icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

orchis
25. okt 2011

@barborka1446 no ale tie tvoje testy to su poriadne kolajnice 😉 potvrdenie od lekara v tvojom pripade je len uplne formalita 🙂

orchis
25. okt 2011

@esmemia ooooch 😠 tak to este dneska poistime 😉

esmemia
25. okt 2011

@orchis pre istotu ano a este aj zajtra alebo pozajtra 😉

orchis
25. okt 2011

@esmemia a predtym si kedy mavala ovu? ktory DC? ale ty mas nepravidelne cykly, nie?

ivcek
25. okt 2011

@dajaja
hlasim sa do zoznamu na testovanie buduci tyzden....🙂 budeme testovat vsetky spolu...😀 hromadne testovanie..😀

zabka88
25. okt 2011

ja sa pridám 🙂 aj keď to bude ešte strašne krátko po ovu, ale kašlať na to.. bude sranda 😀

orchis
25. okt 2011

takze coskoro nastupi dalsie kolo nervoznych snaziliek: ja, oskvarka, dajaja, ivcek, zabka88 😎
zabudla som na niekoho?

zabka88
25. okt 2011

@orchis hihi, si to čítam spätne , že výkony v posteli 😀 😀 😀 môj ma nedávno obvinil z ťažkej závislosti na MS a to ešte netuší že už som objavila aj koníka ;-P

oskvarka
25. okt 2011

@orchis 😀 😀 😀 povedz mu ze jednoznacne vyhrava bude spokony :D:D... no veru ten moj tu nastastie nechodi bo by asi zinfarktoval :D:D.. hehe... 😎 ... ty si jak ja ...ja uz si zacinam mysliet ze je to tym ze sa moc pozorujeme .. ja som takto presne mala v piatok vytok... ale len raz co som bola na vecku potom uz celi den nic a celi den som bola vystrasena ze co ak je to ovulka a ja som si myslela ze uz bola... (ale zase je pravda ze ja som bola v piatok akurat 14 DC tak logycky by mi to vychadzalo...) no co poistite to vecer z muzickom pre istotu... 😝
pichanie v bruchu si nevsimam lebo ja mam vseobecne problemi zo zaludkom a travenim tak ma stale nieco boli alebo picha alebo naduva takze to nepripisujem tehu ani ovulacii.... (ale ked mi bolo pred 2 mesiacmi na zvracanie to uz som pripisovala tehu a aj tak z toho nic tak uz teraz asi aj preto...)

monika837
25. okt 2011

@orchis ano mna 😀

mukesina
25. okt 2011

ahoj babule, este som netestovala, lebo o 6 som bola cikat a test som nemala a teraz zatial nepijem a netreba mi cikat :( neviem ci mozem aj pocas dna testovat ci radsej rano 🙂 tkaze este vysledok nemam :(

monika837
25. okt 2011

@orchis to patrilo k tej otazke na koho si zabudla na testovanie na dalsi tyzden 🙂

esmemia
25. okt 2011

@orchis mrsku som dostavala od potratu vzdy 22-druheho max 24 teho a tak to vychadzalo na 30 dnove cykly a minuly mesiac sa mi ovulka posunula na ten 17-18 den cyklu a tento mesiac bola 18 DC

esmemia
25. okt 2011

@orchis tak minuly mesiac tym padom sa mi posunula aj MS namiesto 22 som dostala az 27.9. a to bol az 35 DC,tak som zvedava ako teraz :D

orchis
25. okt 2011

@monika837 juuuj prepac 😨
takze: monika837, dajaja, oskvarka, ivcek, zabka88 a ja 😉

asemilka
25. okt 2011

caute 🙂 vsimla som si, ze ste rozoberali alchemilku... len som to necitala cele este... pomaha pri zenskych problemoch vraj, plus ma za ulohu prekrvit maternicu. ale mala by sa pit len v prvej polovici cyklu, vtedy sa vytvara vystelka a potom po ovu uz nie. ak by ste mali otehotniet, tak aby sa vajko dobre uchytilo. ak by ste alchemilku pili dalej, mohla by sposobit, ze potratite, resp. sa vajko ani neuchyti. preto by ju nemali pit ani tehule. ale idem vas trosku docitat

monika837
25. okt 2011

@orchis v pohodeee 🙂 ale nas je... 🙂 dufam ze aj testovanie bude u vsetkych s // 😉

asemilka
25. okt 2011

@orchis este aj jaaaaaaaaaaaaa 😀 aj ja budem nervozna snazilka... ovulka sa blizi 😀

monika837
25. okt 2011

@mima1983 ahoj tak ako testavala si dnes rano? 🙂

minusko
25. okt 2011

@orchis ano na mňa si zabudla 🙂

mukesina
25. okt 2011

@ktore uz amm kupeny, ale este netestnuty, lebo rano o 6 som isla cikat a vstala som az o pol 11 :( a test som nemala, teraz som si ho kupila, neviem ci mam testnut teraz ci nee 🙂.

mukesina
25. okt 2011

vitam nove snazilky do klubu 🙂

asemilka
25. okt 2011

@mukesina mozes skusit, ale ked vydrzis, tak radsej zajtra rano

orchis
25. okt 2011

@oskvarka no ja si vsimam len to ked ma nieco boli, ako minuly mesiac prsia a podbrusko. tie ostane veci ako palenie zahy, caste cikanie a pod to ja mavam aj bez toho 😀 ja ani neviem ci si citim vajecnik alebo pravu stranu podbruska, nemam s tym skusenosti takze ani neviem kde ma to picha. ale skor si myslim, ze to bude ovu a v tom pripade, tak ako mi pisala @esmemia , mozno budem mat aj cyklus dlhsi 😒 ja si to podbrusko s prestavkami citim uz od minuleho dochramaneho cyklu len dneska je to trosku intenzivnejsie. ale ja mam taky vnutorny pocit, ze tento mesiac nic z toho. neviem preco, ale citim to tak 😉 ale pokracujeme v snazilkovani, ved mrcha je este daleko 😉

mukesina
25. okt 2011

@asemilka asi vyskusam, lebo to uz nevydrzim, ved uz som moooc daleko s cyklom, hadam by sa mohlo aj teraz ukazat, este som nepila a uz mi treba ist cikat 🙂

monika837
25. okt 2011

@mukesina drzim mooooooc paste aby si si nasla // 😵

esmemia
25. okt 2011

@mukesina juj drzim prsteky,aby tam boli dve //
@orchis tak tak,treba snazilkovat :D

mukesina
25. okt 2011

@monika837 dakujem dufam, ze sa podari 🙂, mamist aj teraz testnut?

mukesina
25. okt 2011

@esmemia dakujem hadam sa ukazu 2 //

orchis
25. okt 2011

@minusko ako som to mohla!!!! juuuuj baby 😅
takze si to zhrnme : monika837, dajaja, oskvarka, ivcek, zabka88, asemilka, minusko a ja 🙂
ale asi ani tento zoznam nie je uplny, urcite som este niekoho vynechala, vsak 😅
ale sa nas tu zbiera aj na ten buduci tyzden 😉