Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
caute babulky tak som sa dnes rano napchala do tych uzkych rifli :D.. presvedcili ste ma... ale tak od vecera... vecer ma par krat pichlo v boku ale tak dole ale potom nic.. rano sa mi zdali moje bradavky divne... a aj podbrusko som si citila (a to este predtym ako som sa napchala do rifli) uz to vidim ze to zase zacina mam 9 dni do mrchy a uz zacina vytrvale pozorovanie.. a zase ine priznaky ako predchadzajuce 2 mesiace :D... som zvedava kolko mesiacov mi fantazia dovoli mat stale ine a ine :D:D.. to len tak na spestrenie inak myslim ze to vsetko zatial bola skorej nahoda ... ale aj tak zaujimave 🙂
Dobre ranko zienky, takze mam dve spravy, zla - test bol opt negativny, ziaden duch, dobra- mrcha nedorazila, nespinim a teplota dnes opat 37.2 .. zaver? netusim co sa deje...??? ze by na 27dc stale nizke hcg? alebo proste nie som tehu, a mrcha mi dorazi o tyzden lebo sa jej proste nechce?? no vsetko je mozne ako vidim.. 😠
@monika2712 je mozne ale je tiez mozne ze sa ti to HCG pomali rozbieha mozno si mala posunutu ovulaciu.. kolo si DPO ?... ci ani nevies ako ja :D... a DC ?... a aky test si mala 10 ?..
lebo ta teplota vyzera dobre... teda ak niesi chora ...ze by na teba liezla nejaka chripka lebo vtedy moze byt zvysena teplota a mne ked som chora mrcha chodi bud skorej alebo neskorej..
@oskvarka nie som chora, som 13 dpo pravdepodobne... no tak uvidime.. je pravda ze mi uz nie je ani moc zle ako mi bolo predtym.
@monika2712 podla mna je to este skoro, ten 27DC, mne sa zdal aj moj 30DC skoro na test, ale reku skusim....
@mima1983 je to mozne... uvidime v sobotu..
@monika2712 tak mrcha by mala dorazit tak 12-16 DPO priblizne takze este je cas este to fakt nemusi byt vidno.. 😉 ... cez vykend uz sa to isto ukaze ..
@monika2712 hej hej, pockaj este.....
@monika2712 ja som v case MS teda asi den pred mala ale len na papieri trochu ruzovej krvi... aj mi bolo cudne, ale moc som neratala ze by som bola tehu tak si vravim ze asi mrcha a na druhy den ked nedosla som skusila test a bolo to tam, okrem ten trosky inak ziadna krva ani spinenie... moc to drzim palceky 😉
Dobre ranko zienky,tak ja som sa dnes nastastie zobudila bez dakej extra bolesti hlavy,vcera som sa citila uplne priserne,myslela som ze odpadnem,ledva som stala a take navaly tepla a vecer neskutocne pichlava bolest na pravom spanku a vystrelovala az do zadu,tak som zalahla a vstala rano uplne sit az na bolest krizov a bohuzial podbrusko ma pobolieva ako pocas mrsky,takze ocakavam navstevu ☹ dnes som 30 DC a 12 DPO ,takze ani mne by test nic neukazal a myslim,ze je skoda ho aj pouzit,ved by bol snehovo biely,ustrim si na vikedn ak nedorazi mrska a ak dorazi,tak na dalsi cyklus
caute baby.ja mam dnes 15 dpo a cakam ms.este neprisla ale to je dobre lebo aspon pekne trafime na ovu buduci mesiac.
