Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@ktore ja a teplota 😀 Snažim sa ju merať ale nedari sa mi v rovnakom čase. Raz sa zobudi mala a to už vstanem z postele,potom mi treba na wc, alebo zaspim a zobudim sa neskor. Tiež chodím do práce tak že ked idem ráno,vstavam o 4tej a ked poobede tak o polnoci sa vrátim. Takže pre mňa jeden čas je veľmi ťažko uhádnuť.
@minusko momentalne som pri manzelovi na Gran Canaria, nemohla somsi najst pracu na SR tak sme sa rozhodli, ze pridem tu ku nemu, aspon som s nim a staram sa o neho. v decembri na Vianoce ideme domov , tak by to bol peknyu darcek pod stromcek oznamenie rodicom a svokrovcom, ze cakame mimino 🙂
@minusko on je veduci stavby (tunel), ja som momentalne zienka domaca 🙂 a je tu nadherne, len stale teplo 🙂 chcelo by to trosku ochladenia 😀 ,najviac sa bojim, ze ke dprideme domov tak hned ochoriem :( . to je na tom jahorsie, ze ani mimco ani praca :( . clovek vystuduj a ked si da ziadosti do prace, tak vsade min. 3 roky praxe 😀
@mukesina viem si predstaviť ako je to doma s robotou. Ja som ešte na SR vobec nepracovala. V 18tich som prišla tu do Nemecka a pracujem stale v Holandsku. A domov sa už nechcem vrátiť. Už som si zvykla na život tu a chcem dať ďeťom lepšiu buducnosť.Ja uprimne obdivujem svojich rodičov a všetkych ktorí tam vedia žiť.
@monika2712 nie je skryta je otvorena
tak dufam teda že už na konci tohto cyklu tu všetky poukazujeme naše koľajničky 🙂 To by bol dobry mesiac 🙂 Moja dcerka ma 3tieho rôčik, otec má 17teho narodeninky, 21veho brať, 25 výročie a 30teho manžel meninky 🙂
Ahojte baby, opat sa ozyvam, tej mojej mrche sa naozaj dako nechce rozbehnut, hmmm , od rana nejake skvrny na toaletaku, sice malinko, ani intimka nebola nutna, teraz uz tusim ani nic, tak uvidim zas do rana co bude. Vacsiu cast skolenia uz mam za sebou, uz len vydrzat neskoru veceru a zajtra doobeda a huraaa domov 🙂
@barborka1446 tak pri tebe niet pochyb... riadna dialnica 😉 😵
tak.. obraztoky som si pozrela a este vas docitat 😉
aby som nezabudla... tak jeden aj na dnes 😉
Blondínka v autoškole sadne do auta a spustí:
Tak toto je bezpečnostný pás, treba sa ním pripútať.
Ááá, prevodová páka, rozumiem, na riadenie rýchlosti.
Ááá, volant, rozumiem, bez neho by sme nemohli ísť do zákruty.
Ááá, kľúčik v spínači, rozumiem, s ním naštartujem motor.
Zrazu jej skĺzne zrak na podlahu. Chvíľu je ticho a potom povie:
A máme problém. Tu sú tri pedále a ja mám iba dve nohy!
😀 😀 😀

@ktore tak dufam že sa budeme tešiť všetky tri. Mňa by to potešilo lebo 25teho novembra mame s manželom 2he vyročie tak by som mu to oznámila. Aspoň nemusim nič kupovať 😀