniec sa dozviem, ze to vsetko bolo len preto, ze ako je to mozne, ze na teste boli dve palicky, hoci slabe a teraz nic... ze som v piatok dostala cervenu... ze to je jeho vina, ze ma nemal vo stvrtok nutit ku keksikovaniu... ze to je urcite preto... proste ho to sralo, ale za mnou s tym neprisiel... ze ma nechcel este viac trapit... my sa proste musime niekedy pohadat, aby sme sa porozpravali riadne... 😅
@blackswan75
@mukesina
dakujem babule 🙂 a mukesinke drzim labky 🙂 😵 a blackswanke zas to iste, pokojne a zdrave tehotenstvo 🙂 😵
Ktore babule si robia zajtra/pozajtra testiky ? 😎 Na koho treba intenzivne mysliet ? 😉

@monika2712 no chlapi to dako neprezivaju,teda nie vsetci...ten moj sa tvari ze nic,no kebyze si tu nepiseme a nepodporujeme sa,tak by som sa asi zblaznila
Inak dosla mi kyselina listova ,tak mi v lekarni ponukla http://www.elasti-q.sk/elastiq-kyselina-listova... som zvedava,v celku za dobru cenu :D