icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

katkav
6. júl 2011

@anickamaros ja sa kilami tiez tak velmi netrapim, pomalicky to ide dole, povedala som si, ze po druhom babatku sa do toho pustim este poriadnejsie, aby som bola kocka ako kedysi 😉 najdolezitejsie su zdrave deticky, ja chcem byt tiez zdrava mamicka, takze si tie svoje kila urcite nenecham navzdy 😉
vy tam mate sneh, vsak? 😀 😀 sa mozete s mm tulit ako v zime 😉

anickamaros
6. júl 2011

@katkav no katka sneh nemame ten je iba v tatrach tu dole nie je ale zato dnes pekne prsi od rana.a mm pracuje v BA takze tulime sa iba obcas 😀
nam tu postavili take detske ihrisko nove sa to vola farm ville tak sme tam dnes boli joooj nieco uzastne pre deticky naozaj super vec.

janka9898
6. júl 2011

@denisenko jasne ze moze ved tu su uz aj snazilky.-))

janka9898
6. júl 2011

@katkav
@anickamaros ja mam tiez nadvahu a riadnu ale to som priprala este pred prvym tehu v tehu som pribrala iba 5kil ale tiez som zmenila rezim stravovania nejem sladke tak dakedy si dam to je jasne no a zacala som papat musli cerealie a take na ranajky a na veceru vela pit a jest ovocie zeleninku a jedno teple jedlo mam a to obed alebo veceru co si vybriem a to druhe hlavne jedlo su musli s mliekom a uz som tri tyzdne a ide to pekne dole 🙂)

denisenko
6. júl 2011

@janka9898 tak to som rada, ja len dúfam, že snažilkou dlho nebudem...... 😉

renika1
6. júl 2011

@katkav joj moja ja tiež mám kg naviac a som tu a myslím si že nie som prvá ani posledná na MK hlavne že nás naši známy majú radi aké sme. 😉

renika1
6. júl 2011

@janka9898 jej super obdivujem ľudí ktorý majú pevnú vôľu.Držím palce ať ti to vydrží 8- 😉

renika1
6. júl 2011

@denisenko jasné vytaj ... 😀

sjuzan77
6. júl 2011

@denisenko samozrejme, vsetky su tu vitane 😉

denisenko
7. júl 2011

@janka9898
@sjuzan77
@renika1 dakujem...... 😉

vidím, že sa tu riešia kilá.......ja som na tom opačne, moj muž hovorí, že s mojimi 48 kilami tak rýchlo asi neotehotniem...... 😝čo už, ked sa mi pribrať nedarí, lebo mám takú prácu že spúálim aj to, čo som nikdy nezjedla 😀 😀

janka9898
7. júl 2011

@denisenko neboj sa moja spoluziacka byvala je chuda ako tycka do fazule a akurat vcera mi volala ze je druhy krat tehu🙂)) a na prvy sup a nechcene.-)) ale uz sa tesi.-))

renika1
7. júl 2011

@denisenko hlavne že sa páčiš svojmu mužovi a si sama sebou a zdravá 🙂 držím prsty

denisenko
8. júl 2011

@janka9898 ....ja sa nebojím, bola som taká aj prvý krát tehu..... 😵 len potom som mala problémy s porodom... 😖
@renika1 jasné že sa mužovi páčim 😀 teda jemu by som sa páčila aj s vrecom na hlave a 10 kilami navyše.....to aspon tvrdí on...... 😀 😀 😀 😀 ...veru, zdravie, je nadoležitejšie..... 😉

hnedka
8. júl 2011

ahojte mozem sa aj ja pridat? takze my zaciname odteraz 😉

chirabell
8. júl 2011

@anickamaros Ahoj, ja som aktualne z okolia Popradu, ale len do konca mesiaca, potom sa stahujeme viac na vychod. Skoda ze sme sa tu nestretli skor, som tu od decembra 2010. Drzim palce, aby si bola cim skor zdravotne v poriadku a podarilo sa vam babatko 🙂

My zaciname od konca leta...druhy krat...prve tehu sa skoncilo v 12tt...ale taky je zivot...tak teraz mame nutenu pauzu a od augusta by sme to mu chceli nechat volny priebeh...

