icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

oktavia
4. júl 2011

@sjuzan77 no veru, jedine ak tak 😉 leto už asi bolo tých pár teplých dní v máji a teraz sa treba pripraviť na zimu 🙂

sjuzan77
4. júl 2011

@oktavia asi sa pojdem porozhliadat po nejakom peknom vianocnom stromceku 😀 ale nie, vraj august ma byt tropicky, tak uvidime. inak my ludia sme maximalne nespokojne tvory. ked je teplo, tak chceme ochladenie, ked je chladno, tak snivame o horucavach 😀

oktavia
4. júl 2011

@sjuzan77 no neviem, ako to bude s tým augustom, dnes bolo v +1deň písané, že aj júl aj august má byť oblačno, tak sa nechajme prekvapiť

lienkalienocka
4. júl 2011

ahojte, môžem sa pridať aj ja? tiež sa už snažíme pár mesiacov, ale dúfam, že leto nám dopraje 😉

sjuzan77
4. júl 2011

@lienkalienocka vitaj medzi nami 🙂

divetta
5. júl 2011

Baby tak s dvojtýždňovým meškaním som dostala mrchu.. a už som sa aj tešila a dúfala. No a teraz sa mi to vrátilo niekoľkonásobne také bolesti pri M som ešte nezažila. Nevadí, ideme znova skúšať a dúfam teraz trafíme do toho rozhádzaného cyklu. ;)

janka9898
5. júl 2011

@sjuzan77
no presne to pocasie je na prd ani sa mi nic nechce vuaa iba spinkat 🙂 mali sme tu navstevu tak az teraz vas citam takze gratulujem ti k uspesnemu zacatiu snazilkovania🙂

@lienkalienocka a vitam novu snazilku medzi nami ja by som mala mat kazdu chvilku ovu tak o 5dni tak uvidime.-)

renika1
5. júl 2011

Ahoj pridávam sa aj do vášho klubu a dúfam že sa to podarí každej jednej. 🙂

katkav
5. júl 2011

ahojte, aj ja by som sa k vam rada pridala, tiez zacneme tak o dva mesiace, vsetkym prajem krasne kolajnicky na testoch a zdrave babatka v brusku 😉 kyselinu listovu uz jem, este sa mi snad podari schudnut nejake kilo, kym sa zacneme snazit 😉

anickamaros
5. júl 2011

ahojte aj ja by som sa rada k vam pridala.snazit sa zacneme po lete lebo mom idem vyberat vred na maternici tak nech sa to pekne vylieci a potom sup na druhe babynko 🙂
@katkav a kys listova je na chudnutie?

nena13
5. júl 2011

@sjuzan77 No ja mám tiež taký pocit,že je taká zima,lebo sa treba začať hriať pod perinkou s mužíčkom🙂

nena13
5. júl 2011

@lienkalienocka Vitaj...Si tu správne🙂Po lete sa budeme hádam už všetky stretávať v inom fóre🙂

nena13
5. júl 2011

@anickamaros Vitaj🙂Kyselina listová je hlavne proti vrodeným vývojovým chybám dieťatka.Niektoré tento vitamín papáme už 3 mesiace pred plánovaným otehotnením(poniektoré aj skôr)Vrelo odporúčam🙂

nena13
5. júl 2011

@katkav Vitaj medzi nami...Aj ja sa poctivo pripravujem (kyselina listová a E) a aj mladého trošku zapájam.🙂

katkav
5. júl 2011

@nena13 dakujem za privitanie
@anickamaros nie, kyselina listova je na to, aby babatko bolo zdravucke 😉 ale odpoved si uz dostala od neny 😉
Inak baby, menzes mam dostat az o 11 dni a uz mam PMS, hruza, jem piate cez deviate, normalne vlci hlad. Keby som nevedela, ze sme sa milovali pocas neplodnych dni, tak si asi aj myslim, ze sa nam zadarila copana 😉

renika1
5. júl 2011

@anickamaros Ahoj držím prsty nech si skoro oka hlavne nech ti vyjde všetko podľ tvojích predstáv 😉

