icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katuch30
24. okt 2011

@monika2712 Monika vyzeras tu taka zabehnuta...ovulacne testy...zevraj sa daju objednat cez ebay za dobru cenu, nemas nahodou linku prosim...nech si mozeme spoznavat nase telo...dakujem za radu s tym uvolnovanim...cize v skratke: bolesti su ked sa uvolnuje vajicko a potom 48h je pripravene k oplodneniu? Dakujem :-0

monika2712
24. okt 2011

@katuch30 bohuzial link nemam ziadny, ja som kupovala v lekarni ovu testy, a s tymi bolestami.. no to moze byt dost individualne podla mna. niekomu mozu zacat skor a niekto nema ziadne.. takze to by som nebrala ako nejaky vseobecny navod..

ktore
24. okt 2011

@monika2712 ano aj mne sa paci jar.je to vhodne obdobie na porod

monika2712
24. okt 2011

@ktore hmm.. ved hej je.. skoda ze mi nevyslo to prve tehu.. termin bol 16.2 :( teraz mi to just vyjde na leto :(

esmemia
24. okt 2011

@ktore
@anastacia242 no ja kebyze nepotratim tak som mala termin v decembri 😅

ktore
24. okt 2011

@katuch30 tu som sa uz pytala aj ja.mam bolestivu ovulaciu kazdy mesiac.vraj sa vajicko uvolni na druhy den.ja mam bolesti aj 5 dni.ale to je jedno kedy sa uvolni aj tak musis sexovat cca dva dni predtym a dva dni potom.aj teplota sa vraj zvysuje den po uvolneni vajicka.ja ovu test nepouzivam.lebo mam priznaky.

barbora21
24. okt 2011

@mukesina Ja som sa rozhodla, ze to nebudem riesit, obmedzim pristup na konika 🙂 lebo ten mi moc k nemysleniu nepridava 🙂 prave naopak, ideme rekonstruovat byt, takze tam presmerujem svoje myslienky a prestanem surfovat po vsetkych tehu strankach a pod. Proste si budem uzivat snazenie s manzelom, tesit sa zo zivota a ked sa podari bude super a ked nie pokracujeme dalej 🙂 Ale takto som definitivne rozhodnuta 🙂

orchis
24. okt 2011

@katuch30 no to veru kazda z nas 😉 aj ja som v kutiku duse dufala, ze sa zadari na prvykrat aj ked rozum mi vravel nieco ine. ale tak prvy mesiac nic a druhy to bude skor o nahode ak by sa zadarilo, lebo skutocne neviem kedy bola ovulka, alebo ci este len bude a ci vobec 😉 ved uvidime, som 15 DC takze este asi 12 dni do mrsky.
takze si myslis, ze teda tie teploty co si namerala boli vlastne bludy? tak si ani graf nerobila? len tak zo zvedavosti.... 😉

mukesina
24. okt 2011

@asemilka mas pravdu, ze sme silnejsie 🙂 dakujem ti za pozbudive slova 🙂

barborka1446
24. okt 2011

@asemilka OK dakujem, ja dnes nejako nestiham zistovat tie bylinkyyyy 😉 Mas to u mna 😀

mukesina
24. okt 2011

@barbora21 tak tak, netreba na to mysliet. ja som si uz dnes tiez povedat, ze a dost.nema to zmysel, stale na to mysliet, nechame to na nahodu, hadam aj nam sa raz podari. snazilkujeme sa pol roka. tak hadam po roku by to uz mohla vyjst 🙂 , ale ako sa hovori do roka a do dna, ked gratuluj na svadbe, ale mi to uz nestihame :( .takze ako si napisala hlavu hore, nemysliet na to.dakujem ti moooc 🙂

monika2712
24. okt 2011

baby ja mam dnes hroznu naladu, som placliva, podrazdena... nech uz sa to skonci lebo sa zblaznim ☹

ktore
24. okt 2011

@monika2712 ahojko ja som mala presne taku naladu vsobotu a v nedelu.bola somnou hroza vydrzat.a vsetko mi vadilo

monika2712
24. okt 2011

@ktore hm na mna to dolahlo aj v sobotu, trocha rod.problemy a aj dneska :( je mi furt do placu..

monika2712
24. okt 2011

@ktore dost ma inak picha v podbrusku dneska a prsia su zas o kus vacsie, take naliate..

ktore
24. okt 2011

@monika2712 myslis ms pride?

