icon

Po lete 2011 začíname. Kto tiež?

nikiarudi
26. apr 2011

ahojte kočky, nájde sa tu medzi vami niekto, kto sa chce začať snažiť o bábätko v rovnakom čase ako my..?? je jedno či o prvé, druhé, tretie... ak áno, pridajte sa... 😉 🙂

linuska1
28. okt 2011

vidno ze ma prist mrcha.. som strasne urevana..🙂) este dobre ze je manzel von s malou lebo by si myslel ze sa nieco stalo.🙂))

orchis
28. okt 2011

@monika2712 nesmut moja 😉 coskoro sa zadari, musi 🙂 onedlho bude po mrche a potom sa zase mozete pustit do toho 😉

orchis
28. okt 2011

@linuska1 si si ista, ze ta mrcha dojde? kedy presne ju ocakavas?

linuska1
28. okt 2011

@orchis

mam velke tusenie ze ano..:( .. som uplne bez priznakov.. a mam taky dojem ze sme ovulku prepasli.. nemala som ovu testy .. a ked mi prisli z ang.. tak ked som si urobila prvy hned mi ukazalo ze ju mam... ale ziadne bolesti podbruska.. ziadna bolest v prsiach.. no nic..🙂)) a na dalsi mesiac cez ovulku muz ide na sluzobku.. tak snad december..

linuska1
28. okt 2011

@orchis
mam 26 denny cyklus... takze by mala prist 31.10. ale minuly mesiac som mala az po 30 dnoch... takze cakam okolo 02.11...

ktore
28. okt 2011

@monika2712 no baby ja som sa rozplakala.to je uzasne volaco.videla som podobne videa ale taketo nie.boze no tie spermie to nemaju lahke chudatka.chcem take chcem chcem chcem

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 moja nesmu,verim,ze manzelik ta utesi,neboj moja,mrska rychlo prejde a budete snazilkovat opat a podari sa,musi sa idu Vianoce ok ,tiez dakujem za krasne video

ktore
28. okt 2011

@linuska1 velmi mile a srdcervuce.aj oni potrebuju lasku a neznost,polubit.boze baby dnes budeme vsetky revat?uz sme uplne hotove.vela nas spaja a je to take krasne.dnes uz konecne aj mna objime manzelik moj zlatucky.uz sa neviem dockat jeho objatia.

monika2712
28. okt 2011

@orchis
@ktore
@esmemia holky moje, ja dnes total depka, sice muz prisiel domov, ale dako to nepomohlo.. samozrejme on nechape, ze co furt revem.. hmm. klasika... asi si idem supnut nejaky poharik vina lebo vodky.. mozno mi bude veselsie.. snad sa mi aspon trochu bude venovat dnes uz ked nic ine...

esmemia
28. okt 2011

@monika2712 dajte si spolu vinko moja a povenujte sa jeden druhemu ,hod si fajnu sprsku a pozriete si pekny film 😉

lienkalienocka
28. okt 2011

caute, mozem sa pridat k vam? tiez mi je akosi na plac, ale zatial sa mi dari potlacat. prisla ms co mi az tak nevadi, lebo dostaneme clostyl a ideme na to 🙂
@monika2712 fakt pekne video

monika2712
28. okt 2011

Fuuha toto je dneska fakt nejaky divny vecer... mne je sice do placu uz od pondelka, len tak preventivne.. a dnes teda extra ... akurat idem vyslat manzela do samosky po nieco sladke.. nezvyknem jest sladkosti ale dneska je proste chut. to ta blba mrcha! uz som si uliala bacardi a drahy vinko a ideme si nieco pustit.. snad aspon chvilu pri mne pobudne..

orchis
28. okt 2011

@monika2712 jasne, daj si to vinko k tomu nejaky velmi dobry film, treba uplne vypnut 😉 no nebran sa slzam, dostan ten smutok zo seba, pomoze to 🙂
nech nam su chlapi hoc akou velkou oporou, su veci ktore oni nechapu, neprezivaju to rovnako ako my. nemyslim to v zlom ale je to tak. moj napriklad len caka ci mi dojde mrcha a potom jednoducho skonstatuje, ze teda nic a ide sa dalej. ziadne vypytovanie sa na priznaky pred mrchou alebo ci som si robila test, nic take. a ked nad tym tak rozmyslam tak ho tusim dneska za to aj sprdnem! 😠 dostane maly vyplach zaludka!
ja som dneska 20DC neviem kolko DPO a od rana mi picha v podbrusku a teraz poobede je to uz poriadna bolest. som rada, ze dneska nikde nemusim chodit, ale tomu svojmu to asi nepoviem on by ma hned posielal k Dr. ja sa radsej o tychto vesiach zdoverujem vam tu na MK, tu to vsetky prezivame podobne a preto mame pre seba viacej pochopenia 😉