renika1
5. júl 2011

@katkav nikdy nehovor nikdy co ak si v tom a ani o tom nevieš 🙂

renika1
5. júl 2011

Baby čo všetko robíte preto aby sa to rýchlo podarilo dajte nieaké typy... 🙂

renika1
5. júl 2011

@lienkalienocka Ahoj, neviem ako tebe ale niekedy mám pocit akoby tu každý každého ignoroval...Inak aj my skúšame už 2 mes.zatiaľ neúspešne ☹

katkav
5. júl 2011

@renika1 vsak uvidime 😉 my zatial nerobime nic...ale az zacneme, tak sa asi budeme milovat raz za dva dni, hned od menzesu a snad sa trafime a zadari sa 😉 hlavne sa netreba stresovat a velmi to silit, lebo vtedy to ako naschval nechce ist 😉

renika1
5. júl 2011

@katkav No my to máme zložitejšie, manžel pracuje v cz takže sme spolu menej a zákon schválenosti vždy jak príde mám dostať alebo mám po...Pokafralo a to nám v máji meškala mi mrcha išla som na vyvolavačku a takto nám to narušilo. ☹ Predtým vždy jak došiel som mala som plodné dni no len ja som stále váhala a teraz keď som sa odhodlala je to takto. No čo už len čakať inak to neznasilňujem keď ma prísť tak príde. Ale dcérku mám narodenú v jeseni tak 2 som chcela niekedy v jary alebo lete 🙂

sjuzan77
5. júl 2011

@renika1 neviem, ci su nejake tipy, aby sa to podarilo, vela robi psychika. tak ale aj my sa snazime tomu dopomoct, 3.mesiac beriem calibrum, manzel si tiez vyziadal vitaminy, meriam si BT a snazim sa mysliet aj na ine veci, ako na tehotenstvo, aj ked to nie je lahke 😒

lienkalienocka
5. júl 2011

ďakujem za privítanie 🙂 chcem sa spýtať, či niektorá z vás užíva lutenyl? mne ho predpísal doktor na upravenie cyklu,lebo som mala dlhý a dočítala som sa, že vraj je to na oddialenie. tak teraz čakám 🙂 a inak som sa dala na cviky pani mojžišovej 🙂

janka9898
5. júl 2011

@katkav
@renika1
@anickamaros vitam dalsie nase nove snazilky sa nas tu nazbieralo.-))
no dnes som mala mat ovu kexix bol aj vcera aj dnes lebo bola chut sme mali navstevu🙂) tak drahy zavelit ideme spat mlades a poctivo si plnit manzelske povinnosti🙂))

renika1
5. júl 2011

@sjuzan77 máš pravdu, netreba tlačiť na pílu 🙂 ono to príde samo viem sama po sebe nečakane najkrajšie 🙂

renika1
5. júl 2011

@janka9898 tak už len čakať...držím prsty a prajem to všetkým zo srdca neni nič krajšieho 🙂

renika1
5. júl 2011

@katkav Katka ak sa môžem opýtať prečo chceš schudnúť ?

katkav
5. júl 2011

@renika1 pretoze mam riadnu nadvahu a chcela som zacinat s co najnizsou vahou dalsie tehotenstvo, hoci som v predoslom pribrala iba 6 kil a tie uz mam davno prec, plus dalsich 10. Asi by som sa mala presunut do skupiny baculiek snaziliek 😉

anickamaros
6. júl 2011

dakujem vam velmi pekne za privitanie som rada ze sa mozem podelit s niekym kto ma podobne starosti ako ja 🙂
na bud tyzden mam ist na vysetrenia ohladom toho vredu co mam na maternici tak dufam ze vsetko dopadne dobre a cim skor ho vyberu ze sa budeme snazit o babyno 😉
takze tou kys listovou nic nepokazim ok dakujem za radu.ja som pri prvom nic nebrala ani mi nic neodporucili brat tak preto som sa cudovala.

@katkav aj ja mam taku mensiu nadvahu nik by to nepovedal no mam ale mne to nevadi ja som rada ze je moj syn zdravy a nic mu nechyba aj ked som pribrala 22 kg nevadi mi to 🙂
a inak baby je tu niekto aj z okolia Popradu? 😕

denisenko
6. júl 2011

ahojte, možem sa pridať? my sme sa už začali snažiť...pred týždnommože to ešte byť???? 😵