monika2712
24. okt 2011

@ktore netusim.. nemam ziadne spinenie ani nic.. ja uz sa v sebe samej nevyznam...

orchis
24. okt 2011

@monika2712 no baby, u vas sa to aspon moze ratat ako priznak, ked ste take rozcitlivele, ale ja uz ani to nemozem. prave som si len tak z nostalgie 3krat vypocula piesen na kralovej holi a porevala som si pri tom 😎 ani sa nepytajte, ze preco, co ja viem? 😀 ono niektore slovenske piesne ma vedia velmi rozcitliviet 😉
takze ja si mozem do buducnosti spomedzi priznakov vyskrtnut precitlivelost, bolesti prs, bolesti podbruska, palenie zahy 😀 mne na zistenie tehu zostavaju len testy a mrcha 😉 totiz ja to ostatne ocividne mam aj bez tehu 😀

ktore
24. okt 2011

@monika2712 to je to cakanie ci je ms alebo tehu...je to strasne

ktore
24. okt 2011

@orchis je to vsetko priznak aj toho aj toho mozme si vybrat.v nedelu som si uz poplakala a nejak ako tak ukludnila.hlavne aby sa ma nik na nic nepytal.zacinaju ma boliet krize a cudne v bruchu.hm uz sa to blizi

ktore
24. okt 2011

to moze byt u nas uz to napetie z toho vsetkeho a blizi sa datum ms tak sme nervozne aj z toho

monika2712
24. okt 2011

@orchis
@ktore ja uz si fakt myslim ze vsetky priznaky MS a tehu su uplne totozne.. sak to neni mozne toto ... to nemohla priroda troska inak zariadit aby sme sa v tom lepsie vyznali??

mukesina
24. okt 2011

baby co mam robit, strasne ma pali zaha uz 2 den :(

orchis
24. okt 2011

@monika2712
@ktore
baby, ked si vas tak citam, vyzera to, ze ste fakt poriadne na nervy z toho cakania 😒 ja som si cez vikend citala vase prizanky, ved tie urcite neboli vymyslene, resp domyslane. no nezavidim vam, najhorsie je ked sa telo este aj sprava ako tehotne a na testoch nic. ale este stale niekolko dni do mrchy, nadej tu stale je, nie? 😉
@ktore teba bolievaju krize aj pred mrchou? alebo som to zle pochopila, ze "uz sa to blizi". ved krize bolia aj pri tehu 😉 a ty musis brat vsetky tie lieky ktore si tu spominala? bolo ich teda dost 😲 ja som len o tri roky mladsia, ale este neviem ci sa nam podari bez pomoci, no vyskusame a uvidime.

monika2712
24. okt 2011

@orchis no aj ja si vravim ze tie priznaky snad nebudu len tak z brucha.. ale kto vie.
aj ja dnes citim krize a brusko cely den .
dnes som opat slamane vdova, iba ja a kocur :( manzel pride o deviatej, tak tu sama smutim...

orchis
24. okt 2011

@monika2712 ved presne prave o tomto som si citala minuly tyzden! na priznaky zjavne nie je ziaden spolah 😒 az testy a mrcha, ktora nedorazi 😉 nesoj, skor ci neskor to urcite bude a ani na tento mesiac by som to na tvojom mieste este nevzdavala 😉

ktore
24. okt 2011

@orchis volakedy som brala clostil.teraz mi dala duphaston lebo mam nizky progesteron.ale chcem to vynechat a budem brat na prirodnej baze befoli,tam su vitaminy a aj kyselina listova.sarapis je dobry na dozrievanie vajicok.lanovy olej je doplnok.ten pomaha posilnit teho alebo tak nejak.chcem vyskusat daco ine ako lieky.

monika2712
24. okt 2011

@orchis nevzdavam sa len som z toho unavena.. proste nech bud pride mrcha alebo nech mam pozitivny test, ta unava a nervozita ma ubija.. do toho este ta blba sluzobka, den a pol sediet na skoleni v anglictine, zase tam budem zaspavat.. a ked este budem mat nejake bolesti alebo nevolnosti :(
inak mna to brucho skor tak taha ako boli.. ??

ktore
24. okt 2011

@monika2712 nezabudni si zobrat nieco proti bolesti.ja ked mam kramy prvy den tak sa idem zblaznit.hrozne ma bolia križe a brucho ze niekedy mi ani tabletka nezaberie

ktore
24. okt 2011

@ktore mas uz deti?