icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

ktore
24. okt 2011

@esmemia jaj bozenko ved to je to ze nevydrzim aj ked tomu uz nadej nedavam.nic necitim ziadny vytok skor som az vyschnuta heh ale taha ma to na test,a to preto lebo vzdy este ta mala iskirka tlie ze co ak nemam priznaky aj tak este moze byt.no ale je to len taky cert vo mne co rype.ze sa este vsetko moze zmenit aj posledne dva dni.nech tam ten test nelezi len tak.ach jaj.dnes som nerobila a som hotova 😀 😀 😀 .ale aspon usetrim na druhy mesiac.

ktore
24. okt 2011

@monika2712 ako ti je dobre ze nebudes testovat.normalne ti zavidim.a to sa ani nedostanes na net?

esmemia
24. okt 2011

@ktore tak tak usetris si a mozno naozaj nepride a pouzijes ho :D

ktore
24. okt 2011

babulky moje ja uz ratam v menstruacnom kalendari kedy bude ovulka na dalsi mesiac.xi xi

monika2712
24. okt 2011

@ktore nooo asi nie, wifi na hotely je tusim platena, iba ak by bola na recepcii nejaka, tak sa propojim cez iphone.
inak dnes rano som vam sem pisala cez mobil na dialnici z malaciek 🙂 take ste boli nedockave 😀

monika2712
24. okt 2011

@ktore a test pekne necham doma, nabalim si so sebou vlozky, stuple, vsetko potrebne ak by jak na potvoru dorazila mrcha a uvidime..

esmemia
24. okt 2011

@ktore ja ratam s tym ze bue tak ako tieto posledne dva mesiace okolo toho 18 DC

ktore
24. okt 2011

a som este smutnejsia lebo ak dostanem presne MS na 14 den po ovu tak mi vyjdu plodne dni zase na stredu!!!!!!!!!!!!!!!!!!a mam velke nervi lebo neni doma manzel.!!!!juj ostala som nervozna...jaj slak...

ktore
24. okt 2011

@monika2712 no sak ako inak,,,chceme pocut co je nove a tak xi...ja vobec sa netesim na dalsi cyklus som uplne zhnusena

monika2712
24. okt 2011

@ktore neboj mozno ti budu zrovna meskat a mozno aj ovulka pride inak.. inak mne tiez vysli plodne dni v strede tyzdna a to manzel je do deviatej prec v stredu zrovna.. a dalsi mesiac.. no zatial si netrufam povedat kedy budu plodne dni, kedze netusim kedy a ci dorazi cervena..

esmemia
24. okt 2011

@ktore no moja a nebude sa vam dat tak den pred ovu,alebo aspon dva a den po ovu ?

mima1983
24. okt 2011

@esmemia a pocity ake? pretoze ja som bola priam stotoznená s tym v sobotu ze v nedelu urcite mrcha dojde a to iste vcera vecer, ked som isla spat, uplne som mala taky pocit ze dnes rano sa zobudim a cervena vlna, a nic :-/ furt len to mini spinenie, tak ja neviem..... tak este dnes pockam a zajtra rano si urobim test...

monika2712
24. okt 2011

@ktore neboj dobre bude! treba sa tesit na dalsie snazenie sa! 🙂 my sme napr od plodnych dni nic.. lebo drahy bol minuly tyzden do deviatej v praci kazdy den, ja som bola dost unavena.. a teda trosku sa aj obavam sexovat v takom rannom stadiu tehotenstva ak nahodou..??? nemoze to nejak ublizit, vyvolat krvacanie alebo nieco?

esmemia
24. okt 2011

@mima1983 no od vcera mi je fajn,este som mala vcera zahu a grganie a dnes mi uz nic okrem pobolievania podbruska,jemneho vytoku nic nie je ,tak aj zapch atrosku povolila :D ale cely vikend bol vesely,tak uvidime,naduvalo ma a nevedela s prepacenim ci si mam skor ulavit pjudkom ci grgnutim a dnes tak ako pisem,len to podbrusko a uz sa necham prekvapit,mozno si ja lahnem vecer a rano vstanem a MS uz bude na navsteve
Nooo tak zajtra som zvedava na vysledok testiku

monika2712
24. okt 2011

@esmemia no podobny vikend sme mali tusim 😀 ja grgam uz 4 dni.. v sobotu mi bolo dost zle od zaludku, vcera uz troska lepsie, dnes len velmi skoro rano, teraz uz OK a sem tam ma pobolieva podbrusku..