sjuzan77
8. júl 2011

@hnedka vitaj, sme na tom rovnako 😉

amouramour
8. júl 2011

ahojte, neviem ci si este pamatate moj prispevok s tym lekarom co ma vylakal, ze ide o zamlknty potrat mozno....tak dnes som bola na vysetreni...a uz bolo vidiet aj male embryo so silne tlcucim srdieckom🙂

sjuzan77
8. júl 2011

@amouramour samozrejme, ved si prva tehulka tejto temy 😀 este raz gratulujem a dufam, ze ked si mala zaciatok tehotenstva taky zly, tak teraz uz bude vsetko v uplnom poriadku a male si bude pekne rast. inak ma pekny termin 😵

renika1
8. júl 2011

@amouramour jeeeeeeeej gratulujem a prajem všetko dobré 🙂

amouramour
8. júl 2011

dakujem vam krasne, snad bude vsetko uz len fajn🙂

hnedka
9. júl 2011

@sjuzan77 no uvidime co z toho bude.Trochu sa mi trasu kolena,ale to prejde 😀 .Tak vravis ze aj ty zacinas?a uz si zacala ci zacinas? 🙂 ja zacinam 😉

janka9898
9. júl 2011

@amouramour jee gratulujem ze ste obaja v poriadku tesim sa tesim
no dnes ovu dorazila na 100percent vcera bolesti ako pri menzese a dnes pichanie vo vajecniku tak vecer sa vrhnem na muzicka.-))ň

sjuzan77
9. júl 2011

@hnedka aj ja len zacinam , doteraz sme nemohli kvoli operacii oci, ale uz som dostala od lekarky zelenu, tak mozme ist na to 🙂 ale realny zaciatok to bude az za 10 dni, ked budem mat ovu.. ja som tiez trocha nervozna, aj ked strasne uz chceme male, ale to bude asi tym, ze si clovek uvedomuje tu zodpovednost..
janka9898 😀

janka9898
9. júl 2011

@sjuzan77 no dnes urcite ovu lebo mam take strasne bolesti ako pred menzesom tak to je jedine ovu alebo tehu 😕 😕 😕 ale asi ovu no a ako na potvoru sa moj manzel rozhodol ze ide ku kamosovi na chatu spat 😔 😠 😠 😠 no a co mi zahlasil ze jajj ti mas plodne dni ze?? a ja :ANO a on: ze ved o mesiac ich budes mat zasa nie??
no nieje on pako ale povedal ze ma rano prebudi v positelke tak dufam ze nebude neskoro mali sme kexix aj 4dni dozadu tak neviem☹

sjuzan77
9. júl 2011

@janka9898 ti chlapi su niekedy na zozratie a niekedy na zabitie 🙄 ale co uz s nimi 😉 my budeme skusat 2 dni pred ovu, ak by som otehotnela, tak by to malo byt dievcatko. v podstate mi je to jedno, len aby sme mali zdrave babo, ale zvedavost mi neda nevyskusat "zarucene" sposoby planovania pohlavia 😀

hnedka
9. júl 2011

@sjuzan77 tak co sa tyka tej zodpovednosti to mas pravdu....My sme uz mali romantiku 😀 tak uvidime.Ja som si nepocitala ovu.Ako Pan Boh zariadi tak bude.Inac trochu sa obavam tych krvnych skupin,vela ludi vravi ze ked ma zena 0+ a muz 0- alebo dako tak....ze to moze narobit sarapatu ☹ dufam ze nie 😖 kyselinu listovu sa snazim ziskavat prirodzenou formou.

janka9898
10. júl 2011

@sjuzan77 no to mas pravdu ale sak odjakziva vieme ze muzi su z marsu a zeny z venuse🙂))
baby co ste dnes varili?? ja som mala nachystane masko vybrate z mraziaka ze urobim knedlik kapustu a pecee masko ale rano som mala taku neuveritelnu chut na pecienku ze masko som schovala a urobila som si pecienku mnaaam velmi lubim 😀

janka9898
10. júl 2011

no pred 5timi minutkami som sa vrhla na manzela .-)) 14dc tak hadam sme sa trafili🙂)

janka9898
10. júl 2011

no a tu je moj grafik🙂) a dufam ze bude na konci len a len stupat.🙂)
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/janka9898/gr...

sjuzan77
10. júl 2011

@hnedka na tie krvne skupiny nemysli, vsetko bude v poriadku 😉 ja tej kyseliny listovej vela prirodzenou formou neziskam, pretoze nemozem jest dost vela druhov zeleniny a ovocia, tak si pomaham tabletkami 😝
@janka9898 my sme mali nachystane maso na rezne, ale vecer sme sa rozhodli, ze dnes sa pojdeme najest na kupalisko 😀 som zvedava, ako budes pokracovat s grafom, dufam, ze pojdes do vysin 😉