orchis
28. okt 2011

@lienkalienocka vitaj 🙂 ja som ta uz niekde videla, na nejakom inom fore 😉

monika2712
28. okt 2011

@orchis no moj drahy sa ma aj vypytoval, ale uz mal asi skor pocit ze mi hrabe z toho vsetkeho, pritom videl ze mi je fakt zle, aj ta bolest co ma chytila v noci, ktoru si dodnes neviem vysvetlit.. ta ho vystrasila.. ale stavia sa k tym mojim priznakom a pocitom velmi skepticky, resp.je to jeho sposob sebaobrany voci pripadnemu sklamaniu.. to my zeny zas dufame do poslednej chvile aj tie co ani priznaky nemaju, kazda jedna dufa ze to predsa len vyslo.. nevieme sa asi velmi obrnit voci tomu a tak budeme vzdy trochu sklamane.. a podaktore extremne ako ja.. co sa da robit, neviem to brat s rezervou, neviem sa na to nesustredit, neviem sa dat do kludu.. neda sa to, sto ludi mi to povie, ale len malo sa vie vzit do mojej koze, len zena dokaze pochopit druhu zenu a jej neskutocnu tuzbu stat sa mamou, nosit dieta pod srdcom... a ta moja tuzba uz je taka, ze sa neda ani opisat... preto to tak velmi boli a vzdy bude, preto budem vzdy mysliet na to prve babo ktore odislo skor ako sa zacalo vyvijat v brusku...

lienkalienocka
28. okt 2011

@orchis ahoj, chodim do viacerych, ale napisem len sem tam. vacsinou len citam a vzdy dostanem odpoved 🙂 tak neotravujem znova 😉 je piatok a ja sama doma. sa zblaznim 😖

janino
28. okt 2011

@lienkalienocka aj ja... ☹

lienkalienocka
28. okt 2011

@janino treba sa nejako zabavit. cim viac rozmyslam tym vacsie hovadiny ma napadaju 🙂 muz je tiez v praci?

janino
28. okt 2011

@lienkalienocka ee..on je na hokeji 🙂 asi lepsia zabava...ja som sem dnes nakukla po prvy raz po 100 rokoch 🙂...tak pozeram o čom sa tu ženy bavia...

lienkalienocka
28. okt 2011

@janino ved zachvilu sa ti vrati 🙂 dnes je tu trochu pochmurna nalada, hnusne pocasie 😒

janino
28. okt 2011

@lienkalienocka no uvidime, kolko vitaznych piv bude...chichi 🙂 su tu aj take, co sa im na prvy mesiac zadarilo?

lienkalienocka
28. okt 2011

@janino ja to teda nie som ☹ ale o jednej ci dvoch viem. vy sa kolko snazite?

janino
28. okt 2011

od septembra...myslim, ze zatial to mozeme brat uplne v pohode, nie? hlavne treba mysliet pozitivne, ved si mladucka;)

janino
28. okt 2011

@lienkalienocka od septembra...myslim, ze zatial to mozeme brat uplne v pohode, nie? hlavne treba mysliet pozitivne, ved si mladucka;)

lienkalienocka
28. okt 2011

@janino my uz 8 mesiacov. len ked to pojde takto dalej tak budem stary chren. ved pred chvilou som rozbalovala darceky a za 2 mes znova? ani som nestihla poriadne zit. stale stres v robote, ten mi nerobi dobre.

janino
28. okt 2011

@lienkalienocka stres je najhorsie co moze byt...to je fakt. ja mam za mesiac 33...tak dufam, ze nam to skoro vyjde...
a vam, keby sa to podarilo, mas po strese...tak mysli na to ;)

ktore
28. okt 2011

@minusko
@esmemia
@monika2712 co robkate babenky moje .zajtra rano sa ozvem ak budem moct.neviem aky bude vykend,dufam ze sa docitam

ktore
28. okt 2011

@orchis ahoj co robkas

ktore
28. okt 2011

@asemilka ahojko,co vsetky porabate?

monika2712
28. okt 2011

@ktore ahojky, ja som prave nieco dopozerala s drahym, on ide na komp uz a ja asi kuknem x factor.. akurat mi volal otec, ze ci neprideme v nedelu na svieckovu.. to je prvy krat co nas s manzelom zavolal odkedy zomrela mama.. vzdy len brata so svagrinou, vzdy maju len oni dvaja program.. a zrovna sa mi tam nechce ist tento vikend, lebo chcem mat vikend iba s drahym a uzit si ho aspon v ramci moznosti..