Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
ja sa pridám 🙂 aj keď to bude ešte strašne krátko po ovu, ale kašlať na to.. bude sranda 😀
takze coskoro nastupi dalsie kolo nervoznych snaziliek: ja, oskvarka, dajaja, ivcek, zabka88 😎
zabudla som na niekoho?
@orchis 😀 😀 😀 povedz mu ze jednoznacne vyhrava bude spokony :D:D... no veru ten moj tu nastastie nechodi bo by asi zinfarktoval :D:D.. hehe... 😎 ... ty si jak ja ...ja uz si zacinam mysliet ze je to tym ze sa moc pozorujeme .. ja som takto presne mala v piatok vytok... ale len raz co som bola na vecku potom uz celi den nic a celi den som bola vystrasena ze co ak je to ovulka a ja som si myslela ze uz bola... (ale zase je pravda ze ja som bola v piatok akurat 14 DC tak logycky by mi to vychadzalo...) no co poistite to vecer z muzickom pre istotu... 😝
pichanie v bruchu si nevsimam lebo ja mam vseobecne problemi zo zaludkom a travenim tak ma stale nieco boli alebo picha alebo naduva takze to nepripisujem tehu ani ovulacii.... (ale ked mi bolo pred 2 mesiacmi na zvracanie to uz som pripisovala tehu a aj tak z toho nic tak uz teraz asi aj preto...)
ahoj babule, este som netestovala, lebo o 6 som bola cikat a test som nemala a teraz zatial nepijem a netreba mi cikat :( neviem ci mozem aj pocas dna testovat ci radsej rano 🙂 tkaze este vysledok nemam :(
caute 🙂 vsimla som si, ze ste rozoberali alchemilku... len som to necitala cele este... pomaha pri zenskych problemoch vraj, plus ma za ulohu prekrvit maternicu. ale mala by sa pit len v prvej polovici cyklu, vtedy sa vytvara vystelka a potom po ovu uz nie. ak by ste mali otehotniet, tak aby sa vajko dobre uchytilo. ak by ste alchemilku pili dalej, mohla by sposobit, ze potratite, resp. sa vajko ani neuchyti. preto by ju nemali pit ani tehule. ale idem vas trosku docitat
vitam nove snazilky do klubu 🙂
@oskvarka no ja si vsimam len to ked ma nieco boli, ako minuly mesiac prsia a podbrusko. tie ostane veci ako palenie zahy, caste cikanie a pod to ja mavam aj bez toho 😀 ja ani neviem ci si citim vajecnik alebo pravu stranu podbruska, nemam s tym skusenosti takze ani neviem kde ma to picha. ale skor si myslim, ze to bude ovu a v tom pripade, tak ako mi pisala @esmemia , mozno budem mat aj cyklus dlhsi 😒 ja si to podbrusko s prestavkami citim uz od minuleho dochramaneho cyklu len dneska je to trosku intenzivnejsie. ale ja mam taky vnutorny pocit, ze tento mesiac nic z toho. neviem preco, ale citim to tak 😉 ale pokracujeme v snazilkovani, ved mrcha je este daleko 😉

@barborka1446 no ale tie tvoje testy to su poriadne kolajnice 😉 potvrdenie od lekara v tvojom pripade je len uplne formalita 🙂