esmemia
24. okt 2011

@monika2712 ja ked som bola 1x tehu tak mi doktorka povedala,ze so sexikom mame tak opatrnejsie,aby nedoslo k uvolneniu plodu ,tak my sme pockali do tretieho mesiaca a vtedy sme sa milovlai po dlhsej dobe ale tak neznejsie a potom po troch mesiacoch vzdy ked bola chut 😉

mima1983
24. okt 2011

@esmemia a ty kedy budes testovat? inak tie plyny, naduvanie atd atd, to moze byt vsetko prejav tehu.... aj zapcha... a ja som nebola na velkej od soboty, vcera a dnes nic, a to chodim pravidlne kazde rano... :-/

ktore
24. okt 2011

@esmemia no ked mi vyjde ovu na stredu tak to mozem zabalit,jedine ak bude nejaky apostol bdiet nad spermiou aby vydrzala od nedele do stredy alebo aby vajicko vydrzalo od stredy do piatka dalsi pridel...je to tazke ked je to v stredu.keby tak pondelok utorok a piatok sobota nedela to bybolo nadejnejsie.mohla by som dostat dnes ci zajtra alebo nech mi radsej meskaju tie tri dni.tak a teraz som si naordinovala dalsi cyklus.to by bolo co?

esmemia
24. okt 2011

@monika2712 no priznakov mame az az,viac nez treba uz len tie vysledky aby boli dobre

ktore
24. okt 2011

@mima1983 v prvom teho som spinila asi dobrych 5 dni a test bol dobra hruba ciara

esmemia
24. okt 2011

@mima1983 no ja budem najblizsie testovat az ked mi bude cervena meskat,skor uz nie,takze tie 2-3 dni musim este vydrzat ci pride a ak nie,tak pockam az do nedele a testnem :D
no tak aj u teba ot je nadejne
@ktore pekny cyklus si si naordinovala :D,etse ti tam chyba zaver,ze budu 2 //

monika2712
24. okt 2011

@esmemia no uz som citala vselico tu na konovi, ze baby mali vselijake mozne priznaky a nakoniec nic.. tak si nerobim moc nadej..

ktore
24. okt 2011

@monika2712 no aj podla mna nesexuj teraz.je to najrizikovejsie obdobie

monika2712
24. okt 2011

@ktore diky za radu.. len ma stve, ze teraz neviem ci som alebo nie, a ked nie a pride cervena, tak zas abstinencia dalsi min.tyzden :(

ktore
24. okt 2011

@esmemia xi xi sak to sa bojim robit uz nadeje na dve ciarky.ja by som nevydrzala tolko cakat ne testovanie ako ty.zavidim ti aku mas trpezlivost.kto vie o kolko dni po uhniezdeni sa ukaze pozitivny test.

ktore
24. okt 2011

@monika2712 no sak da sa aj inak pomoct jeden druhemu...no nie?

ktore
24. okt 2011

@mima1983 a ty kedy chces testovat ?

mima1983
24. okt 2011

@ktore zajtra rano..... ked sa to dnes nespustí

anastacia242
24. okt 2011

@ktore
@monika2712 a sak tak može sexovať nie, len žiadne divočiny, ale len take milovanie romantikuš 😉 či fakt vobec?? 😒

mima1983
24. okt 2011

@anastacia242 my sme mali sex aj tri dni pred mrchou ktora mala dojst a este akosi nic - to bolo vo štvrtok.... ale ziadna divocina, a tiez eventualne keby som otehotnela cez ovu, tak tie tri dni pre mrchou som si nemohla ublizit??? ale myslim ze ne....