Po lete 2011 začíname. Kto tiež?
ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂
@monika2712 ahoj, to ma mrzí, tak sľubne to vyzeralo.. no nič skúšame ďalej 🙂
@esmemia
@monika2712
Dobré ránko, dievčatá 🙂 Tak predo mnou posledný deň v práci a šup-šup za manželom domoooov 🙂
Baby poraďte mi, dnes od rána cítim pychanie v podbrušku a aj hlien nasvedčuje tomu, že dnes je alebo bude ovu 🙂 Posledný krát sme sa s mužíkom snažili v utorok v noci, má význam ešte i dnešné snaženie?
Vďakaaa 🙂
@martinka15 podla mna ma cim blizsie je snazilkovanie ovu a po nej ma vacsi vyznam ako skore,aj ked otehu sa moze podla mna aj mimo plodnych dni :D
@esmemia Veď to, že minulý mesiac sme sa snažili asi štyri dni pred ovu a nevyšlo to....vtedy mi to ale vyšlo tak, že ovu som mala v strede týždňa, takže kým som sa vrátila k manželovi, už bolo dávno po nej ☹ Takže myslím si, že to preto nevyšlo....ale tento mesiac sme si povedali, že to musí vyjsť a hotovo 🙂 Ty ideš testovať zajtra? Tešíííím sa 🙂
@martinka15 nie nejdem,ak do konca mesiaca nedorazi mrska,tak az na 35 DC ,alebo az 1.11. :D mam domka posledny test,tak si ho chcem usetrit :D
@esmemia A nové príznaky žiadne? Budem držať prsty celý víkend a tým pádom budem snáď menej myslieť na nás 🙂
dobre ranko 🙂
baby, vam sa sniva o tom, ze ste tehotne, resp ze uz mate babo a mne neustale nejake sny o zombie, ako aj tuto noc alebo pred niekolkymi dnami o tom, ze som si vytlacala vyrazky na brade 😀 tak toto su sny, co? 😀 este sa mi nikdy nesnivalo nic normalne, ja ked idem do podstele s plnym zaludkom tak si mozem byt ista, ze sa mi bude snivat o vrazdeni, bud ja vrazdim alebo mna chce niekto skantrit 😀
@monika2712 tak nakoniec predsa len dosla potvora jedna 😠 ale tak o niekolko dni zase do "prace" a urcite to vyjde 😉
@martinka15 no bohuzial mi je fajn,ani podbrusko necitim ani ako tehu ani ako PMS,bolia ma len krize,ale to uz dva tyzdne,vytok stale ten isty, a druhyden ma trapi ta bolestiva,citliva koza v oblasti kostic a v zdau ako mam podprdu zapnutu,teda ako keby taky cely pas aj v predu aj zadu tesne pod podprdov ale to z tehu nebude mat nic,trosku citim prsia,ale to asi preto,ze vcera sa na mna mala necakane tak vrhla,ze som myslela,ze mi ich zatlacila na chrbat 😀 ,no vidis,tak som sa ti postarala o zabavku mysle :D
@orchis no moja,krasne sny...mne sa dnes snivalo,ze som bola s malou u mojej detskej doktorky :D ale na tvoje sny sa to teda nehrabe,tak ich zapisuj a vydaj knihu :D
ahojky, my budeme musiet na nejaky cas snazilkovanie odlozit ☹ kvoli zdravotnym problemom, teraz som na antibiotikach a musim pobehat vsetkych moznych doktorov aby zistili co mi je a snad potom uz bude pokoj. je mi z toho smutnoo, nechcem uz cakat. ale radsej nech som zdrava. mrchu mam dostat o tyzden
ale drzim vam vsetkym palce, nech sa to aspon vam podari a hlavne najneskor do vianoc ;)
@monika2712 ahoj moja zlata monika.takze idemem dalej spolu.teraz uz priznakynebudeme sledovat.teplotu si mala aku naposledy?neklesla ti?mne klesle v to rano na 36.5....boze a ide ma porazit dostala som nedoplatok za plyn... 😠
teplota sa drzi.kedy mas dostat ms???nie nahodou vcera dneska?
@ktore No,kebyze sa drzim minuleho mesiaca,tak to bolo vcera,ale mam taky blby pocit,ze ten minulomesacny 35 dnovy cyklus bude aj tento mesiac a tak to vychadz az na posledny den v mesiaci,tak pockam dovtedy a uvidim,neviem preco mi tak zblbol cyklus,pravidelne mi chodili kramose na 30 DC +- 1 den 😠 a teraz toto
No moze to byt tym stresom,uvidime,necham sa prekvapit,nie nebudem bud az v pondelok,alebo utorok :D
@minusko si zlatucka,dakujem,keby len vas,ale co to da mne usilia ten jeden testik neminut :D,ale ide vikend,ten zbehne rychlo ,potom ma mm dovolenku v pondelok a aj strazim,takze to pojde zas rychlo a mozno uz v pondelok testnem a este s amoze stat,ze aj mrska dorazi,ale nemusela by :D
@ktore mas prekrasnu dcerku!!!
Babulky pacila sa mi jedna odpovedna MK na otazku aky by mal byt krcok pocas tehu,tak som si pozicala odpoved a snad sa pani neurazi,ale chcela by som ju sem dat aby sme mali podla coho porovnavat :D
ak si tehotna, krcok by mal byt vystupeny hore, tvrda spicka, zavrety. Toto plati uz dva dni a v termine, kedy si mala dostat menstruaciu. Ak ma menstruacia prijst, krcok je nizko a otvoreny na spicku malicka a hlavne mäkkucky.
Tak snad je to spravny popis krcku a ked sme sa uz viackrat pytali aky ma byt,tak tu mame odpoved :D

@monika2712 Ano aj my okolo 9teho 😉