teplotka je 36,9
@ktore Ja neviem preco to tak je,aj ma lakalo dnes testnut...ale odolala som aj ked som uz test drzala v ruke,ale nerozbalila som ho a lakalo ma to uz od vcera vecera ale po dnesnom prebudeni si myslim,ze ho uz ani nebudem potrebovat ak najdem zajtra 36,8 na teplomeri,tak je to jasne ak nie,tak mozno testnem
@monika2712 ak si pravdepodobne 13 DPO tak to moze byt stale skoro, ale zase priznaky pocitujes uz dlhsiu dobu, ale priznaky mozu byt aj velmi zavadzajuce 😠 tak jedine pockat 😒 mozno ti to hcg skutocne stupa veeeelmi pomaly 😉 skus si to vyhodit z mysle a sustredit sa len na to skolenie, tvarit sa, ze ta to skolenie tak velmi zaujima 😀 ved aj tak o niekolko dni uz budes vediet na com si 😉
aj ja mam dva dni do ms aaale uvidime zatial nic neboli ☹
bré ránko baby, ked tu citam o tom meraní teplôt, mám chuť aj ja začať.. myslíte že sa dá skutočne z toho toľko vyčítať? a potrebujem na to nejaký špecialny teplomer?
@orchis no prave mam obavy ze ci sa naozaj o par dni dozviem ze co.. co ked nepride ani mrcha a ani test nebude pozitivny? to sa rovno mozem objednat k doktorke na kontrolu... pride mi to cele zvlastne, lebo minule tehu som mala extremne vysoke hcg uz v 5tt, uz 29dc som mala jasnu ciarku.. ja neviem.. zase mi je divne od zaludku dneska, cesta autom mi vobec nerobi dobre a to dneska idem do viedne,takze taka hodka a pol cesta predomnou.. aspon ze nesoferujem..
@zabka88 ja pouzivam normalny digitalny ale vraj su lepsie tie na bazalnu teplotu urcene, lebo ukazuju tusim aj dve desatinne miesta za ciarkou, zatial co obycajny len jedno.. ja meriam prvy krat, v podstate akurat lepsie viem kedy bola ovulka a odvtedy mam stale hore ale ci to daco znamena.. kto vie..
@monika2712 neviem ako ty, ale mne naopak pomaha prijat tu najhorsiu verziu, ze teda nie som tehotna, zmierit sa s tym a ved nanajvys sa prijemne prekvapim ked sa budem mylit 😉 skus to 😉 a ak budes s kolegami, ja si myslim, ze aj ten poharik vinka si mozes dat, ale by som pritom nieco neustale papala. skus sa trosku odreagovat, psychika vie narobit vela sarapaty v tele 😉
@monika2712 dobre tomu rozumiem, ze ked je ovulka tak teplota ide hore a ked sa blizi mrcha tak dole? dakujem za radu, skúsim si kúpiť v lekárni. aj si to kreslíš do toho grafu? držím palčeky aby to znamenalo 🙂
@zabka88 pozri moj graf:
http://www.fertilityfriend.com/home/38444b
pripadne pozri temu Grafy BT, tam sa dozvies viac..
a ano po ovulke by mala tusim tri dni stupat teplota a potom ked zacne klesat ide mrcha.. mne s drzi hore, ale nemusi to asi nic znamenat..
@orchis ale hej, na sluzobke nebude cas na to mysliet, len keby mi stale nebolo tak divne rano.. 😒
@monika2712 íha, to vyzerá úplne ukažkove 🙂 myslím že
@orchis má pravdu, skús sa uvolniť a na pár dní to vypustiť z hlavy .. a bude čo má byť, ale velmi silno držím palčeky aby to bolo tehu .-)
@monika2712 uuuuf, tie nase tela! uplne ta chapem, je tazke na to nemysliet ked ja ti zle 😒 tak vol tu druhu moznost, prijmy, ze si tehotna a hotovo! testy este nezachytili hcg! 😉 to co ti trosku viac dopomoze k vacsej psychickej pohode 🙂 to je teraz to najdolezitejsie 🙂
@orchis no hej len zas potom budem nestastne ked zacnem krvacat.. ja sa skor bojim aby to nakoniec nebola nejaka cysta alebo nieco.. predsa len som po kyrete, hormony su este mozno zblbnute... trapi ma velmi bolestivy pravy prsnik, mam tam strasne ztvrdnute miesto... tak neviem fakt.. nech to dopadne akokolvek s tym tehu, hlavne dufam, ze som zdrava a ze nebudem musiet na nejaky zakrok 😒

@anastacia242 v tretom mesiaci snazenia sa podarilo.... teda asi podarilo 😀