Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ahojte, môžem sa pridať aj ja? tiež sa už snažíme pár mesiacov, ale dúfam, že leto nám dopraje 😉
@lienkalienocka vitaj medzi nami 🙂
Baby tak s dvojtýždňovým meškaním som dostala mrchu.. a už som sa aj tešila a dúfala. No a teraz sa mi to vrátilo niekoľkonásobne také bolesti pri M som ešte nezažila. Nevadí, ideme znova skúšať a dúfam teraz trafíme do toho rozhádzaného cyklu. ;)
@sjuzan77
no presne to pocasie je na prd ani sa mi nic nechce vuaa iba spinkat 🙂 mali sme tu navstevu tak az teraz vas citam takze gratulujem ti k uspesnemu zacatiu snazilkovania🙂
@lienkalienocka a vitam novu snazilku medzi nami ja by som mala mat kazdu chvilku ovu tak o 5dni tak uvidime.-)
Ahoj pridávam sa aj do vášho klubu a dúfam že sa to podarí každej jednej. 🙂
ahojte, aj ja by som sa k vam rada pridala, tiez zacneme tak o dva mesiace, vsetkym prajem krasne kolajnicky na testoch a zdrave babatka v brusku 😉 kyselinu listovu uz jem, este sa mi snad podari schudnut nejake kilo, kym sa zacneme snazit 😉
ahojte aj ja by som sa rada k vam pridala.snazit sa zacneme po lete lebo mom idem vyberat vred na maternici tak nech sa to pekne vylieci a potom sup na druhe babynko 🙂
@katkav a kys listova je na chudnutie?
@lienkalienocka Vitaj...Si tu správne🙂Po lete sa budeme hádam už všetky stretávať v inom fóre🙂
@anickamaros Vitaj🙂Kyselina listová je hlavne proti vrodeným vývojovým chybám dieťatka.Niektoré tento vitamín papáme už 3 mesiace pred plánovaným otehotnením(poniektoré aj skôr)Vrelo odporúčam🙂
@nena13 dakujem za privitanie
@anickamaros nie, kyselina listova je na to, aby babatko bolo zdravucke 😉 ale odpoved si uz dostala od neny 😉
Inak baby, menzes mam dostat az o 11 dni a uz mam PMS, hruza, jem piate cez deviate, normalne vlci hlad. Keby som nevedela, ze sme sa milovali pocas neplodnych dni, tak si asi aj myslim, ze sa nam zadarila copana 😉
@anickamaros Ahoj držím prsty nech si skoro oka hlavne nech ti vyjde všetko podľ tvojích predstáv 😉
Baby čo všetko robíte preto aby sa to rýchlo podarilo dajte nieaké typy... 🙂
@lienkalienocka Ahoj, neviem ako tebe ale niekedy mám pocit akoby tu každý každého ignoroval...Inak aj my skúšame už 2 mes.zatiaľ neúspešne ☹
@katkav No my to máme zložitejšie, manžel pracuje v cz takže sme spolu menej a zákon schválenosti vždy jak príde mám dostať alebo mám po...Pokafralo a to nám v máji meškala mi mrcha išla som na vyvolavačku a takto nám to narušilo. ☹ Predtým vždy jak došiel som mala som plodné dni no len ja som stále váhala a teraz keď som sa odhodlala je to takto. No čo už len čakať inak to neznasilňujem keď ma prísť tak príde. Ale dcérku mám narodenú v jeseni tak 2 som chcela niekedy v jary alebo lete 🙂
ďakujem za privítanie 🙂 chcem sa spýtať, či niektorá z vás užíva lutenyl? mne ho predpísal doktor na upravenie cyklu,lebo som mala dlhý a dočítala som sa, že vraj je to na oddialenie. tak teraz čakám 🙂 a inak som sa dala na cviky pani mojžišovej 🙂
@katkav
@renika1
@anickamaros vitam dalsie nase nove snazilky sa nas tu nazbieralo.-))
no dnes som mala mat ovu kexix bol aj vcera aj dnes lebo bola chut sme mali navstevu🙂) tak drahy zavelit ideme spat mlades a poctivo si plnit manzelske povinnosti🙂))
dakujem vam velmi pekne za privitanie som rada ze sa mozem podelit s niekym kto ma podobne starosti ako ja 🙂
na bud tyzden mam ist na vysetrenia ohladom toho vredu co mam na maternici tak dufam ze vsetko dopadne dobre a cim skor ho vyberu ze sa budeme snazit o babyno 😉
takze tou kys listovou nic nepokazim ok dakujem za radu.ja som pri prvom nic nebrala ani mi nic neodporucili brat tak preto som sa cudovala.
@katkav aj ja mam taku mensiu nadvahu nik by to nepovedal no mam ale mne to nevadi ja som rada ze je moj syn zdravy a nic mu nechyba aj ked som pribrala 22 kg nevadi mi to 🙂
a inak baby je tu niekto aj z okolia Popradu? 😕
ahojte, možem sa pridať? my sme sa už začali snažiť...pred týždnommože to ešte byť???? 😵

@sjuzan77 no veru, jedine ak tak 😉 leto už asi bolo tých pár teplých dní v máji a teraz sa treba pripraviť na zimu 🙂