icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

minusko
27. okt 2011

@ktore tak dufam že sa budeme tešiť všetky tri. Mňa by to potešilo lebo 25teho novembra mame s manželom 2he vyročie tak by som mu to oznámila. Aspoň nemusim nič kupovať 😀

ktore
27. okt 2011

@minusko to by bol pekny darcek jeeej...

ktore
27. okt 2011

@mukesina no aj ja som uz radsej nasadila

minusko
27. okt 2011

@mukesina ja ked nemusim tak radšej neriešim tieto veci. Aj tak sa čudujem že som tu v poriadku porodila dcerku a viem s ňou chodiť k lekarom a na kontroly 🙂 Pri druhom to už bude hračka. A môžem sa opytať kde ty teraz si?

minusko
27. okt 2011

@ktore ja a teplota 😀 Snažim sa ju merať ale nedari sa mi v rovnakom čase. Raz sa zobudi mala a to už vstanem z postele,potom mi treba na wc, alebo zaspim a zobudim sa neskor. Tiež chodím do práce tak že ked idem ráno,vstavam o 4tej a ked poobede tak o polnoci sa vrátim. Takže pre mňa jeden čas je veľmi ťažko uhádnuť.

ktore
27. okt 2011

@minusko tak si musis kupit ovulacny test takto ani nevies kedy mas ovu.a musis sexovt potom cely mesiac kazdy druhy den

mukesina
27. okt 2011

@minusko momentalne som pri manzelovi na Gran Canaria, nemohla somsi najst pracu na SR tak sme sa rozhodli, ze pridem tu ku nemu, aspon som s nim a staram sa o neho. v decembri na Vianoce ideme domov , tak by to bol peknyu darcek pod stromcek oznamenie rodicom a svokrovcom, ze cakame mimino 🙂

ktore
27. okt 2011

@mukesina jeeeeej

katie1
27. okt 2011

@minusko Jeeej. My mame 15. novembra vyrocie a rovno v ten den mam 30DC, takze v to rano testujem 😅 Ja mam cca 31 dnovy cyklus.

nufacikmi
27. okt 2011

@ktore ovu by som mala mať asi tak 9.11.

minusko
27. okt 2011

@ktore presne tak to mam teraz v pláne,ovulačnymi testami nemam chuť sa zaoberať tak volim tu druhi možnosť 😀 . Aj manžela som už pripravila 🙂

minusko
27. okt 2011

@katie1 veľmi podobná situácia 🙂

minusko
27. okt 2011

@mukesina jeeeej tam musi byť krásne 🙂 A čo tam robí tvoj manžel ak sa smiem spýtať?

nufacikmi
27. okt 2011

@minusko musíme dúfať, že nám to výjde...ja v to verím.. 😉 tak to sme na tom podobne, my máme výročie 20.11 a tiež som tu dnes písala, že bábo asi čaká a chce nám spraviť darček k výročiu 🙂

mukesina
27. okt 2011

@minusko on je veduci stavby (tunel), ja som momentalne zienka domaca 🙂 a je tu nadherne, len stale teplo 🙂 chcelo by to trosku ochladenia 😀 ,najviac sa bojim, ze ke dprideme domov tak hned ochoriem :( . to je na tom jahorsie, ze ani mimco ani praca :( . clovek vystuduj a ked si da ziadosti do prace, tak vsade min. 3 roky praxe 😀

minusko
27. okt 2011

@nufacikmi
@katie1
tak sme tu tri ktore potešíme manželov na vyročie pozitivnymi testíkmi 🙂 To je dobreee 🙂 Tak sa baby musime veľmi snažiť 🙂

ktore
27. okt 2011

@katie1 ty si kedy mala ms a kedy mas ovu?

minusko
27. okt 2011

@mukesina viem si predstaviť ako je to doma s robotou. Ja som ešte na SR vobec nepracovala. V 18tich som prišla tu do Nemecka a pracujem stale v Holandsku. A domov sa už nechcem vrátiť. Už som si zvykla na život tu a chcem dať ďeťom lepšiu buducnosť.Ja uprimne obdivujem svojich rodičov a všetkych ktorí tam vedia žiť.

nufacikmi
27. okt 2011

@minusko to by bolo super, kiežby nám to vyšlo 🙂

linuska1
27. okt 2011

@katie1

ja mam 15.11. narodeniny..🙂

cmeliak78
27. okt 2011

@monika2712 nie je skryta je otvorena

minusko
27. okt 2011

tak dufam teda že už na konci tohto cyklu tu všetky poukazujeme naše koľajničky 🙂 To by bol dobry mesiac 🙂 Moja dcerka ma 3tieho rôčik, otec má 17teho narodeninky, 21veho brať, 25 výročie a 30teho manžel meninky 🙂

jarmila82
27. okt 2011

Ahojte.ja som vysadila HAT 4.10.Od 11 dňa som si robila ovu test a včera bol 19 deň a nič.Adnes prídem domov a na ovu teste dve čiarky.a to sme sa s drahým ráno milovali a teda sa budeme aj zajtra ráno.xixi

katie1
27. okt 2011

@ktore poslednu MS som mala 17.10. Ovu neviem (iba tipujem), ale sexik mavame kazdy 1-2 dni, tak uvidime 🙂
@minusko aj u nas je november sviatkovy mesiac: 15 - vyrocie, 25 - mam ja meniny, 30 - ma drahy a maly meniny 🙂

monika2712
27. okt 2011

Ahojte baby, opat sa ozyvam, tej mojej mrche sa naozaj dako nechce rozbehnut, hmmm , od rana nejake skvrny na toaletaku, sice malinko, ani intimka nebola nutna, teraz uz tusim ani nic, tak uvidim zas do rana co bude. Vacsiu cast skolenia uz mam za sebou, uz len vydrzat neskoru veceru a zajtra doobeda a huraaa domov 🙂

asemilka
27. okt 2011

@ktore nieco tam je na tom teste 😉 🙂

asemilka
27. okt 2011

@barborka1446 tak pri tebe niet pochyb... riadna dialnica 😉 😵

asemilka
27. okt 2011

tak.. obraztoky som si pozrela a este vas docitat 😉

asemilka
27. okt 2011

aby som nezabudla... tak jeden aj na dnes 😉

Blondínka v autoškole sadne do auta a spustí:
Tak toto je bezpečnostný pás, treba sa ním pripútať.
Ááá, prevodová páka, rozumiem, na riadenie rýchlosti.
Ááá, volant, rozumiem, bez neho by sme nemohli ísť do zákruty.
Ááá, kľúčik v spínači, rozumiem, s ním naštartujem motor.
Zrazu jej skĺzne zrak na podlahu. Chvíľu je ticho a potom povie:
A máme problém. Tu sú tri pedále a ja mám iba dve nohy!
😀 😀 😀

chelonka
27. okt 2011

@majkaa
jeeeee ďalšia tehulka GRATULUJEM